Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1590 пъти
Здавейте.. моята история е много объркана и се нуждая от съвет от непознати.. тъй като те може по-адекватно да преценят ситуацията. Имам приятел, с който често се караме. Аз се дразня от най-малкото, той също. Характерите са ни идентични почти. Много го ревнувам, а той мен още повече. Последният път, когато това се случи нещата излязоха извън контрол. Той започна да прави неща, които ме стреснаха. Имам чувство, че не е адекватен, не знае как да се справя със ситуацията и не може да прецени какво да прави. Попринцип аз съм чувствителната в нашата връзка и винаги се опитвам да оправя нещата. Той не харесва най-добрия ми приятел, все едно се чувства застрашен от него. Писал е на една приятелка и ѝ е казал неща, който няма от къде да знае освен от мен. Бях притеснена за нея, а той така е написал нещата все едно аз съм ядосана на нея и си го изкарвам на него. Найстина прави неща, които ме нараняват. Скъсахме и сякаш осъзна, че не е прав. Не знам какво да очаквам от него.. дали го прави в гнева си без да се осъзнава или иска да ме нарани. Казва, че правя неща, от които го боли.. но в същото време той прави нещата към мен по същия начин. Не знам дали да продължаваме с опитите да се оправим. Какво е вашето мнение за ситуацията? Как бихте постъпили?
П. С. : Еднаквите ни доминиращи характери сякаш разрушават всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 500b939dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да-два остри камъка брашно не мелят. Но си мисля, че въпреки всичко се обичате. И аз във ядът си съм казвала неща за които после безкрайно съм съжалявала. Но това с приятелката и приятеля наистина не ми харесва. Ще трябва да ги изясните тези неща. Искаш мнение за ситуацията-аз не бих се отказала от него... не още.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9478d5ee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Една връзка се гради на компромиси и пренебрегване на егото, а вие не сте склонни на това. С други думи, незрели сте, и си нямате понятие как се запазва една връзка. Дано в бъдеще осъзнаете някои неща, иначе все така ще е.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2d13b667e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   В една връзка трябва да си щастлива. А не да се чувстваш наранена и да страдаш. Той ти прави номера, не се държи коректно с теб. Разделете се и си търси някой, който ще е почтен с теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: de4fad0dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно ще ти кажа - бягай докато е време! Нещата няма да се оправят, напротив, щом така е тръгнало, с времето конфликтите ще се задълбочат. Колкото повече време сте заедно, толкова по-трудно ще е след това да се разделите. В такива трудни връзки обикновено се стига до емоционална зависимост от другия и докато се усетиш, ще си затънала до такава степен, че няма и да осъзнаваш колко всъщност си нещастна (казвам ти го от опит). Крайният резултат е изхабени нерви, изгубени напразно време и чувства.
Не се обръщай назад, дай си шанс да срещнеш подходящия за теб. А също и на него дай шанс да си оправи живота, вероятно не е лошо момче. Бях чела някъде, че няма лоши хора, има лоши комбинаций от хора...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d39a2bd4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тук има много плитки коментари, отражение на елементарно мислене. Бягай, казват, докато е време! Добре, от него ще избягаш, а от себе си дали ще можеш да избягаш? Положително НЕ!! Защото с тая мания, че ти си безгрешната и че другият е длъжен да се съобразява с теб и нагажда по тебе, а ти към него - не, с такава плиткоумна и егоистична "философия" до никъде няма да стигнеш в никоя бъдеща връзка и ще си останеш един нагледен пример за такъв типаж, който на мъжкия жаргон се определя като кифла. Вместо да се щураш насам-натам за подходящ, потърси у себе си причините и отговорността и намери начин да се промениш към по-добро. Показателно е, например, че правиш същите неща, които теб страхотно те дразнят, когато той ги проявява към теб... Еми, това си е пълна неадекватност! Златното правило е - не прави другиму това, което не искаш той да ти причини! Поговорете спокойно и се разберете да не се наранявате взаимно, а ако някой наистина се влюби настрана, се разделете по човешки.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d39a2bd4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И още нещо да добавя- не е естествено една жена да се мъчи да доминира над мъжа. Такава болезнена мания е погубила много иначе перспективни двойки. Нищо по-противно няма от феминистки-еманципета и жени-командаджийки. Такива свестен мъж до себе си не задържат никога. Как всекидневно ще го унижаваш и тъпчеш мъжкото му самочувствие, а после ще се надяваш да имаш до себе си правилния мъж? Напълно патешко кифладжийско мислене. Настрани може да си много яка, голям боец и бабаит, ербап и така нататък, обаче в рамките на връзката ти трябва да следваш своя човек, да му създаваш самочувствие и комфорт.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker