Тя внезаплно охладня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя внезаплно охладня
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2010 пъти
Здравейте,
Сътворих поредната глупост в отношенията си с жените. Нали знаете тази история - мъж и жена се запознават, запознават, допадат си, започват да си пишат, излизат няколко пъти, в един момент си пишат всеки ден и... изведнъж тя внезапно охладнява.
Не сме малки, аз съм на 30, тя на 24, но историята си стана баш тийнейджърска. Запознахме се преди година и нещо. Допаднахме си, но си бяхме само приятели - аз първо се възстановявах от тежка раздяла, после тя беше обвързана. Преди около половин година се раздели с приятеля си. Взехме много да общуваме, пишеше ми почти всеки ден. Аз на нея също понякога. Говорехме си и за работа (имаме една професия), и простотии, и клипчета си пращахме. Излизахме и на вечери, барове. Но като я натиснех, все се дърпаше. Не беше точно френд зона, но нещо подобно. Гушкали сме се, говорили сме си за секс, но така и не стигнахме до разговор за "нас". Аз съм си виновен, че не ми достигна смелост да я натисна и да поставя нещата директно. Охладняването не настъпи обаче постепенно, а стана супер рязко. Преди двайсетина дена ми подари много сладък подарък за РД (не съм го празнувал). До преди 4-5 дена си пишехме всеки ден (и често тя пишеше първа). И изведнъж... тотален игнор. През тази седмица й писах три пъти - не го чете изобщо. Не искам да й звъня. След като не ми пише, явно не иска да говори с мен. Хрумват ми три възможни причини:
1. Намерила си е някого. Ако е така, колкото и да ми е криво, радвам се за нея и й пожелавам да е щастлива. След като между нас не се е получило, нека е с някого, с когото си пасват. Макар че пак тоталният игнор ми се струва малко прекален - но нейна си работа.
2. Изведнъж й е писнало от мен, от нерешителността ми и е загубила интерес към комуникацията. Макар че пак ми се струва много рязко, но това е най-вероятният сценарий.
3. В неделя бях на обяд с една бивжа колежка, а момичето, което харесвам, беше в същото заведение с нейна приятелка. Поздравихме се, всичко нормално. А колежката ми си е такава, че доста грубо флиртува с мъжете, а и си е доста готина. И някак си това съвпада точно с момента на игнориране. Макар че пак е странно - първо с нея не сме имали връзка и никой няма право да се сърди на другия, че се вижда с някого. Второ, с бившата ми колежка сме само приятели. И трето, повечето жени в такава ситуация биха си запалили интереса - "има хубави жени около него. Да не му бягам много, да не го изпусна... ".
Тъпо ми е и не знам какво да направя. Не смятам, че е добра идея да продължавам да й пиша или да й звъня. Мислех директно да я питам по чата защо ме игнорира и обидил ли съм я. Макар че е доста нийди поведение. Мога и нищо да не правя, но ми е тъпо така да се отказвам. А супер много се привързах към мацката. Отчитам си като голяма грешка нерешителността да не й призная чувствата си досега, макар че мисля, че съм й ги показал ясно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: bc63b75021
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, третото е. Решила е, че имаш явно зарибявка, и се е почувствала меко казано излъгана. Изревнувала е и е решила, че за нея ще е най-добре да преустановите отношения, след като не е единствена и явно не проявяваш любовен интерес. Най-малкото се е надявала на някакво задълбочоване, но щом ти е видяла поведението, е преценила, че не си за нея. Това е.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 73712485d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Като жена бих могла да кажа, че може би нерешителността ти я е подтикнало на това. Тя е била доста смела и решителна, доколкото разбирам от описанието. Писала ти е доста пъти, показала ти е, че има интерес, но явно си е помислила, че няма нещо повече от твоя страна. Другият вариант е, че те е изревнувала от онази жена и е решила да се оттегли. Впрочем не мисли, че всички жени биха си казали така, както си посочил.. че биха се стреснали да не изгубят въпросния мъж.. не е така. Аз съм жив пример за това. В случая аз също бих се оттеглила, но не защото не ме интересува, а защото съм направила нещо и не се е получило, а да го видя с жена, която казваш, че се държи по-свободно, още повече би ме накарало да се замисля. Момичето може да разсъждава именно като мен, знам ли.. Може би е по-горда и затова е решила да направи така.. и да не отговаря, защото е ядосана. Дали пък си има друг е съвсем друг въпрос, аз не мисля, че има. За толкова кратко време да намери.. чудна работа, но пък ако е някоя, която не и се стои сама, възможно е. Случвало ми се е нещо подобно и затова се бях отказала, именно защото отсрещната страна беше много колеблива, а аз съм по-директна и не обичам неяснотиите. Виж, можеш само да гадаеш кое, как и защо. Изчакай няколко дена и я потърси. Просто говорете, изяснете се. Какво ще стане вече е ваша работа, но поне ще имаш някаква представа какво да правиш. Не съм много голяма(20г), но реших да ти споделя мислите си, защото ми се е случвало нещо подобно. Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 657ee70b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятел, като гледам изказа ти, явно четеш и пикапьорите. Сигурно и тях си питал, но е хубаво да чуеш мнения и тук, т. е. от хора необременени с онова мислене.
Аз лично бих поговорил с момичето и ще искам да ми каже. Все пак над година се познавате, не може едни такива отношения да свършат така, като толкова сте си споделяли. Тя те чувства близък, дано не само като приятел. А ако е защото те е видяла с друга, със сигурност е очаквала нещо от теб, т. е. не те чувства като приятел.
Говорете, иначе нищо не правиш ако си седиш. Заеби ги тия с рангове, доминации и т. н. Тук се знаете отдавна и те познава, бъди себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 449c46f994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добрата новина е, че и без това е убивала време с теб до голяма степен. Може да е решила най-после да те пусне от въдицата си, за да си и ти щастлив. Тея женски номера, обаче, не е тя жената за теб. Да разиграваш някого половин година, за да ти гали егото е доста незряло, глупаво и комплексарско.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9ad4457342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Питай я директно какво е станало. Може примерно да кажеш "Обидих ли те с нещо? ". На този етап няма какво да губиш, така че направи нещо.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 60742b40b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Що годе в подобна ситуация съм. Уж пробваме да видим какво ще се получи между нас, всичко беше добре, винаги тя ме търсеше първа и в следващия момент ми изтрелват, че нямало как да стане, защото съм бил прекалено ревнив. Причина измукана от пръстите. Просто си мисля, че паралелно с мен си е имала и друг човек, и с който се получат по-бързо нещата. или просто е изгубила интерес към мен, пък към другия човек е надделял.
Подозирам, че и при теб е така, но просто няма смисъл. Ще се сети за теб един ден, ще те оцени, но ще е късно. Живей си живота и не се ядосвай за бок*уци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0dd1b4cd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен е третият вариант ;), момичето си е помислило че си избрал друга пред нея и се е отдръпнало, наранил си егото й.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0e5c40e11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Обясни й за бившата колежка, че нямате нищо интимно. И й кажи най-после за своите чувства. Атакувай я, дори о нищо да не стане, поне ще знаеш, че си опитал. А и тя чака обяснение за колежката.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3405d983a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей. В подобна ситуация съм. Жена съм. Запознах се с Него , в момент на раздялата му с жената която обича. Още от пръв поглед много ми хатеса. Станахме приятели ,аз всякак си се опитвах да го развеселя успокоя и изтръгна от депресията. Съзнавах ,че няма място в сърцето му за мен ,но някак си се надявах ,че един ден ще ме забележи като жена а не като приятел. Сам твърди ,че е много срамежлив. Все аз го търся. Докато един момент не направи намек за моя приятелка . Не знам за да ревнувам ли го каза но изведнъж ужасно изхладнях към него. И реших да дам шанс на симпатичния мъж който от доста време ме ухажваше. А Него го изтрих от всякъде

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 38c6dce2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора,
Благодаря ви за коментарите. Имах нужда да споделя с някого. В петък реших да й се обадя. Затвори ми телефона, но ми писа по фейсбук. Уж изглеждаше радостна "Хей как си, не видях, че си писал. Последните два дни не чета съобщенията, имам над 100... ". Даже скрийншот ми прати със стоте непрочетени. Но... заприлича ми едва ли на на оправдание. Моите съобщения винаги ги е чела. Помолих я да се видим, понеже въ в вторник заминавам за две седмици. Отказа ми, след това сме щели. Разменихме няколко думи и това беше. Явно нещо я спира. Искам да й кажа за колежката ми, да поговоря с нея, но как да стане, като тя не пожела да се видим? Да й се обяснявам по чата е абсурдно.
Не знам, може би е най-добре да й дам пространство следващите две седмици. Може би само по празниците да се чуем. Като се върна ще настоявам повече да се видим и да изясним нещата. Или ако има друг наиситна, просто да й пожелая щастие.
Реално никой от нас няма право да се сърди на другия, дори да се вижда с някого. С нея нямаме връзка. Вярно и че всеки има приятели от противоположния пол. Но... може би и аз щях да реагирам по сходен начин, ако я бях видял с мъж. Не знам доколко е добра идея да чакам още две седмици, но просто не виждам какво мога да направя.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c64929cec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Прав си, че на дадения етап никой от двама ви няма право да ревнува. Нейното поведение, обаче, идва да подскаже, че е очаквала нещо от теб... А това не е чак толкова зле. В дългосрочен план вниманието на онази твоя колежка към твоя милост ти дава повече стойност, като търсен, приятен на дамите мъж (а не някакъв аутсайдер, да речем). Но в първия момент самолюбието на скромната дама е засегнато. Трябва този инцидент да го използваш, за да си изясните отношенията и да преминете в нова - по-интимна фаза. Това е, както се казва, всяко зло за добро. Трябва леко да и намекнеш, че ако тя иска повече права над теб, трябва и да ти даде повече права над себе си - емоционална близост, достъп до тялото и. Иначе се получава като "собака на сене" - ни за мен, ни за другите, а така постъпват глезлите. Щом те е изревнувала, действай! Притискаш я до стената и си вземаш необходимото. Като награда можеш да и разкриеш (но само след като си получил близост - емоционална и телесна!! ), че онази ефектна колежка е без значение за теб, като жена.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c64929cec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Затвори ми телефона, но ми писа по фейсбук. " После нарочно отлага срещата ви с две седмици! ... - демек - хич не си ми притрябвал! .. - хехе, типично разиграване "студено-топло"... Усетила се е, че с тази почти явна ревност се издава, че не е равнодушна, и то първа от двама ви!!! Затова сега играе безразличие... Манипулаторка. Трябва с нея да си нащрек - може просто да те употреби, както по-горе писа едно момиче, за подхранване на егото си, и после да те отреже. Така ще си е "отмъстила"... Незряло, егоистично същество.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c64929cec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тя още в самото начало те е пренебрегнала - предпочела е някого си пред теб, който в това време с се възстановявал.. Еми, ако е искала нещо повече, щеше да ти помогне активно да се възстановиш. После, тя скъсва, ти си още свободен -и тя си вика: "Бе дай за зор заман, за всеки случай да го омотая тоя, да не съм сама! "... Типичен запасен вариант - не знам, на какво основание смяташ, че това не е френд-зона:ами "НЕЩО ТАКОВА"... Бе, няма понятие "малко бременна" жена - жената или е бременна или не. Така и и с френдзоната. Твоята ситуация си е КЛАСИЧЕСКА френдзона В ПЪЛНИЯ И БЛЯСЪК...! Поне не се самозалъгвай. Това гушкания, това подаръчета... - ала-бала! Сега тази ситуация я използвай за да си вземеш своето, но - много важно! - Без никакви обяснения в любов!!! Ако тръгнеш да и се обясняваш, ще си още по-нийди и целия капитал от срещата с настъпателната колежка ще го разпилееш напразно. Защо ли? Защото с реакцията си ти създава чувство за вина, без да има никакво право над теб! И те провокира за още по-унизително поведение - като да почнеш да и се кълнеш в любов, и да и пълзиш в краката, и точно в този момент тя ще ти бие шута, защото вече няма какво да има повече да взема от теб - ти вече щ4е си развял белия флаг и ще си се предал на нейната милост. Трябва да се чуди и мае, какво ти е в душичката, само така печелиш. С арогантност и наглост я докарваш до легло, ако се опъва - шут, и следващата. Заслужава го, защото те е разигравала, само за да не е сама - Кралицата да си има паж...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker