Защо мъжете виждат в мен по-скоро любовницата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете виждат в мен по-скоро любовницата?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2575 пъти
Аз съм жена на 30 години. Добре образована и възпитана, умерено социален тип като личност. Симпатична съм, имам хубаво тяло, и макар че не се държа прекалено "отворено" и не съм фенка на екстравагантните дрехи, като цяло добре се котирам сред мъжете. Моята цел обаче никога не са били кратките свалки. Винаги съм се стремяла и съм си казвала и в прав текст, че искам нещо по-трайно и по-сериозно от секс "за спорта". И, не, в никакъв случай не съм склонна да пусна ва всеки, даже напротив - разкарала съм доста свалячи, защото не са ми харесвали достатъчно или защото съм усещала, че търсят само бройка. Но, поне до момента, мъжете масово май виждат в мен по-скоро любовницата, отколкото потенциалната съпруга. Дали е заради малко детинското ми изражение (младея доста за възрастта си на общия фон), или подавам някакви несъзнателни погрешни сигнали, но за две-три години все животът ме събира с мъже, които като че не могат да ме възприемат насериозно, въпреки че ме познават добре, а аз далеч не съм с някакъв повърхностен характер. Ще ми кажете, може би, че мъжете се плашат от обвързване, особено, ако въпросът им се постави в прав текст. В моя случай май не е само това. Възможно ли е причината да е в прекалено младежкото ми изражение - да си мислят, че съм незряла и затова да не ме разглеждат като сериозна опция? Ясно е, че хората много се ръководим от външния вид. А при мен има наистина голямо несъответствие между визия и дълбочина на мисълта - определено възприемам смета и разсъждавам доста по-зряло за възрастта си. И имам чувството, че се получава следвото: привличам вниманието на по-възрастни от мен мъже, които обикновено са и обвързани, а за моите набори някак не съм интересна, възприемат ме като приятел/сестра/другарче, а като е за връзка, се ориентират към други. Или пък просто не мога да попадна на подпходящия мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: f5b567d1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена на 30 г. си и си личи, че си зряла по стила ти на писане. Не вярвам в реалния живот да си друга.
Малко информация си дала, но по това, което пишеш мисля, че би могло да има 2 основни проблема.
Първо, избираш неподходящите мъже, които така или иначе не са готови за семейство. В днешно време по-късно мъжете, а и жените се решаваме за семейство, но понеже при нас биологическият часовник все пак ни е поставил някакви граници, а при мъжете не е точно така (Исак Финци го доказа), те си оставят повече време. Съветвам те да търсиш връзка с мъж, който е минимум на 37 г. и да увеличиш възрастовата граница до 45 г., да има и много женени на тази възраст, но и много разведени и свободни и т. н. Не се виждай с мъже по-млади от теб, независимо как изглеждаш ти. Търси улегнал, сериозен мъж, който не кисне вече по барове, не ходи по дискотеки и не се щляе с компанията си
Второ, прекалено бързо може би ставаш настоятелна за сериозна връзка и брак, което плаши. Мъжете са ловци. Те бягат ако усетят, че ти искаш да ги хванеш. Помисли също какво даваш ти във връзката в леглото и извън него, дали ти си достатачно улегнала и водиш сериозен начин на живот.
Друго не мога да се сетя от оскъдната информация, която си дала.
Надявам се да съм била полезна

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d8e3547cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Замисляла ли си се дали наистина искаш сериозна връзка? Защото ако по някаква причина не си готова на някакво ниво, може несъзнателно да привличаш мъже, които да не могат да ти дадат такава. И това няма общо с външен вид, пари, професия и т. н. Някакси малко ме дразни, че хората са свикнали да търсят връзка по някакви външни критерии. Да кажем аз съм на 28, той е на 30 и двамата сме образовани добре изглеждащи, свободни ама не се получава. Според мен проблема идва оттам, че не се разглеждат по дълбоки слоеве. Просто си задай няколко въпроса- какво точно искам, ама реално си признай дали го искаш, ако нещо те свива отвътре значи имаш някакъв блокаж, задай си въпроса какъв мъж искаш ама наистина какъвто ти би бил на теб по сърце - не редовните клишета - мил, интелигентен, може теб да те кефи някой който да е по-луд, просто си признай какво точно искаш сама пред себе си(така или иначе никой друг няма да разбере). Мисълта ми е да осъзнаеш реалните си нужди, а не да се водиш по клишета. Защото ти може да търсиш стереотип по клишетата, който да не отговаря на реалните ти нужди и обратно, откъдето може да идва проблема. Според мен всеки получава това което иска, дори да несъзнателно. Обърни внимание на себе си и бъди наясно със себе си и тогава започни да търсиш. Може дори това, че се виждаш като по младолика да те кара да искаш да си по-млада и да те подтиква да имаш такъв опит. Замисли се отговорът е в самата теб.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dcb840aa2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Айде стига с тоя Финци... колко теми прочерох все него дава з оринер тази. Мания ли ти е нещо? !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 069a4281de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно виждат, че само това предлагаш за момента, но ти това не можеш да усетиш-само мъж може !

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 069a4281de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ами явно привличаш обвързани по-възрастни мъже и те приемат само като секс играчка....ами замисли се защо е така...явно нещо в поведението ти....а и какво да иска един обвързан мъж от теб ?

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b59531b140
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм на 26г. и изглеждам на толкова. В живота ми не съм имала различни от сериозни отношения. Може би поведението ти остава такова впечатление в мъжете. Има и нещо друго, това е моя теория. По свободното общуване при жените, сякаш индикира покана за нещо повече в мъжете. А то може да се дължи само на приятелски или чисто колегиални отношения, те бъркат сигналите и мислят, че ти си готова за нещо повече. Опитай различен подход на комуникация, започни ново хоби и нови запознанства.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8daf0de634
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти ако още малко търсиш отговор от другите за себе си и вземаш за пример някакъв старец /Финци/ и женените ще те подминават. Виждам, че разчиташ на някакви твои критерии, изглеждала си като тиинейджар, но не мисли мъжете за толкова глупави. Чукнеш ли 30така... иди ги гонии и им разправяй колко си велика.
М27

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d7fa5cbd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здрасти,

Аз съм мъж на 31. Според мен не си попаднала на точния човек. В днешно време е трудно. Станахме много повърхностни. Поколението ни израстна във време на чалга и мутренски групировки. Образованието ни е много слабо. Превърнахме се в полу-идиоти. Масата от "некачествен материал" е в пъти повече от "качествения".
Имам връзка от гимназията още. Реално, първото ми сериозно гадже е с мен и до днес. Нямам опит с жените, но връстниците ми, които не са съумели да намерят своя човек са доста незрели. :) Лошото е, че има такива хора и сред 40-те. Един шемет наскоро ходи из Африка с цел секс туризъм. Обясняваше ни как се случват нещата по техните барове, по колко взимат леките жени (цената на 1 бира е достатъчна), как намерил 2 сестри и се изсипала цялата рода след това, да ги сватосват. Просто, въпреки годините си, в това отношение, е в ранните си 20 и едва ли ще порасне. Такива са повечето мъже. На 30 години човек трябва вече да е намерил своята половинка и да мисли за семейство, ако няма. И ти търсиш това, но нямаш голям избор. Не си го поставяй като цел. Така можеш да изглеждаш или отчаяна, или прекалено настъпателна. И в двата случая свършваш като жена за една нощ. Бъди уверена и действай бавно. Бъди женствена, чистоплътна и стилна. Демонстрирай интелект, но в среди, в които има шанс да попаднеш на човек със сходни интереси. Ако се интересуваш от литература, ходи, примерно, на литературни четения. Ако се интересуваш от фотография, ходи на такива курсове, семинари и т. н. Ще привлечеш вниманието на точния човек, просто трябва време.
Знай си цената, но не се и надценявай. Това може да бъде не по-малко отблъскващо.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bf06f92e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Каквото повикало, такова се обадило :)

Явно просто не изглеждаш като жена, която може да има сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0cb3b44a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aз съм мъж на 23. Е, да, има разлика в годините, но проблемът ми е подобен. Жените ме харесват даже много, колкото и нескромно да звучи, но ги виждам как просто искат да ме изконсумират и толкова.
А пък аз искам точно обратното. Искам сериозна връзка, жена, която иска в бъдеще да създадем семейство, но на този етап не мога да получа това, което искам. Не знам къде е проблема, а и като че ли се отказах малко да го търся. Може би не съм готов за такова нещо все още. Имах навика да излизам с обвързани жени и явно това си оказва влияние.
Категорично спрях тази тенденция, но явно сега си плащам хах.
И аз съм като теб. Имам се за доста по-зряло мислещ човек от голяма част от моите връстници и може би затова и привличам по-възрастни жени от мен. Колкото и да се ръководя от външния вид в край на сметка винаги умът в една жена ме привлича и именно затова си пасвам с каките хах. Явно за момичетата и жените на моята възраст съм прекалено зрял. Наживях се. Бързо ми омръзват нещата, които другите все още правят, като излизания постоянно по дискотеки и безцелното пиене по цели нощи. Промених си приоритетите. Знам ли и аз. Явно и ти си променила своите и сега си в процес на търсене. Едва ли е защото изглеждаш по млада. Може би си си го поставила като идея фикс и затова.
Мъжете също усещат, когато жените се чувстват отчаяни.
Аз лично много бягам от жени, които на всяка цена искат връзка.
Та, може би в желанието си да откриеш правилния човек по-бързо ги отблъскваш несъзнателно.
Имам чувството, че бихме си допаднали хаха, но разликата не е малка и за теб ще е проблем предполагам.
Все пак не се отказвай и в същото време не го търси на всяка цена. Парадокс :) Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3cc25f61c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря за коментарите, номер 1, 2 и 8, както и на всички останали. Наистина са ми полезни вашите обективни мнения.
Номер 8, тази история за Африка много ми хареса :) Лошото е, че и у нас май става вече като при тях :(
Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 43dc3e4df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Един преподавател в Университета веднъж ни каза:
- Избирайте си партньори в живота още в студентските години, после избора намалява драстично.
В твоя случай е бил прав май.
Не че бях кой знае колко де.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0ef75f2162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защото във всяка виждат само любовница, ето че дори и след дълги години брак те все пак кръшкат, ама иначе жените били спели с цял град.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5a5ba8c3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Знаеш ли за кое не си права? Че си много интелигентна и зряла. Започваш с това, че си много хубава, умна и тн., което е изключително дребнаво и смешно, защото всяка "овца" (с извинение) говори и мисли като теб. Младолика била. Ти на 30 да не се смяташ за лелка? И как пък са ти толкова много ухажорите, но предимно обвързани чичковци. Замисли се.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 683922065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, защо се заяждаш? Аз споделям откровено нещо, което смятам за свой проблем, за да поискам съвет от хора, които евентуално могат да ми дадат адекватен такъв. Ти, очевидно, не си от тях и пак очевидно въобще не можеш да схванеш какво съм написала. Ако си мъж, си точно от онези, с които никога не бих искала да имам нищо общо. Ако си жена, пожелавам ти никога да не изпадаш в моята ситуация.
Поздрави!
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2f44e85cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз мисля, че мъжете абсолютно точно разчитат сигналите, които една жена дава. Особено когато си търсят любовница или неангажираща връзка. Още повече ако са женени или обвързани. Потърси нещо в поведението си. И в никакъв случай не се отчайвай. Нещата се случват когато най-малко ги очакваш. При мен точно така стана. Бях загубила надежда, че ще попадна на читав човек и вече не ми пукаше. Тогава Съдбата ми изпрати моят съпруг. И при теб ще стане. Може би не е дошъл момента. За всяко нещо си има точното време. Успех ти желая...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e387a375d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Вероятно държането ти и облеклото ти ги предизвиква към такива мисли. Ако се обличаш не предизвикателно и се държиш сериозно, ще си мислят за друго. Не те познавам, само предполагам по мои приятелки, че това може да е проблемът.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e14c1a42be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами при много хора, които сме от големи градове, в днешно време е тенденция да се задомяваме след 30, даже и доста след 30. Не знам ти къде живееш в момента, но предполагам, че си в голям град, защото иначе щеше да се оплакваш, че не срещаш никакви мъже.
Може би момчетата на твоята възраст им действа стресиращо като разберат, че вече искаш деца. И за това те приемат само за приятелче. А чичовците (както аз ги наричам, щото изобщо не си падам по по - възрастни) просто се възползват от твоето прекомерно старание да излъчваш готовност за сериозно обвързване. Даже мисля, че това е едно от нещата, които супер много ги възбужда у теб - Старанието да излъчваш максимална зрялост. На тях това им е нещо като фетиш ли как да го нарека, защото тяхните жени от одавна не се Стараят да ги впечатляват, тъй като вече ги познават като хора/характери, а и малко от малко им е писнало от тях. Чичовците са супер жадни някоя драстично по - млада от тях да се Старае за Вниманието им и Одобрението им и да им се Възхищава ( защото често жените им вече от одавна не им се възхищават)! И съответно консумират, като им се отдаде такава възможност!
Моя съвет е просто да престанеш да общуваш с възрастни - не пускай на чичовци, спри да търсиш вниманието им, защото само галиш егото им, но за нищо (смисъл, конкретно в твоя случай)! Спри да им се поднасяш на тепсия!
Започни да излизаш с нови и повече мъже, близки на твоите години! Но да не им обясняваш (или подхвъляш) колко много искаш семейство, бебенца. Трябва да оставиш човека, с който излизаш, спокойно да се привърже към теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c4c52fb3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Виж, аз имам подобен проблем и ше го споделя тук, тъй като не искам да публикувам нова тема. Мъчно ми е, че не срещам мъже, които ме обичат и ценят, а само ме използват за секс и след това спират да ме търсят. Дори вече нямам желание да го правя от яд и омраза към всички мъже, макар че и аз съм човек и имам нужда. Нападат ме с директни предложения за секс, дори без да се познаваме и да сме излизали на разходка и кафе, което ме отблъсква и плаши, тъй като като по-малка съм била сексуално изнудвана. Винаги съм искала да срещна някой, на който да му пука за мен и да се грижи за мен, да ми бъде и любовник и приятел, а не само да мисли как да си напъха члена и след това да се прави, че не ме познава и да ме отбягва сякаш се срамува от мен, или да ми казва неща от сорта "Не ме търси вече, забрави за случилото се... "Преди живеех в малък град и ми се е случвало да спя с някой и след няколко часа, когато ме срещне на улицата да се прави, че не ме познава. Винаги съм се чудила какво толкова ми има, никога не съм имала име на лека жена и съм подбирала мъжете с които си лягам. Изглеждам добре, не мисля, че някой трябва да се срамува да излезе с мен на улицата, на ресторант или кафе, нито пък търся някой, който да ме гледа като писано яйце, да ме води по вечери и почивки. Винаги съм си харесвала обикновени момчета, но никога не ми се е получавало. Вече съм се отчаяла, че някога ще срещна някой с който мога да имам съвместен живот, а не просто да задоволявам сексуалните му нужди от време на време. Моля, дайте ми някакъв съвет, трябва ли да променя нещо в себе си? Къде е грешката ми? :(

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 129bfe3143
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Женa нa 30 години дa говори, че е зрялa зa вьзрaсттa си е достa... незряло. Ти сaмaтa се вьзприемaш кaто момиченце, нaблягaш нa млaдоликото си изрaжение, визиятa си и действително смешното зa възрaсттa ти твьрдение, че си зрялa, дa, повтaрям го с цел дa осьзнaеш кaкво ти подaвaш.
Aз сьм много млaдоликa, но още от 17-18 г. знaех дa бьдa кaтегоричнa и дори рязкa когaто се нaложи. Още при първи срещи умишлено съм говорилa по теми, които ле вълнувaт, сa ми интересни, сa вaжни зa мен. По не/вербaлни отговори лесно и бързо си дaвaм сметкa кaкво имaм срещу себе си.
A ти кaто тийнеджьркa "aх, зaщо не ме искaт зa сьпругa" сериозно? ! Просто искaш някой дa те "вземе" ли? 30 г. тийнеджъркa?
Не мисля!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5a02446bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторке, много те нападат и много нападки отнесе, но аз не мисля, че ги заслужаваш.
Истината е, че мъжете ценят това, в което инвестират.
Ако ти им изглеждат твърде "готова" за семейство, или дори връзка, с кой да е, те те оценяват ниско.
Ако ти не ги караш да инвестират, ти се оценяваш ниско и те те оценяват ниско.
Трябва да караш мъжете да инвестират в теб време, усилия, емоции, иначе никога няма да оценят това, което получават наготово, пък ако ще първа хубавица да си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 683922065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Благодаря ти, номер 22. Много ценен съвет ми даваш.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 46e65df811
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Когато един мъж наистина харесва една жена тогава е готов за сериозни взаимоотношения, това ми е показал опита. Явно просто на нито един от мъжете, с които си била не си му била на сърцето. Това какво илъчваш не е от толкова голямо значение според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker