Струва ли си да се боря? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да се боря?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1874 пъти
Здравейте! Преди около месец започнах да харесвам една колежка от университета, а по всичко личи, че и тя ме харесва. Приема комплиментите ми с усмивка дори не се дърпа, когато я галя или прегръщам. Проблема е в това, че тя не иска да ми разкаже за личния и живот още по малко ми дава достъп до профила и или някакъв телефон, но света е малък и аз разбрах причината. Тя има приятел, които е грубиянин, адски ревнив и ограничаващ човек, с които тя не е щастлива. Въпроса тук е струва ли си да се боря за такъв човек. Моята компания и е приятна то си личи по усмивката и аз се държа джентълменски с нея просто защото така съм възпитан. Тя е интелигентно момиче и съм сигурен, че търси тези качества в мъжа до себе си, но вероятно от страх не иска да напусне този ограничен селянин. Не ме е страх от него, но не искам утре като се сблъскаме с тоя тя отново да го избере него. Кажете ми струва ли си според вас цялата тая борба или ще бъде безсмислено? Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 7a3acd92bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Независимо какво си чул, ти нямаш поглед над това какви са реалните взаимоотношения между тях. И е нередно да се буташ в техните отношения. Ако тя е нещастна с него, ще се разделят, независимо дали ти съществуваш или не. Фактът, че са все още заедно, би трябвало да ти говори достатъчно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0a5420681f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, има един тип жени, които обичат да страдат и търпят нещастника с години, раждат деца и обричат децата си на тормоз и тъга. Ако чувствата ти са много силни, разбери какво момиче е тя, различава ли се от този тип. Обаче, това че е интелигентна, нищо не значи. Не се подвеждай. Има жени, които са с образование, професия и ерудиция, но теглят каруцата с безработния си алкохолизиран мъж. Нищо че са интелигентни и с добри доходи, за да издържат семейство. Щом не ти е разказала за приятеля си, значи не иска помощ да се разделя с него. Може би търси някаква тръпка, ласка, обич. Може би нищо повече. Може и да се е срамувала от положението си. Не знам. Ако бях на твое място, щях да заявя чувствата си към нея, и да я накарам да избира. Или мен или него. Покажи и, че може да започне на чисто един различен и много по-хубав живот. Нека се почувства специална, да усети, че си до нея и има опора в твое лице. Кажи и, че ще се бориш, но всичко зависи от нея. И ако решиш да се бориш, бъди сигурен, че чувствата ти са взаимни, и че това момиче не е поредната мазохистка. Бъди сигурен, че го е зарязала, и че не го обича и иска да се измъкне от системния тормоз. Каквото и да правиш, обаче, бъди сигурен в нея. Ако не си, нещата може да се развият по баналния начин-уж иска да срещне принца, зкойто да я отърве от страшното чудовище, но след кратка авантюра и малко нежност, се сеща, че обича чудовището и не може да диша без него.

И, все пак, всяко правило си има изключения. Дано за теб завърши с щаастлив край, но не е сигурно. И нищо в живота не е сигурно. Дори момичето да беше свободно и влюбено в теб, пак не знаеш как ще се развият нещата. Пак може да се разделите след известно време. За това, ако чувствата ти са силни, и и имаш вяра, рискувай. Понякога рисковете, които поемаме ни се отплащат. Но, понякога не. То заради това е риск.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6b9b48089b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен имаш шансове. Показвай й, че я харесваш. Ухажвай я. Дай й време да прецени, че си по-добрия за нея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7472992099
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, ако тя иска ще ти даде телефонния си номер, както и ще ти разкаже за себе си. Явно и харесва с него, а и никой не може да я накара да бъде насила с него.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 712a5c109c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми явно човека си знае стоката, а и заради такива наглеци като тебе я пази... и какво, ако не я ограничаваше, тя щеше да се хване с тебе, защото е явно податлива к'во става после... вземаш му я или ядеш после шамари от него...
Аз съм на мнение, че точно жените са виновни за това, защпото хем тъй хем иначе... а и се постави на негово място, ако примерно ти си с нея и някой друг я зарибява като теб... как ще си тогава????

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 736cfccd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Винаги си струва, бори се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e0f0971470
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В твоята история е странно, че говориш така, все едно тя говори в 1 лице, та чак да кажеш, че не е щастлива. Не мислиш ли, че е прекалено някой друг да казва колко си или не си ти щастлив с някого. Извини ме, може и да имаш добри намерения, но някак много натрапливо е поведението ти, но ако все пак много харесваш момичето, дерзай, може и да успееш, но рискуваш и да ближеш рани.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0e266f8625
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря ви за смислените и критични коментари. Определено ми помагате да взема решение. До някъде нямам право да се бъркам в отношенията на другите и все си мисля, че тя е тази която да реши с кого да бъде..

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2571d28d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момче, никога не заставай между двамата души! Ако тя те харесва,
отдавна да е зарязала онова момче, не слушай какво ти говорят хората, не знаеш какво се случва и какво всъщност има между тях. Обвързаните жени са забранени, защото по този начин отнемаш нечие щастие. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7814f39ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че приема ухажванията, ти, защото така си чеше егото. Инак, онзи примитив повече и подхожда, тя е вложила доста в онази връзка. Ще те използва докато се нафлиртува, и после ще те отреже. Коварни и подли същества. Дори ако я убедиш да тръгне с теб, няма да си сигурен, че после няма да се срещат с него зад гърба ти. Има и вариант да се изчука с теб един-два пъти за тръпка, и пак да те зареже. Едва ли ще се влюби в теб, защото такива кучки не искат да страдат, а да измъчват другите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f46b928cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 аз все пак я имам за добро момиче, но знае ли човек дали няма да излезе някоя скрита лимонка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker