Защо винаги аз страдам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо винаги аз страдам?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1645 пъти
Здравейте. Имах връзка с едно момче. Която беше 2 години. Но през тези две години сме се разделяли. Защото постоянно се караме, ревнуваме и не си вярваме. Когато се скараме, все едно аз не съм била никоя за него. Държи се с мен като парцал. Блокира ми номера всичко. Постоянно си добавя момичета, постоянно ходи в другото село където работи, звъня му не ми дига и после си намира оправдания. В продължение на 2 седмици само търсеше нещо където да се закача с мен да ме дразни че имам друг и тем подобни.. Все му казвах да престане с глупости и че нямам друг, а само него искам и ако търсе начин как да скъса с мен да ми каже. Той казваше че не иска да скъса с мен. И аз не издържах почнах да се държа като него за 1 ден. И той скъса с мен... Защото аз не съм се държала добре, не ми е пукало за него. А същото така като се скараме тръгва да говори зад гърбът ми. Родители му вече ме мразят. Скара ме с най-добрата ми приятелка и много хора ме намразиха заради него.. Но аз пак продължавам да се боря за него. С баща ми се карах заради него. Какво ли не съм правила за него и той никога него оцени. Стояла съм пред тях на студа болна само и само да поговоря с него, но нищо. Винаги ме отвинява за всичко и аз мълча. Идвало ми е да си сложа край на живота заради него, но не искам да нараня родителите си.. Винаги ме оставя в най-трудните ми моменти. Аз не съм била оценявала нищо. Писна ми само да търся вината в мен. Не издържам вече. И сега от няколко дни не сме заедно. А идва два пъти в нас и само тъпия секс търси.. единият път дори заспа в нас и на сутринта ме направи на две стотинки.. Виждал е колко ми пука за него щом не съм го събудила.. Немога да се средоточа към нищо друго. Постоянно го сънувам с некви. Много ми е объркано..
Моля ви дайте ми съветии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: b9b8b62c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гадно ти правят, защото повечето хора са боклуци и не са научени да ценят нищо. Разглезени нещастници. Всички около мен са такива. Макар и да пишеш в посока любов, а аз приятелство, доброто няма пол и посока. Истината е, че колкото си по-добър, толкова повече те ебават.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 83b102c626
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От това което прочетох ми стана ясно че твоя бивш дори да е бил влюбен в теб всичко вече е приключило тръпката я няма и след като се държи с теб като с парцал защо го търпиш? Не стига че те използва и за секс но ти му се връзваш. Всичко което ти изброи в своята история ми се случи и на мен без секса. Моя съвет е колкото и да го обичаш трябва да намериш начин да го забравиш и да продължиш напред най трудното ще е да свикнеш да не е около теб, защото това е най трудно при дългите връзки и не се измъчвай трудно ще е в началото но ще мине, времето лекува. Ще си намериш момче което ще те цени. Момче на 21г.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 19145d04de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Държи се с теб като с парцал, защото самата ти се държиш като парцал - стояла била на студа болна само и само да говорите, но нищо. Не сте заедно и се гаври с теб, но правиш секс с него? И не - това не е любов!
Ж

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d0cba498b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама защо все още се унижаваш? Скъсали били, секс търсил и на сутринта те прави на 2 стотинки. Къде ти е достойнството, момиче? ! За да искаш някой да те уважава, трябва първо ти да се уважаваш и после да спечелиш и уважението на другите. Не става да му тичаш след г*за и да чакаш да ти подхвърли нещо, когато не е зает да те прави на "2 стотинки". За това ти се е качил на главата, защото знае, че каквото и да става си негова и няма значение как ще се държи и колко още ще те наранява. Винаги страдаш, защото се оставяш да те тъпчат. Тоя го махай, изтривай го от живота си. Като срещнеш друг мъж, не му се мятай на врата, щото е хубав и "феймъс", а виж как се държи с теб, и колко истински са му чувствата. Унижи ли те веднъж, бягай. Удари ли те, бягай. Ако си мисли, че той е над теб, бягай. Ако предпочита приятелите си пред теб, бягай. Ако иска само секс, но не и връзка, бягай. Ако ходи по жени, или постоянно търси контакт с други (изключвам приятелки), бягай. Ако говори зад гърба ти, бягай. Човекът не те оценява, бягай. Общо взето хиляди лампички е трябвало да ти светнат, че тоя човек освен да те използва, други няма какво да ти даде. Стореното-сторено. Нека това ти е обеца на ухото. Работи над себе си, и себеуважението си. Никой не е по-достоен от теб, за да се оставяш да те мачкат. Ти заслужаваш добро отношение, както всеки друг. Докато си мислиш, че само такива заслужаваш, такива и ще си ги намираш, честно. Другия път, много по-рано бягай от тези мизерници, защото пак ще страдаш. И сред някои от тях ще има едно момче, което е за теб. Ще те обича, уважава и оценява. Дано направиш правилния избор и избереш него, пред другите негодници.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e71f8ff566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Обичай себе си и се уважавай на първо място! Как така си стояла бочна пред блока му само за да си говорите? Изоставя те в трудни моменти-та той не те обича, нито те уважава. Спри да ходиш след него, блокирай го и повече не му се обаждай. Уважавай себе си! Ти заслужаваш по-добро отношение. Явно няма да го имаш от него. Раздели се с него категорично и продължавай напред. И никога повече не позволявай на мъж да се държи толкова лошо с теб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f4a5c8dff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Боклуците не могат да ценят. Все едно им е, че някой се е влюбил в тях. Ще те смачкат като салфетка, без да им мигне окото. Има голям процент от мъжете, които са страшни боклуци. Попаднеш ли на такъв изрод, Бог да ти е на помощ. Хората, които си задават въпроса-Защо винаги аз страдам? Ще ви отговоря мили мои, бяхте прекалено добри с хора които не го заслужават. Не позволявайте да ви тъпчат. Жената трябва да бъде в мъжки ръце, които я ценят и я карат да се чувства жена. Дори и един мъж да не е влюбен в една жена. Той ако е джентълмен и ЧОВЕК, ще я кара да се чувтва нежна, желана и ценена. Бягайте от боклуците. Бъдете с мъже с които ще се чувствате жени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 69c9257b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ги слушай тия вечни орисници из форумите, които други съвети не знаят, освен: бягай, бягай, бягай! .. Това си мислят, че оправя нещата. Очевадно е, че проблемът е и в двама ви. Би могла да се държиш по-разумно, ти самата си се поставила така, че да не те цени. Опитай да си по-спокойна и уравновесена, но но не късай напълно, дай още един шанс на тая връзка, от всяко положение има изход. Там някаква си фукла казва, че ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ БИЛИ БОКЛУЦИ... Ей, ти си била по-страшна и от Хитлер бе, накъде така с тая твоя женска арогантност? Къде така с рогите напред? Значи, че две трети от мъжете в България трябва да умрат и да бъдат изхвърлени на сметището, за да ти е задоволено егото? Ами че и тях майка и жена ги е раждала бе, фукло. Ама простотии раждат женските глави. Една друга се оглупявате все повече и повече. Всичко е в подхода. Омръзнало ти е все да търсиш вината в себе си... Значи не добре я търсиш. Най-лесното и най-безполезното е да обвиняваш другите. И това е път за никъде.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b37b5a9c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз мисля, че най-доброто, което можеш да сториш, е да оставиш този човек зад гърба си веднъж завинаги.
Такива хора са като "вампири", които унищожават душевното ти равновесие и щастие.
Когато някой наистина те обича, винаги ще търси начин да е с теб и да те направи щастлива. Дори в даден момент да направи нещо необмислено, ще се стреми да го поправи.
Ще копнее да е до теб, а няма да те търси само за секс.
Блокирай напълно този човек и не след дълго ще видиш, че е било за добро. :) За мен той има комплекси, които изкарва върху теб... Не си заслужава.
Дай си шанс за щастие. Дължиш го на себе си! :)
Ж28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker