Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1600 пъти
Първо трябва да започна с това че съм момче на 20 и няколко години. Харесвам мъже. Запознах се съвсем случайно с един мъж (с 15 години по-голям) в едно приложение за хора като мен. Когато ми прати снимка не бях особено впечатлен, но нямаше какво да правя и реших да се видя с него. Отидохме в едно заведение да пием по едно. Както не ми харесваше в началото, така се влюбих изведнъж. Просто този човек имаше някаква огромна харизма. Освен това по абсолютно нищо не му личеше, че е гей. Държи се изключително мъжки, мъжествена визия, освен това е успял в това, с което се занимава.. въобще неща, които не са много присъщи за повечето хомосексуалисти.
След като си тръгнахме от заведението, дълго време си говорихме в колата и ми направи впечатление, че той е наистина един съвсем нормален мъж, без излишни маниери, без излишно преиграване, мъжкар отвсякъде, точно това търсех и аз. Влюбих се още на първата среща. Според него, той също много ме хареса, дори след като ме остави вкъщи ми писа, че искал да се видим още на следващия ден.
Започнахме да се виждаме, аз се влюбвах все повече и повече, той също показваше интерес и то не малък. Единственото нещо, което ме дразнеше в него, че очите му играеха страшно много. Постоянно оглеждаше други момчета, което мен по някакъв начин ме обиждаше, но си мълчах. Изкарахме месец и един ден решихме да отидем на кино. Той ми предложи да отидем до един от моловете, но аз отказах. След киното ме пита защо не съм искал да отидеме в дадения мол, дали защото ме било срам от него, че е по-възратчстен от мен (въпреки, че на него годините не му личат). Аз му казах, че причината е, че просто много го ревнувам и затова съм искал да отидем на по-спокойно място. Той си замълча и след това отидохме в тях и той се държа супер хладно. На другата сутрин (беше събота) станахме рано и той едва ли не ме изгони от тях, защото имал работа и трябва да тръгва. Стана ми малко тъпо, но си тръгнах. Потърси ме чак в края на деня и то за някаква абсолютна глупост, дори и не предложи да се видим. На следващия ден изобщо не ме потърси и аз реших да видя какво става. Писах му и той явно само и това чакаше и започна да нарежда, че нямало как да се получи повече, защото аз съм бил адски ревнив, а той точно от това бягал. Казах му че за мен това е супер глупава причина, за да се сложи край и още повече, че това е поправимо. Той ми отговори, че бил прекратил 7 годишна връзка заради прекалена ревност и втори път нямал намерение да се впуска в подобно нещо.
Странното беше, че и преди съм му проверявал телефона, и тогава нищо не е казвал, как така всичко се обърна за един ден на 180 градуса. Според мен причината е, че той просто се е запознал с някой друг в тези приложения и е решил, че не съм му интересен.
Аз обаче се влюбих много здраво в него, дори започнах да го обичам и така всичко ми дойде като гръм от ясно небе.
След този разговор той спря изобщо да ме търси, аз го потърсих на няколко пъти, защото наистина не можех да повярвам, че заради такава глупост всичко свърши. Той се държа супер гадно с мен, усещах, че изобщо не иска да чува за мен.
Не мога да живея без него. Спрях да се храня, не мога да спя. Нямам желание за нищо. Просто ще умра без него. Започнах нова работа, на която трябва да съм средоточен, за да се докажа, а нямам желание за нищо. Адско много ме боли. Кажете какво да правя, как да го забравя и да си продължа живота, защото просто няма смисъл нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: ee2a005ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен хомосексуалните връзки и без това са много сложни, но в случая мисля, че той е прав. Ти малко си преиграл. Може да си по-женствен, но постъпваш като ревнив мъж в случая, доста собственически се държиш, дори ровиш по телефона на човека без дори да имате някаква по-сериозна връзка. Промени си поведението, защото ще губиш всеки следващ партньор, а при вас да намериш изобщо някой сериозен е мега рядкост. И неговата не знам дали е на 100% чиста, но поне за степента на връзката ви се е държал нормално - в началото какво очакваш изобщо?
Спри да го търсиш, защото ще мисли, че го преследваш и се натрапваш. Изчакай 1-2 седмици и чак тогава го потърси, покани го на кафе или нещо такова, но и той може да ти се обади преди това. Не го търси ако не мислиш, че ще успееш да си промениш поведението, няма смисъл.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b78ebb186d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто приеми, че не те обича - не иска да е с теб.
Запитай се: има ли смисъл да рониш сълзи по някой, който не иска да е с теб?

Харесал те е визуално и е искал да се 'пробвате' както му казват, но ти си прекалил с ревността и това му е подействало задушаващо. Според теб това е поправимо, може и така да е. Но идва един момент в живота, когато човек навършва определена възраст, примерно 25, 30, 35 (при различните хора различно) и вече не може да е толкова търпелив с когото и да било, за каквото и да било. Аз съм така примерно. Като по - малка бях много по - търпелива към хората и много прощавах, много шансове давах. Сега съм на 29 и при най - малкото дразнение просто прекратявам отношенията. Ти според мен просто супер много му си се възхитил и като личност, както си и ни написал, и сега затова ти е толкова гадно, защото си го идеализирал!
Сега трябва да се настроиш, че не е свършил света и че ще срещнеш други готини като него. Смисъл, щом той ти е обърнал внимание - значи имаш шансове и други от неговия ранг да те забележат. Не знам колко те успокоявам реално, но всъщност ти сам трябва и можеш да се успокоиш и да продължиш напред, ама вече по - уверен в себе си :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c858a14353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам, аз също имам вина, не отричам, но пак казвам за мен причината, която ми изтъкна не е достатъчна, всичко да се приключи просто ей така, по вайбър, без дори да се поговори очи в очи.
Чувствам се много предаден, защото в началото ми се говореше едно, а явно се оказва, че замисълът е бил съвсем друг.
Гадното е, че аз съм такъв човек, че се привързвам силно и в момента, колкото и "гейско" да звучи, просто душата ми е мъртва. Надявам се да намеря някакъв смисъл, за да живея, защото такъв в моменна липсва..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d2505022e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе човек, чувстваш се така не защото си гей, а защото си още малък на години. Всички сме се привързвали лесно като по - малки. Дори и ние, хетеросексуалните. Естествено, че има смисъл да живееш. В живота има толкова готини неща за правене ;) Просто приеми фактите и продължавай напред. Опитай се да си наложиш да не мислиш за него. И след седмици/месеци ще видиш как от само себе си ще го забравищ. Иначе сега само се навиваш допълнително и си хабиш психиката за няма нищо.
Съветвам те следващия път да опиташ с някой на твоята възраст, за да сте по - сходни на емоционално ниво.

от номер2

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eda69a775f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може просто да си е шавлив. Има хора, които имат нужда от много партньори. Ако той е такъв, дето му шарят очите, ти нищо не може да направиш. А и не е трябвало да му ровичкаш из телефона. Или поне той не е трябвало да разбира.
Стегни се, времето ще те излекува. Ще срещнеш друг човек.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8a920a416f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е голям мъжкар, щом не ти ги е казал тия неща в очите. Не го жали много, много щом те е оставил по този начин. Без дори да ти е дал шанс. Ще страдаш малко, но ще ти мине, само потърпи известно време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8a1f27632b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямате представа колко много ви благодаря. Толкова ми е тежко. Не мога да споделя и на никой, и това ме убива още повече. Благодаря ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker