Тя спечели аз съм съсипан - продължение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя спечели аз съм съсипан - продължение
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2022 пъти
Видях, че моята история е най-четена и Ви е прочувствала всички.
Реших, че най-добре ще бъда продължа да си кажа всичко и ако успея - да намеря правилната подрепа и компания.
Въпросното момиче направи всичко за мен - буквално се раздаваше максимално за мен и сега ме хваща ужас какво би направила за новия си човек (нали уж казва че той бил човекът, когото тя никога не можела да изтрие). Притеснявам се, че сега тя като е на 23 и той като е на 27 години ще поиска да я задържи, а и като научи че тя винаги е искала него, може да прибегне и до семейство.
Разбирате ли, аз, който давах всичко за нея и винаги е получавала всякаква подрепа от мен, когато е била слаба, сега съм заменен и ме оставя в бездната.
Докато бяхме заедно, тя се измъчваше, че излизам с други момичета и искаше да излизаме само с приятелите ми. Сега, когато я няма, аз съм напълно самотен, разбирате ли, липсва ми женска компания и е много трудно да намериш такава отново.
Реших да започна издирване по фейсбук за някакви потенциални компании, но все ми виждат съобщенията и не ми отговарят.
Ще бъда много признателен, ако някой предложи компания и да правим някакви неща вече, защото аз не мога да спя от картините, които са в съзнанието ми. Имам нужда някой да хване ръката ми и да ми покаже, че мога и аз да се забавлявам.
Колкото до въпросното момиче, лесно е на думи да продължа живота си, но отново държа телефона си в ръка и просто се насъбира една огромна болка в мен и когато погледна телефона си и примерно тя е на линия, за миг се успокоявам, че тя е някъде там, а не в леглото му примерно.
Наистина ще бъда много признателен, ако някой предложи ръка и подрепа и разбира се, нови приятелства. Сайта е принципно анонимен, но, ако се наложи ще се разкрия - не е проблем за мен - винаги съм стоял на положение, не зад виртуалната мрежа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 14093db423
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич,изтървал си я. И да го мислиш, и да не го мислиш, само вредиш на себе си. Моята годеница също ме остави,без да се замисли, заради временно увлечение,но между тях нищо не се получи, а аз съсипах 4 мессеца от живота си. Не е била за теб просто. Съжалявам.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0d4a5d291d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да си харесаш друга ако само за нея мислиш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 74a5f922f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Искам да те поздравя за мъжеството, което притежаваш! Дори да не го мислиш сега, държиш се мъжката, защото не тичаш след нея и да и хленчиш. Болката ти е убийствена, разбирам те, част от теб умира. И няма да си същия. Аз искам да съм ти приятел и ти подавам ръка. Не губи вяра във всички хора, но и никога не оголвай до дъно душата си, колкото и да обичаш. И аз съм научил по трудния начин този важен урок. Ако искаш може да сменим имейли и когато ти е криво, да поприказваме. Аз преди се вкопчих в работата, като можех, ходех да рева в тоалетната. Ако не беше работата да ме държи в съзнание, може би сега щях да съм точещ лиги зад решетката на лудница.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f25d037de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Потърси психолог, нужен ти е!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4b666e3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако всички зарязани започнат да реват по сайтовете като тебе, познай какво ще стане. Голяма работа станала, зарязало го. Добре дошъл в клуба на повече от половината човечество. Щом се е върнала при старо гадже, значи си нямал никакъв шанс още от началото. Ако беше си хванала ново гадже, тогава вината щеше да бъде твоя. Обвиняваш се напразно, тука ти въобще не си можел да направиш нищо. Всичко е било въпрос на време кога ще те зареже. Проблема ти е, че си направил грешката да хлътнеш яко, а не си се усетил че си временен заместител.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7be483dc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, на първо място обичай себе си. Уважавай се. Нека твоето лично щастие зависи от самия теб, а не от друг човек. ти някак си си се вкопчил в това момиче. А не бива така . Никой друг не е отговорен за твоето щастие, освен самият ти.
Иначе в живота се случва да не сме с хора, които обичаме. Така ви е билописано, както казваше баба ми. Такава е била съдбата ви или карма от предишни животи. Нещо е имало да изчиствате и се е случило... Може би е добре, че сега сте се разделили. Ако се бяхте се оженили, примерно и тя те остави, щеше да ти е много по-трудно.
Повтаряй си, че всяко зло е за доброи продължавай напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker