Разбит и нещастно влюбен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбит и нещастно влюбен
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1628 пъти
Здравейте.... реших и аз да пусна моя история. Момче съм на 19 години... Историята е свързана с едно момиче, с което се запознахме миналото лято.. аз я харесвах, тя мен също, но нещата просто бяха невъзможни да се случат между нас, защото тя беше твърде малка и бях твърде изплашен да не си създам някакви проблеми с техните или пък с моите родители, също мислех че приятелите ми ще ме скъсат от подигравки и ще гледат на мен по по-друг начин ии реших да остана само приятел с момичето, въпреки че и 2мата се харесвахме... бяхме приятели около 4-5 месеца, в които направих доста неща за нея, споделяхме си доста, станахме си супер близки... по цял ден си пишех само с нея и не усещах как минаваха часовете и кога се мръква... започнах да изпитвам супер силни чувства към нея... бях започнал да я обичам. По цял ден само тя ми беше в главата, мислех си само как сме заедно... бях готов на всичко за нея и за това и предложих да започнем връзка... тя не беше много сигурна, не беше сигурна в чувствата си, но въпреки всичко тръгнахме към края на декември... Тогава бяха наистина големи студове и времето ни пречеше да излизаме по-често и за този период излязохме 2 пъти.... по едно време тя започна да ми пише по-рядко, по начина и по който ми пишеше си личеше, че е по-студена от колкото преди, като и напиша нещо по-лигаво, тя спря да отвръща, а като я викна да излезем, тя все си намираше оправдание.... Един ден я питах какво има, защо се държи така и дали има друг? ... Тя ми отвърна, че има и и казах да избира между мен и него... Избра него, въпреки че него почти не го познаваше.... Много бях разочарован.. Тя ми беше първата любов и 2 дена подред не спах даже час.... нямах желание за нищо... спрях да ям, спрях да спортувам, спрях да говоря с всички, след даскало се прибирах и единственото което правех е да гледам в една точка и да рева с часове... успеха ми спадна доста, но не ми пукаше, приятелите ми спряха да ме търсят и останах съвсем сам и мислите отвътре тогава ме побъркаха... Почнах да пуша цигари... спряха да имат ефект... Пробвах с алкохол, но на другия ден се чувствах 2 пъти по-гадно.. Пробвах и с трева, но пак без ефект... Пробвах да я заменя с друго момиче, но нямам чувства към тях и докато съм с тях, пак мисля за старата... Вече 4-ти месец ме боли за нея, не мога да избягам от тази болка и депресия и липса на желание за каквото и да е... Искам да я забравя най-накрая и да продължа напред, да се развивам, да изкарам книжка, да уча и да изкарам добри оценки, да подобря физиката си, но съм супер демотивиран и разконцентриран, просто страдам и нямам сили и мотивация за нищо... Искам просто всичко това да спре и да продължа напред

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 1f840c26b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш на колко години е това момиче. Ако е под 18 г. Имай предвид, че тя е още полудете. Не е развита като личност, не знае какво иска и пр. По-добре се ориентирай към свои връстнички. Полудецата има още да растат и да се формират като личности.
А теб времето ще те излекува... На всички ни се е случвала твоята ситуация, но ти си кажи -ВСяко зло за добро. Очевидно не е била за теб. Продължавай напред. Ще срещнеш истонската си половинка и тези терзания ще ти изглеждат смешни.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f6fd6042fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си мъж, пострадай си още малко, но бъди реалист. Трябва да се радваш, че не си задълбочил връзката с това неподходящо за теб момиче. От несподелената любов боли, но като е несподелена, значи не си е струвала усилията. Вземи си поука и продължавай, че живота си върви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker