Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1546 пъти
Здравейте момиче на 18 години съм имам връзка с момче на 23 години заедно сме от почти 2 години и живеем заедно.. В началото всичко вървеше добре. Излизахме на всякъде забавлявахме се сами или с приятели не минаваше ден в който да не сме заедно.. Преди няколко месеца се разболях и ми падна косата той беше до мен и ме подкрепяше но не за дълго.. От 2-3 месеца вече нищо не е същото започна да ми обръща все по малко внимание много често започнахме да се караме и преди сме се карали но за дребни неща най-вече за глупости но сега не е така много често тръгва да ми посяга или ме хваща за гърлото обижда ме прави си каквото поиска прибира се късно или изобщо не се прибира когато го попитам къде е бил той ми казва че е бил на работа но аз знам че не е така.. От негова страна ревността е много голяма не ми дава да излизам с приятелки дори да му се моля пак не става не съм направила нещо неродно че да си загуби доверието към мен защото го обичам много.. Хванах го че си беше писал и говорил с бившата му приятелка като го попитах отрече.. От 2 месеца не сме излизали никъде двамата ако идем до магазина и обратно питам го защо не излизаме да не би да се срамува от мен че нямам коса а той стои и ми се смее и ми казва че не съм добре да че мисля такива неща.. Скандалите стават нетърпими удря ме все по-често и то за нищо избива някакви комплекси ли не знам? ! Казвам му че е най-добре да се разделим защото тази връзка няма да я бъде с това недоверие с тези лъжи и с боя а той казва че ме обича и че не иска да се разделяме даже иска да се сгодим и да си вземем собствено жилище защото сега живеем в дома на мойте родители.. Преди два дена му казах край че не искам повече да съм с него и се разделихме на следващия ден ми се обади и плачеше каза ми че не може без мене че ме обича че не иска никоя друга иска да бъде с мене до края и че всичко ще се промени към по-добро.. Не знам защо не го оставих да се върне при мене и сега стоя и се чудя как може да съм такава идиотка да се върна при мъжа който не ме оценява защо го направих от жал или от любов дайте ми някакъв съвет моля ви какво да правя сама разбирам че с него си съсипвам бъдещето и живота...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22e20bebb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не допускай да се подиграват с теб та ти си само на 18 години ще съжаляваш че не си го зарязала! ;)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22e20bebb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го обичаш по някакъв начин се чувстваш длъжна към него

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22e20bebb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Махай се от този психопат послушай ме бях в подобно положение

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: da0e025b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурна ли си, че той не живее у вас просто да не плаща квартира? Щом е такъв мъж да наеме квартира и да отидете да живеете заедно там. Изгони го категорично. Как така ще си болна, а той ще те удря!!?
Веднага го зарежи и си търси мъж, който да не живее у вас на квартира, а да те уважава и обича. И изобщо защо на 18 г. Си сесъгласила да живееш с някой вместо да ходиш по дискотеки, партита, да си живееш живота? Да учиш и да имаш професия-това е важното сега за теб. Мъже ще намериш достатъчно и готвенето, чистенето и прането няма да ти се разминат. Отложи ги за вбъдеще.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5591d8ec1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Каквото и да се случва с теб и с тялото ти, не е от значение ако човекът до теб наистина те обича. Той може да те обича по свой начин, но нереден спрямо теб. Според мен той те обича, но донякъде е свикнал и знае, че ти ще си до него (много удобно) Аз нарочно бих се облякла и излязла напук. Дръж се като него :) тъкмо ще видиш дали има чувства към теб истински, а ако не изревнува. ОСТАВИ ГО ако се уважаваш не е единствен! това нещо си го повтарям всеки ден, за да не направя грешката да се върна при моят бивш, прости няма смисъл ако те не желаят да се променят за човека когото обичат!

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1cce554d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Добре си направила, чи се изгонила. Не си и помисляй да му се връзваш на ново! Само да те тормози и те бие? Това не е любов. Много си млада живота е пред теб, можеш да постигнеш толкова много. Дай си време и ще видиш как всичко ще се нареди. Успех!

Ж. 31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c7f091e692
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това жените сте невероятни мазохистки, съгласявате ся някой да ви малтретира заради надеждата за светло бъдеще със същия този боклук.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9f99736985
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не край. Късай го. Само ще се нараниш. Повярвай ми пак ще се повтори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker