Да се занимавам ли с нея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се занимавам ли с нея.
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1576 пъти
Мъж на 26 съм. От половин година ходя с жена на 23. Запознахме се в сайт за запознанства. Аз и тя сме по-отворени характери. Преди това, излизах и с други жени от сайтове за запознанства... спал съм с 4 момиче, за период от 1 месец. Казвал съм и всичките тези неща, за нищо не съм я лъгал. Всичко го приемахме на шега. Тя също е ходила на различни срещи за разнообразие, но само по веднъж и никога не се е впечатлявала от партньорите, с които е била. Не е спяла с тях, което си е така и е доказано, и вярвам напълно. Разбрахме, че сме с много общ характер, забавни, приказливи и си допаднахме. След седмица излизания по най-различни типове заведения, дойде и момента, в който спахме. Комуникираме си постоянно, вечер заспиваме на телефоните когато не сме заедно. Запознал съм я с родителите ми, с всичките ми приятели и т. н. При всеки удобен момент ходим на почивки - изкарваме си чудесно.
Води ли сме разговори и ми е казвала, че ме приема на сериозно от около 3 месеца. В началото не, заради всичките история, които обясних, просто ми е нямала доверие.
Проблема ми с нея е следният. Държи се зле с мен и ме натоварва психически в няколко случая. Ако не и отговоря на съобщение във Фб примерно до 10 мин, тя ми се сърди и си мисли, че правя нещо нередно и просто ми пише, , сърдита съм ти" Преди 2 дни я чаках вкъщи, бях оставил вратата на терасата отворена, защото е хубаво времето и за проветрение и вдигна огромен скандал, че са влезнали цветчета от дръвчетата вътре в стаята. Аз си замълчах, не съм и викал, просто казах как може за такова малко нещо да се ядосва.
В момента съм при родителите ми в провинцията за уикенда. Тя е на работа и нямаше как да дойде с мен. Днес на 1-ви април ми написа като съобщение ей така от нищото, , Дълго мислих и реших, че е най-добре да не се виждаме повече " Аз и пиша това първоаприлска шега ли е - оказа се, че е естествено. Но не виждам нищо забавно в това. може да се пошегува по милион други начини.
По късно ме пита, какво мисля да правя вечерта, ако съм решил да ходя на дискотека с приятелите ми, да ходила и тя с някой след работа или да излиза с някой, който я зарибявал, защото е нямало как да си говорим вечерта след като се прибере. Т. е един вид ме заплашва, а уш се бъзика с мен реално. На предната вечер докато си говорихме ми каза, че и пише някой, с който преди да се запознае още с мен и предложил да отидат на вечеря събота вечер да пийнат нещо. Дори ми каза името му. Как може да бъде толкова нахален и след като толкова пъти и е писал, тя не му отговаряла. Мислила да го блокира и т. н. Днес влизам във фб и случайно виждам, че му е харесала просто, някаква снимка - църква в Цюрих, която е качена преди 2 месеца и не е актуална. Това означава, че му разглежда профила и я попитах. Но тя отрече и каза, че може би много отдавна му я е харесала- излъга ме. Днеска като си пишем, тя не ми отговаря на секундата и ми казва, мога да излезна за 2-3 часа след работа, после ми казва не бе бъзикам се ще се чуем като се прибера. Играе си с психиката ми, заплашва ме, че едва ли не ако не съм с нея тя ще излезне с някой друг. Какво да направя, има ли някаква стратегия и може ли да се направи нещо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 07ecb3e4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичето е ужасно комплексирано и доста глупаво. Опитва се да те бъзика и манипулира, но по много инфантилен начин. И това е още в началото, смятай какво ще става по-натам...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bbb68a2d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво значи, че ти е вдигнала скандал , защото си отворил вратата на балкона? Според мен нещо се разминавате и двамата. Не сте един за друг. Със заплахи още в началото на връзката до никъде няма да стигнете. Така й кажи. И те послъгва... Разделете се. Това не е нормално отношение за една връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 43bc9c57d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи я! Не е в ред!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: dae04fecff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Братче бил съм и в по-лоша от твоята ситуация. Бях в болница и приятелката ме изостави там по фейсбука. Важното е да си с гордо вдигната глава и да показваш по-голяма незаинтересованост, иначе ако види, че си риба ще те върти постоянно. Успех и да не ти пука! :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b3d369e566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък мисля, че с приятелката ти сте точно един за друг -незрели, инфантилни...
Колкото до цветчетата, може би приятелката ти има алергия, не си ли се замислял?
А да си пишете с други хора и да се ревнувате постоянно е толкова детинско. Или бъдете в отворена връзка, или спрете с детинщините. Средно положение няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker