Той е много хлътнал по мен, а аз не съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е много хлътнал по мен, а аз не съм
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24 години. Не съм имала сериозна връзка поради различно обстоятелства- или момчетата са несериозни или се случва някакво разминаване. През последните няколко седмици обаче си комуникирам с мъж от фейсбук. Той ме намери чрез общи приятели и така започнахме да си пишем. Излязохме даже и на среща, но проблемът е, че той изглежда супер хлътнал по мен, а аз не съм сигурна как се чувствам. Симпатичен ми е, разбираме се добре, имаме общи интереси, но сякаш няма химия за мен. Просто сякаш не ме привлича като мъж. А той постоянно ми пише, иска да излизаме, а на мен ми е приятно с него, но не си представям интимна връзка с него. Не знам какво да правя-да оставя нещата да се случат от самосебе си или да бъда откровена с него. Моля не хейтвайте, имам нужда от съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 98a2685d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при мене е така за жалост! На 21 съм. За съжаление някои от нас нямат късмет да попаднат на тип, който да ни хареса и ние да изпитаме чувства към него. На мене ми се е случвало много пъти. 70-80% са точно таквис типове от интернета. Понякога си викам защо точно на мене се лепват такива мутри, а не някакво приятно момче с което да си пасваме на възраст и вид. А и повечето целят едно нещо, но това е друга тема. Понякога съм се замисляла, че е по-добре да живея сама.
Пиши с него все едно не знаеш, че те харесва. Можеш да го приемеш като познат, или приятел. Решението е твое. Но пък ако много настоява, а ти не искаш просто го разкарай. На твое място така правя с такива типове дето ми се натискат. Не съм някаква дето да тръгне с първия срещнат. По принцип ако нямаш чувства към него е слабо вероятно и за напред да ги изпиташ.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: afbfbe7daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави нещата да се случват, не го мисли.. Попадала съм в такава ситуация и то не веднъж.. не им казвам директно нищо оставям нещата така, пък те когато съберат смелост (ако съберат) да ми кажат нещо или опитити им стават по упорити, абе общо взето стигне ли се до горещата зона в такива случаи се налага да си директна. При мен с едното момче след няколко намека от негова страна и то упорити намеци аз му казах, че нещата няма да станат и той избра да спре комуникации с мен.. какво да се прави :D във втория случай така се сближих много с момчето, без никакви намерения, освен приятелски пък той директно ми се обясни с чувства, но жал не жал му казах, че о моя страна няма, в случая отново горе долу може да се каже, че прекратихме взаимотношения.. понякога когато се засичаме си говорим, но писаноте всеки ден приключи по негово желание с думите "ще дойде момент, в който аз все още ще те харесвам, а ти ще ми говориш за някое момче, в случая ще ми е тъпо тоест по-добре да спрем особено контакти "... Момчета, мъже :D какво да ги правиш

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a7241fef33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Отрежи го още сега. После ще стане по-лошо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 77eca1bc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре отначало да му кажеш, че в друга тема един такъв, като твоя приятел, сега страда заради една, което го е баламосвала 2 години.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: db5e26da37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По - добре спри да комуникираш с него. Щом не те привлича сексуално няма как да се получат нещата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ef07d7876b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Излизали сме вече два пъти. Имал е дългогодишна връзка, която много го е наранила. Даже бившата му е казала, че дори не го е харесвала. Аз обаче нямам много опит с мъжете, да не кажа почти никакъв. Приятно ми е да разговарям с него, изглежда ми сериозен, със стабилна работа, знае какво иска, а дори нямаме голяма възрастова граница. Не ме притиска за секса, но иначе ми казва колко много ме харесва, как иска да се виждаме често. На втората среща ме целуна и аз очаквах лека целувка, а той си вкара езика в устата ми, което ме стресна честно казано и не изпитах нищо. И дали защото нямам опит и много се притесних или защото не усещам нищо към него не мога да преценя. Свикнала съм да я карам бавно и предпазливо, а той е много настоятелен, казва ми, че ако го усещаш няма какво да му мислиш. А на мен ми трябва много време, за да изпитам някакви дълбоки чувства. Да, сега го харесвам, но дотам- трябва ли да ми омекват краката, да ми се изпотят дланите? И сега не знам какво да правя- първо защото по всяка вероятност той си мисли, че имам опит с мъжете, а аз нямам. И второ, че той определено е привлечен от мен. Аз обаче не почувствах нищо от целувката. Хем не искам да го отрежа, че е първият, който ми изглежда свестен и наистина ме иска, хем ме е страх, че дори по-нататък няма да изпитам същите чувства към него. Искам да му дам шанс, но ме е страх да не го нараня, ако се окаже, че не липсата на опит е причината, а самият той не ме привлича.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0ea1fd8cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си узряла още за тези работи, но поне покажи уважение към момчето, което те харесва и полага усилия нещата между вас да се получат!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0c0eb77edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ... и като станете на по 60 години никой няма да ви погледне повече.... , ще го търсите тогава този ама няма

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ab62b64a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Такива неща се случват. По-добре се отдръпни, след време може да съжеляваш или пък да си благодарна, че си се оттървала. На моя близка се случи същото и тя се подведе да му даде шанс.. Тоя не я остави на мира и двете седмици, в които 'бяха заедно' говореше й какво ще напрвят заедно еди си кога си.. че ще живеят заедно и т. н. а тя дет се вика.. иска малко компания... да поприказва, да по излиза.. тоя вече се държи като женен за нея.. ужас.. добре, че го разкара... А този, който е обсебен от теб.. явно е все още наранен от бившата, която само с това, че му е казала, че не го е харесвала.. му е ударила жестоко по егото... и за това сега се е побъркал... :) Бягай, не ти трябват луди

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dec05c7046
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Хаха, съгласен съм с номер 12.
Всеки иска с човека до него да има тръпка, разбираемо е. Да обаче ако е само тя /което е по-честотото явление/ и друго няма, човек е заслепен и прави грешна стъпка. Тъй или иначе любовта си отива след няколко години, няма го вече онова влюбване. Въпросът е човека да ти харесва физически, поне това да е налице, влюбването не е важно. Ако обаче има и други качества /дано да ги има, защото и доста актьори има/, ще си много по-щастлива с такъв човек.
Много такива като номер 1 и номер 2, от много подбиране и очакване принца на белия кон, в който да се влюбят, да е добър, да ги обича, да се грижи за тях и т. н. и т. н. остават сами до към 35-40 години вече и приключват с обяви в сайтове за запознанства. Накрая се женят за хора, на които като млади дори и здрасти е нямало да кажат. Я вижте само какви мадами на по 40 г., които не са били женени и нямат деца, какво са написали в обявите си. Готови са на връзки с разведени мъже, с по няколко деца.
Та идеята е да се даде шанс на момчето. Ако ѝ направи един хубав секс, държи се страхотно с нея, набързо ще го заобича. Пък какво и пречи, ако не се получат нещата, да се разделят. Млада е, има време.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ca19e3a2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Да стоиш, по този начин му даваш надежди. Отблъсни го. Кажи му, че си влюбена и мислиш за друг, пожелай му да си срещне голямата любов, че заслужава нещо по-добро от теб. С тези думи нито ще си груба, но ще му дадеш всички знаци и доказателства, че не искаш да си с него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3e12e64e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   "Не знам какво да правя-да оставя нещата да се случат от само себе си или да бъда откровена с него. "
- Бъди откровена с него и не го разигравай. Той има право да знае. Не се дръж като незряло момиченце и да го използваш, за да си чешеш егото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 дни
hash: ebf4829f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз се запознах със съпруга си във фейсбук преди 7 години. Той е истински джентълмен и притежава всички човешки качества, които някога съм търсила в партньорите си. Но нямаше тръпка и го отблъснах. Той настоя да ми бъде приятел и дълго време не намекна нищо за любов между нас. След 4-годишно приятелство започнах да го харесвам и като мъж. Бях отчаяна, че съм си изпуснала шанса с него, предварително излях една река от сълзи и накрая се осмелих да го целуна. Накрая се оказа, че той просто търпеливо е изчаквал своя момент, бил убеден, че един ден ще бъдем заедно.Аз си мисля че понякога на жените ни е нужно първо да изградим пълно доверие и привързаност към мъжа и след това вече можем да почувстваме нещо повече. Но наистина не всеки мъж би издържал разказите за новото любовно увлечение на жената, в която е влюбен. А и изходът никога не е сигурен, защото много жени навярно въпреки всичко не оценяват приятелите си в любовен аспект никога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker