Ще замине и нищо няма да бъде същото... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще замине и нищо няма да бъде същото...
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1611 пъти
Здравейте, имам приятел от две години, който тази година кандидатства и ще учи във Велико Търново, а родом сме от Сливен. Той се държи много добре с мен, обича ме и ме кара да бъде щастлива.. Но в последните му месеци в града започнах да размишлявам за времето, когато ще замине. Той няма и достатъчно средства, за да си закупи собствен автомобил. При което аз го попитах дали ще се връща заради мен, а той отговори: "Сигурно само през ваканциите. Не мога да правя толкова разходи за транспорт". След тези думи имах чувството, че просто ми се подкосиха краката и всякаш някаква тежест и мъка ми паднаха на сърцето. Имам съученички, които намират време, ако не през седмица, то най-много през две да се виждат с половинките си и да бъдат заедно, независимо от километрите помежду им. Моля ви, кажете ми как да постъпя.. едновременно ми казва, че ме обича повече от всичко, а в същото време ясно ми заявява, че замине ли няма да се виждаме повече..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 313800ab1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горкото то, на батко!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 67758788c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Велико Търново - Сливен е около на 80 км разстояние. Билетът за пътуване струва около 10 лева може и по малко да е. За какви разходи чак толкова говори не знам.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 725d8d6713
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   От автора: отправих се към читателите на форума не, за да ми смятат билета до там, а да ми се даде адекватен отговор относно отношението му. На мен ми е ясно, къде се намира градът и на какво разстояние, въпросът е дали си струва връзката спрямо тези думи, защото извинението му беше абсурдно

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e41516ebcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер две, ако е само 10 лв. ли? Пич нали осъзнаваш, че не всеки има татко да му дава по 50 лв. джобни за седмица. Айде без да се изхвърляш с такива коментари.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9da460cbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Привет, миличка!
От написаното виждам, че не ти е леко. Чудиш се дали си струва- според мен зависи от доста неща, например - за тези 2 години връзка думите му "Обичам те" имат ли тежест и покритие ( показва любовта си чрез постъпки, или повече са думите... ), зависи и от средствата, с които ще разполага (от възможностите на родителите), но в крайна сметка не можеш да разчиташ само на виртуална връзка (скайп, фейсбук) или по телефона - ако има достатъчно желание, ще отдели пари за билет до Сливен. Предполагам, ще знае, че ще му липсшаш и че няма да ти е лесно без него, а дано е взаимно!
Не се разделяйте, просто е нужно малко усилие и от двете страни.

Ж, 19

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7b5023a715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Студентка съм в Търново и мога да ти кажа, че и останалите разходи и без това бе са никак малко и ако родителите на приятрлките ти имат едни възможности, то това не значи, че родителите на момчето ти имат същите възможности. Прояви разбиране. Ти също може да пътуваш при него, нали? Апък ако толкова те притеснява, че може така да се случи, че да се разделите, ще ти кажа, че и в родния си град да остане, такава опасност винаги има. Опитайте се, като не стане, не стане. И не го тормози за това, което казал, ако види, че му остават парички и време да се прибира по-често вярвай и той ще иска да се прибира по-често. Най-вече, защото вкъщи мама пере и готви, а в Търново ще трябва да го прави сам. И не го сравнявай с приятелките ти. Съквартирантката ми и аз сме различни специалности. Тя е на лекции 3 дни в седмицата. Аз от 5 до 7 дни понякога. Така че и специалността има значение. Поне те е подготвил за реалността, не те е излъгал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c372e08f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, мило, влюбено, момиче! Все още си млада, но един ден ще осъзнаеш, че не си е струвало цялото това тюхкане!
На 16-17/преди горе-долу 2 год/ много малък процент от младите хора наистина са срещнали любовта на живота си, с която ще остареят... Струва ми се, че вие не сте от този процент.
Ако има желание да се вижда с теб дадения човек... Дори финансите не би следвало да са проблем. 90% от студентите работят почасово, за да си помагат. Ако твоя е сериозен по това ще се обедиш. Но щом от сега те реже.. значи само чака да иде и край... Той знае, какво го очаква там - нова среда, много свободни момичета, купони... Той вече го знае... и ми се струва няма търпение да дочака студентския живот... Дали Търново, Пловдив или Ст. Загора.. той щом им подготвен отговор от сега... значи се е подготвил психически за студентското време.. ако ме разбираш....

Ж, 26

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: afefc5086e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кажи му, че ако те обича истински, ще намери начин да те вижда! Има групи във Фейсбук за споделено пътуване, ще му излиза по-евтино отколкото с автобуса. А в крайна сметка, ако е в такава безизходица, може и на стоп да пътува.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d6c0c8417e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знам какво ти е. И аз преди няколко месеца заминах в друг град да уча и съм наясно как стоят нещата с разходите. Извадете си карти за влаковете ще ви трябват и на двамата и се разберете да се виждате поне веднъж месечно ( единия път той ще си дойде друг път ти ще отидеш) и ще се справите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d1a3477bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти какво искаш момиченце, да прецака бъдещето си, за да ти угажда на капризчета ли? Много ясно, че на този етап това ще му е приоритет, а не любовта. Светът не се върти около теб разбери! И на теб няма да ти е приятно да имаш планове за бъдещето, а половинката ти да те спъва нали? А и ако го задушаваш непрекъснато нищо чудно следването в друг град да му е предтекст да те разкара от живота си деликатно без да страдаш много. Мен на това ми прилича.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7f6b8ff98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 10: Никога не съм нахалствала на никого и никога не съм била някъде, където не съм желана. Имам чувство за усет кога ме искат и кога не.. Аз знам, че той ме обича и аз също го обичам, поради този факт е трудно да си надалеч от онзи човек, с когото до преди това си прекарвал времето си. Никога не съм му досаждала или пък да съм поставяла някакви ултиматуми от сорта "аз или образованието му". Помолих за съвет как да се преодолее това разстояние, въпреки множеството пречки, а не да ми се поставят определения на една ли не натегачка. Хората по-горе, преобладаващо, ме подкрепиха, защото са преминавали през подобна трудност. Ако не ти е понятна дадената ситуация, в която се намирам, ако обичаш недей да търсиш вина - било в мен или в когото и да било. Ще ме извиняваш, ама явно от злоба не си ме разбрала коректно. Приятен ден и по-добре не поставяй статут и диагнози на хора, които не познаваш, че чак ми стана смешно от неуместното ти изказване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker