Той сложи края след 5 години мъчителна, силна, скрита любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той сложи края след 5 години мъчителна, силна, скрита любов!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4983 пъти
За мен той е онази любов, без която се чувствам мъртва, въпреки, че дишам и се движа, от която толкова болезнено ревнувам и толкова много ми липсва ...

Той беше човекът, заради когото прекратих 6-годишната си дългата си връзка, от която получавах всичко, за което може да мечтае една жена .... , но спрях да обичам, .... заради него.

Той е мил и внимателен към всички, бързо се сприятелява, не е конфликтен. Даваше ми онова, което бях изгубила преди - любовна страст, за която няма насита, скрита, потайна любов от всички и от всичко, .... да, по-малък е от мен, някак плах в действията си, неготов за сериозно обвързване и семейство. С времето започнахме да искаме повече и да даваме повече един на друг, но отново не намирах сили да споделя с близките си онова, което се случваше с мен, изпитвах несигурност за бъдещето, което може да ми предложи, това ме тласкаше обратно с мисли към предишната стабилна връзка, която имах. Страхувах се, в моменти на слабост се съмнявах, че съм допуснала грешка. Че само любовта не е достатъчна... Не виждах начин да продължа без него, но и нещо ми липсваше, .... онази опора, онова силно мъжко рамо, на което да стихнат тревогите ми, онзи здрав мъжки характер, който да ми дава кураж да продължа напред!

В един злощастен ден научих, че бившият ми приятел е изпаднал в емоционална дупка заради раздялата ни .... сърцето ми се сви, ставаше дума за един достоен човек, който ми беше подарил сърцето си и не виждаше друг път .... Обадих му се, видяхме се .... нещо в мен се обърна. Осъзнах колко болка съм му причинила, и години след като се разделихме, продължава да обича мен .... Реших да се върна при него, просто го заслужаваше ... и последва болката от мисълта, че ще живея без НЕГО, без моята силна любов.

Той не се отказа, бори се за мен, прости ми.... върна си ме обратно в обятията, отдадох му се, отново несподелено от всички, но не съжалявах, че го направих ...

Днес вече не сме заедно, аз така и не успях да почувствам стабилността в него, той така и не успя да преодолее случилото се с бившия ми приятел.

Той прекрати връзката ни, пожела да опита с друга, а мен ме отпрати при "старата ми любов". Беше груб, озлобен, сякаш спрял да обича ... нарани ме и сега болиии ....

Единственото, което чувствам е липсата му и болката от раздялата ... той е моята сродна душа. Без него никога вече няма да изпитам радостта от любовта ...

Как да се справя с това болезнено чувство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5a1ec388a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще мине време и ще отмине болката, ще остане само спомена за нея.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86217e7179
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето - точно заради такива драми и болки хората в един момент се отказват от шикалкавенията "ха с този, ха с онзи" - не заради някакъв "висок морал" или защото така пише в Библията... Просто - морето е до колене, докато не нагазиш в него!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c3d977b5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   айде стига глупости... няколко валерияна, малко фитнес, излизане с приятели и разсейване от ситуацията.. ей това е рецепта за 10 дни как забравих моята "любима" и си намерих още по-любима!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 49c42e3c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никак не се лекува. Може би времето... И аз пратих по дяволите една сродна душа. Той реагира с мълчание, което е най-лошият вариант. При теб поне е имало някаква реакция отсреща.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ca53f56134
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Млада си още и не знаеш кого да избереш-и това ще мине. Един ден ще разбереш, че не е нужно да чувстваш вина след раздяла. Ние не сме вещи и не принадлежим на никого.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 96d14f0df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   защо винаги хора мислят, когато вече всичко е приключило. Ти какво си помисли когато му изневери с БИВШИЯ си. Най долната постъпка. Според мен си го сринала ии може би с право пак те е оставил. Съжалявам, че го казвам, но нямаш право сега да искаш да спре да боли. Не забравяй, че всичко се връща :)))))))
*Пух*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a20982ce31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дам, когато си с единия, предаваш другия, когато си с другия - предаваш първия... Верига от събития, в които всички са наранени. Не ми се иска да звуча грубо, но е можело да помислиш за човека, който истински обичаш и да му спестиш тази болка. След като не си го направила, той също вече не е искал да те пази от действия, с които би могъл да те нарани. Затова и нещата са стигнали до тук. Спокойно, ще има и други любови, макар че тази може да остане тръпка за цял живот. Съветът ми би бил да не допускаш повече да нараняваш човека, който няма да можеш да понесеш да нарани теб самата. Ако охладнееш към някого - просто прекрати взаимоотношенията ви преди да се е появил трети човек, защото когато го няма предателствтото, боли по-малко. Така няма да се чувстваш гузна, напротив, ще го чувстваш като шанс, който му даваш да намери някой друг, който да го обича истински, така както заслужава. Никога не поглеждай назад към сигурното, но лишено от емоции минало. Няма нищо сигурно в живота, така че няма как да искаш някой мъж да ти даде тази сигурност. Това е от мен, просто осъзнай житейските уроци, които си получила от това, което се е случило и продължи напред и начисто. Късмет и всичко добро.
Д. 33

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 69c0b033db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всичко е следствие от собствените ти действия.

„Как да се справя с това болезнено чувство?“

Порастни, но този път наистина.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7cc3b79c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм в положението на този когот си оставила, заради бившия, стабилния.. но номер 7 го казва най-правилно -" няма нищо сигурно" , още повече в днешно време. Можело е да изходиш и от друга гледна точка- този когото обичаш, явно не е така" сигурен" или" осигурен" , както другия, но се замисли дали точно няма да си повратната точка в живота му-да му дадеш нужната сила, за да се превърне и той в" сигурен-осигурен" . защото при мен така стана.. а за момента я чакам да се върне, за да продължа да израствам, защото може би както и твоя човек, аз я обичам с цялото си същество, и съм готов да изградя семейството си с нея, въпреки това което направи.. а то е като твоето действие.. така че помисли, и гони любовта си.. понякога когато сме я изпуснали трябва да я догоним. Желая ти Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker