Защо не ме харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не ме харесват?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 5636 пъти
Здравейте, пише ви мъж (за някои момче) на 23 години. Ще гледам да съм максимално кратък и ясен, за да няма отегчили се. Та, историята ми е следната.
Имах си сериозна приятелка, близо 2 години бяхме заедно. Август 2016 се разделихме, по живо по здраво. Мина един период от около 5-6 месеца, в който не ми беше до женски изобщо. Бях се съсредоточил върху работа, университет и забавления. Беше си ми супер. От 2 месеца насам изпитвам сериозната нужда да си имам някого. Някое момиче, като гадже. Да си имаме отношения. За последните 60 дни съм се пробвал с над 8 момичета. С някои от тях, си започвам контакт във фейсбук, с други - по барове или на разходка в парка с кучето ми (което е лесно хаха). Но нито една от тях не пожела да имаме каквото и да било. 8, цели 8 уж имаха някакви симпатии към мен, а в един момент рязко ме изолираха. С едната се запознах, докато бях с кучето... радва му се, радва му се, после се заговорихме и седнахме на една пейка. 3 часа по-късно се разделихме. Взех й фейсбука. Писах, каза, че е заета, а аз отвърнах "пиши ми, когато си свободна и искаш да се видим". 2 седмици по-късно още чакам. Другата ми даде шанс да се видим, видяхме се, каза, че й е приятно и спря да ми отговаря на съобщенията. Третата не ми отговаря. С четвъртата се разбрах да излзем и 10 минути преди уговорени час ми изтресе, че нямала да успее (без да ми обясни какво и защо) и после спря всякакъв контакт с мен. Ей така, с всяка, уж ни е много приятно - к*рец.
Не съм зле изглеждащ. Даже бих казал, че изглеждам добре в лице, тренирам, във форма съм. Не съм глупав. Мога да говоря по много теми и да разказвам много истории. Мога да слушам, действам според ситуацията. Не исках всичко това да прозвучи самонадеяно (извинявам се, ако е така и моля без нападки) Просто исках да кажа, че не мога да разбера защо ме режат, не е като да имам зашит ч*п на челото.
Не знам дали е лош период, или нещо друго, но ми се струва прекалено вече. Буквално търся като луд някакво момиче, с което да си имам отношения, а те ме режат път след път. Вече, след 8-мата се чудя изобщо какво да правя. Много е смазващо за самочувствието, 8 за 2 месеца. Изгарям просто някоя да ми обърне внимание и да я грабна с нещо, да има интерес. Просто искам някоя да ме прегърне и да сме си заедно, колкото и гейско да звучи, преди секса искам просто привързаност, страст, желание към мен и обратното.
Очевидно страдам от липса на внимание, но това не ми върпроса. Та, как да се справя? Защо според вас, хора, може да ги отблъсквам до такава степен? Имали ли сте подобни периоди, как се справихте? Приемам всякакви съвети и критики. Благодаря за отделеното време и хубав ден на всеки, който е стигнал до този ред!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 7 години, 1 месец
hash: b1fb704592
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива са жените,незнаят какво искат,тоест знаят,искат човек който да ги осигури материално, и аз не мога да си намеря приятелка от доста време,незнам защо,сигурно защото не съм манекен,или не съм богат,незнам,може би жените усещат,че не харесвам курвенското им поведение,пак и съм ревнив,ама то ко няма да съм ревнив като се държат фриволно,няма значение,може пак някой ден да срещна нормално момиче,което да ме обича истински,без преструвки,или нещо друго

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5003d0b29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да са много неща в характера ти. А зависи от таргета момиче, в които се целиш. Мъжете може в голямата си част да не ставаме за нищо - да са масово наркомани, пияници и биячи... обаче именно те се кутират в днешно време. Ако си възпитано и нормално момче е много вероятно да не си им интересен. Днешния стереотип за жена тип манекенка или "яка мацка"(сиреч натокана, нагримирана, направена), ако си възпитано и интелигентно момче, което учи и работи и си свестен.... еми брат няма как да си намериш приятелка толкова лесно. Аз имам същия проблем. В това време от живота ми, в което и аз се държах като утайка, докато пиехме с приятелите ми от сутрин до вечер мацки все се намираха. Няма бяха кой знае какво, но по една на месец си имаше. Аз от 2 години не съм си имал приятелка. Имал съм интимни контакти през това време, но не ми е същото. Аз също искам да съм с момиче, което да ме приеме такъв, какъвто съм, с всички ми недостатъци, но във времена на перфекционизъм няма как. Всеки иска нещо по-добро, а ако нямаш с какво да изпъкнеш си оставаш един от тълпата. Да не говорим и за влиянието на социалните мрежи в цялата работа. Направо не е истина как младите все повече сформират вижданията и поведението си посредством социалните мрежи. Аз докато преди имах позьорски снимки си ми пишеха, искаха ми приятелство, а бе във Фейсбук си бях "социален", доколкото в Интернет може да се говори за социалност. Сега от половин година - нищо. Отдавна не съм си писал с момиче в Интернет. А то няма и как. Имат огромен избор от момчета и няма как човек да се "вреди".

Но ги има и момента, че има пичове без пари и една стотинка в джоба спят с много красиви и богати жени. Може би въпроса опира до това дали мъжа е мъж. И до това дали си хубав... де да знам.. времето ще си покаже.. ама то времето взема, че си минава и нещата си остават същите..

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2c3658ac81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Отчаян си, а те го усещат и може би това ги отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e249c0f9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   точно в същата ситуация съм и аз... и аз като теб търся вината в себе си, но вече започвам да си мисля че на жените им има нещо...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 798b2faa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Съдейки по начина ти на изразяване, изглеждаш отчаян. Жените не харесват такива мъже. Ако им говориш по начина, по който пишеш тук, доста още ще те отрязват.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: beeb711049
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Хах пич, първо си помислих, че си някое по-свястно момче, обаче..

8 за 2 месеца даже е много. Жените не са просто същества, които менкаш както ти падне. Няма как да намериш правилен човек по този начин. Няма как да успееш, докато просто се опитваш с хиляда човека. Всичко си идва с времето. Когато смяташ, че е правилен момент да заговориш някого направи го, но не очаквай кой знае какво. Няма как насила да намериш щастието. То трябва да те намери.

А и отделно, предпочитам да съм необвързана за 5 години, отколкото да съм с някакъв хомофоб, който смята че сексуалността на един човек има общо с характера.

Ж, 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: b9d70f4746
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами или попадаш на неподходящите или както си писал с нещо ги отблъскваш. Това че, тялото ти е идеално не е достатъчно да се привлече вниманието на една жена или аз поне за себе си говоря.
А може би ти е изписано на лицето,че си отчаян и депресиран или знам ли? А жените искаме силни и смели и здраво стъпили на земята мъже. Надявам се проблема да ти се реши и промени нещо може да има резултат,успех.

- Лейди Гага

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 84a24b9512
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вероятно им изглеждаш отчаян и с това ги плашиш. успокой се малко, не си мисли, че имаш толкова нужда от приятелка. Ходи на спорт и го давай по-спокойно.
Нещата, които искаш са нормални, ще ги намериш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5c106b6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Бъра, бъра, сто чадъра. Жените не искат стабилен мъж, здраво стъпил на земята. Търсят някой интересен, някое лошо момче, някой тарикат. Истината е, че свестни момчета с образование и работа ги отсвирват. За съжаление, жените и мъжете са много, ама много различни в своите желания и усещания. Въпрос на късмет е да получиш това, което искаш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5c106b6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мда, "доста още ще те отрязват". Жените все много обичат да отрязват. Явно това им създава самочувствие. Но за сметка на това никак не обичат да бъдат отрязвани.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f30e4d16b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не съм съгласна с коментарите до тук - носите от 10 дерета вода. Истината е много по-проста - въпросните момичета са обвързани. За съжаление повечето несигурни жени са така - не пускат клона, докато не хванат нов. Явно след срещата с Автора са се видяли с приятелчетата си и ги е хванало шубето. Така се държат точно такива хора - обвързани.
У Автора виждам само една причина- няма опит с жените. След дълга връзка на такава възраст също е нормално. мога да го посъветвам само друг път да гледа статуса на момичетата или сравнително скоро да пита дали са обвързани.
Поне не го слагат в т. н. „френд зона“. Той е на добър път. Ясно им е на момичетата, че иска секс и гадже, но явно ги шубе да зарежат постоянния си партньор заради него и са го използвали за вниманието, за ухажването. Типично женска работа, правят го това много млади и също неопитни момичета и затова ще го посъветвам да не се занимава с момиченца, а да гледа малко по-възрастните от него момичета - към 25 г. да кажем, но не по-малките от него. Като стане на 30 г., тогава да гледа младичко, в неговият случай „младичкото“ не е за препоръчване - това са момиченца.
Авторе, отиди в някой бар, дискотека или с приятели нощем излезни - там са свободните момичета. В парка сме майките с деца.
На твоята възраст действително никой не гледа парите - ти си студент сигурно,младеж. Не е заради пари. На твоята възраст никой няма пари и жените не търсят пари, а тръпката, драмата, любовният сериал, пеперудите в корема.
ж31

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 614fd27254
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Коментарите са пълни с глупости и общи приказки. Истината е, че заговаряш жени, които са ти извън обхвата. Знам, че звучи много отчайващо, но е така. На една жена и трябват няколко минути да прецени дали би имала нещо с теб, всичко останало е вятър работа. Или смъкни критериите или работи на себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 621f9f655b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Значи всички мъже в сайта са добре изглеждащи, ходят на фитнес, високи, стройни, богати с чувство за хумор и т. н. И съответно всички жени са красиви, слабички, поддържани, секси. Да припомня само, че сайта е анонимен, дами и господа. Като пишете реално какви сте, шанса да получите адекватен съвет е много по-голям.
Авторе, за да те отрежат толкова жени веднага без да ти дадат шанс или си много грозен, дебел и т. н. или си много тъп.
Това е истината не се обиждай.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 33bd24ad09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Аз също залагам на отчаян. Едно нещо съм научил дотук в тоя живот - хубавите неща се случват когато не ти пука какво ще стане. Затова се опитай да бъдеш над нещата. Добре си започнал след раздялата - концентрирал си се върху работа, учене, спорт. Било ти е добре. Еми продължавай пак така, не е като да си закъсал за жена, не си на 100 години, на 23 си. Ще срещнеш жени и без да ги търсиш толкова отчаяно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3fff96374a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 9... не искат стабилен мъж само кифлите и младите, дето всичко още им е иху аху. После, когато са вече на по 28-30 г. и нагоре търсят такива мъже къде ли не, но тях вече почти ги няма, защото отдавна са заети.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dda2461320
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Игнорирай хубавите и само гледай. Всеизвестен факт е, че хубавите момичета се обиждат, когато не ги отразяваш. И също е хубаво да не примаш глупостите за опитност в общуването, опит се натрупва при даден вид занаят примерно, а при нормално схватливите мъже и жени отношенията са спонтанни.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c3269dcc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Просто си им финансово непривлекателен.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7815845fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

18.   Не те "харесват", защото жените около твоята възраст са в пика си и имат най-голям избор. Шансът ти да откриеш някоя по-нормална (т. е. не се е самозабравила) е доста малък. А проблемът който произтича от това е, че ти нарушава и самочувствието. Да си интелигентен човек има негатива да търсиш постоянно проблемите първо в себе си. Появява се тенденцията да надценяваш живота, защото съдиш за другите според себе си. Което често е пагубно. Взаимоотношенията които са имали родителите ни или дядовците ни са съвсем различни от днешните. В момента става дума за пазарна икономика, и мъжете/жените изграждат "пазарната" си стойност по различен начин. Изобщо не очаквай да намериш момиче което житейски цени и се стреми към същите неща като теб. Трябва да разшириш светогледът си, и да видиш как наистина жената гледа на живота, какво наистина търси и как се опитва да го постигне. И трябва да минеш не през 8 момичета, а през 80, а после и през 800...

Иначе, така е, явно повечето момичета търсят нещо което не предлагаш. Което обаче не е задължително нещо лошо... За да станеш наистина мъж, трябва да осъзнаеш една проста истина - жената не е никаква да те оценява. Нито може, нито има желанието. Тя може да гледа единствено как ти се оценяваш. С това даже повечето жени са съгласни. С това което повечето не са съгласни е, че когато гледаш на тях като равни, това значи (за тях), че нещо не ти е наред, т. е. се подценяваш (защото самите те имат такова ниско мнение за себе си, макар че съзнателно твърдят обратното). Затова и като цяло те не харесват (практически) мъже които се отнасят уважително към тях. Т. е. т. н. "добри момчета". Това им показва слабост, липса на самочувствие, липса на увереност. Т. е. мъжът се приравнява до тяхното ниво, което те си знаят, дори и да не признават външно... И тук се получава този омагьосан кръг, че един път развивайки това поведение, само става още по-лошо. Така че работи най-вече върху това - собствена увереност. Гледай на жените около теб по-скоро като на детектор доколко си го развил, абсолютно не като какъвто и да е показател за оценка на теб самият!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 81db316ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   "Не съм зле изглеждащ. Даже бих казал, че изглеждам добре в лице, тренирам, във форма съм. Не съм глупав. " Сам си намерил отговор. Нямаш вид на послушно момченце, а на мъж дето си знае целите! И това отблъсква интересчийките, защото знаят, че машинациите няма да минат. В нашето общество се наблюдават все повече връзки от типа - Мила Кунис и Маколи Кълкин. Пиши ги в гугъл и ги погледни, не си ли срещал по улиците подобни двойки? Хубавица с льольо, мъж сам с мечтите си. Това е резултат от пропаганди и внушения, че днес на жената не й е в природата да си търси стабилни и снажни мъжкари, а просто сродни души. Заблуди, ама природата си е природа и не се заблуждава. За това мацката тръгва с льольото и заглежда такива кат тебе, ама е горда и воюва с природата си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9a4259f45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До номер 18!
Ето заради такива коментари чета тук в този форум... интелигентно и реално мислене!
Винага съм казвала, че влизам най-вече тук, защото мога да науча много от коментарите на хората, а не от самите теми!
Номер 18, би ли се подписвал някак си след всеки твой коментар за да знам, че си ти?

-Жена, която ти се въсхити!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 98d4521194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Еххх, мъже! Е работя като психолог, но... Аз съм жена, и моето женско мнение е свързано с това, точно тарикати, наркомани, пияници, мамини синчета, лоши момчета и други несериозни екземпляри от мен и много други мои клиентки са кетегоризирани като ненужен проблем. Никой не обича и не задържа проблемите. Не са необходими стериотипи, субективни са. Проблемът ти, предполагам, че е свързан с това... Какъв тип жени харесваш, те какви личностни особености и характеристики притежават, що за приоритети и интереси имат и т. н. Може би имате силни несъответствия. Вероятно е също, да е осезаемо твоето желание, безпокойство. И третият мотив-много семейства се разбиват, много връзки пропадат, хората се отчуждават, стават все по-асоциални, материализмът, стериотипите царуват. Светът е заприличал малко или много на криво огледало, съставено от много парченца. Това сме ние. Обикновено не давам преки съвети, но моят към теб е-че всичко ще си дойде на мястото, живей спокойно и с радост и оптимизъм. Поработи върху себе си! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 54ac5f923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 18 - Съгласен съм с коментара ти. Проблемът е, че аз съм отгледан от майка ми и съм израснал предимно около жени. Та аз бях научен и възпитан да бъда "доброто момче" - да поздравявам, да задържам врати, да се усмихвам, да се държа приятелски. Вследствие на това момичетата, с които създавах по-близки отношения, гледаха на мен просто като на приятел. В един момент стигнах до твоите изводи - жените имат някакъв комплекс от мъжете. Когато един мъж се държи твърдо с тях(алфа поведение), те се огъват. Когато той се държи добре и приятелски с тях, автоматично се превръща в бета-мъжкар, което го поставя на едно стъпало под алфа-мъжкаря. Реално погледнато, точно "социалистическото" и еманципираното ми възпитание да се държа добре с жените ми пречеше най-много досега. В крайна сметка, някои неща трябва да се променят...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1217e16352
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ето ти пример от мен. На 20 съм и постоянно режа мъже. Едната причина е външно да не ме привлича, но да е крайно досаден и излизаме, за да се насилвам да го харесам или да се надявам, че ще ме остави след това. Другият случай, е когато чрез държанието си ме отблъсне... При мен са само тези две неща, но очевидно достатъчни, години наред да ги режа един след друг.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2eb45e539e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Този клип ще ти даде отговр на доста от въпросите. проблемът е в неестественият подбор. https://youtu.be/vF0wbdgW6hE?t=1

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6002a47d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Номер 23, нещо не разбрах. Казваш, че не харесваш някой, обаче щото е досаден се навиваш да излезеш с него, така ли :-) И се насилваш да го харесаш, само защото е досаден и няма да те остави... и секс ли си правила с такива досадници. Що за идиотщина е това. То ако е така, значи момчетата трябва да не спират да досаждат, та накрая съответната мацка да им пусне, за да се разкарат.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 210063f32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   До 24!
И какво като гледахме клипа, там има едно озлобено човече, явно не можещо да си намери приятелки и плюе мъжете, които го умеят, дори да нямат физически данни за това.
Много злоба има в теб там(почти съм сигурен/а, че ти говориш във въпросния клип), жалко...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 210063f32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До 25!
Защото може й да не го харесва и го търпи докато е снего, но му и яде парите.. та за това търпи досадника...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1217e16352
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   оо ето едни грозноватички лепки, които ги режат се включиха 25 и 28, с нещо други можете ли да се аргументирате освен със заученото "златотърсачка", щото вече не минава, хората видяха, че само наглите пропаднали селяни с това се оправдават като не могат да си намерят рибиня, на която нищо не могат да предложат. :Д До кога ще се излагате български мъже, останахте без жени вече, избягаха всичките при чужденците.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 09f445f012
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Супер съвети си получил :). Евала и на номер 18.
Аз мога да добавя - не приемай съвети от жени 99% ще са погрешни. Спри да мастурбираш - това е голям бич и тази порно епидемия съсипва мъжете и енергията им заминава в канала.
Първата ти мисъл като видиш една жена трябва да е: искаш ли да я чукаш? Какви са тези прегръдки и милувки бе? Ти да не си льольо? Връзка се гради с време не може да искаш да се сгушиш в някой, който още не си срещнал. Слушай другите проблема е в теб, но не е толкова голям колкот мислиш.
Стабилни нива на допамин и окситоцин се получават от нормални човешки взаимоотношения приятели семейстово... Поддържай връзките си с приятели и няма да си толкова податлив и отчаян. Жените са като хрътки усещат нуждаещите се и бягат от тях... защото самите т са нуждаещи се :) Кой кого ще...?
Бъди тигър не котенце! ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e7abf67837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   аз съм жена и съм на 25г и съм съгласна на 1000000 % с номер 30
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c067b0330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До номер 27 - Нямат физически данни, ама иначе гледат злобно към тия без приятелките. :D Когато един обвързан мъж е погледнал лошо към друг, значи се чувства застрашен от него и това го е доказала и психологията. Защо един мъж гледа лошо към друг мъж, когато той е с приятелката си? Няма логика, тъй като те не се познават. Преди да нацвъкаш минусите и на този коментар вземи се аргументирай и ми отговори. И също ми кажи, защо жената гледа усмихнато към същия мъж, към който приятелят й гледа лошо. Безспорно се казват доста неудобни истини в клипчето, осбено за неестествения подбор.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 856f526414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   29... 25 съм. Ти къде видя в мнението ми каквото и да е написано, да касае златотърсачество. Напротив-ако е за пари пак е разбираемо. Ама да си с някой който не ти харесва хич, ама щото бил много нахален и да го разкараш... то това е абсурдно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5ab111053d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   "И също ми кажи, защо жената гледа усмихнато към същия мъж, към който приятелят й гледа лошо. "
Защото тя харесва новият, а приятелят й е комплексар.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 860e341c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 24, в доста голяма грешка си с това клипче. Да си алфа далеч не значи да си висок, красив, мускулест, интелигентен и с чувство за хумор. Това е съвкупност от качества и начин на поведение, които или притежаваш природно, или ще ти се наложи да "научиш" и интегрираш в характера си след време и достатъчно тренировки. Има толкова момчета, които са красавци, а са бета, че даже и омега до немай къде. Да, външният вид е важен в началото, за да ти се обърне внимание, но после, когато мацката разбере, че нямаш подход или че се държиш отблъскващо, вичко отива в канала. Доста не могат да преминат дори елементарните капани, които жените им поставят, било то съзнателно или не, в хода на комуникацията.

Алфата:
1) Е уверен и е лидер. Доминира в мъжката компания, останалите го уважават и се съобразяват с мнението му, което прави впечатление на жените.
2) Не поставя жените на пиедестал. Той действа от позицията, че той е наградата. Той трябва да бъде впечатлен и спечелен от момичето, а не обратното. Познава се по това, че жената до него се стреми да го задоволи. Не си оставя само една жена като опция. Дори скрито й показва, че има и други, които го желаят, но е избрал нея, което засилва привличането й към него.
3) Не се извинява повече от веднъж, не се оправдава и обяснява. Има ясни цели и ги преследва.
4) Мистериозен е. Не се разкрива напълно пред момичето, оставя въображението й да работи или пък да си живее в заблудата, че го е разгадала благодарение на вездесъщата си женска интуиция. В една връзка не се оставя тя да го "претопи", да му издяла треските и да го превърне в бета. Стане ли това, нещата тръгват надолу, защото той вече не е човекът, който й е спирал дъха и е доста вероятно да бъде заменен с друг алфа.
5) Поставя себе си и своите нужди на първо място (да не се бърка с егоист).
6) Не го играе "добро момче" само за да се намъкне в гащите на някоя, което е доста често срещано при бета-мъжете. Те отварят врати, готови са винаги да помогнат и т. н. с "користна" цел и когато тя лъсне, става тъпо. Алфата просто иска да спи с нея, намеренията му са ясни и същевременно достатъчно деликатно изразени чрез съответните действия (подход).
7) Не е обсебващ и ревнив, защото е уверен. Зарязването и изневярата няма как да се предотвратят, но при правилно изиграни карти, вероятността от такива намалява драстично.

Жените освен това са хипергамни, което значи, че тръсят някой с по-висок социален статус от техния, като разликата не бива да е прекалено голяма. (Да не се бърка с материалистки). Между 18 и 30 годишна възраст са в зенита на своята красота и гледат, ако може да я споделят с възможно най-много алфи. Оттам- нататък тяхната стойност на сексуалния пазар намалява прогресивно, започват да се конкурират неравностойно с новата партида млади момичета и съответно да се оглеждат за някой бета, с когото да се задомят. Да изкарва парички и да е грижовен.

От своя страна стойността на един мъж се увеличава с времето, ако приемем, че той израства в кариерата и става все по-състоятелен. Оттук идва и т. нар. криза на средната възраст - отбягван на 20 от мацките, на 35-40, вижда техния интерес и какво е изпуснал. Обществото се опитва да го изкара едва ли не недостойно, когато става въпрос за връзки с такава голяма възрастова разлика. Много ясно, че един такъв мъж няма да предпочете негова връстничка.

На прима виста толкова. По тази тема може да се кажат още адски много неща.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 13586a261a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ех, авторе, аз си задавам този въпрос всеки ден от няколко години, но при мен нещата са много зле, защото след три месеца ставам на 19 и никога досега не съм била обвързана, а не съм грозна или дебела. Дори когато са ме подигравали за нещо, не са ми го казвали. Изпитвам много силна нужда да имам някого до себе си и да е нещо наистина сериозно, но уви явно ми е писано да си остана сама завинаги, както съдбата ми го е доказвала многократно през годините.
Както и да е, получил си добри съвети (30 и 18). Пожелавам ти да си намериш момиче, колкото и да ти е трудно, и да бъдеш щастлив. :)

Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e505cd8486
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Авторе, най-голямата грешка в разсъжденията ти е, че чакаш жената да прояви интерес.
Разбирам, че като всеки нормален човек имаш страх от отхвърляне, но имай в предвид, че жените са пасивни.
Ти трябва да инициираш контакт и познанство, ти трябва да водиш свалката, тя трябва да следва.
Когато жена ти се усмихне, или те докосне "случайно" и ти не направиш нищо, тя решава, че нямаш интерес към нея и се насочва към друг мъж, който може да не е толкова привлекателен колкото теб, но поне е достатъчно мъж, за да я сваля.
Жените ценим инициативата много повече отколкото външния вид.
Също така свиквай, че е нормално да те отрежат Х брой пъти, не всяка жена, която заговориш ще е свободна, не всяка ще те харесва, не всяка, която те харесва ще покаже интереса си веднага.
Твоята работа като мъж е да си инициативен с жените!
И се откажи от злобата, надушваме всякакъв род женомразци от километри, опитай се да си позитивен и не приемай отказите толкова навътре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c067b0330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   До автора и останалите момчета,
Не се връзвайте на Н27 и подбните, това са така наречените "интелектуалки" тука в сайта. Заучените фрази за злобни човечета са тяхна защитна реакция и запазена марка, но истината е болезнена и всесилна. При подобни нападки от страна на мъжете, реакциите са винаги едни и същи, а именно: "жените усещаме злобарите", "злобен си" "отчаян си", "неопитен си" и др. А истината е, че така прикриват явните и неудобни истини. Всички знаем кой, как и защо не си намира приятелка в България. Не е случайно, че повечето ергенчета са много свестни, стойностни и благонадеждни хора. Жените не обичат мъже, които изразяват себе си и показват характер, които няма да се посветят на материалното им осигуряване и послушна робия. Болезнено сурова и жестока, истината си проправя път навсякъде.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e71f4c4407
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   "И също ми кажи, защо жената гледа усмихнато към същия мъж, към който приятелят й гледа лошо. " - Маймунска му работа...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7150529140
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   29, на теб баща ти не е ли българин, и той ли е "нагъл пропаднал селянин"?
Нямаш ли дядо, брат, братовчеди, роднини българи, и те ли са "нагли пропаднали селяни"?
Знам ви с какви чужденци ходите, с най-големите пропадняци които не могат да си намерят жена в тяхната държава и затова прибягват до отчаяни източноевропейки като теб, не се прави и ти на голямата работа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3fff96374a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Номер 36 - това, че си с алфа поведение не значи, че чукаш по-добре от някой бета, щото последния къде с пари, къде с друго може да е с доста повече опит, природни дадености и т. н. То е и очевидно, колко готини жени от 18-30 движат с мъже, дето въобще не са алфи. И си ги предпочитат.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a8db3dd3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   36, тези качества ги имат много мъже, но страшно много от тях нямат възка и не привличат. И съм далече от мисълта, че точно към алфа се стреми една жена, а и това, което ти изброяваш не са качества на алфа.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a8db3dd3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   И само да допълня " Номер 24, в доста голяма грешка си с това клипче. Да си алфа далеч не значи да си висок, красив, мускулест, интелигентен и с чувство за хумор. " Да, точно това ти е напълно достатъчно, достатъчно да привличаш и да си център на вниманието и за двата пола. Баща ми казваше, че ако жените св усмихват на един мъж, а мъжете го гледат лошо, той е постигнал съвършенството, което постигат силните лъвове в прайдовете - възхищение от жените, страх от мъжете. Проблемът е, че в нашата страна се харесват повече метросексуални мъже и финансово осигурените.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: cab639240e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Проблемът според мен е в нагласата и отношението. Мога да ти дам субективно мнение и да ти кажа мен какво ме отблъсква в теб само от поста ти, без да съм те виждала никога на живо.
Доскоро "не ти е било до женски изобщо", изведнъж нещо ти е прищракало и искаш да имаш момиче на всяка цена, сега веднага. Пробваш се на всяка без значение коя ще ти върже, само да "си имаш някого". "Буквално търся като луд някакво момиче, а те ме режат път след път", "изгарям просто някоя да ми обърне внимание" - да не се повтарям с тези преди мен, но това е отчаяние. Не подбираш, следователно нямаш стандарти, което говори за ниско самочувствие. А липсата на увереност е едно от най-отблъскващите неща в един човек, независимо мъж или жена.
Аз като жена ако знам или предусещам, че даден мъж ме иска не заради самата мен, а просто защото иска която и да е, естествено, че ще го отрежа. Не се получават нещата така. Излизай си, забавлявай се, срещай се с хора, както каза някой преди мен - продължавай да си живееш на макс както в последните 6 месеца, без да имаш някакви очаквания към всяка жена, с която се запознаеш. От само себе си ще се появи момиче, към което да изпиташ наистина симпатии заради самата нея, заради характера и отношението и т. н. и тогава нещата се случват съвсем естествени и гладко.
Недей на насилваш нещата, бъди уверен, но не арогантен, бъди непринуден и така. Общувай с хората заради тях самите, а не защото очакваш нещо от тях. Хайде успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5c106b6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Много теории и философия на отношенията мъж-жена. Такива обобщения са валидни, но трудно могат да се отнесат към конкретен човек. Подобно на анатомията, която е обобщен модел, изведен от много частни случаи. Някъде бях чел, че това, което е в учебниците по анатомия почти не се среща в същия вид, в реалноста. На същият принцип, един мъж е добре да прочете тези неща, но трябва да поработи сам върху това, кое се отнася за него, какво може и какво трябва да направи, за да се промени.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 860e341c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   До 42, 44, 45:

За съжаление адски много мъже не притежават тези качества. Нали ги гледам, как орбитират около една жена, надявайки се, че, ако показват достатъчно интерес към това добре ли е, има ли нужда от нещо и т. н. ще се получат нещата. Не се усещат, че тая тактика не работи, но си мислят, че не полагат достатъчно усилия, напъват се още повече, отново безрезултатно и така се завъртат в порочен кръг.

На всичкото отгоре някои обясняват как те не били като другите, които само секс искали, а търсели дълбока връзка, основана на взаимно уважение, допълване и бла-бла, което е супер нагла лъжа. Сетете се, колко изповеди в този дух сте чели. А мацката продължава да настръхва само при мисълта за оня задник, който дори рождения й ден отказва да запомни.

Ако не знаете, издирете туитове на Риана след като Крис Браун я понаби. Обяснения в любов от нейна страна, пък тя била виновна, защото го провокирала. Защото Браун е алфа.

Един престъпник, когото бяха подкарали за изпълнение на смъртна присъда пък беше получил около 40 предложения за брак и още тон писма от жени, обясняващи му се в любов. Дали е алфа? Мисля, че да.

Родителите на 16-годшния Кори Уърдингтън изчезват за уикенда и той прави парти. По добре познатата схема "приятели техни приятели" се събират над 100 човека. Когато логично нещата излизат извън контрол, резултатът е 20 000 долара материални щети по имущество на съседите. Правят включване с него и от студиото на новините млада руса красавица се опитва да го назидава пред цяла Австралия. Той стои непоклатим с разкопчана лятна ризка да му се вижда пиърсинга на зърната и не позволява това да се случи. На въпроса каква е оценката на него и приятелите му за станалото, той казва: всички сме на мнение, че това беше най-якото парти на света. Сигурно съжалява, но няма да се остави някаква си там да го поучава в национален ефир. То и по усмивката й се видя, че ако можеше, би се телепортирала при него и би го изчукала на момента. Тоя пич е роден алфа.

За алфата може да се предположи, че чука по-добре от бетата, защото вероятно е чукал повече от него сумарно. За въпросните готини мадами, които ходели с бета-мъже и си ги предпочитали, не знаеш дали и колко хойкат. Най-големият алфа, когото познавам и който с изключение на красивото си лице и зелените си очи, е с телосложение тип "картоф на клечки", по едно време въртеше 4 или 5 наведнъж и всичките изневеряваха на някого. Работи на държавна работа, сещайте се с каква заплата.

За една жена идеалният мъж е комбинация от такъв с хубав ген, от когото да има деца и такъв, който има възможността да задоволи нуждите от материални блага и сигурност. Само че на този свят нищо не е идеално. Бетата работи като вол, изкарва пари и я гледа като писано яйце, а алфата й спира дъха и я кара да се подмокря. С първият сексът е мисионерска на тъмно и то използван като разменна стока, а с вторият - порно филм. Чиста работа. Естествено, че една жена ще задържи бетата.

Освен това, както има алфа мъже, така има и алфа жени. Всичките, които познавам, си имат по някой льольо вкъщи, щото двама доминиращи на едно мястно не се получава добре.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6002a47d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   48, ти да не си някакъв пикапьор бе ;-) Много ги разбираш ми се вижда тез теории!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5c106b6d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Смешно е, когато някои хора са прочели някоя статийка в интернет за алфа/бета и започват да вкарват своя опит или наблюдения в рамките на някакви теории. Никой не е абсолютна алфа или бета в днешния свят. Освен това, откъде сте сигурни кой какви любовници има? Аз пък съм забелязал, че хората или прикриват, или се хвалят, но няма как да си уверен, за да си правиш изводи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7150529140
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Знаете ли какво е Алфа?
Така се наричат доминиращите мъжки при шимпанзетата, горилите и други маймуни.
Учуден съм колко много хора се мислят за маймуни и се прекланят на маймунски качества. Големи Алфи сте, ама с малък мозък. Имаше един лаф - як като бик и почти толкова умен. Ама вие повечето и яки не сте, само се мислите за такива.
Та общо-взето това са Алфите - селяндури, мутри и мангали с маймунски акъл.
Но няма страшно, има достатъчно жени (патки) които са на същото първобитно ниво и ще ви вържат. Глупак с други глупаци се събира.
Айде сега, кажете ми колко съм Бета, Омега, или там както се води по животинската йерархия. Ако не друго, поне сте научили 2-3 букви от гръцката азбука с тия Алфи, Малфи и т.н.
Ако е вярна тази теория за Алфата, мен защо ме харесват жените тогава, като нито се бия в гърдите, нито имам бицепси или мускули, нито викам или крещя, нито съм посягал на някого , нито нищо. Винаги съм бил добро момче (колкото и клиширано да звучи), абе направо съм Бета смотаняк, според вашите животински стандарти :) Е? А големите Алфи от толкова алфеене се скъсвате да мастурбирате. Мастурбатори.
Да не стане така, че вие докато се пъчите като пауни и блъскате лежанка във фитнеса, приятелката ви да е гушната в мен :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: ae0768ec92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   48 е прав и ще му кажа едно голямо Благодаря за вклюването! Няма да изпадам в разни досадни поучения към жените, ама ще допълня - лошите момчета са им голяма слабост. И една кратка реална история. Братовчед ми си разката здравето и живота, заради такъв тип момче. Случи се през 2006 г. Зарязан и ранен и до днес. Той е 79ти набор и ходеше с една хубава мацка от провинцията, беше една година по-малка от него, искаха да се женят при навършване на две години от запознанството им, ама криви им се оказаха сметките. Разказвал ми е, че е бил съобразителен с нея и никога не я е карал да правят порнографски-перверзен секс, даже и свирки не е правила, макар и да е искал вътрешно. След като се запознали му е пуснала на третия месец, при това мисионерска класика под чаршави и пазарлък за време и неща - скукаа. Отишъл той един ден в квартирата на каката, и решил да си отключи щот от седмица не си вдигала телефона, пък той си е имал ключ! Влиза и вижда покъртителна гледка! Преди това от коридора чул пищене, нещо като ръкопляскане и шум от падащи предмети, нахлул веднага в кухнята и се надявал тя да е добре, но за негова изненада там се случвало нещо невероятно и оказало се причина днес да пуши половин кутия цигари за 2 часа, да не говори с никой освен с роднините си и още един-двама приятели, да стане един зомбиран работохолик и да не излиза да се збавлява с аверите си от техникума и университета! Около 20-22 годишно футболно хулиганче с надпис на ръката A. C. A. B. и множество други татуировки(няма да описвам повече) я чукал на задна прашка на масата, докато се подпирала на нея с лакти и всички чаши и предмети по нея падали на земята от тласъците. Всичко приключило между тях и на същия ден, а хулиганчето било понабито лекичко, въпреки че успял да удари братовчеда с юмрук и му разбил носа, ама братока е закръглен малко над 100 килца и не се пречупил. Представям си ако беше решил да отиде предишния ден, сигурно нямаше да разбере нищо и тая щеше да продължи да си го върти на пръста. Разказа ми, че е имал чувството че присъства на снимачна площадка за порно филми. Същата тая му мрънкала в началото на запознанството им, че всички мъже били груби и искали да чукат жените, както ги чукат в порно филмите, че това отвращавало нея и почти всяка жена. Уважаеми дами, как да си тълкуваме това поведение? Практическо противоречие на женска теория. Само грозноватите и по-скромни момичета са морални и чисти, обаче и там има лицемерие и е до време. Никога няма да забравя една девойка от далечните ученически години, имаше надномерно тегло и разправяше, че жените не трябва да се снимат в плейбой, това било неуважително! Отслабна поне 10 килограма и само за месец се прочу с оралните си качества в цялото училище. Жените щом пуснат първата лютеница са вече на гребена. Сърби ги и само за едноокия мислят, а тук ни разправят колко важно било да бъдат уважавани и да тръгнат с уверен и уреден кариерист нищо, че им се чука с други мъже. Има какво да се каже по темата и отговора на 48. Има и още много интересни истории. Знаете ли как една красива жена изкарва шофьорска книжка у нас? Можете ли да се досетите сами. Понеже много от тях си мислят, че тука само балъци има и никой не им знае игричките. Бетите, за които говори 48, са марионетките, за които мечтаят повечето жени. Не от морал, а от интерес. Има изключения и не го отричам, но при младите хора са почти рядкост. Интересно ми е дали тук влизат млади семейни мъже. На тяхно място аз не бих стоял спокойно, ако ще и жена ми да е на работа в тоя момент. Не забравяйте, че в работата е казано за мъжете - не си вадете х*я там, където си вадите хляба, да сте чули същата поговорка за отваряне на краката? Аз не съм. И сега всички "дами" ще почната да отговарят от сорта "Недей да обобщаваш и генерализираш жените, защото има и много свестни" Е хубаво, то има и много неотровни змии на земята, ама общото им с отровните е, че са змии. Съвет към момчетата - Чукня и бягство и преди това да вземат хапче против бебче, та да не ви вържат, защото ще ви вържат и ще ви сложат рога с тия дето 48 ги изброи, а после издръжка ще плащате. По какво да познаете тия женички. по това че всяка от тях настоява да имате собствено жилище и ограничен контакт с родителите(осоебно майките ви). усетите ли това у жената, здрава клатня in all holes и после adiоs para siempre. Това мога да кажа. Ако автора чете между редовете, ще има късмет да си намери нормална жена.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 860e341c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   №49, тия пикапьори са доста смешни. Неслучайно бизнесът им умря отдавна.

На №51 му куца четенето с разбирането. Нищо де, то е масово явление. Нито съм говорил за мутри, нито за селяндури, нито за мускули.

" Винаги съм бил добро момче (колкото и клиширано да звучи)"
Да те светна: Лошо момче не значи непременно криминално проявен, а под "добро момче" в конкретния контекст изобщо не се визира наличието на възпитание, обноски, дали даваш мигач или дали отстъпваш място на възрастни хора в тролея.

"Да не стане така, че вие докато се пъчите като пауни и блъскате лежанка във фитнеса, приятелката ви да е гушната в мен "

Ако става така, значи може би си алфа? :)

Както казах, спомнете си, колко пъти сте чели писаници от рода на "На мен наситина ми пука за нея, а тя не ме поглежда" и "Не съм грозен, не съм тъп, мил съм, грижовен съм и все не се получава", и тогава говерете за просто теории.

По принцип тия "теории", редом с феминистиките, срещат най-голям отпор точно от бета-мъжете.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker