Аз се влюбих, а се оказа че той има сериозна приятелка от 6 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз се влюбих, а се оказа че той има сериозна приятелка от 6 месеца
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 6777 пъти
Здравейте. Моята история е малко банална и дори достойна за сценарий на някой филм, но е факт. Преди доста време в близкия супермаркет в който много често ходя забелязах едно момче, което работеше там. По принцип не съм от типа дето харесвам момчета просто ей така от пръв поглед, но въпросният ми направи огромно впечатление и така ..наблюдавах си го тайничко, но после си хванах приятел и забравих за него.

Един ден както си пазарувах го видях и в този момент едно момиче му се хвърли на врата-тогава си казах пфу ето на и той е зает добре, че поне си имам и аз гадже. Да ама с моя бивш приятел скъсахме и така си останах сама. Преди около месец както си пазарувахме с майка ми и той мина покрай мен и ми се усмихна - викам си брей сигурно нещо му е хубав деня, да, ама това продължи няколко пъти подред. Аз съответно също му се усмихвах и един той ми каза здрасти а на един друг ден се и запознахме (той се запозна с мен).

Тогава започнах отново да го харесвам и то доста. Симпатиите ги имах от момента в който го видях за 1ви път , а когато чух гласът му и се докоснахме нещата се задълбочиха...и така един ден случайно се засякохме на една опашка извън супермаркета и се заговорихме, той каза, че ще напуска работа и аз си помислих - не не мога да си позволя да не го видя повече за това го попитах за скайп. Той каза не аз ще взема твоя и така, Когато се прибрах същия ден той ми писа но беше за съвсем кратко.

На следващия ден аз му писах поговорихме си,. Попита ме на колко съм години оказа се, че ме е мислил за по-голяма, а разликата ни е едва 3 години, но той остана изненадан от факата, че съм по-малка. Поговорихме за него, за мен за музика поиска ми снимка съответно и аз на него и беше чудесно, на следващия ден обаче аз заминавах на екскурзия и когато се върнах сега преди няколко дни очаквах да ми пише или нещо такова ...Да, ама не. И като за капак днес го видях с приятелката му, която е същото момиче, с което беше и в момента когато го видях за първи път (онази която му се хвърли...)

Днес, когато се разминахме той едва промълви здравей..пролича си к, че не се чувства много удобно в тази ситуация...Лошото обаче е, че аз имах някакви илюзии очевидно за него...Приех действията му за някакъв знак, че поне ме харесва ...не знам заблудила ли съм се, но гадното е, че се влюбих или поне съм страшно хлътнала... Моля ви дайте мнението си ..посъветвайте ме..ако има някой с подобен проблем, някой , който е попадал в подобна ситуация нека ми каже какво мисли...Не мисля , че съм от типа момичета, които могат да се правят на к***ви и да се опитвам да го изтръгна от ръцето на приятелката му, но наистина ми харесва ужасно много.... помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 34ed00f655
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами..може би трябва да се откажеш от него...щом наистина смяташ, че не си от "онзи" тип...Но той заслужава да му пообъркаш нещата аз поне така мисля....

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9efb1f769e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че не е редно да го изтръгваш от ръцете на приятелката му, защото може някой ден на теб някоя да ти го отнеме по същия начин. Но под "изтръгване" нямам предвид да се бориш за любовта си ако тя е взаимна, а да го съблазняваш умишлено при положение, че обича приятелката си и да се наместиш на нейното място.

Разбери какво чувства към нея, дали не са си омръзнали, дали не е с нея само за секса. Покажи му чувствата си, или поне намекни за тях, иначе може цял живот да си задаваш въпроса "какво щеше да стане ако..". Много е мъчително, повярвай ми. Кажи му-и в двата случая печелиш: ако те отреже ще знаеш,че не е за теб и ще спреш да си губиш времето с него и да страдаш. Ако пък не-ще бъдете една много сладка двойка!

Заслужава си да опиташ, нали? Освен това, щом толкова го обичаш, редно е да го осведомиш. Най-малкото, ще му дигнеш самочувствието и винаги ще те помни с хубаво. Няма смисъл да обичаш някого, щом той не го знае!!!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 34ed00f655
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хораааа моля ви дайте съвет :( един едничък поне......

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 59bfd62454
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори и обвързани момчетата, а и момичетата обичат да флиртуват. Когато си харесаме някого обикновено виждаме това, което искаме да видим и не обръщаме внимание на очевидни неща. Ти си предполагала, че момчето си има приятелка, но усмивката и вниманието му са претъпили сетивата и правилната ти преценка. За съжаление в ситуация като твоята са изпадали много хора и пътищата за изход са само два - или се отказваш, страдаш известно време и постепенно го забравяш, или се бориш за любовта му, като се подготвиш и за възможността да бъдеш отхвърлена.Не е нужно да се държиш непристойно за да спечелиш обичта на някого. Просто можеш да покажеш всичко хубаво, на което си способна. Но решението как да постъпиш трябва да вземеш самата ти.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: b9013f2d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Както опсваш нещата оставам с впечатление, че имаш привличане, но не и влюбване, заради което се колебаеш дали да продължиш да го търсиш или да търсиш друг. отговори си на въпроса влюбена ли си и от това следва какво да направиш.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 34ed00f655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Добре, ако правилно разбирам ти ще стоиш и ще си чакаш..така излиза. Хем не си способна да го отнемеш (което е кофти постъпка - на мен са ми го правили и не е хич приятно, трябва да си 100 ама 100% сигурна, че си луда по него, за да не е напразно всичко) хем искаш нещо да става. Или действай просто за информация да знаеш и от негова страна какво е положението или го забрави... Най-лошо е да стоиш и да се тормозиш..Нз, но трябва да анализираме по-скоро неговото поведение-тя твоята е ясна ти си "ин лав" айде дръж ни в течение и успех !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 34ed00f655
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам как бих могла да говоря за любов, макар и от пръв поглед... За мен любовта се осланя на повече на комуникация, на допирни точки, на отношение от страна на партниора, а в случая аз нямам налице тези фактори по които да съдя влюбена ли съм или не..

Но все пак увлечението ми е доста голяма и бих искала да прерасне в нещо повече, но на този етап май ми остава единствено да чакам или поне да се опитам да се информирам малко повече, а? Какво ще кажете. Благодаря за изказаните мнения и ще се радвам ако получа още ...благодаря. Моля ви давайте своите мнения....

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9efb1f769e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да чакаш? О, не! Така до никъде няма да стигнеш! Или забрави за него, или му кажи какво чувстваш, за да си реши сам. И така ще знаеш поне дали си заслужава да влагаш надежди. Ти си права, че трябва още да общуваш с него, за да си изясниш до колко са силни чувствата ти и дали той има някакви. Но да седиш и да чакаш без да прави нищо.. забрави! Успех ти желая!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a5e95dad8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ох, мило момиче, и аз съм на ръба :) Така с погледи само се харесахме с един млад мъж, минаваха месеци наред и аз забелязах, че винаги очаквам да го видя. Полека лека - усмивка, поздрав, допир, целувка. Страхотно нали :) на седмото небе. Но!! той си има годеница и се притеснява да продължи. Не знае как, млад е, а аз съм луда и мога да му покажа много неща. В момента не се виждаме, той е примерен, дори да знам, че иска да бъде с мен, дори за кратко. Нямаме бъдеще заедно, но защо не направим настоящето незабравимо :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b9013f2d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей 9, патицо проскубана, не се навирай там където нямаш работа. Остава да си семейна с деца и тогава...

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 34ed00f655
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ей, ей ей !!! Без обиди.... по-спокойно.... всеки има право да избира сам какво да прави с живота и чувствата си.. независимо че понякога е нередно или неморално....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: cd6857b907
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ха ха, номер 10,съгласна съм с теб. И на мене ми писна от тия шибани лелки дето си избиват комплексите, че вече не стават щото са дърти чанти и се занимават с по-млади и сгодени. Ама лелче я ходи и си готви манджите у вас.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: cd6857b907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аааа, и номер 9, надявай се причината "приятелчето" ти да си седи у тях само защото има годеница. Може би просто е разбрал грешката си, ама ти още не си се усетила, че си нежелана и отхвърлена.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 6ee1af5879
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не е важно да е до теб, ако го цениш и обичаш трябва да се питаш-Дали е щастлив с другото момиче? Ако го цениш не трябва да те интересува дали ще си щастлива с него а дали е щастлив с другата-мисли за неговото добро, въпреки че не станало нищо. Друг съвет който мога да ти дам е да не проваляш шансовете му с момичето което обича! Така той ще страда (е ако момичето е лошо можеш да направиш нещо по въпроса). Можете да си бъдете приятели, нали? :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker