Вътрешна красота и добро отношение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вътрешна красота и добро отношение
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3430 пъти
От това, което си мисля, че съм разбрал за момичетата и като гледам въобще на къде отиват нещата с модата и с днешната младеж, се чудя, дали има момичета, които да не обръщат голямо внимание на външната красота, а да обръщат внимание предимно на вътрешната.
Да не обръщат внимание тоя и оня дали си е обръснал краката и РЪЦЕТЕ и да ходи обезкосмен като индианец, излизайки от кафене да се оригне супер силно и да си проличи че просто иска с оригането си да каже - аз се оригнах, елате ме вижте (по действителен случай).

Има ли момичета, които да не ги интересуват дискотеки, кафета, купони, пиене, пушене и други подобни занимания от категорията "Губене на време".

Има ли момичета, които просто да се интересуват дали момчето е интелигентно, добро, културно, да знае как да се държи на обществено място, как да се държи и разговаря с момиче и като цяло да е човек с една дума.

Срамно е, че съм вече на 18 а не съм си имал приятелка, но как да съм имал и да имам, като ми се струва, че всички са някакви прости и леки жени (имам чувството, че такива виждам навсякъде), а и съм сраежмлив малко повече от допустимото и трудно разговарям с момичета (проблем наистина). Естествено, виждал съм и добри момичета, но не са и 10 на брой.

И от тях половината са си обвързани :), а другата половина - пред 2 - 3 от тях съм решил да се правя на олигофрен, понеже гледам, че повечето момичета това гледат - да си олигофрен, а пред други съм бил себе си - виждат ме, че съм свестен, но всъщност си падат по някой друг ии е такива неща...

Има ли момичета които знаят какво търсят и какво искат, с една дума - вече ориентирани момичета, които се обвързват с НЯКАКВА ЦЕЛ а не безцелно и просто, за да има с кой да се... и да се напиват и такива глупости и като цяло има ли такива които вярват в истинската любов? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 406634e2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има, има.. ама МЪЖЕ ИМА ЛИ? Eми точно аз съм такава каквато питаш дали има. След първия "олигофрен" както казваш и аз търся някой свестен. Не излизам често (дори да не кажа изобщо не съм била на дискотека), не ме интересува толкова външността колкото характера и това мъжът да се държи добре с мен (но такива май няма). Целта ми е, както питаш, сериозна връзка пък било то и дългогодишна. Никога не съм искала или имала мимолетни отношения - не е в мой стил. На 19 съм да уточна.
Lovely Bones

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9f2d2afe75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз може да съм много интелигентна, но ако не съм си обръснала краката как ще ме гледаш? :Д Обръщам голямо внимание на външната красота, но това не означава, че не обръщам внимание и на вътрешната. Мъж, който изисква от мен да се поддържам, а сам не го прави, просто не ме уважава. Да не говорим, че първото, от което всички са привлечени, е външния вид. Следващия път когато си харесаш някое момиче се замисли защо си я харесал в първия момент... :Д

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3e1ce2f844
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Автора:
Към номер 2 - Според мен е гейско да съ бръсна краката, но за момичетата-да момичета са и всички момичета си бръснат краката, ОБАЧЕ тва да си бръснеш и ръцете вече е... излагация
След некоя година ше си бръснем веждите и ше си кинем и миглите сигурно! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9f2d2afe75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, номер 2 съм и не ме разбра, хващаш се за малки неща. :Д Давам само пример, не казвам, че вие трябва да го правите. Говоря за общата поддръжка. ;) :Д Ти казваш, че искаш момиче, което да не се интересува от това как изглеждаш, но замисляш ли се ти самият какво искаш... . Забелязала съм, че момчетата търсят момичета, които само да изглеждат добре и после се оплакват от тях. Ами огледай се по-внимателно, хора всякакви има. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3e1ce2f844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   OK вече те разбрах :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bd871c72fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има, има... Ама не в чалга-кръчмите!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 656f085cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ИМА... Мъжете да се оправят. Красотата не е най важното.. поне за мен де, но как да си харесаш "неподдържано" момче например. Вече всяко девойче търси БМВ -та, Пари, красота и т. н Но ти продължавай да търсиш все от някъде ще излезе нещо добро.. :))
*Пух*

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8cebd4f9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Пич, сега ще ти кажа неща, които искам да четеш внимателно и между редовете. Опитай се да спазваш тези принципи и ти гарантирам, че ще се котираш по добре сред женското съсловие.
Като за начало можеш да спреш да виниш хората за тяхните удоволствия - пушене, пиене, дискотеки, забави и т.н. Категоризации не са нужни.
От тук насетне се замисли върху поведението си с момичетата. Не става дума за това какво говориш, а точно как го казваш.Когато говориш с някое момиче, забелязваш ли дали сте настроени на една вълна? Повярвай ми това е много важно, да не кажа определящо...когато водиш диалог с някого ясно се вижда дали имате съвпадения/различия в мненията и до каква степен се допълват те. Това разбира се поражда някакъв тип емоция и у 2те страни, която носи удовлетворение/разочарование. Именно тази емоция е дефицитната при теб и в нея се коренят причините да си притеснителен. Не случайно има приказка - Жена, която можеш да разсмееш или разплачеш може да бъде твоя! Такива сентенции можеш да си ги обясниш с казаното по нагоре от мен.
Та за да умееш да поднасяш тази доза емоция на жената за да и бъдеш интересен, не се засягай, но съм убеден, че те слагат в графата скучен, ще трябва да се научиш да разказваш истории, случки и ако ще дори вицове и приказки. Не обичам да съм голословен затова ще дам пример, понеже споменах приказките. Поне аз като малък страшно много обичах да ми разказват. И майка ми и баща ми са ми разказвали едни и същи творби, но дори до ден днешен помня, че на разказите на майка ми съм се смял или плакал много повече от колкото на баща ми. В смисъл, че тя умееше да възстанови сцената, така, че моето въображение да заработи и съответно предадените емоции да са в пъти по силни. Следователно може би се досещаш, кой ми е бил фаворита за разкази докато съм бил дете. На съшия принцип се основават и междуличностните отношения. Колкото повече положителни емоции ти носи даден човек, толкова по близък го чувстваш и се стараеш да си около него и обратното. Сега навярно вече започваш да разбираш накъде бия. Обаче не всичко се гради на тези отношения. Има и друг фактор, който изобщо не е за пренебрегване и това е външният вид. В противен случай ще бъдеш вечния "най-добър приятел". Затова поддържай тялото си, подбирай дрехите и мнооого дръж на хигиената. Визията е един вид фундамент(основа, предпоставка) за започването на връзка.
Пример - виждаш хубаво момиче на улицата, прави ти впечатление, следва запознанство...оказва се, че тя е също толкова красива отвътре, колкото и отвън, е....вече си влюбен и я искаш всячески. А сега си представи същата обстановка, само, че момичето не е красиво...Е? - Изобщо нямаше да я забележиш.
На подобен принцип действа и женската психика и затова има толкова много разочаровани момичета. Защото са се подлъгали от външния вид на мъже, които го използват само като параван към леглото и след това прекратяват всякакви взаимоотношения или се оказват празни от към съдържание. Има и артисти, които умеят да лицемерничат докато постигнат целта си...хора разни.
Като заключение ще кажа, че съм пропуснал доста детайли, но човешката психология не е нещо, което може да се опише в няколко изречения. Опитах се да ти дам няколко основни принципа, които се основават на предположения за твоите проблеми. Ако имаш някакви други въпроси в това направление ще се радвам да помогна.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 91302b77f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Mного правилно нм 8, браво!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 413d7c8a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо искам да те поздравя за хубавата тема! Рядко коментирам, но ми хареса начина ти на мислене и те подкрепям.

Аз съм момиче. Имам си годеник. Това е в общи линии за мен.
А сега по твоя въпрос – съгласна съм с вижданията ти относно обезкосмяването при мъжете. Един мъж ако започне и да се обезкосмява, къде му отиде мъжеството – все пак това е от амплоато на женската половина в света. Истина е, че напоследък мъжете взеха много да се изп*****стяват, носят се като фешънчета, което е адски противно и смешно.
Приемам един мъж да се обезкосмява само под мишниците и на интимните части и никъде другаде. И ако може и на главата, да не пуска женски косища и зализани перчеми, които убиват мъжеството му... както и да е...
Аз пък напоследък се чудех дали нещо на мене не ми е в ред, понеже отговарям на описанието ти. Нито ходя по дискотеки, нито пуша и пия, нито имам ку***нско поведение или нещо подобно. С думите си не искам да засегна никого, просто се изразявам малко по – цветущо, такава съм си.
Мъжът до мен, на 27 години, с него съм защото прозрях вътрешната му красота, видях колко е мил с мен и т. н. – мисълта ми е – не се отчайвай, има ги тези мацки, НО не са там където ги търсиш. : ))

Та, авторе, дай го малко по ведро, по уверено, повярвай си, че и ти колкото всички останали си значим на тоя свят и си живей живота! :Това ще ти кажа аз!
Много не се замисляй над тея неща, за които си писал, за съжаление такива индивиди сега са 90%, малко са сносните хора като теб, на които им пука кое как и зашо...

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3e1ce2f844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Понеже не се засягам а всяка забележка я приемам напълно нормално, все пак ми се показва какво върша грешно и т.н. и се възползвам от това и се променям а не се цупя и за това ви благодаря на всички за коментарите ви :) Но ОСОБЕНО на 8 и на 10 :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fcc2ae01c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами жена съм и харесвам подържани мъже. Имала съм за кратко гадже, което беше страшно космато, имаше косми дори на гърба и то дълги и гъсти - първият път като се съблече направо се погнусих. Разделихме се много бързо. Предпочитам мъжът да е поддържан, най-добре епилиран, избръснат, късо подстриган, с поддържан мускулен тонус. Хърби и провиснали кореми не могат да ме възбудят. Това е - любовта възниква първо на ниво физичско привличане, а след това се появяват и другите неща, за които пишеше по-горе.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 55e11b4bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами и аз търся свестен но не намирам и аз съм нямала гадже .. и съм такава каквато описваш и питаш дали има ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker