Тя спечели - аз съм съсипан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя спечели - аз съм съсипан
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3205 пъти
Добър вечер на всички. 1::22 е и аз най-после реших да споделя историята си, която буквално ме смазва всяка секунда.
На 23 години съм. Уча в УНСС и там преди 2 години в моята група се запознах с момичето, за което все още треперя само като си помисла за нея.
Всичко тръгна от една разходка след лекция, когато тя ме подслони под чадъра си и след това радостна ме добави във фб. Тогава тя имаше 4-годишна връзка и явно беше завъдила силни чувства към мен, защото се измъчваше, че не е с мен и постоянно даваше да държа лявата й лапичка.
Винаги съм се смятал за най-добрия и исках момичето до мен да е истинско. Тя притежаваше всичко това.
След около година търпение, най-накрая си признахме, че се обичаме лудо и че никога няма да допуснем накой от нас да е наранен. Всичко правех за нея. Отдадох й се. Постоянно бяхме заедно и пътувахме. Опознах всеки един детайл от нея. Спях до нея, когато беше болна, боже колко я пазех... /стичат ми се сълзи/
Искахме скоро да се оженим и да имаме частен бизнес, все пак аз уча и чета постоянно за бизнеса. Запознах я с нашите. Казаха ми, че няма да намеря по-добра от нея и че съм голям късметлия... всичко беше толкова прекрасно и щрихирах плановете ни за лятото. Исках я завинаги.
2 години заедно без някакво сериозно скарване и бам - точно на 12 март тя ми сподели, че винаги е искала едно момче от миналото си с когото се познавали от деца. / не е този от 4-годишната връзка/
Съжалявала... била се опитвала с мен да го забрави. Писал й бил и моята веднага хукнала да го види и решили да пробват отново. /преди само приятели били, нищо повече като се опитвали/
Смачкан съм. Като в кома... тя беше моето стръкче живот сега не ми се живее. Всичко е толкова тъпо. Само за нея мисля и постоянно гледам дали е на линия и дали си пише с оня. Представям си лоши картини, особено как ще я люби. Не мога да я пусна, дадох й живота си. Знам, че ще иска тя семейство с него, а не с мен... полудявам като я няма във фб с часове.
Знам, че към безсилен, а толкова съм станал чувствителен. Когато пишем, тя е моят наркотик за успокоение, но после бързо се сещам, че тя заспива с друго име! Тя е добре и нагло ме пита как съм. Тя ще има прекрасно лято аз - добрият - някакъв кошмар.
Ето, утре пак сме на лекции. Пак ще си плача в тоалетните. Мразя, когато вади телефона и чака той да е писал.
Мъжкар съм, но това ме съсипа. Моля, помогнете да си избия ужасните картини
Толкова ми липсва. Обичам я. Искам да е моя не чукаща се с друг. Офф, ужасно е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0e2fc3bad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя не ти е лична вещ, насила хубост не става! Щом не си влязъл в душата й, не нахалствай! Спомняй си хубавите моменти с нея, и си намери друго момиче! Явно тази е непостоянна, връща се в детството, после друга връзка, след това с тебе, после пак назад, тя не знае какво иска, обича да разиграва мъжете. Може да е за твое добро, че така се случват нещата, ще си намериш сериозна жена, такава ти трябва, щом за сериозни неща си мечтаеш. С тази няма да постигнеш целите си, рано се е показала, че е непостоянна! Не съжалявай, всяко зло, за добро! Ще си намериш по добра, но ако тази се размисли и пак поиска да сте заедно, не й се връзвай вече, пак ще те предаде, както го е направила вече!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82d8e8fd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно. И това ще мине. Не е била за теб. В една връзка винаги единият обича повече и страда. Поне е била честна. По-добре ли е да сключите брак, без любов от нейна страна, да мисли за друг и рано или късно да почне да изневерява, с деца и семейство. Всяко зло - за добро. Най-важното е физическото ти оцеляване, после психическото съвземане. Давай напред, без да се обръщаш назад.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 97d25f1376
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Такъв е животът, приятел, напълно те разбирам. Почти всеки е минал през това и ще трябва да го преживееш. Някъде там в бъдещето те чака момичето, което е наистина за теб. А до тогава ще трябва да си стъпиш на краката и да продължиш. Това може да стане само като прекратиш всички контакти с вече бившата ти приятелка, колкото и трудно да ти е това. Знам, че я обичаш повече от себе си, но тя не го заслужава. Блокиране на фб, на телефони и всичко останало, в групата ти се прави, че я няма или само на здравей здрасти и тотално отбягване на всякакви разговори. Знам колко е гадно хем да се прави на загрижена за теб като се интересува как си, а в същото време да се ш*ба с новата си тръпка. По този начин си замазва съвестта, нищо друго. Казваш, че си мъжкар, тогава се дръж като такъв и действай категорично - режеш всякакъв контакт с нея, нека да и стане гадно и да си даде сметка какво е направила. Най- лошото за теб е да се правиш, че нищо ти няма и да се опитваш да поддържаш приятелски отношения с нея, тогава болката ще продължи с месеци и ще те разяжда от вътре, докато тя се развява с новия си. Намери си занимание, излизай с приятели, напивай се до козирката по дискотеките и кръчмите - всичко това помага, повярвай ми.
След време ще се чудиш, как е могло да страдаш толкова много за жени, които явно не те заслужават.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e5db698d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, съчувствам ти много, знам в какво състояние си. Малко по-възрастен бях от теб, когато и аз се бях влюбил до полуда. Не допущах, че нещо по-хубяво може да ми се случи. Тя беше на 18 г. и беше девствена. Толкова се бях влюбил, че цели 6 месеца за секс не можех дори да помисля. Е, след 6 м. започнахме редовен секс. Бях в рая, всичко беше от хубаво, по-хубаво, мислех си, че съм най-големия късметлия. След около година и половина тя ми изневери. Простих й защото бях още лудо влюбен. След около 3 месеца пак ми изневери с неин бивш съученик. Пак й простих, но чувствата ми към нея започнаха рязко да намаляват. Изневери ми трети път и тогава никакви чувства към нея вече нямах. Защо ми изневерила ли-ами защото искала да опита и с други мъже. Оставих я да опитва с колкото си иска мъже.
Едно трябва да разбереш, че акъла или настроението на жените (както искаш го разбирай) е като вятъра-не знаеш на къде или от къде ще задуха. Те са много променливи, никога не знаеш какво ще им промени мнението, дори бих казал, че те са непредсказуеми. Никога не можеш да им се довериш. Точно когато не очакваш, както в твоя случай, женато поема по друг път. Имал съм още 2, 3 случая с жени (не на такава емоционална висота като описаната), но разбрах едно, на жена никога не вярвам и проблеми вече с жени не съм имал.
Знам, че ти е тежко сега, но помисли малко. Дори тя да се върне при теб и ти да й простиш тя вече има едно на ум, че ти си лесен за манипулиране и тя ще продължи да ти изневерява. "Щом един път ми е простил, той (ТИ) пак ще ми прости"ще си мисли тя. Не ти трябва такава лисица дето си върти опашката на всякъде. Ще го преживееш, само не забравяй, че на жените акъла е лек. Нали знаеш една стара песен:"Недей да плачеш, недей да страдаш заради една жена". Помисли върху това и остави миналото в миналото. Бъди горд и силен МЪЖ. Приятен ден ти пожелавам.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8cb1cc72de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми пич, трябваше да си направиш изводите още като сте станали гаджета. По принцип един съвет от мен, когато някоя мацка си има гадже, годеник или съпруг и ти прави свалка или се поддава на такава и зареже настоящия си, за да тръгне с теб е мнооого голяма вероятноста, след време да се сваля с друг или да поддаде на свалка на друг и да те зареже, както е зарязала бившия си заради теб. Това си е просто такъв тип жена, която през няколко години си се влюбва в някой и зарязва половинката си. Ако си имал готини моменти не се ядосвай. Все пак тези 2 години са си били удоволствие за теб и ако знаеше какъв щеше да е финала днес и каква болка щеше да изпиташ, вероятно пак би се хванал с нея. Така, че гледай напред и се радвай, че не си се оженил за такава жена, която щеше да топли чужди чаршави а можеше след години ако имахте деца да се разведете и да ти вземе и децата. Тогава щеше да си стократно по съсипан, сега след няколко месеца ще си я забравил и просто ще е далечен спомен от миналото.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 82b0863138
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер едно: Каква лична вещ? За какво говориш изобщо. То ти си знаеш какво ама знаеш ли, че нямаше нищо общо с темата на момчето и изобщо с реалността?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cf4d5c23e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На прима виста си допуснал адски много грешки приятел ;) С жените се иска много внимателно боравене, ако те успокоява, от 50 мъже, 49 правят типичните грешки

Още когато написа "лапичка" ми идваше да те полея със студена вода. Ръка човек, като на останалите 3. 5 млрд жени...
Тоталната, тоталната, тоталната грешка - "Не мога да я пусна, дадох й живота си". Запомни нещо ЗАВИНАГИ, ама ЗАВИНАГИ - в момента в който
поставиш ЖЕНАТА пред "ЦЕЛТА СИ" в живота, ти си ходещ мъртвец.

Мъжете живеем в много голяма заблуда от Дисни и приказките... че жените искат цялото ни внимание, да ги затрупваме и т. н, товва е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА. Жените обожават мъже, които си имат цели, дали ще е кариера, дали ще е бизнес, някаква цел - да имаш лодка, самолет, много жени, пари, коли, ако ще ракета да искаш да изстреляш няма никакво значение... Жените искат да присъстват в живота на такива мъже, защото те са интересни, имат си играчките и целите в живота и им.. т. е щастието не се гради от присъствието на жена.

Жените обожават такива мъже, щото не са нийди и обиквено имат избор :) Ти на 23 няма какво да й предложеш освен гол к*р... дори от богато семейство да си, повярвай ми не искаш една жена да е с теб заради пари, щот ще се шие с всеки който иска а ти ще си касичка.

Пак ти казвам, много мъже сме ги правили тия грешки, разликата м/ж победителите и губещите е че първите бързо си вземат бележка. За моя радост, аз бях доста зле с жените до 20г, не ми връзваха, режеха ме и т. н. След тва станах вълк с дебел врат и си сложих цели в живота още в ранните 20/.. сега съм на 29г, бачкам по 100ч седмично и в момента строя компания оценена в ранният си етап на 10 млн. лева. След година може да бъде 100, а като лапе работих по пазари и ходих с най-евтиите маратонки.

Моя искрен съвет е да си намериш цели в живота и да четеш много, мен това ме научи как да се държа с жените. Потърси в тубата RSD nation, много ми помогнаха.. много идиоти си мислят че тва са някви пик-ъп артисти (дефакто са), но говорят 50% от времето за вътрешна психология и социална динамика. Как да НЕ мислим негативно, как да разбираме мъжете, жените, обществото, какво искат жените, как да не сме нийди, как да сме истински мъже. Труден е пътя, но само който върви по него заслужава наградата :) а тя е жени, секс и забавен живот.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d17e556539
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ужасна история. Наистина не заслужаваш това, но животът понякога е такъв - обичаш безусловно и пак нямаш гаранция, че ще ти се отвърне със същото. Поне едно нещо - момичето е честно и ти е казало, вместо да започне да ти изневерява и да те разиграва. Защото и такива ги има и тогава щеше да си и лъган, освен наранен.
Знам, че каквото и да ти кажа, няма да се почувстваш по-добре. Знай само, че хората като нас, които са способни на такава безусловна обич, сме благословени. Да, страдаме много, но това е дар. Помисли за хората с празни души и животи, които никога няма да разберат какво е да ти се изпълва сърчицето с топлина всеки път, когато чуеш смеха на човек, който обичаш, да те боли (буквално), да ти се свива стомаха, когато го виждаш да страда.
И аз обичам като теб, но съм момиче и обичам друго момиче (любовта ми е платонична, като към сестра). Знам, че и тя ме обича и когато чуя думи като "Пиши ми като се прибереш" или "Ужасно ми е да те гледам как се мъчиш" се чувствам най-благодарния човек.
Бъди силен!!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b4860a453e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   /Автора/ Просто етото ми е съсипано и сега живея много скучен "пенсионерски живот", зощото тя беше единствения човек от когото имах нужда и който ми даваше всичко. Тя беше моето щастие, сега ми го отнема и ме оставя самотен и наранен. Не знам какво ще правя. Само ако знаехте какво ми е като виждам в очите й, че иска друг, а аз искам да я целуна...
Как може така да захвърли всичко, което построихме. Тя е незаслужено щастлива, аз незаслужено нещастен. Постоянно ми е в главата. Нищо не помага. Сякаш тя ми показа какво е да си жив и да имаш смисъл..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 10f78451e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетох историята ти и наистина не знам какво да напиша...
Предполагам любовта е единствената, която може да възстанови разрушеното и също така да го разруши отново...
Разбирам как се чувстваш, всички или поне повечето от нас са се влюбвали истински, а само по-сензитивните преживяват нещата дълбоко. Не мисля, че само жените са променливи като характер, макар и жена, мога да твърдя, че и при двата пола се среща както постоянство, така и обратното, въпрос на характер. Но като цяло ние жените, след като сме боготворени от някой, го приемаме като даденост и нерядко се възползваме от него със или без да искаме...
Най-вероятно се чувстваш предаден, и с право, но си още твърде млад и трябва да се гордееш от факта, че можеш да изпитваш силна обич, граничеща с божествена едва ли не. Повечето хора просто обичат повърхностно и не в детайли.
И аз съм била предавана, след което с години не съм се възстановявала, а и още го правя, може и да съм предавала, знам ли. Това е кръговрата на живота. Няма как да го избегнем. Може би правим изборите си твърде необмислено, в резултат на емоция и не мислим какво причиняваме на другия, защото вътрешно на едно по-дълбоко ниво всички сме егоисти. Щом постъпваш егоистично към някой, значи не го обичаш, . Факт е. Любовта е променлива величина, до този извод достигнах, макар и че вярвах, че е вечна. Не е вечна, ако забравиш как да я поддържаш.
Според мен просто има време за тъга, за болка, и време за изцеление. Твоето време на изцеление също ще настъпи, но не и преди да минеш през другите етапи. Няма как!
Пожелавам ти да намериш сила в себе си, да я превърнеш във вяра и никога да не губиш желанието си да обичаш отново. :)))))


Ж26

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8a76889116
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Темата ти е тъжна, но стилът - прекрасен. Самоуважавай се, нямаше да ти е хубаво с нея, ако беше продължил, колкото и да е тъжно - не му било писано... Дай си време... с болката си няма да свикнеш, просто ще се научиш да живееш с нея. Прегръдка за нараненото ти его

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 59bda4a52b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ти какво си очаквал, щом е зарязала приятелят си след 4 години, и при това сте се сваляли докато са били заедно, рано или късно е щяла да направи същото и с теб, не те е обичала никога, просто е била с теб заради отношението ти към нея, да ти кажа не те съжалявам, както се е разделила с бившия заради теб така е постъпила и с теб, заслужаваш си го, щом си се пробвал с момиче, което е било обвързано.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e5658bcdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Спокоен бъди, че тази фаза в живота ти ще отмине. Сега си твърде уязвим, като дрогиран както казваш, не се владееш още от шока, който ти е причинила. Ще видиш като минат още няколко месеца и осъзнаеш, че ти е безразлчина до такава степен, че няма да вярваш на собствения си разум и сърце. За първи път чувам такова нещо, момче да плаче в тоалетна за момиче. Ето такава е цената на обвързването и доверяването на съкровенни чувства с някои. Прекалено ястно ми е. И при мен така, имаше едно момче дето ми беше влезнало под кожата, просто бях откачила. При мен месеци трябваше да минат, за да ми мине явно това омагьосване. Щото както те слушам, се едно себе си слушма перди месеци. В момента подържах връзка с него до скоро, щото не можех да се оскубна. И сега като се сетя да него ми е супер апатично и безразлично. Понеже добре съм запозната със неговите намерения и въбоще цялата му същност. Оказа се точно така както, самия разум ми подсказавеше. Той е прекалено елементарен за мен. Супер глуповато устроен, докато преди месеци главта си хвърлях за него, че той е прекрасното момче за мен. Една от основните причини да не се занимавам с това момче е причината, че беше от смесен произход. Нашите ми дигаха скандали зари него инз си какво не ми се сервира на главата. И от момената които си казах, за какво ми е това, от една страна не бях опознала напълно самия него, а той очакваше да ме се хвърля направо. С някакви клишета, че нямало друга като мен и пълния шок, дето прецака работа. признанията, че не бил детвен, което беше супер тъпо. И пълната екцесии у дома с нашите. От тва осъзнах, че си имам работа с женкар или някакви такъв казанова, елементарен тип. И въпреки всико това, бях толкова хълътнала, че като дрогирана следях дали е на линя в фб, както казваш, чуде х се какво прави, въпреки че се бях скарала с него. И подобна загуба на контрол върху разума си не съм имала
през живота си. И нз след две три седмици, ми доиде разума, чиста и бистра мисъл, не си струваше да си топа нервите и емоциите, всякаш каточели се бяха свършили момчета и щяха да остана сама на тоя свят, та се вглъбявах в една личност И без това съм супер чувствителен човек, а по разказа ти звучи че и ти си така. Решението ми беше много смазващо, и трудно осъществимо. Да го забрава и збия то галвата. И точно това напарвих. И там е решението, когато осъзнаеш, че си над нещата, разочарованията, които приятелката ти е причинила и ти като човек с достойнство и мъжкар не можеш да ги приемеш, ще превъзмогнеш скръбта по миналото и онези моменти с нея. Времето лекува. Според мен тва с любовта е пълно клише, човек си създава някав образ на любимия в съзнанието си и ходи като омагьосан. А релано този образ няма нищо общо с истината.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 992fe2d783
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   По-горе са го написали много правилно....
"Никога не вярвай на жена"... и са много прави!
За протокола:
Жена съм!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 992fe2d783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе, тя пак ще се върне бъди сигурен... но тогава трябва да си силен и да и теглиш една майна....
Ще мине време и тя пак ще се върне, повярвай ми.... по пътя на логиката както разказваш, тя си мисли винаги за бившите(много жени9 го правят) и в един момент дори да е адски много обичана от човека с който е в момента.... -те се връщат(няма логика но се връщат)... бъди готов за това.... но както казах по-горе.... теглиш й майната й да не ти дреме!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 992fe2d783
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторе, веднага си хвани друга без да се бавиш, дори й само ей така да излизате и гледай да си щастлив с нея(поне така да изглежда пред другите0, а на нея има кой да й каже за това(не го мисли), но наистина направи това, което ти казах и ще береш после плодовете, но все пак има едно нещо-после сам трябва да прецениш дали да си с човек, като нея и дали си заслужава.... ЗАЩОТО... види ли те тя щаслив с друга... това ще е най-голямата й мъка(повярвай ми)
Просто направи това което ти казах!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 41b2000beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мъжкар, кое ти е мъжкарското, това че ревеш или трепериш. Научи се да губиш с достойнство. Избрала е друг и точка. И стига мисли как се чука, това те трови... Ще получиш отговорите за любовта когато порастнеш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1bbf723210
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Започни да тренираш и да излизаш с приятели за да не мислиш за нея. Даже, ако ти е кофти да я виждаш може известно време да ходиш на упражнения с някоя от другите групи. На лекци, ако тя седи в единия край на залата ти седни в другия. Горе главата не си заслужава да страдаш заради една мърла, която през цялото ти се подигравала! Ж. 23

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e992849eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Знаеш ли какво. На тая и требва бой йебанье и српска музика. Иначе няма да се оправи. Бах ти и жените. И аз щях да се съсипя и да се самоубия даже, но осъзнах едно - бой ьебанье и српска музика най-много помага. Това е братле, осъзнай го, не губи време и следваща да знаеш това иска, бой ьебанье и српска музика и всичко ще бъде наред.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f7b573b01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Описваш я с толкова хубави особености, но не виждаш ли как е постъпила спрямо теб, как буквално си е играла? Днес те обича, но утре друг! Ах, голяма "любов"..

Поставял си я в центъра на вниманието и си й давал повече от всичко, а на нея и е омръзнало. И сега изведнъж си тръгва, а ти оставаш като използван лимон.

Тя никога не те е обичала - факт, който трябва да приемеш. Надявам се, да започнеш да мислиш правилно и да си отваряш очите следващият път. Пожелавам ти едно ново начало с правилен и грижовен човек който те заслужава и ще те ценни. Забрави я, няма смисъл да се тормозиш!

Времето лекува! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 186eb19f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   (от автора)
Успях с нетърпение да прочета всички ваши коментари и искам да резюмирам всичко по следния начин.
1. Наистина това момиче ми даде всичко и се държеше уникално, никога никоя не ми е давала това, което тя ми даде. Разбирате ли, имах чувството, че тя ме обича безкрайно. Постоянно правеше всичко за мен и не я мързеше.
2. Разкъсва ме това чувство, че вече не е моя и вероятно щом това е нейната истинска любов от детска възраст, ще реши да се раздаде докрай за него и тя пак ще бъде щастлива, защото има това, което винаги е искала.
3. Сега животът ми е много сив, правя някакви работи и просто съществувам, не знаете колко трудно е да се освестиш, искаш бързо да намериш друго момиче просто да не те боли, но е много трудно да я намериш и нея. Очаква ме един ужасен интервал от време, в което ще се чудя какъв е смисълът от моето живеене като само тя се интересуваше истински от мен.
4. Знаете ли какво ми е като знам, че сега събота и неделя пак ще спят заедно или ще ходят някъде, понеже тя обича да пътува много. Направо умирам, как може да бъде с него. Ревност е от моя страна, но как да пусна човека, когото обичам в прегръдките на друг.
5. Нещата, които правя, просто ми носят някакво удовлетворение, тя ми носеше щастие. Постоянно бях толкова щастлив и за всичко имах сили, казвах си, може всичко да загубя, само нея няма да мога да преживея.
6. Довчера се обичахме, сега се отбягваме. Не знам как да си стъпя на краката. На думи е лесно (прави това и онова), но когато започна веднага искам да погледна телефона и да й споделя какво правя или просто да се успокоя, че тя е някъде там и мога да имам част от вниманието й

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f607ef53fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Съгласен съм с номер 7! Държал я за "лапичката" хаха ти с куче ли си живял бе брато? Бих те посъветвал наистина да си вземеш куче, да се подържите за лапичките и да започнеш да оценяваш истинските Човешки отношения! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5b06c6fa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, смятам че грешката ти е, че не си успял да накараш жената, която е била до теб да изпита привличане още в началото, за това се е стигнало до тук.
Тя сама ти е казала, че е искала чрез теб да го забрави.... (значи изобщо не те е обичала, освен може да е имала някаква привърьзаност към теб)....
Така, че ако не се научиш как да накараш една жена да ПРИВЛИЧАНЕ към теб още в самото начал, смятам че поемаш голям риск.
Ще инвестираш време, усилия, емоции, енергия, подаръци и най-вече пари и живот, преследвайки някого, който да няма чувства към теб, както ти към него....
От друга страна ако се научиш да караш жените да изпитват дълбоко вътрешно привличане... тогава няма да залагаш толкова много, когато стане дума за жени и връзки и ще си в контрол със себе си, а не както сега казваш че се чувстваш в кома....
Ще мине и това определно, но пак казвам научи се да правиш това, което ти описах накратко и няма да имаш повече проблеми с жените.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5b06c6fa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Казваш, че обичала да пътува много, досуш прилича на моята приятелка.
Би ли споделил коя зодия е вече бившата ти приятелка, за да видя сходството в характерите и ако са една зодия наистина, ще ти споделя много неща, защото както я описваш много прилича на дългогодишната ми половинка с която още съм :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 69c5835af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   До автора от мъж на 26. Казваш, че си мъжкар, но това не е начина. Да се държиш с една жена и да и покажеш, че я обичаш не означава да се държиш с нея като с бебе с биберон. Омръзнало и е това отношение. Една жена, като види, че някой е супер влюбен и прави всичко за нея, в един момент и писва, не и е интересно и решава да тръгне с някой друг, за разнообразие. Дали ще е визия, отношение или пари това е друг въпрос.
Изпадал съм в същата ситуация и повярвай ми не си губещ.
Тя губи човек, който я обича, а ти губиш човек, който явно не те обича.
Аз бях в същата ситуация, заслепен от една патица, която накрая ми се качи на главата.
Имаш голямо предимство от факта, че и имаш фейсбука. Накарай я да страда. На 23 години си и си тръгнал едва ли не да се отказваш от живота. Задължително си намери хоби. Фитнес или някакъв друг спорт. Наблегни на образованието, бизнеса и т. н. и успоредно с това търси момиче. Най-лесно е с tinder или сайт за запознанства. От там става най-лесно. Когато излизаш с жени, недей им говори нищо за миналата връзка, без подробности. Дори казвай, че ти си сложил край. Жените не харесват ревливи мъже, които са наранени и мислят за бившата си.
Когато дойде този момент, да откриеш някоя свястна на характер, визия и т. н и бъдеш щастлив ще си изплескаш една хубава снимка с нея във фб и бившата като види ще умре от яд.
Така стана при мен. Биеха се двете и искаше да се връща но и теглих майните. Вече нямах и чувства, защото разбрах, че тя е минало, а до мен е бъдещето.
Това е решението, това винаги работи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dd107c7925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Любов с любов се забравя, или пък с много пиянски вечери с приятели и ходене по проститутки. Така бързо ще я забравиш, че няма да усетиш кога е минало времето. Аз така бях влюбен в едно момиче, познаваме се от деца. Стана така, че тя се раздели с приятеля си и нрщата се получиха между нас, за мое щастие. Но изведнъж както всичко си вървеше, почна да слуша една нейна приятелка и ме заряза заради друг. Бях съсипан, но след няколко седмици си стъпах на краката, започнах да излизам с приятели всеки петък и събота, забавлязавхме се, пиехме заедно за болката ми и така времето си мина. Днес си имам приятелка, щастлив съм, естествено до другия път..

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c897af765b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторе, дадоха ти са много ценни съвети от хора които са минали през тва, ти пак си знаеш твойто.

26 много правилно ти го каза.. Жените обичат мъжки момчета, ти си я сложил на пиедестал и си й омръзнал. И мен жена ме сложи така и аз я разкарах. Бъди интересно, мъжко момче, а не хленчещ хлапак :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5df5cb022a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   “Тя губи човек, който я обича, а ти губиш човек, който явно не те обича. “ Нееее
Тя губи човек, който я обича, Ти печелиш, че се оттърваваш леко от човек, който не те обича. Да, леко се оттърваваш! Можеше да се разделите с много лъжи, много насилие, с деца и т. н.
“ти си я сложил на пиедестал и си й омръзнал. “
Най-постояната черта на женското сърце е нeговото непостоянство.
На вятъра това му е работата - да е непостоянен.

Отстояние

И ти ще станеш най щастлив тогава,
когато всички те разочароват.
Недей на свойте мисли позволява
връз истината като в гроб да ровят.

Тя нека стане твоя жива болка
която не желаеш да споделяш
Не си в свети места на обиколка,
нито в окоп залегнал, за да стреляш.

Спасявай свойта обич към звездите
които винаги стоят над тебе
и вкусвай преснотата на водите
и радвай се на всеки мирис хлебен.

Недей съветва в нищо синовете
те своя път различен са поели
и нека твоята усмивка свети
с цвета на пътищата запустели.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f0297d89c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторе само едно ще ти кажа ТЯ ЩЕ СЪЖАЛЯВА ще видиш запомни всичко се връща рано или късно бъди наистина мъжкар и и покажи че светът не се върти около нея покажи и непокизъм, ако трябва си намери друго момиче и сложи капака на тенджерата!! Аз като жена бих се влудила да видя подобна гледка... а пък и след две годишна връзка няма как да не и трепне но ти "не си оставяи магарето в калта", защо да се съсипваш за някои дето не му пука за теб... Сигурна съм че си уникално момче някое момиче ще го оцени.... попадаш на много жаби докато намериш принцесата ;) И МОЯТ СЪВЕТ Е ДЕЙСТВАИ с друго момиче ще я забравиш... тя е едно долно същество дето не заслужава такова отношение от мъж...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f053dd78f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Пич, номер 5 ти е дал най-хубавият съвет. След няколко месеца или най-много година ще я забравиш, а след още една година сам ще се чудиш на себе си как е било възможно да се измъчваш толкова. Не прави обаче грешката при следваща връзка да се превръщаш в слуга на приятелката си. На двамата трябва да ви е приятно заедно, не единия да тича, като кученце след другия. Не се дистанцирай и от приятелите си, това е много грешно. Познавам хора, които са го направили и сега нямат с кого буквално едно кафе да пият. Съветите за проститутки, алкохол и отмъщение ги забрави, защото това ще те вкара в една още по-гадна спирала, която ще те дърпа само надолу и ще си постоянно нещастен. Имал съм подобни настроения срещу бивши и от опит ти казвам, че негативните мисли влияят зле на теб самия и постоянно си потиснат. Не можеш да се радваш на нищо, ставаш като сянка. В момента, в който осъзнах колко глупаво е това, страшно много ми олекна. Дотогава не осъзнавах истински значението на израза "камък ми падна от плещите", но точно така стана. Успокоих се, започнах да се радвам истински на живота и се чувствам удовлетворен. Да, ще ти е гадно няколко месеца, нормално си е. После нещата започват отново да се нареждат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker