Обич на думи,а не на дела - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обич на думи,а не на дела
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1861 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 15 години. Накратко-зарязах приятеля си и искам да се допитам до вас дали е правилно..
Преди 6 месеца излязох с него. Той е на 17г. Преди да излезем си писахме цялото лято-тоест 3 месеца, когато започнахме училище, излязохме. В началото всичко беше окей, беше много мил, съобразяваше се с мен, повтаряше ми постоянно колко ме обича и колко е щастлив, че ме е срещнал, не ме ревнуваше въобще, абе всичко перфектно. Обаче с времето нещата започнаха да се влошават. Той започна да ме ревнува ужасно много, забрани ми да си пиша с момчета-не говоря за непознати или такива, които ме забиват, моите приятели, които познавам от много време, които са ми помагали. Да, бях влюбена в него и пренебрегнах момчетата приятели и спрях да си пиша с тях. След време започна да се държи грубо с мен, при всяко едно скарване, спор, ме изкарваше виновна, а когато опреше до това да му се опълча-той ми казваше, как щяло всичко да приключи и т. н. Бля бля, само глупостиНе ми даваше да ходя на събирания с приятели, на дискотеки, абсурд! Все едно ми беше баща! Много го заобичах, ужасно много. Пренебрегвах приятелките си, за да съм с него, имах да уча много-но не учех-заради него, изкарвах лоши оценки, но него не го интересуваше. Дойде новата година и той започна да се държи нагло с мен, сякаш искаше да му се моля. Молех му се, той ме блокираше, но да, по незнайни причини ме обвиняваше за всичко. Обиждаше ме, казваше, че съм била дете, а същевременно той се държеше детински. Казваше ми всеки път как щял да се промени, но уви, не ги правеше. Докато не дойде един ден, в който той реши да ме остави. Остави ме, и след няколко часа ми писа, за да ме обвини как не съм направила нищо, как съм била виновна, навярно от злоба и съжаление, че го е направил. Аз продължих напред, но каквото и да ставаше-събирахме се. Зачестиха раздялите, събиранията, докато най-накрая не го зарязах окончателно и той започна да ми се моли, да се прави на жертва. Не му отвърнах, оставих го, беше ми трудно, но го оставих! След това отново започнахме да си пишем, но той вече беше станал ужасно нагъл. Днес отново си писахме, но той тръгна със заяждане и непукизъм. Аз се ядосах и му казах, че няма надежда да се оправим, а той продължи с лошото поведение. След това започна да ме обижда, и аз му казах точно и ясно, че не ме заслужава и не знае какво е значението на думата "любов". Той се обиди и ми каза, че това е истинският край и всичко приключва. Много ми е мъчно, въпреки, че знам, че няма да се промени. Помогнете ми, как да го забравя, защото мисля, че и да се съберем, ще е едно и също..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: e0accd79d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си направила. Не позволявай на никой да се държи лошо с теб. А той вероятно си е имал други флиртове с момичета затова се е държал така. Ще го забравиш. Времето лекува.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d3713fdc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да го забравиш.. реално погледнато никога няма да го забравиш, буквално ;д попитай баща си за бивши гаджета или майка си - те не са ги забравили буквално, просто е минало много време и много неща са се случили и са намерили половинката си и така. Аз се разделих с приятеля ми преди половин година и повече, не съм го забравила дори понякога си мисля дълго за него, но вече не изпитвам чувства, просто колкото и да не ти се вярва времето оправя нещата, отначало е супер трудно, знам от личен опит.
При мен ситуацията беше, че той ме заряза, а при теб е нещо взаимно както виждам при това се държи ужасно с теб според написаното, замисли се момиче.. кой е по-важен ти или той? Помисли за себе си, трудно е много, да не кажа тежка дума, но може би дори първите два, три месеца ще го мислиш още..
Според мен е най-добре да прекратиш взаимотношения с него след като се държи така нагло с теб, в крайна сметка покажи му, че си много повече от него, по-силна, покажи му как ще се справиш от тук нататък сама и не му показвай емоции.. Момчетата не са сложни за разбиране като цяло, ако не проявяваш интерес познай на кого ще му е по-гадно?
Пожелавам ти успех, но съм сигурна че ще се справиш.. на 15 си то първа ще ти налитат гаджетата ;)
-Т, 17

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2a207cb141
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хаха, къде го намери тоя палячо... залягай над ученето, рано ти е за връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 042e23d618
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за съветите, ще се вслушам в тях! ❤

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker