Каде изчезнаха романтичните хора :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каде изчезнаха романтичните хора :(
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2840 пъти
Здравейте на всички :) Казвам се С :)
Никога не бих казал това на някой лице в лице или по телефонен разговор защото няма на кой... . престраших се да ви пиша защото си оставам напълно анонимен :)

Не зная изобщо от къде да започна вече 99% си мисля че съм самичък на този свят. Момичетата или Жените могат единствено да ме нараняват с постъпките си поне при мен е така никога не съм имал нормална връзка защото ме отблъскват дори не зная каква е причината. Не съм някакъв красавец не съм и искал да бъда нормално момче нормално тегло но явно с не нормален разум.
Постоянно се отдръпвам от всеки сякаш всички са ми чужди, сякаш живея в свят който не е предназначен за мен или просто се променя с времето в негативните си моменти. Има добри хора но те са моите приятели а защо нямам 1 момиче с което да съм приятел всъщност през целия си живот може би намерих 1 момиче едно единствено с което мога да бъда истински приятел и всичко стана от само себе си.

Всъщност истината е че винаги съм искал някой да ме харесва такъв какъвто съм и това беше тя след като се опознахме. Разбира както винаги за мое нещастие не за дълго защото тя замина. Имаше друго момче което прилича на мен не външно но вътрешно всичко начина по който се държа със нея не ни трябваха думи да се разбираме а само погледи и тя не можеше да повярва че е намерила човек като мен но ме остави нали това не я прави по различна от другите защото аз никога не бих го направил който според мен ще е по щастлива и аз направих това което трябваше да направя да я пусна да си отиде в др страна където със сигурност ще е по добре от колкото в България. всичко преди това беше като в сън даже не съм сигурен дали изобщо се е случило беше приказка всяка една частица от тялото ми трепваше толкова се влюбих че когато си отиде нещо в мен се пречупи и от тогава на татък вече съм нещастен:) и така си останах сам самичък. Но явно за мен всичко трябва да е толкова трудно колкото си го направя. Винаги съм искал да намеря някой който да бъде естествен да цени малките неща да живее за мига а не изкуствен като всички който живеят около мен в този град в тази държава. Никога не съм търсил и никога няма да търся просто ще си губя времето и ще чакам а ако остарея ще помахам и ще си легна.

На 28 години съм и все още не разбирам хората като малко дете съм се едно някой ме заключил да не престъпвам линия след която ще бъда наранен. Никой не ми казва защо, никой не ми казва къде греша, никой не знае че плача, че се крия вече ме е страх да се запозная с някой. Понякога се чудя защо съм толкова чувствителен и всяко малко нещо ми прави страшно впечатление. Нямам с кой да споделям радост или тъга просто ги тая в се беси просто се измъчвам максимално. Започнах да мразя себе си и това което съм. Защо съм толкова добър като другите не са добри с мен. Защо помагам на другите като те не ми помагат. Защо се превързвам толкова много към някой а той към мен не. И накрая ме смачкват и се отчайвам много за страшно дълго време. Защо не е като в приказките. Защо няма кой да ме прегърне когато ми се плачи. Често се чудя кога ще свърши всичко наистина се уморих от този живот и от всеки. :( Сънищата ми се промениха понякога ме е страх да заспя. В някой от тях почувствах края на пътеката по която вървя края на живота си а това чувство бе сякаш дори не мога да го опиша с пример просто няма такъв. Искам да заспя да забравя целия си живот и на сутринта да стана с чиста памет не искам нито един спомен защото лошите са повече от добрите. Никога не съм наранявал някого единствения който е нараняван това съм си аз :( Явно проблема е единствено в мен :(

МНОГО СЕ РАДВАМ че споделих това със вас и ви БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ за отделеното време което вложихте да прочетете всички тези думи който написах :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: bc0f2b978c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Хората се озлобяват от забързаното ежедневие,ниско платена работа, и като се обърнеш всичко около теб е скъпо.Всеки се бори по някакъв начин да оцелее,и в този си опит забравя за човека до себе си.чуди се как да изкара пари за ток,вода,храна за дрехи за детето и т.н. и като вижда че за нещо парите не стигат,започва да се отчайва от живота и се чуди как да свърже двата края.Повечето момичета Вече са сякаш омагьосани от чалгата,тя налага някакъв външен вид,ако не си с голям бюст ,устни и задължително руса коса и в редни случаи черна,няма да те одобрят мъжете.Трябва да изглеждаш като по*но актриса (извинете за израза),за да можеш да си намериш някои богат чи4ко паралия и той да ти уреди живота докато си жива или докато той е жив и богат.Лъскавите коли са мечта за почти всяко момиче.Ако на тази Вип персона не и се подарява нещо скъпо всеки ден, ти просто си бита карта за нея.
Относно романтиката:миличък ти не знаеш ли че след някоя година всичко изчезва,остава само навика,уважението,привързаността и 30% любов.(според мен) Всичко омръзва все някога с даден човек,и ти търсиш тръпката от едно време с даденият човек,но нея вече я няма,за това понякога човек не издържа и това което не намира в къщи го търси на вън.За това е пълно с разведени родители и самотни майки или бащи, с разплакани деца,които след време може да се питат:Ами ако и на мен ми се случи същото?Времената се изменят,ако преди 50 години се е държало много жената да е 'честна'' за сватбата на 16-17 години (по онова време),то сега само мюсюлманите държат на това най-вече,а тук при нас всичко живо под ножа.Никoй не го интересува каква и какво е правила.чувала съм един лаф ,ако мога така да го нарека ,а той е :Ку*вите стават най-дори майки.Замисли се защо!
Нищо ти няма на теб проблема е в главите на момичетата искат много,а в замяна предлагат само 1 нещо,което можеш да го получиш от всеки.Не знам дали съм ти помогнала с моя дълъг отговор но се надявам да е така.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 058b6136f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   разбирам те защото и аз съм така и съм много объркан има ли свестни хора с които да се разбираш и които да ти обръщат внимание а не на олигофрените. Малко на брой са тези хора (момичета и момчета, като цяло) Но поне всеки си има половинка и рано или късно я намира :) поне в това не губи надежда. А и човек открие ли си половинката му не требва нищо друго, никой не би му помогнал по по-добър начин, от начин по който половинката ще ти помогне. Много малко са хората които не само да казват че са ти истински приятели но и да го доказват. Всичките са някакви използвачи според мен, но естествено има и добри и свестни но мнооооого трудно се намират! !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 34c848f4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена, на 31 години. Чувствам се почти по същия начин, ако не и по-зле от теб... Наистина намразих всичко, което съм. Сигурно на това му се казва да проклинаш" майчиното си мляко" . Отгоре на всичко ми се налага да търпя подигравателното отношение на хората около мен за това, че съм сама и да се чувствам виновна за начина, по който се стече живота ми. Комбинацията между кофти късмет и болезнена чувствителност се оказа пагубна за мен. А може би съм си такава и не мога да направя нищо по-добро от живота си. Напоследък само ми се плаче и като погледна лицето си в огледалото виждам толкова мъка и напрежение, че не знам как някога ще мога да се освободя от всичката тая тежест и да заживея нормален живот. Вече дори не изглеждам като човек, и осъзнавам, че тази болка винаги съм си я носила, още от малка. Но в последните няколко години тя изцяло ме обсеби... . както и страха да тръгвам към хората - ставам все по-затворена и сама. Където и да отида, с който и да се срещна, страхът надделява над всичко останало и единственото, което чувствам е, че не съм пригодена за тази земя.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f98494b75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря МНОГО от сърце за съветите и за подкрепата :) Радвам се че някой се отзовава да ми отговори изобщо :P
имам 2-а 3-ма скъпоценни приятели който винаги ще ми помогнат за каквото и да е както и аз на тях :) Интересното е че мен парите не ме вълнуват толкова колкото мисълта че ще си остана вечно сам :(

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e8dbe92e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приеми,че хората мсе сами, раздаме се сами и умираме сами. Тъжно е, мрачно е, ако искаш го наречи грозно,но това е истината. Още преди векве философите са казали, че хората са егоисти, с изключение на майките,макар,че ии те са до някаква степен егоисти ( по различен начин, но технически погледнато е така). Всеки върви по своя си път, понякога пътя му се слива с пътя на други хора,но за кратко. Научи се да пускаш, да не се превързваш и помни,че всеки ще те остави рано или късно,включително и детето ти...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f98494b75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   НЕ ! ! ! Това е неправилно не е редно да умираме сами аз никога няма да се предам преди да умре човека който ще обичам ако наистина го открия :) за да мога да я хвана за рака за да не бъде самичка тя. Ще стискам докато не се оправи ще дам частица от мен за да продължи да живее ще върна времето не ми дреме ще измисля чудото винаги трябва да има кой да те обича да те подкрепя да ти помага да ти дава съвети във всяко едно отношение Ако един ден имам деца те няма да ме изоставят а просто ще ги пусна да живеят за да им се радвам :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f98494b75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Искам да добавя нещичко за НОМЕР 4 Ако има нещичко една мечта която можеш да осъществиш направи го ! ! ! Нещо малкичко което харесваш, може да е танц, може да е пиано или пътешествие с балон една едничка мечта направи го :) На мен само това ми дава сили мечтите до колкото са останали :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker