Загубих любовта си по най-гадния начин! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих любовта си по най-гадния начин!
преди: 7 години, 27 дни, прочетена 4603 пъти
Моля този път да публикувате историята ми, пиша я за втори път и мисля е доста поучителна.
Благодаря предварително!

Реших да напиша моята история, която да е поука за много жени, търсещи любовта - и най-вече за тези, които са я открили. На 28 г. съм и до скоро и аз имах любов-голяма, най-голямата ми, но за мое най-голямо нещастие всичко свърши изведнъж по възможно най-бруталния и гаден начин за една подобна връзка. Виновна съм си единствено и само аз.
Та още от ученичка в гимназията, винаги съм търсила и очаквала любовта-онази, която да е на 100 % еднаква и от двете страни. За това съм копняла цял живот, да се влюбя в момче /мъж, който също така да е влюбен в мен. По-голямо щастие от това няма. Имала съм гаджета, харесвала съм ги, но никога нямах шанса да срещна момче, с което едновременно да изпитваме това, за което говоря. Намирам се за доста готина жена, свалячите валят ежедневно, но аз все така се чувствах самотна, защото не откривах това, което искам. Но в един ден се случи, срещнах ГО. Само за два дни след запознанството ни любовта между нас пламна така, че просто нямаше спиране. Толкова нежни думи, толкова страстен секс, толкова много любов, просто всичко бе като в някаква приказка и сън. Той е на 31 г. и дойде да живее при мен само седмица след като се запознахме. Минаха около 6 месеца, като се опитах да игнорирам страстите, за да си дам реална преценка, какъв мъж е действително той. И както и да го мерех и теглех, бе страхотен. Истински мъжкар, много добър в професията си, супер сериозен и отговорен човек, същевременно толкова мил и нежен с мен, толкова страстен. Не е оставил местенце по мен, което да не е целунал страстно. Бях всичко за него. Започнахме да говорим и да обмисляме бъдещето си, като той ми каза, че цял живот ме е чакал. Аз му отговорих със същото. Просто никога не съм мислила, че някога ще бъда толкова щастлива, наистина. Обсъждахме как ще имаме деца и т. н. и т. н. и т. н. С щастливите моменти до тук, защото сега идва кошмара.
От работата ни организираха тийм билдинг и заминахме за съответния курорт-беше близо до града в който живея и за 2 нощувки, от петък до неделя. Чак тук ще упомена, че преди време имах сексуална връзка с един колега-нищо сериозно, нито от негова, нито от моя страна. И двамата бяхме свободни. Даже сравнено със секса с моя любим, този с колегата не струваше нищо. Последно бях правила секс с колегата си почти 3-4 месеца преди да срещна моето момче. Просто физиологична нужда, нищо повече, а и колегата иначе беше доста свестен като човек.
Та на този тийм билдинг първата вечер - петък срещу събота /втора вечер нямаше, но затова по-долу/ пийнах малко повече, иху, аху, веселие и т. н. С колегата имахме известни закачки, някой и друг блус и т. н., като в един момент късно вечерта се усамотихме в едно сепаре с още няколко колеги, които малко след това си тръгнаха и ние с колегата останахме сами. Започна да ме натиска, но аз ясно му казах, че вече си имам приятел и каквото било било. Вече стана доста късно, т. е. няколко часа след полунощ и си тръгнахме към стаите, аз бях сама в стая. Стаята на колегата бе през една врата до моята. Когато стигнахме пред вратата ми му казах лека нощ, но той ме награби, започна да ме целува и си постави ръката между краката ми. Не знам от алкохол ли от какво ли-аз принципно много рядко пия камо ли да се напивам, но явно за нещастие точно в този момент бях прекалила. Не се сдържах и се подадох на пиянската емоция сигурно. Влезнахме в стаята ми и правихме секс-след това сме заспали. По някое време, към 8 сутринта мисля вече беше се чука леко на вратата. Аз си заметнах една хавлия и попитах кой е, но не се отговори. Все пак се почука още няколко пъти и аз взех та отворих, подавайки си само главата през вратата. Беше моят любим... явно бе решил да ме изненада и е тръгнал рано сутринта към курорта където бяхме. Такъв ужас и срам от предстоящото, което щеше да се случи от тук натам, просто никога не съм предполагала, че ще изпитам. Не го пожелавам на никоя жена. Не знаех какво да кажа, а просто наведох глава и започнах да плача. Той ме попита защо плача, аз продължавах да плача. Явно веднага се усети за какво става въпрос и нахълта в хотелската стая. Видя колегата как спи гол на леглото, погледна ме почти разплакан и той и ме попита: „Защо, защо, защо. Това ли ми е била целта, да го омаям с приказки и хубав секс, да го вържа и после да си курвувам на воля. “ Въобще не искаше и да ме слуша какво ще кажа. Тръгна си веднага и после не помня какво точно е станало-бях в някакъв кошмарен сън и съм припаднала за малко. Какви истории след това са ставали, около свестяването ми, няма да разказвам. Излагация пълна.
Та момичета, много внимавайте какви ги вършите, ако същевременно сте открили любовта. Никога не съм изневерявала на предишните си приятели, не съм имала паралелни връзки, а точно когато срещнах момчето за което съм се молила, го направих. Нямам никакво обяснение за случилото се, даже не мога да повярвам, че е станало така. Отдавам го изцяло на алкохола, но все пак си спомняв всичко което съм правила и нямам право да си търся оправдание. В момента постоянно плача, постоянно анализирам, постоянно си мисля как от пълно щастие и живота, който може би щях да имам-с любимия човек до мен, с деца от него, заедно да остаряваме и да се обичаме, да имаме толкова щастливи моменти, аз да съм в насрещната страна на всичко това. Не мога да си простя, не мога да го прежаля моето момче. Любовта се среща един път в живота, а някои даже не я и срещат. А най-нещастна съм от това, което му причиних. Не знам в момента какво му е в душичката. Изнесе се от вкъщи-прибрал се е до града, в който живеем, взел си е нещата и е оставил неговия ключ на една съседка. Аз почти след него си тръгнах също, но не го сварих. Нито ми вдига телефон нито нищо, по сайтовете ме е блокирал отвсякъде.
Ами това е, за мен от тук натам остава само страдание-ежедневно, ежеминутно, не знам кога и дали въобще ще се съвзима, а за нова любов не ми се и мисли. Ще се примиря и ще приема всичко, което кажете тук против мен. Да, аз постъпих като курва, която не заслужава да бъде щастлива в любовта. Прави сте, ще си понеса този товар и ще страдам цял живот, който за момента направо ми се обезмисли.
Бъдете щасливи и мислете, много мислете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 27 дни
hash: 5a1720afe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миг удоволствие струва цял живот страдание. Чувала си го навярно
? Сега и ще го почувстваш. Главата на раменете ти е да я използваш, но не е задължително...

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 76dcd009c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това, което сте преживели и ти, и той е ужасно. Опитай се да го откриеш по някакъв начин да поговорите. Извини се, може и да ти прости. Никога не се отказвай от голямата си любов! Успвх и дано скоро бъдете щастливи, отново заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 7c344263cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хaхaх, здрaвей чичо. Не си се рaзвил много, никaк в същност, същaтa темaтикa, женaтa-курвa срещи прекрaсният мъж.
Поне дa беше вложил мaлко повечко женскa мисъл... нямa женa, която дa пише и въобще мисли тaкa. Нямa знaчение де, aз и преди ти кaзaх, щом товa ти е зaбaвлението, ок :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: d30c21c16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ако срещнеш отново подобен мъж, пак се забавлявай с колегата, един приятел казва, който вкарва миналото в настоящето си, губи настоящето, та и ти така колегата от миналото...

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 52d1c04a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разплаках се много тъжно пожелавам ти да бъдщастлива

 
  ...


...
преди: 7 години, 27 дни
hash: bb062085f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки прави грешки мила, не се обвинявай, никой не е умрял! Мъж съм на 42 и мисля знам какво му е на приятеля ти. Дай му няколко месеца да отминат обидата и огорчението и го потърси и поне поговорете. Всеки има право на втори шанс. Успех и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 3ecf2672f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Честито, това да ти е за урок. След време ако пак срещнеш Човека, дано да не постъпиш по същия начин.

Не алкохола ти е бил проблема, а заблудата, че наистина ГО обичаш.

Един съвет, не се опитвай да се свързваш с приятеля си, не се мъчи да си го връщаш, защото ще му причиниш единствено, още много болка. Ако успее да ти прости, иначе казано, те обича толкова силно, че да не може да функционира без теб, сам ще те потърси, остави му въздух. Тоя вариант е много малко вероятен, но е единствения възможен. Горе главата, и следващия път, повече мисъл и по-малко страст.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: a25aab5355
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Какво да ти кажа... От заглавието сякаш твоята вина е изключена. Счетох, че става дума за болест или смъртен случай (пази Боже) И по-гадни начини има. Животът е толкова жесток. Това нищо не е. Нали сте живи и здрави все пак. Така де, дано сте. Ако ви е писано да сте заедно, нищо никога няма да попречи. Чакай и се надявай...

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 63664b562a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От авторката:
Благодаря за мненията и съветите, писах му по Вайбър, не го отразява като "видяно". Ще се опитам да направя така, че поне да ме изслуша. Очаквах много повече негативни мнения.
На номер 4 мога да кажа, просто да не чете рази тема-поредният Тома неверни. Но явно хората като масово не са искрени, накрая не вярваш на никой.
Към номер 13: все пак не съм написала "жестоко, нещастно" и т. н. Наистина най-важното е да сме живи и здрави.
Все па
Не спирам да плача.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: 9fa79c45e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Затова не ги одобрявам тия фирмени партита.

 
  ...

...
преди: 7 години, 26 дни
hash: e015143cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Едно време по БНР имаше рубрика "Хумор, сатира и забава". Добре ще е всички "поучителни" истории на чичото да бъдат събрани в такава рубрика, та който иска да се забавлява, направо да отива там.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 72beecffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Значи каква е поуката от тази история? Алкохолът и простотията са коренът на всички злини!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 63664b562a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От авторката:
Номер 4 и номер 17, моля, спри да ми пишеш в темата. Като толкова си сигурен и ако познаваш модераторите тук, нека видят дали с едни и същи имейли, които посочваме пращаме мненията си. И понеже и това не е гаранция, нека сравнят ай пи адресите-моите и на този Чичо.
Все още полагам усилия моето момче поне да ми даде шанс да му кажа каквото имам да казвам. Не спирам да мисля за станалото, то няма и как да е друго. Не знам дали някога въобще ще бъда щастлива. Мисля, че не, защото и да срещна отново някой, едва ли пак така ще се обичаме и допаднем. И кой ще е този някой и кога-аз години сигурно няма да превъзмогна случилото се и да прежаля любимият си. И да срещна нов, няма да мога да се отдам изцяло на връзката си, защото все ще си спомням станалото и изгубената любов, както и проиграният от мен живот. Бе ми дадено много от съдбата, а аз с лека ръка го захвърлих. Колегата с когото изневерих също го дава много зле, че ми се е нахвърлял и сега съм в това положение, не знам дали преиграва. Даже предложи да се срещне с приятеля ми и да поговорят, като поеме цялата вина, че аз просто съм била изиграна. Казах му да не се занимава в никакъв случай.
Ами това е, ще се опитвам някак си да оправя нещата с моето момче, поне да си видим и поговорим, друг шанс аз просто нямам.
Благодаря отново за мненията

Mодератор - ние нямаме достъп до Вашите email адреси. По hash-а всеки може да проследи кои коментари са на едно и също лице. Моля без лични нападки!

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: dde952ab9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Какво да правиш? Нищо. Той няма никога да ти го прости. Гледката ще е винаги пред очите му. Дори и да се съберете, той ще започне да ти изневерява, за да ти отмъсти. И пак ще се разделите.
Разделете се и си търси друг. Станалото-станало. Всеки греши, случва се.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От Авторката:
Номер 20, съгласна съм да ми изневери 1000 пъти за да ми го върне, ако знам, че ще продължи да ме обича и ще се върне при мен.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 174e229460
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Стилът на чичо ви е различен и съдейки по реакцията на авторката предполагам че историята е истинска, въпреки че и аз се усъмних в началото като я прочетох. Като съвет- направи така, че да те изслуша, но лично мен ме съмнява да ти прости или дори да се опита няма да може да забрави. Това ще скапе евентуалното бъдещо продължение на връзката ви. Такава грешка разрушава всичко и според мен не влагай надежди, че можеш да оправиш нещата. Всичко е до човека, някои могат да простят и да продължат напред, докато при други счупеното неможе да се залепи. Както ти казах опитай да поговориш с него без да имаш никакви очаквания. Повечето изневерите стават точно по този начин - алкохол, временна слабост и изкушаване. Гледай да не повтаряш грешките си за напред като срещнеш отново любовта (това ще стане някой ден, колкото и да не ти се вярва сега).

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От Авторката:
Номер 23, много се надявам да грешиш, но разсъждавайки обективно и трезво, за съжаление си права. Дано не си права обаче на 100%, все се надявам да има някаква надежда. До колкото го познавам моето момче, за времето, през което бяхме заедно, мога да кажа, че като цяло е доста отворен човек и нищо човешко не му е чуждо. Той може да прощава. Но във връзка с това, което ти каза, дари и да прости, никога вече няма да ме чувства по същия начин. От това ме боли най-много и най-много ме съсипва. Дори да приемем, че поговорим, прости ми и се върне при мен. Сигурна съм, че когато например ме целува няма да гледа на мен както преди, няма да чувства същото. И да си го върна във връзката, няма да е същото. Както казахте, счупеното ще е залепено, но все пак е чупено и е събрано някак. Въобще не мисля на този етап за "продължи напред". Ще се боря и ще се моля до последно :-(

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: a8f7f3a995
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Това, което ти сее случило е ужасно. Съветвам те да го оставиш да си събере мислите, защото сега е наранен. Той ще се върне при теб. Времето лекува всичко. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: a8df12b2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Стилът на чичака е абсолютно същият, глуповато- наивен, без всякакво въображение, с еднороден замисъл и сюжет. И колкото и да се опитва да пише от името на жени, не му се получава, просто жените мислят и чувстват по друг начин. Толкова приятелки имам, на толкова драми съм била свидетел, никоя жена в момент на силна болка не държи да поучава другите жени с цел да ги "вкарва в пътя". Но най-интересната част са коментарите, част от които чичето отново пише сам, с искрено възмущение, че не вярваме на "авторката". Абе, весела работа!

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: a8df12b2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Стилът на чичака е абсолютно същият, глуповато- наивен, без всякакво въображение, с еднороден замисъл и сюжет. И колкото и да се опитва да пише от името на жени, не му се получава, просто жените мислят и чувстват по друг начин. Толкова приятелки имам, на толкова драми съм била свидетел, никоя жена в момент на силна болка не държи да поучава другите жени с цел да ги "вкарва в пътя". Но най-интересната част са коментарите, част от които чичето отново пише сам, с искрено възмущение, че не вярваме на "авторката". Абе, весела работа!

 
  ...

...
преди: 7 години, 23 дни
hash: c043fb48a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Явно бившият ти е бил много свестно момче и не на последно място с достойнство. Мое скромно мнение, не държа да съм прав, е че дори и да усеществите контакт, което мен лично ме съмнява, защото познавам мъже, които са били в подобна ситуация, те просто се отдръпват и забравят за момичето или ако си спомнят не хленчат, а си го спомнят като един вид лош опит. Разбира се твое право е да опитваш да търсиш контакти и да не се отказваш, а това с твоя колега, че се предложил той да говори е най-голямата простотия. Явно колегата ти не е чувал приказката " лесно е да отнемеш жената на някой, но я се опитай да му я върнеш"", дори и да говорят твоят бивш би му казал, цялата е твоя, вземете се и живейте щастливо. Съжалявам, че си пропиляла шанса си с приятеля ти за нещо, което вече знаеш колко струва, поне да беше някой нов, да те разбере човек, ама с бивш...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 744dc3cae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Покани и двамата да правите тройка. В момента, в който и двамата са в теб ще ти се изясни, кой е правилният мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 5ccc1c63f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не го търси. Продължи напред. Той ако те обича, ще те намери, ще ти прости. Ако ли не, нека това ти бъде обица на ухото. Прави са хората, никой не е умрял. Срещи и раздели се случват всеки ден. Гаранция - Франция!

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 26c6ae01fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Съжалявам, че ще ти го кажа, мила, но не мисля, че си обичала истински този мъж... Казвам ти го, защото при мен минаха три месеца откакто се разделих с любовта на живота си (по редица причини и обстоятелства, независещи от нас, няма да навлизам в подробности) и не мога дори да погледна към друг мъж, камо ли да ме докосне! И да не помислиш, че съм някаква моралистка! Просто не мога да си представя, да усетя дъха на друг близо до лицето си. Както ти казваш, "Не е оставил местенце по мен, което да не е целунал страстно. " Тези "местенца" принадлежат на този, когото обичаме и не ги отдаваме лесно на друг, ако наистина е така.
Желая ти успех, дано ти прости! И помисли върху цената на любовта - тя е свято чувство и трябва да се пази чиста!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   От авторката:
След дълги опити за осъществяване на контакт, най-накрая се чух с любовта си и след дълги увещания от моя страна, просто да ме изслуша, се разбрахме да се видим. Срещнахме се, беше много по-спокоен и свеж от колкото очаквах. Разказах му всичко, което описах и тук по темата-за случилото се, което не съм планирала или желала, че никога не съм изневерявала на парнтьорите си и не знам защо този път се е получило така. Казах му колко много го обичам и, че това е самата истина. Споделих му, че в никакъв случай не искам прошка, а просто да бъда чута. Че ако и той ме обича не следва с лека ръка да пропилеем шанса си за щастлив живот, че просто това което направих бе един направо бих го нарекла инцидент. Че секса който получавам от него е в пъти по-хубав от който и да било, още повече, че го правя с човек, който обичам, та изневярата ми не е била заради някаква незадоволеност или защото съм курва и не мога с един партньор. Може би му изръсих голяма глупост, но му повторих и това, което написах тук-и с 1000 жени да ми изневери, ако това е цената която трябва да платя съм готова в името на щастието. Стига да знам, че ме обича. Той нищо не каза, само ме слушаше. Както казах и по-горе, не съм му искала прошка за самата изневяра, т. е. да прости моята вина за стореното и да се върне при мен. Казах му поне да ми прости за това, което съм му причинила на душата, че се почувствал отвратително, че се е почувствал предаден. Никога не съм искала да го нараня и, че аз страдам за стореното от мен много.
След като ме изслуша той ми каза това, което описах и преди, и ми бе най-голямото притеснение. Каза ми, че дори и да ми прости и да се върне при мен, няма да ме чуства както преди. Опитвал се е докато бяхме разделени да разграничи плътското желание от любовта, та по някакъв начин да си повярва и сам едва ли не да се убеди, че просто съм имала физическа нужда и не съм спирала да го обичам. Но някак си не му се е получило, след като постоянно съм му повтаряла колко е нежен и добър в леглото. Все още се таи в него това, че го баламосвам и аз не съм тази, за която съм се представяла. Уверявах го, че не е така, да си дадем време. Каза ми, че не спира да мисли за мен, но нямало смисъл да опитваме, защото вече не ме е чуствал както преди и не вярва, че нещата ще се възвърнат. Казах му, че въпреки всичко аз ще го чакам и друг мъж за мен сигурно като него, в живота ми няма да има. Опитах се да го целуна, отблъсна ме леко с ръце, като си извърна и главата. Усмихна ми се леко, каза ми да не му пиша и да не му звъня, пък ще види от тук натам какво да прави. И се разделихме. Това стана вчера, в понеделник. Прибрах се вкъщи и почти не съм спирала да плача, не знам как дойдох на работа днес.
Това е от мен за сега. Ако има нещо, каквото и да е развитие, макар и след година, ще се върна да пиша в темата. Ще пиша също и ако има други коментари, които да обсъдим.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 5ae8943ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Добре е станала, че сте се разделили. Не мисля, че тази връзка въобще е имала бъдеще. Нищо друго не можеш да кажеш за него, освен, че сте правили хубав секс, бил страстен и те е целувал навсякъде. Но това не е достатъчно за една истинска, пълноценна връзка. Иначе добре, нанесъл се юнакът в твоето жилище, супер. Жилище, мадама за секс, но в момента в който е трябвало да направи усилия и да се бори за теб, е изчезнал. Повярвай ми, тази раздяла, макар и сега да не можеш да го осъзнаеш е подарък от съдбата за теб, за да те предпази. Понякога избираме партньорите си интуитивно, щом си предпочела другия, дори само за секс, е имало защо, просто вътрешно си била неудовлетворена от връзката си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 дни
hash: 4e17120c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Навремето ми се случи същото след 5 годишна връзка. Пропилях още една година в опити да и простя (тя беше по-влюбена от теб мисля). Месеци наред ме чакаше вечер пред входа ми, понякога до 12 през нощта. Доказа, че ме обича, но аз не можах да я заобичам отново. Иначе и простих. Накрая сама се отказа и си тръгна от живота ми. Авторке, съветвам те да не го търсиш. И друг път внимавай с алкохола. М 36

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От Авторката:
Номер 34, ти явно не си чел/ла подробно темата. Как да е само секс, от къде ти хрумна - напротив. Много добре и подробно съм описала всичко за него и какво ни е свързвало. Оценявала съм го като много стойностен човек във всяко отношение. Да съм се радвала била, че сме се разделили защото не бил се борил за мен. Ти каква борба очакваш след това което направих. Виж и мненията на останалите хора, че е нормално да си тръгне и повече да не ме погледне. Така отстрани написано без детайли, човек прави погрешни изводи. Да, той дойде да живее при мен, но аз съм на квартира. Финансово е в пъти над мен, просто нямаше самостоятелен апартамент и живееше при родители те си. Нямаше проблем да му купят /или той да си купи с малка помощ от тях/ и на него самостоятелен. Даже бяхме говорили-той отвори темата и по този въпрос, уж като дойде време за деца и т. н.
Нищо не ми е липсвало, както написах и първия път-не знам какво се случи и защо го направих. Нямам обяснение и до този момент. Въпреки да не съм имала никога такова поведение, даже и необходимост от нещо подобно, явно дълбоко в мен е живеела к.. вата и се прояви точно когато не трябва. Да си съсипя живота.

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: a139c988e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Преживях същото след изневярата на съпругата ми. Подробностите не са важни - винаги са гадни. Простих (доколкото мога), но след като съпругата ми дори продължи с изневярата и нещата естествено стигнаха до развод. В крайна сметка останахме заедно заради децата. Уверявам те, предадат ли ти доверието, вече нищо не може да се върне. Съпругата ми е вече не е моето момиче. Важни са децата. Ти още нямаш, поне си получила добър урок. Изпуснала си много стойностен човек, с който ще сравняваш всички останали, но няма да е ТОЙ. Съжалявам, опитай да оцелееш физически, възстанови се и продължи нататък.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 174e229460
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Н23 съм. Мъж съм. Както казах в предишния си коментар, след такава изневяра всичко се променя. Дори да иска да ти прости и да го направи, няма да забрави и нищо след това няма да е същото - н37 е пример за това. Не съм бил в това положение на вече бившия ти приятел, но съм мислил доста по въпроса и все още не знам как бих реагирал. След като се появят децата нещата вече не са толкова прости и не е лесно да си тръгнеш, надявам се това никога да не ми се случва.
Начина по който се е случило за мен би било още по-тежко, от колкото ако го беше направила нарочно, със ясното съзнание. Изглежда си по-слабохарактерна, за да допуснеш това - стоиш заедно с този човек цяла вечер, допускаш да се напиеш в негово присъствие и не виждаш на къде отиват нещата, след това той те хваща за г*за и ти вече си готова. И всичко това се случва в началото на връзката ви когато би трябвало да хвърчиш в облаците и всичко да е през розовите очила. Много кофти ситуация е това. Не те обвинявам, виждам че страдаш много и ти е гадно, измъчва те чувството за вина, но не виждам никакъв начин за оправяне. На мястото на приятеля ти веднага бих си задал тези въпроси - какво щеше да стане ако това се беше случило след няколко години, когато вече да речем сте семейство, имате дете или деца - тогава не е толкова лесно да си тръгнеш както казах. Или ако не те беше хванал лично, дали щеше да му кажеш или щеше да си замълчиш гузно и да се опиташ да го скриеш в името на запазване на връзката ви. И най важния въпрос - може ли да ти се има доверие след това....
Бих дал съвет на теб и на приятеля ти - разделете се, нека той да опита нова или нови връзки, не го търси достатъчно дълго време. Ти също опитай да продължиш живота си без него, като се опиташ да не допускаш подобни грешки за напред, пък ако ви е писано след време може да опитате отново ако така се стекат нещата. Така поне може в някаква степен да започнете на чисто. Успех, авторке!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9a7e7d7747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Всеки по пътя си. И аз преживях изневяра преди години, простих, дадох и шанс. И знаеш ли авторке? -доверието се гради цял живот, рухва за един миг! Той никога по-вече няма да ти има доверие! Няма смисъл от втори шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d3c513ba5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Първо, чували сме, че от чисто юридическа гледна точка, сексът с жена в пияно състояние, особено при явно оказана съпротива се води изнасилване. Дори и със запис, трудно ще го докажеш, но помисли за себе си. Сама използваш думите брутално и гадно.
Второ, от чисто етична гледна точка, какво прави приятеля ти, там, където е редно да си сама с колегите си, без предварително обаждане и в 8сутринта. Липсвала си му за 2 дни? Това не е ли проверка? Нима тази толкова голяма любов предполага недоверие? Защо в 8 сутринта, не предишната вечер?
Трето, много малко вероятно, но не и невъзможно, да ли това не е капан, в който си се хванала? Изпитвали са те.
Колегата искал да говори с приятеля, за да поеме отговорността, хайде бе. А дали не са се познавали отпреди. Не знам колко дълбоки са били отношенията с бившия ти, но често възникват конкурентни отношения между бивш и настоящ. Защо ще се чувства толкова разкаян?
Така, че спри да се самобичуваш и добре помисли доколко коректно е това, което е извършено спрямо. теб и от двете страни.
Спомни си поведението на съпруга от филма "Изневяра" и прецени. Нещата нямало да бъдат същите. Ами те един ден, рано, или късно, след години пак няма да са.
Дай му време, не го притискай и обърни тактиката, така че да започне да те търси той. Няма по- лош съветник от чувството за вина. Истински обичащия човек прощава.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   От Авторката:
Номер 40, благодаря за мнението, сериозно:-) Принуда за секс не е имало, макар в началото да не исках на думи, но не е имало дърпане, насилствено нещо и т. н. И секс с пияна жена не е наказуем, т. е. не се води изнасилване. Изнасилване се води ако жената е приведена в безпомощно състояние, не просто пийнала или пияна... наред с другите две хипотези от основния състав на 152 НК, т. е. лишена от възможност за самоотбрана и то без нейно съгласие или принудена към това със сила или заплашване. М/у другото съм юрист и наказателното право ми е слабост, макар да работя в друг клон на правото.
Двамата не са се познавали, за това можеш да си сигурна. А и колегата не мога да го нарека бивш, тъй като той не ми е бил приятел, никакви емоционалности не съм имала с него, а просто мъж за секс. Той като цяло колегата никак не е лош човек, това предложение ми го направи в пристъп на паника и осъзнавайки явно, че ми е съсипал живота, като ме постави в такава ситуация. Защото аз много плаках и обвинявах него, като знае, че си имам приятел на когото държа, защо въобще предприе такова нещо. Бил пиян, не знам какво и т. н. оправдания.
Не мислех да пиша повече по темата, ако някой друг не бе писал, но понеже това се случи ще кажа, че моето момче се е хванал свече с някаква друга жена и живеят заедно. Не знам, за да ме забрави по-бързо ли толкова скоро след случилото се е влязъл в нова връзка или я харесва наистина, но дано е щастлив. Аз от тогава въобще даже не мисля за секс, а не ми се и иска. Ходя си на работа, почти не излизам с приятели и така.
Това е от мен, ще гледам да се преборя някак с провала си като човек и вината ми, че си прецаках живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 867866f47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   In vino veritas са казали още древните гърци. Едни планове си градиш, истинската ти природа е друга. Споко, има още "мъжкари" останали да те нацелуват навсякъде.
Относно 40, и за юридическата гледна точка народа е казал нещо много вярно - интереса клати феса...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: aefcd67c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   42 - Това е на латински ....

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0b67eafa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Приятелят ти бил тръгнал с друга , за да те забрави , предполагаш ти. Аз съм мъж и ще ти отговоря никой стойностен мъж, разбрал за изневяра на жената ,която обича не би продължил, ако няма чувства му е все тази, но ако я обичал, то егото му е накърнено , за това че ти си предпочела някой друг вместо него. И не само че ще забрави за теб , но ще изтрие и спомените свързани с теб. За това , ти си умна жена, направила си изводите и ти пожелавам за в бъдеще , да цениш мъжът до тебе , защото за един оргазъм от няколко секунди рисуваш бъдещето си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0b67eafa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   до Авторката
'' като цяло колегата никак не е лош човек, това предложение ми го направи в пристъп на паника и осъзнавайки явно, че ми е съсипал живота, като ме постави в такава ситуация. Защото аз много плаках и обвинявах него, като знае, че си имам приятел на когото държа, защо въобще предприе такова нещо. Бил пиян, не знам какво и т. н. оправдания. ''
Това са твоите думи, аз бих могъл да ти кажа следното въз основа на точно тези твои думи.
1. След като, колегата е много загрижен за теб, вместо да иска да те събира с приятеля ти, да ти предложи той да те вземе.
2. Защо колегата след като знаел, че си обвързана, бил предприел да те вкарва в леглото. В случая ти си обвързаната и точно ти си тази, която би трябвало да съблюдава за запазването на твоята връзка, колегата е страничен човек и хич яма емоционална обвързаност, за която да се притеснява. Така, че всяка инсинуация, че едва ли не някой те провокирал и ти нещо си се объркала и не знаеш как точно е станало са пълни смехории. Аз който, не те познавам, мога да ти кажа, как е станало, ами първо сте се поцелували, после в стаята, душ и в леглото единия върху другия и т. н. , за твое съжаление, бившият ти вече приятел се е появил и всичко се е изпарило за него, защото ако не се беше появил, всичко щеше да си е по старому. Не те съдя и аз не съм от моралистите, но никога не би ми хрумнало да кажа, ако се поддам на изкушението, не знам как стана. Това са глупави думи, които определено не ни прилягат нас възрастните хора.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4e17120c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Клин клин избива. Хванал се е с друга, за да превъзмогне теб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 18f7cea9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   И на мен ми се струва съмнително това, че приятелят ти се появява точно в този момент. много нагласена работа ми се струва. Да не би "идеалният" да е търсел начин просто да се отърве от теб? Сама пишеш, че е дошъл да живее при теб само седмица след запознанството ви, в твоя дом. И как пък след раздялата ви толкова бързо си намери жена, с която да живее? Обикновено, когато човек е обичал някого силно, ако му изневерят, дълго не може да се съвземе. а той изведнъж-след два месеца вече живее с друга. Има такива мъже, които се присламчват към някоя жена, правят се на много влюбени, и когато им писне, правят всичко възможно да се разделят с нея уж по нейна вина, и отиват при друга. Мисля, че и ти си попаднала точно на такъв. Така че, добре е станало, че си се спасила.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e4845c537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Общо взето има 2 възможности:
1 - Историята е пълен фарс. Дали продиктувана от болно въображение, или заблуден мъж преживял "болката" от подобна изневяра не е сигурно.
2 - При положение че не е - всеки си е получил заслуженото от нея. Най-вече авторката. Алкохола може да се ползва за оправдание, но единственото което алкохола прави е да ти свали задръжките за да направиш нещо което ти се иска и без него. При положение че все още ти се е искало да се чукаш с колегата като уж "не струвал", е ясно колко много си била "влюбена". Без значение колко си пиян, ако си влюбен(поне от скоро, че като се мине определено време се поразмиват нещата) няма и да докоснеш друг/а. Това е основната причина тая история да се смята за измислена предполагам.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d0ff781a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Кучка докато не вирне опашка-песовете не я закачат. Само и единствено ти си виновна-не се оправдавай с алкохол, с колегата, с някакви моментни състояния. Дано новата жена е е по-читава от теб...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   От Авторката:
Каквото и да го мисля, както и да го погледна, кой как и защо, финала е ясен. Явно е непоправимо и ще се опитвам да го превъзмогна, това е. А на моето момче само му желая, да не се е хванал с друга, за да превъзмогне мен, че след време ще страда. Не защото, не се е върнал при мен, а защото като е с жена която не обича или няма тръпка към нея, в един момент това ще му натежи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0f6893dfa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   След една година, има ли някакво развитие.
Ако иска, авторката да сподели!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2797df9c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   От Авторката:
Хубаво е, че системата ме уведомява по и-мейл, ако има нов отговор по темата.
Развитието е, че в момента, а и от тогава нямам сериозен човек до себе си. Мъжът, който така нараних също в момента е необвързан сериозно, но не сме се срещали, говорили и т. н. Просто всеки продължава по пътя си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: be99f0f5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Авторке спри да се обвиняваш, той какво е търсил рано сутринта в хотела, 2 дена не може да диша без тебе ли? Нямал ти е доверие, кой знае какво си е мислил. Връзката ви е била кратка, в началото всеки е влюбен до ушите и мисли за деца. Можело е след време да се разделите, не сте се познавали чак толкова дълго, било е още романтичния ви период, не го идеализирай толкова. Щом сте се разделили, не сте един за друг, не се обвинявай толкова, не си си съсипала живота. Да си съсипеш живота е да вземаш наркотици, да проиграеш всичко което имаш на хазарт и да останеш на улицата, да се самоубиеш и още такива фатални неща. Не съжалявай за действията си, млада си, живота е пред теб, ще срещнеш твоя човек, този не е бил твоя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker