Бременна от човек, когото не обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна от човек, когото не обичам
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3305 пъти
Здравейте, ето и още една история. На шега живота ми се промени много. Забременях от бивш мой приятел, с когото не се бяхме виждали години. По времето, по което забременях, си бяхме подновили отношенията, но нищо сериозно. На практика ние не се обичаме, дори не бих казала, че сме влюбени. Преди бяхме. Решихме да оставим детето, казахме на родителите си, всички го приеха добре и се стигна до запознаване на семействата ни. Просто всичко ни се стовари за един месец, целия шок. Не бях готова нито за бебе, нито да съм пак с него, нито за запознанство със семейството му.. Сега живота ми протича сякаш без мой контрол, аз наблюдавам отстрани.. Чувствам се ужасно подтисната, объркана и скапана. Но вече е официално обявено на доста хора, че ще ставаме родители и ще живеем заедно. Страхувам се много от аборт а и не биха ми позволили това, както той, така и родителите ми. Вече е късно.. А аз се чувствам сякаш всичко е сън и искам да избягам. Не знам какво очаквам от четящите историята, исках да споделя и малко да ми олекне. Бих се радвала на коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 52e30af8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Ако беше използвала презерватив или Ескапеле нямаше да си на този хал

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b920868d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Здравей драга авторке,

това, че вече не обичаш(или въобще не си обичала) този мъж, от който си забременяла, не означава, че това твое дете е виновно за твоята постъпка.
Дай ЖИВОТ на детенцето си! НЕ прави аборт! Детето не е виновно!

Ако толкова мразиш мъжа, от който си забременяла, изгони го;роди си детето и си го гледай сама.

Ако мразиш и самото дете, по-добре го роди и го дай за осиновяване или в дом за сираци. Ще те посъветвам по-скоро да не го даваш в дом за сираци, а да го родиш и да си го гледаш. Детенцето ти ще те обича.

Най-добре е за тебе, авторке да се примириш и помириш с мъжа, който не обичаш. Не забравяй, че бебето ти не е виновно за отношенията ви. Един аборт ще те осакати всячески и ще те обезобрази. Жени, направили аборт не могат да имат деца и цял живот се измъчват от мисълта, че са убили дете!!! Аборта е убийство на невинно неродено дете, затова не го прави!

Не прави глупости, не бягай от родителите си, и от мъжа си.

Успокой се и не се тревожи. Лошите чувства и мисли влияят зле на плода. Детето чувства всичко и то се плаши да не направиш някоя глупост и да убиеш него... т. е твоето детенце...

Отношенията между двама души-мъж и жена, се сменят постоянно. настроенията и чувствата също, но детето ти не трябва да бъде убито заради вашите отношения. Дай живот на детето ти!

Забрави за вашите отношения, по време на бременността. Когато родиш детето, тогава прави с мъжа си каквото си искаш! Когато родиш детето си, ако искаш можеш да му биеш шута(ако толкова много не го искаш) и да искаш той да се грижи за детето.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c601c51d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами решила си да се качиш просто на старият клон - ок. Явно и двамата не искате дете или поне точно в този момент. Ако не се бяхте стискали за по-малко от 30 лева щяхте да си купите едно хапче Ескапел и нямаше да си прецаквате живота. Не знам, на колко години си, но не ми изглеждаш особено зряла и щом от сега си объркана и съжаляваш за това - няма как да сте добро и щастливо семейство.
Аз съм М на 26. Правя го с моята приятелка без предпазни мерки, понеже нито аз, нито на нея и е приятно с презерватив, а и добре се познаваме. Случвало ми се е да се изпусна 3 пъти в нея и проблема сме го решавали с това хапче. Това не означава, че не ме обича, понеже не иска деца. А това, че просто сега не е времето за такова нещо. Всеки нормален човек трябва да разсъждава по този начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f26a664de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, ужасно глупаво сте действали. Не мислите за това как ще живее детето с двама родители, които нито се обичат, нито нищо. Не мислите как ще подейства едно дете на вашето бъдеще, особено на твоето. Мъжът може да си вземе шапката и да изчезне, а и най-вероятно ще направи това, след като дори в момента не изпитва нищо към теб. Ти оставаш завинаги с него. Изобщо безотговорна история. Според мен е трябвало да абортираш. Много по-страшно е да носиш дете, което не желаеш. Всяко действие има последствия и щом един индивид е готов да има полов контакт трябва да е готов да посрещне и последствията от това, добри или лоши.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d48d72c74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се плаши,радвай се,че ще си имаш бебче.Знаеш ли колко много забременяват с луда любов и после нещата не се получават.Щом семействата ви са на ваша страна и го приемат добре ще си имаш и помощници за бебето.Някога са ги женели родителите им и пак са се обиквали в съвместният си живот,дори са ставали образцови семейства.Знам,че ще ми се нахвърлят,че днес нещата не са както някога,но от това което описваш си мисля,че може и да се получат между вас нещата.Детето ще ви сближи,уверявам те.Желая ти успех и спокойствие-сега трябва да си много спокойна.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ed307362c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Айде феминиските.. Да ви чуем какво ще кажете сега.
Ако не беше К*РВА нямаше да има такива проблеми. Жалко само за детето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 805b26fcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа, което може да ти се случи е, ако не си щастлива с него е да си отгледаш това дете с него, но разделени с негова помощ. Да не живееш с този човек, а да си намериш твоят човек и той ще те приеме, въпреки че имаш дете и вече да си имаш още деца и хубава връзка. Знам такава връзка. С партньор, когото се обичате ще си много по-продуктивна, бидейки щастлива и полезна за себе си и околните и детето си. Но има го и този момент! Ти си стресирана и депресирана сега и от опит тук ще ти кажа, че човек не мисли адекватно. Взимането на решения в такава ситуация може да не е трезво, а породено от страх и тн. Все пак всички сме различни.
Аз съм на 22 години и нямам опит с семеен живот на мой си начала, та не ме слушай много, но съм бил на дъното на чувствата си и ти казвам не се отказвай от щастието си. То идва неочаквано и не е това, което обикновено си представяме. Успех и не взимай решения за своя живот, заради другите, а това което ти смяташ, че ще направи живота на теб и бъдещото ти дете по-добър. Може и с твоят човек нещата да станат окей, не знам.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 50f8310735
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей. Знаеш ли - не си сама. Аз също съм в това положение. В момента съм в 4тия месец и се чувствам ужасно подтисната, сама, безсилна... всичко е един цирк. Не знам какво да правя. Така че те разбирам напълно. И съвет никой не може да ти даде, само акъл дават всички. Ще се справиш някак си. Жени сме все пак. И тези гадни периоди ще отминат, но и аз като теб бих искала да знам какво следва оттук нататък. Много бих искала да ти кажа нещо, за да те успокоя, но не знам какво. Всичко което те мъчи ще продължи ако не открием както се вика баланса на всичкото това...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c23bec19f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами затова се използва кондом! Но да знаеш това няма да е живот. Имам пример със сестра ми. Омъжи се за човек, който не обича и 15 години живя с него преди да се разделят. Когато не обичаш някой няма как да си с него. Така си пропиляваш живота. След време ще се желяваш много за избора си. Трябваше да направиш аборт без да му казваш и да се запознавате с вашите. Още не е късно помисли си добре дали искаш цял живот да птиче в клетка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d4f649e78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо трябва да запознават е семействата, да живеете заедно. Роди си детето, гледай си го. Живеете с разсъждения от 60-те години на миналият век.... официално обявено на много хора... живей за хората, като си съсипеш живота. Сега ще кажеш ами то заради детето. После растат деца, които повтарят твоите грешки, защото са отраснал и гледайки това.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ce19963aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сериозно ли мислите, че като една самотна майка ще бъде направо супер? Детето има нужда от семейство, всичко останало е просто някакъв заместител - върши работа, но не е това което трябва да е. Дайте си шанс с приятеля ти - любовта - тази пламенната с пеперудите в стомаха тъй или иначе преминава с времето и отстъпва място на трайната обич, уважението и разбирателството между партньорите. Поне се опитайте, щом все някога сте се обичали, просто си дайте шанс. Може да се получат нещата и да си карате заедно, ако ли не по всяко време може да си хванете пътя поотделно.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: df556cbda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   светът е пълен с прекрасни деца от хора, които не се обичат, нямат страст или дори не се познават (донорство). гледай себе си и бебето, другите да си гледат работата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f065c211fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хора, аз съм авторката, благодаря за коментарите, но няма нужда от нервни нападки от сорта та "да не се бяхте стискали за30 лв ескапел". АЗ ПИХ Ескапел и въпреки това плода се е хванал, защото съм била в овулация най-вероятно. Бащата и аз искаме детето, именно затова решихме да го задържим. Това, че се е хванало дори след ескапел приехме като Божи знак...
Не се обичаме, но сме достатъчно отговорни да не правим аборти и глупости, и той най- вече е добре, че си пое отговорността.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b920868d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторке,
ти въобще, знаеш ли какво правиш? защо си пила ескапел? Защо искаш с това хапче да убиеш детето си? Не пий никакви хапчета! не прави аборт! Дай живот на детето си!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f065c211fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като казах, че пих еспапел, имах предвид веднага след акта, не в момента, разбира се... Няма да се опитвам да убивам детето си, което вече приех и реших да му дам живот.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bb14a16698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Преди време забременях също след ескапел и то с близнаци. Направих спонтанен аборт две седмици след откриването на малките. Това е един от най-болезнените и травмиращи периоди в живота ми. Също не обичах бащата, но се спогаждахме добре.
Желая ти успешна бременност и много щастие! Сигурна съм, че това дете ще бъде страхотна частица от твоя живот. Радвай му се :-)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e8f3497a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Животът ти няма да бъде щастлив с мъж, когото не обичаш.
А детето ще бъде нещастно и тъжно, отгледано в семейство без любов.

Мисля, че се вълнуваш повече от мнението на околните от това, което реално се случва в живота ти. Вземи се в ръце, момиче. И ако искаш бъдеще с любящ мъж и желано дете - направи аборт и повече не допускай същата грешка.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c6da00ab95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей, авторке! Аз забременях седмица след като се запознах с бащата на моето момиченце, който сега е и мой съпруг. Първоначално не знаехме дали съм бременна или не и аз си мислех, че той тайно се надява да не съм. Когато му казвах, че ще става баща, че съм бременна и т. н., той казваше, че още не се знае със сигурност и някак си бе притеснен. Аз също бях притеснена, не исках никой да знае, сякаш не исках да приема, че съм бременна, бях объркана и се чудех дали с моя нещата ще се получат ( малко късно за чудене, нали... ), но не показвах на човека до мен. Заживях с него въпреки това, защото ние турците малко сме консервативни относно семейни отношения и аз трябва да съм до мъжа си, особено в това бременно положение. Та, дърпахме се отвреме навреме, още повече след това започнах да се отчайвам и исках да избягам. Всеки ден мислех и се молех за доброто ни, а и честно казано не исках детенцето ни да расте по средата, все между баща си и майка си. Само да кажа, че и аз съм много компромисна и мълча вместо да правя сцени и кавги и това си казваше думата- като не се защитаваш си патиш и несазлужено ти се качват на главата. Та мина време, той замина за чужбина. Впрочем всичко това става за период от 7 месеца. И неговото поведение се бе изострило повече малко преди да замине. След като замина обаче ( бях в 5-ти месец), започна да се интересува повече за нас. Започна като че ли да разбира, че все пак ще става баща, започна да го приема и да се интересува за всичко свързано с бебето. Започна да си показва любовта, загрижеността... И за мен, и за него нещата се развиха доста бързо, но си дадохме шанс, защото освен нас има и още един човек, за който носим отговорност-нашето дете.
Искам да ти кажа, че трябва да благодариш на мъжа до теб, че е останал до теб, защото колкото и да сме силни ние, жените, не можем едновременно да сме и майки, и бащи на децата ни, не трябва да сме егоистични, заради нашите приливи и отливи защо тях да ги наказваме. А и мисля, че ти ще преоодолееш тези мисли и терзания и повярвай ми няма нищо да е по- важно от това твоя човек да те подкрепя и да отгледате в същата сигурност бъдещото ви детенце.

Дени 22

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker