Отчаян от сайтовете за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаян от сайтовете за запознанства
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3002 пъти
Здравейте,

Историята ми е продължение на историята която публикувах преди 2-3 месеца. На кратко - Мъж на 27 години, приключил с доста дълга връзка в търсене на нова сродна душа.

Не знам защо, но много ме е страх да не остана сам. Имам го вече за някаква фикс идея да намеря някой възможно най-скоро. Самотата ме побърква.

Регистрирах се във всякакви възможни сайтове за запознанства, свалих си tinder и т. н. Вярно е, нещата можеха да са и по-зле - за последните 2 месеца се заговорих може би с 10-тина жени, излизах на среща с 2, но някак нещата не се получават. Мисля че изглеждам добре, имам хубава работа, имам се за интелигентен и все неща които уж жените търсят, но много малко от тях въобще ми дават шанс да ги опозная нито те ме опознават.

Разговорите обикновено свършват след 2-3 въпроса от моя страна (отговарят с 2 думи и не ме питат нищо за мен), а на мен вече започва да ми омръзва да им вадя думите с ченгел. На какво се дължи това? Ако не се интересуват защо въобще ми пишат? Може би са прекалено горди и искат някой да им се моли? Нима не търсим всички едно и също в дадения сайт?

Все още не съм се отказал напълно, но си изтрих регистрациите от няколко сайта и може би разчитам само на tinder. Някой може ли да препоръча нещо друго? Някой има ли опит с clubr и техните бързи срещи или matchmaking?

Не си падам по свалките, така че всякакви съвети от рода на "излез на улицата и заговори някоя" са излишни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 462023fa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз се запознах с мъжа ми в елмаз

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bbaf8eb92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не приемай това лично. На едно момиче и пишат много момчета и съответно то има много по- голям избор. Така че просто се постарай поече да те забележат :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e48d69c39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си падаш по свалките, но седни и прочети някои неща, които ще са ти от полза и ще видиш как разговорите ти постепенно ще стават от самосебе си, а не да търсиш думи и изобщо какво да й кажеш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e7439a4ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблемът ти се крие в последния абзац и той прозира, дори когато си в сайтовете. Освен това проблем е и фикс идеята. Така няма да се получат нещата. Когато си търсиш нещо само и само да не си без нищо, нито ще те искат (то се усеща отсреща), нито ти ще си доволен от избора си.
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8d6f35d3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може би момичетата, на които не попадаш на се сред най приказливите и те самите са срамежливи. Повечето отракани и приказливи момичета, имащи опити с връзките и знаещи наистина какво искат, търсят разни плейбой и разкрепостени момчета. На сериозните и интелигентни момчета, много честно откликват сериозни и скромни момичета, които и те не знаят какво търсят и искат

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9dbcfc3012
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе,

От доста години нека кажа 5 или 6 запознанствата свързани с сайтове замряха дори и в България. Повечето сексуално атрактивни момичета / жени търсят единствено внимание което да повишава егото им. Тези търсещи внимание кучки ще се пуснат вече само на някой популярен или човек с добър финансов или социален статус.
Каза че не си падаш по свалките. Там е разковничето. Винаги трябва да сваляш жената дори и когато е с теб във връзка. Трябва да се отървеш от това мислене. Време да приемеш реалността. Знаеш ли английски? Бих ти пратил някой материали да прочетеш.
Поздрави
R. P

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4de50790c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сайтовете за запознанства не са добра идея, защото има адски много фалшиви профили на хора, които просто искат да си чешат езиците или да си повдигнат изкуствено самочувствието. Отделно от реалните профили има адски много, които са в сайта с идеята само да флиртуват заради емоцията, но не и да излизат на срещи или такива, които иамт нереално високи очаквания и не се съглсяват току-така да излизат.

Да не говорим, че там комункацията е по-трудна поради факта, че нашата комуникация в по-голямата си част е невербална. Т. е. комуникацията е по-малко думи и повече език на тялото. Когато си пишеш с някого, не е като на живо. Не можеш да доловиш емоцията му, няма я връзката, няма я тръпката и т. н. Не че е невъзможно, но някак се получава изкуствено в повечето случаи.

Така че живият контакт си е за поредпочитане. За целта просто гелдай да ходиш на места, където евентуално би срещнал някоя. Но не си поставяй някакви фикс идеи, защото това облъсква. Просто бъди себе си, пък ако срещнеш правилния човек, нещата ще се случат от самосебе си. Когато човек срещне правилния, някак интуитивно знае как да подходи. Ако тръгнеш да го мислиш, значи просто не е за теб този човек, колкото и да го идеализираш в момента.

Просто между сходните хора има по-дълбока и подсъзнателна комуникацията и притесненията и плановете отпадат спонтанно. Само че ако ти си се фиксирал много, няма да го доловиш това чувство и ще изпуснеш сам възможността.

Колкото повече го мислиш и се форсираш, толкова по-малко вероятно е да срещнеш човека.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7dea7f680b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей аз имам опит с сайтовете за запознанство спри да търсиш и тя сама ще те намери. И аз бях се отчаяла и отказала бях попадала само неподходящи и ето че срещнах някой които е много добър и различен от всички останали успех

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9e9dc1c46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В тези сайтове 60% от профилите са фалшиви, и 30% се поддържат от сутеньори които осигуряват клиантела като пишат от името на "труженичките" си.
Просто социалните мрежи изядоха хляба на сайтовете за запознанства и няколкото които са все още активни разчитат на самотни души като теб да им генерират трафик или да пускат по някой смс за вип регистрация!
Там нищо няма да намериш, просто си губиш времето!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: b5a9726ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 8, не знам откъде е автора, но аз съм от малък град, където трудно можеш да срещнеш млади хора. Нямам желание да ходя в София - само мен ме няма там, да ти кажа, а и съм носталгик, та местене там ще доведе до нов проблем без да реши стария. Бил съм студент, знам каква полза имаше от смяната на обстановката тогава, ако ще кажеш, че няма как да знам дали ще реша проблема си с местене! Колкото стана за 4 години плюс магистратура там, толкова ще стане и сега. А и на живо съм притеснителен и ми трябва време да се отпусна.

Понякога контактът на живо не струва и въобще не е вариант - в Интернет мога да се отпусна и да бъда такъв, какъвто съм, а не кълбото нерви, което съм навън и което никоя жена дори не поглежда, та какво остава да се опита да го опознае? От друга страна навън почти няма жени, които да заговарям. Няма да свалям ученички в 7-ми клас, я! Самотен съм, а не педофил или някой в криза на средната възраст при още ненавършени 30 години!

Е, какво препоръчваш за човек като мен да речем? И не ми казвай да се опитам да се променя! Доказано е, че след максимум 2 разговора (а понякога дори по-бързо) с някого се отпускам достатъчно, за да няма помен от онази притеснителност. Не е като да съм така постоянно - хората са построили пирамиди, а не могат да изчакат 1-2 разговора, за да ме опознаят качествено (чрез опознаване в Интернет процесът може да се забърза още). Няма какво да се лъжем - проблем имам, но не е огромен и дори бих казал, че в Интернет се ошлайфах достатъчно в общуването, а жените си остават същите сухарки и апатични същества. Не съм глупак, нито първите ми думи са "омъжи се за мен", старая се да бъда оригинален, та да се отлича от митичната тайфа, дето ги заливала със съобщения.

Нещо друго или ще си признаем истината - може да си цар на общуването и свалките, ама нашенките търсят лош материал или чужденци и не им пука дори да си с визията на Асен Блатечки и парите на семейство Рокфелер. Е, за второто биха направили изключение, но то останаха ли свободни богаташи от този калибър в страната, които да нямат по 4-5 любовници? Сериозно ли вярваш, че някой мъж (дори да съм аз) е толкова зле, че да не може да мине мнозинството мъже в онези сайтове, които си показват органа или предлагат пари срещу разни услуги? Не съм над нивото на "zdr ko pr" ли? Ако според милите жени не мога да мина тях, то значи нещо е сбъркано, но не при мен.

Отказвам да се сложа на едно ниво под тези хора - знам си уменията и колко струвам! Ако някой не ме оценява, проблема е и винаги е бил в този някой! В Интернет нямат оправданието, което би им дала притеснителността ми в реалния живот и пак си знаят тяхното. Е, какво е дежурното оправдание, за да изкарате мен лошия в историята, а милите българки прави и измъчени души? Забелязал съм, че какъвто и проблем да обсъждам, първата идея е да ме изкарат виновен за нещо - дори да става дума за бъг на компютъра в резултат от редовния ъпдейт на Уиндоус, човече! Обвинявали са ме дори за некадърността на американските програмисти, смятай какъв майтап е живота! Сигурно ще се окажа виновен, ако тухла ми падне на главата, докато спя у дома, та за това ли няма да ме набедят?

 
  ...

...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 6611f655d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   мен ме кефят тези сайтова. пълно е със загорели жени, освен онези дето чакат принцове, но те си личат веднага и не им обръщам внимание. Най-обичам омъжените - делови са, нямат време и искат ебане още на първата среща.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: f6c35eebd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Приятел, интернет е лъжа и измама, една виртуална реалност... Нито ще намериш читава работа онлайн, нито читава жена, нито нищо, което да струва 5 пари... Загуба на време, КПД = 0

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 6f3653bc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 11

Здравей 11 аз съм номер 6. Това че българките в множеството си са кофти ни е ясно. Но това е световен проблем. Жените променят играта към зле. 70 % търсят най големите мъжкари ( в нашата действителност престъпници, богаташи и разни други елементи). Другите сме тотално загубени. Няма значение колко си интелигентен приятен и т. н. Най много успех с жени съм имал когато съм се държал супер арогантно и нагло. А аз не съм такъв. После се разкривам и край. Играта свърша. Качват ти се на главата с безбройни претенции или те зарязват.
30 % си търсят и спонсори.
Знаеш ли английски? . Интелигентни мъже главно от Щатите са писали по въпроса
http://www. rooshv. com/what-is-neomasculinity#10
и този сайт http://www. returnofkings. com

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: cf12b496e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Автора:

До някъде съм съгласен с номер 11, но не искам да търся вината само в жените. Предполагам че търсят нещо което не съм, но в същото време въобще не ме опознават за да разберат какъв съм.

Нямам почти никакви социални контакти, на работното си място работя главно с мъже и за това търся любовта в интернет.
Относно самите сайтове наистина виждам че са замрели, но за момента не виждам друга алтернатива и все още се надявам че някъде там има някое по нормално момиче/жена което знае какво иска. Не съм предполагал че ще е толкова трудно...

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 6709df662b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Срещнах жена си във флиртчето.... Преди това съм имал няколко излизания с момичета от сайтове, но не се е получавало нещо повече. Вече не съм в час с новостите, от 6-7 години не се занимавам с такива сайтове, но от преди мога да споделя своя опит. И тогава имаше момичета тип чалга певици, имаше и такива, съвсем ясно предлагащи платени услуги, но също така имаше и голям брой свестни и обикновени момичета. Много зависи как се представяш там и в какво се целиш. Но като цяло нещата зависят от това как се справяш на живо в комуникацията с отсрещния пол. Сайтовете само улесняват нещата със запознанството, но от там нататък вече е директното общуване. Както казах по-горе зависи и в какво се целиш - ако пишете на момичета тип николетка естествено, че няма да имате успех. Търсете си момичета като вас, атрактивни колкото сте вие, с нормална визия. Пишете на повече момичета, излизайте на срещи и се постарайте повече в директното общуване. За да не ви се получават нещата със сигурност нещо ви куца в комуникацията с жените.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 8a02b61bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Амиии ако си женомразец като номер 11 -защото веднага ви надушваме. Как не разбирате ,че жените бягаме от такива и търсим женкари. Винаги женкарите са по-добрия избор . Да носят и негатив но и позитивни изживявания. А озлобения към жените мъж...с него няма нищо хубаво. И го познаваме най-вече по прекалената фалшива учтивостТакива егоцентрици са си въобразили,че заради няколко напудрени комплимента ,факта че не изглежда като алигатор и работи са квитанция за сърцето на всяка жена. И колко е долна тя и тъпа ,че не я приема. Направо си е за съд .

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 1af32509ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от Автора:

До номер 17:

Благодаря ти, вече разбрах защо всички си падате по женкари и после ревете в сайтове като този. Дано си струват "позитивните преживявания".

И не, не съм женомразец - дори търся вината в себе си, просто изказването ти ми се струва доста комлексарско.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: b5a9726ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Благодаря за коментарите ви! Авторе, някога и аз се заблуждавах така. Но вместо да се пропия от мъка или да направя друга глупост реших да пробвам различен подход при всяка жена и видях, че макар и да сменявах подхода при всеки опит, резултатът винаги беше същия. Е, как бих могъл да съм виновен? Повече от очевидно е, че отсреща не се интересуват какво правиш и тези същества са те отписали дори без да ти дадат шанс - били те жени, тролове или санбернари. Аз ли да съм виновен, че имаме хора (в случая жени), които се жалват в Интернет от самота, но дори не поглеждат част от мъжете, а вече са решили, че те не стават? Все едно да търсиш работа, но да игнорираш без дори да прочетеш обявата над 70% от обявите за работа и вината да е на работодателите, защото не са предложили нещо, което да те накара да прочетеш какво пише? Просто на човека му е все тая какво предлагаш ти конкретно или е изключително взискателен и подбира сякаш той предлага да те направи зет на кралица Елизабет, та се очаква ти да си изключително същество. Не знам какви корени имат, но докато не представят родословно дърво с някой монарх в него, не приемам тях за прави пък дори да ме напада по някоя и друга номер 17.

Като казах номер 17, сега това е модата - прави всякакви глупости, живей неразумно и ако някой ти го каже или намекне нещо, той е женомразец или те подценява, защото си жена. Достатъчно внимание ти отделих, модерна душице. Пожелавам ти да намериш най големият женкар (нали те са по-добрия избор, а най-големия от тях ще е най-добрия такъв) и той да те направи най-щастливата жена на света!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 0f644a2e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 17.... интересно :-) Ако е да единия секс или неанжажираща кратка връзка, или изневяра, ок. Ама ти такъв ли женкар ще предпочетеш за съпруг.
И много "озлобени" мъже не са лоши като хора, просто се ядосват като гледат, как пълни боклуци им отнемат момичетата.
Извод: дръжте се с жените единствено и само като към сексуални обекти, а не като към дами. Ще имате КАТО ЦЯЛО по-голям успех в пъти. Проверено мтогократно.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 23e20e1076
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Към всички мъже и жени които търсят нещо в сайтовете за запознанства моля направете си профил от противоположния пол и вижте как е за една седмица, всички ще си направите изводите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: a05d44095e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторе, явно си решил в нета да си търсиш половинката. Ще се съобразя с желанието ти, но ще ти дам малко по-различна представа къде да я търсиш. Първо, забрави за всякакви тиндъри, гепита, кефчета-мефчета, и други такива. Нямам си понятия за такива сайтове. Единствени преди около 8-9 години съм влизала в "аха. бг" и това е. Иначе, първият ми приятел го намерих в мИРК-ата. Голяма любов беше, голямо нещо. Бяхме заедно 3 години и се разделихме по други причини. Приятели страхотни съм намирала в интернет, но вече не помня как и къде. Какви интереси имаш? Някакви хобита, любими автори, актьори, режисори, книги, филми, сериали? Все трябва да имаш нещо любимо. Когато измислиш какво, потърси в гугъл някой форум, посветен на това нещо. Не тръгвай първо от вратата за краката. Разгледай добре форума, харесай си тема, в която имаш какво да кажеш по въпроса, и го направи по начин, който хем да е интелигентен и да се вижда, че знаеш за какво да говориш, хем да бъде с нотка на хумор, и да се чете лесно. Завържи разговор в тези теми, все някоя ще ти отговори на писанията. Поразсъждавайте върху темата, кажете си гледните точки, дори може да поспорите малко, но без да се ядосваш и да го удряш на псувни. После, може да минете на лични, споделете личен опит, после покрай темата, разпитай мацката за нейния живот, как се е запалила по това. После ти разкажи, вметни някоя забавна история. Жените си умираме по мъже с чувство за хумор, обичаме да ни разсмиват. Но не просташки. И от дума на дума, ще започнете да се опознавате. По този начин няма да се пънеш да пишеш на десетки момичета, и 90% да те отрязват. Няма да се налага да отсяваш жените, с различни вкусове и интереси от теб, защото се предполага, че с момичето ще ви свързват много неща, щом сте се намерили на място, където се коментират нещата, които ви вълнуват. Бъди себе си, не се преструвай, защото в даден момент маските падат, и двамата ще останете разочаровани. Интересувай се от момичето, но не бъди прекалено настоятелен, разказвай и за живота си, покажи и какво е нещото в теб, заради което трябва да се влюби. Изслушвай я, не говори лошо зад гърба на приятелите си, и бившите си приятелки, за хората като цяло. Покажи и уменията си, какво си постигнал до сега, и колко си се борил. Жените не искаме да ни дават съвети и наставления как да променяме живота си. За сега е ок, просто да я изслушваш и да бъдеш до нея, щом има нужда от някого. Направи така, че когато и се случи нещо гадно, ти да бъдеш първия, на когото да иска да каже. Успееш ли да го направиш това, значи е твоя.

И все пак, нали си наясно, че това момиче е много вероятно да не бъде от твоя град? Ще поддържате връзка от разстояние ли? Защото това е ужасно трудно, и аз лично не бих могла да знам, че мога да видя моя любим само събота и неделя, да речем. През останалото време, когато не сме заедно, ще ми липсва ужасно много, разговорите по телефона или пред камера няма да ме задоволяват. И като говорим за задоволяване, и сексът ще ми липсва, ласките, целувките, да заспивам до него сгушена, да се събуждам до него... Нали знаеш, че очи, които не се виждат се забравят? Трябва да си готов или ти да се преместиш в нейния град, или тя в твоя, но във всеки случай тази връзка ще изисква много компромиси, на които искрено се надявам да си готов.

И още нещо, не слушай Н. 17, никакви женкари не обичаме. Искаме верен мъж до нас, който да бъде стабилен, да ни бъде опора, да ни обича, да ни бъде добре заедно, да се смеем, да се любим, да се уважаваме и подкрепяме, да си споделяме деня един на друг, а в последствие да споделяме и живота си заедно. Искаме да бъдем единствени за мъжа, което не значи никога да не поглежда друга жена, но всичко да си остава на това ниво. Искаме да можем да разчитаме на мъжа, да бъде годен за семейство, да знаем, че ще се справим и ще победим всичко, стига да сме заедно. И не на последно място, искаме да знаем, че децата ни ще имат баща, с когото да растат и да бъда активен в техния живот. Не се нуждаем от едните пари, и помощ и съпричастност нулева. Искаме партньор в живота, в дома и в семейството. Ако отговаряш на тези критерии, имаш огромен шанс да създадеш щастливо и здраво семейство. Не казвам да намериш жена, защото жена винаги се намира, дори и след години търсене. Но, ще намериш стойностна жена, защото ти ще бъдеш стойностен мъж. Всеки си заслужава половинката. Подобен с подобен се събира, и т. н. Поне ако трябва да говорим за семеен живот. Не знам на колко си години, но тинейджърите и тези едва излезли от тинейджърска възраст (20-21-22) ги остави. Те самите не знаят какво искат, и няма как да знаят. Те първа навлизат в живота. Не търсят нищо сериозно, а развлечения, като това се отнася и за момчетата и момичетата. Търси си равна на теб, не някоя дето се държи като сърдито малко момиченце. Такива глезли не ти трябват.

Успех!

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 136a92ce5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не е вярно, че си падаме по женкари. Да, има и такива жени, но има и други. Всеки си има вкус, а обобщенията са винаги са ми били "леки".

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 23e20e1076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Към 22 хубаво си написала, но има един проблем, форумите отдавна умряха, всички се капсулираха във фейсбука, вие хората от мирката сте от едно по романтично интернет време, завиждам ви, аз тогава съм нямал компютър. Не си много права с това изречение
"Направи така, че когато и се случи нещо гадно, ти да бъдеш първия, на когото да иска да каже. Успееш ли да го направиш това, значи е твоя. "
в момента съм първия на цели 5 момичета, каквото и да им се случи аз съм първия на който казват, и какво от това нито една не е моя, аз съм момче за оплакване, приятелче за бърсане на сълзи предизвикани от по горе описаните боклуци. И като им позабършеш сълзите и се стегнат отиват за следващата доза позитивни преживявания.
Иначе си много права, че трябва да търсим общи интереси и занимания, и да контактуваме с нашата избраница по повод тези интереси и занимания, без да се опитваме постоянно да я сваляме , тя сама ще се хване на въдичката. Забелязал съм че жените бягат от това което им се поднася на тепсия и гонят онова дето е в безбрежното пространство. Те са като малко дете което се страхува да се качи на влака който е спрял пред него, а в същото време като види влака от далече как върви толкова му се иска да се повози. Именно за това и не сработват сайтовете за запознанства, пред жената спират стотици влакове спускат своите стълбички и я викат да се качи и в същото време ако мине един с бясна скорост и изобщо не я отрази, бъдете сигурни че тя ще иска точно него. Това са инстинкти няма какво да се сърдим! Жалко че явно няма достатъчно умни и креативни хора в тоя сектор, които да направят различен иновативен съобразен с човешките инстинкти сайт за запознанства. Може да се направи нещо много по добро, под формата на някаква игра дори в която се изисква контакт с останалите потребители, отборна игра и тн. множество тестове взаимни предизвикателства по професионални и хоби интереси. А не както е сега да отваряме каталога все едно ще пазаруваме от била, естествено жените ще стоят като дебили а мъжете ще спамят като разгонени младежи. Някои сайтове съвсем пък убиват комуникацията като искат пари за кредити да можеш да пишеш, имаше и един сайт в който жените били по висши създания и само те имали право да пишат първо съобщение, там от както съм регистриран 3-4 години никой не ми е писал нито ми е разгледал профила. Да сме живи и здрави

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 3e6f0ec7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Оо много е права 17, усещаме ги веднага комплексираните женомразци злобни, за женкарите може би не се е изразила правилно, но по-освободените мъже, не толкова натягащи се и не такива злобни психопати, като тези, които е описала. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: a05d44095e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Н. 24, на бас, че сме г/д на една възраст? :) Може и да си прав, но пак има останали някои като този сайт, Бг Мама, Бг Татко, data. bg teenproblem, ако щеш :D. Има чуждестранни също. Има форуми за най-различни игри. Има страници във фейсбук, посветени на най-различни интереси, може да се пробва и там.

"в момента съм първия на цели 5 момичета, каквото и да им се случи аз съм първия на който казват, и какво от това нито една не е моя, аз съм момче за оплакване, приятелче за бърсане на сълзи предизвикани от по горе описаните боклуци. И като им позабършеш сълзите и се стегнат отиват за следващата доза позитивни преживявания. " - ами какво правиш при тези момичета? На мен, ако не ми харесва държанието на някой към мен, му казвам бай бай. Дори не е нужно да му го казвам, а сама се дистанцирам от такива хора. Какво положително ти носят? В допълнение сигурно са и малки. Ама, ходите подир кифлите и после се оплаквате. Убедена съм, че човек не трябват да прави компромиси със себе си, по отношение на половинката. Не трябва да излизаш с идеята, че 100% трябва да си намериш приятелка. Така може да попаднеш на най-неподходящото момиче. Идеята е да си допаднеш с някое момиче, и след това да пожелаеш сам да сте нещо повече. Ако има споделени чувства, ок. Ако няма... тогава кофти. Ама да и бъдеш във френдзоната, и да и бършеш сълзите след някой друг ми се струва прекалено и мазохистично. Точно както жените бягат след най-неподходящите мъже и после страдат. Ами ще страдат, кой е виновен? Обаче, нека не обобщаваме. Тези случки по-често ни се набиват в очите, защото хората придаваме по-голямо значение на "лошото", отколкото на "доброто". Колко пъти сте забелязвали пияницата и грубиянина да смазва жена си от бой, а тя все така сляпо да го "обича? И колко пъти видяхте "доброто" момче, да тича след най-вървежната к*чка и да се задоволява само с трохички? Колко пъти видяхте семейният мъж да напуска жена си и децата си, заради по-млада любовница? И колко пъти жената? Отговор: стотици. А сега, колко пъти забелязахте двойката, хваната за ръце в парка? Колко пъти видяхте майка с деца на площадката, и колко пъти видяхте мъжът и жената да работят и да си издържат семейството, без оплаквания и теми за изневери, бой, алкохол, жени, мъже и т. н. и т. н. Колко деца видяхте с щастливо детство, и в последствие с добър старт в живота? Жената, което бачка по 12 часа в близкия хранителен магазин, за да може децата и да имат покрив и храна? Мъжът, който започва от нулата, и постига много, заради семейството си? И още, и още двойки, на които, обаче, проблемите им не са от любовно естество. Колко пъти ги видяхте? Отговор:ХИЛЯДИ. Ама те не се оплакват по форуми и по знайни и незнайни места. Те си живеят, работят, обичат се, създават семейство и така нататък. Къде е драмата? Няма такава, за това тези случаи ни се изплъзват някакси от полезрението, и остават само тези истории, които знаеш, че не са редни.

Много се отклоних. Друг съвет не знам какъв да дам на автора, тъй като има доста ограничения. Надявам се нещо да му е било полезно.

Успех на всички момичета и момчета, търсещи половинката си! Не се отчайвайте.

Depravity

 
  ...

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: cf12b496e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   от Автора:

Благодаря за съветите относо форумите и т. н. , но за мен е важно да общувам с някой който също търси половинка. Не ми харесва идеята да се регистрирам някъде само с идеята да досаждам на жените докато не клъвне някоя... Съжалявам, но за мен това е унижение.

Мисля че доста се отклонихме от темата наистина. Въпросът ми беше дали някой може да препоръча сайт/application, който не е сред тези които вече съм пробвал и дали има опит с clubR. Честно казано вече ми липсват дните на mIRC, ICQ и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker