Гузно ми е, че съм правила секс без връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гузно ми е, че съм правила секс без връзка
преди: 7 години, 21 дни, прочетена 2329 пъти
Здравейте! Момиче съм на почти 18 г. Напоследък се чувствам отвратително от факта, че съм спала с 5 момчета, а съм имала връзка само с 1 от тях. Знам и че бройката, която съм направила не е от най-нормалните за възрастта ми, осъзнавам го и го отчитам като грешка, но най-много ме измъчва това, че тези отношения си остават почти винаги във фаза "просто секс". Проблемът се крие основно в крайно ниското ми самочувствие. Имам чувството, че ако не правя секс с момчето просто няма с какво друго да съм му интересна. Осъзнавам каква глупост е това, но го осъзнавам чак след като вече съм допуснала поредната грешка. Общо взето всеки път се получава следното: появява се момче, което проявява интерес към мен, вече изглежда, че ще се стигне до връзка, правим и секс и в последния момент аз решавам, че дори да започнем връзка аз пак няма да съм му интересна с нищо и тази връзка ще приключи фатално. Въобразявам си автоматично как ще започне да ми изневерява, да ме лъже, да ме пренебрегва. Комплексът ми идва може би основно от там, че нямам почти никакви приятели и все си мисля, че това би било проблем във връзките ми, че момчето, с което съм ще ме мисли за смотана, за неориентирана и т. н. Заради страха, че няма да мога да го впечатля достатъчно и следователно ще бъда наранена, прекратявам всичко и в крайна сметка пак не се стига до сериозни отношения, въпреки че сме правили секс. След това се чувствам ужасно гузно, че съм спала с мъж, с когото няма да имам нищо по-сериозно и дълготрайно, чувствам се като леко момиче и това ме изяжда отвътре. Никога не ме е зарязвало момче, само аз съм слагала край. Но ми е много трудно да преодолея тези свои страхове. Комплексите и страховете ми ме затварят в кръга на самотата. Заради тях от една страна правя в много ранен етап някакви неща, които би трябвало да се случат на по-късен етап от отношенията (визирам сексуалните отношения) и пак заради тях от друга страна не позволявам на тези отношения изобщо да станат сериозни. Въртя се все в един омагьосан кръг и не знам вече как да изляза от там. Съвети не знам дали някой може да ми даде, аз имам проблем със себе си и само аз мога да го реша, това е ясно, но ми е интересно да чуя мнения по въпроса. И има ли други като мен (всъщност по-добре да няма, че сама се плаша от това, което написах :D)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 19 дни
hash: d88b0fa1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм по-голяма от теб и това ми се случва цял живот. Не ми е гузно, но ми е мъчно, че рядко срещам мъже, които ме обичат и ценят, а не само ме използват за секс. Дори вече нямам желание да го правя от яд и омраза към всички мъже, макар че и аз съм човек и имам нужда, но я карам само на мастурбиране. Нападат ме с директни предложения за секс, което ме отблъсква и плаши, тъй като като по-малка съм била сексуално изнудвана. Винаги съм искала да срещна някой, на който да му пука за мен и да се грижи за мен, а не само да мисли как да си напъха члена и след това да се прави, че не ме познава и да ме отбягва сякаш се срамува от мен, или да ми казва неща от сорта "Не ме търси вече, забрави за случилото се... "Преди живеех в малък град и ми се е случвало да спя с някой и след няколко часа, когато ме срещне на улицата да се прави, че не ме познава. Винаги съм се чудила какво толкова ми има, никога не съм имала име на лека жена и съм подбирала мъжете с които си лягам. Изглеждам добре, не мисля, че някой трябва да се срамува да излезе с мен на улицата, на ресторант или кафе, нито пък търся някой, който да ме гледа като писано яйце, да ме води по вечери и почивки. Винаги съм си харесвала обикновени момчета, но никога не ми се е получавало. Вече съм се отчаяла, че някога ще срещна някой с който мога да имам съвместен живот, а не просто да задоволявам сексуалните му нужди от време на време. Моля, дайте ми някакъв съвет, трябва ли да променя нещо в себе си? Къде е грешката ми? :(

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: fbe40fcde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен, ако не е измислена отново от комплексирал се от жените индивид, тогава е нормално, не сме в 15ти век. Мъжете не с 5 спят без връзка ами с 50 и после така жлъчно натякват, че жените били курви та направо се изприщват, ама не минават вече тея от много време.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 639fe8a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен трябва да спреш да гледаш зле на себе си. Харесвам точно срамежливи и притеснителни момичета, защото са сладки. Това не е нещо лошо.
Недей да продължаваш така. Не раздавай тялото си напразно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: 8542aac532
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не разбрах от какво се страхуваш? Една връзка може да се получи, но може и да не се получи. Има хора, които ходят с години и накрая се рзделят. В това няма нищо страшно. Това са нормални неща от живота. От какво те е страх? Че ще живееш сама? Всички ние сме сами в този свят. Ходим по собствената си пътека. Може да не сме самотни, но сме сами. Дано разбираш какво искам да ти кажа.
А за секса е точно обратното на това, което правиш- момчето ще тича след теб, ако не му даваш секс. Като го получи обикновено не му е интересно след това. Сексът е едно от най-ценните неща, което може да дадеш на мъжете. Избери на кого ще го дадеш и дали заслужава. А не да го даваш на всеки без да преценяваш.
Изобщо си объркана. Ако може отиди на психолог да си изасниш комплексите и страховете. Ако не-седни и чети книги по самопознание и мисли откъде са дошли комплексите и страховете. Самолекувай се.
И -обичай и уважавай себе си. Приеми се каквато си и се харесвай.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: a152b28b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Опитай се да не повтаряш тези грешки! Бъди слна и ще успееш! Недей да мислиш тези неща. Това, че нямаш приятели не означава, че ще те сметне за смотана. АКО ТЕ ОБИЧА, ЩЕ ТЕ ПРИЕМЕ ЗА ТАКАВА КАКВАТО СИ!! Недей с тези комплекси! ЗНАМ, ЧЕ Е ДНЕШНО ВРЕМЕ ИМА МНОГО МЪЖЕ, КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ, НО НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА(ВЕЧЕ СА МАЛКО СВЯСТНИТЕ, НО ВСЕ ПАК ИМА) Ако не останеш с едно момче дълго, няма как да разбереш, че не те обича!

 
  ...


...
преди: 7 години, 19 дни
hash: b9f351e4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Номер 1, не се обиждай, но ми звучиш като кварталната ку.. ва. Може и да не съм прав, но така изглеждат нещата отстрани, всеки иска да те... , но никой не иска да приказва или да го виждат с тебе. Май много лесно даваш. А пък излеле ли ти име вече край. Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: c075a309e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ех, момичета. Болно ми става като чета такива истории. Имай малко самоуважение и спри да раздаваш тялото си като милостиня. Грозно е.
Просто спри да спиш с разни хора, докато не откриеш правилния човек, с когото искаш да сключиш брак и да прекараш останалата част от живота си.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 4c7171789d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами както виждаш живеем в противоречив свят и много от нещата, които се втълпяват на хората просто ги объркват. Накратко какви изводи съм си извадила за случаи като твоя. Първо проблема в теб - ами ти сама си го правиш, както каза никой не те е зарязвал, ама като започнеш да мислиш как ако стане връзка ще те наранят, самата ти не започваш такава, просто страха ти те контролира. Казваш не си интересна- по принцип всеки човек се подценява много повече отколкото другите го подценяват- това е доказано. Но при теб пак тези мисли те водят може би до действия като отдръпване и затваряне с цел да не стане връзка, за да си потвърдиш, че ето-аз съм толкова смотана, че сама за секс ме използват. Съвета ми е да си промениш мисленето, да не си толкова строга към себе си и да изтъкваш хубавите си черти, да мислиш, че заслужаваш някой да е с теб, а не обратното.
Второ - ето номер 1 с опита с мъже дето спят с нея и я зарязват. Ами на доста мъже им е втълпено, че ако спят с много жени се доказват като мъже. Номер 2 също е права. те дори не мислят, ами трупат бройка с цел да се докажат като мъже, и затова не те търсят след това, защото за момента си им свършила работа и дебнат следващата. След като натрупат доволен брой жени, вече искат за семейство някоя непорочна, понеже жената за семейство вече се връзва в друг образ- сериозна, невинна, не спала с целия квартал и т. н. Тоест в един момент търсят едно в друг друго, ама и те самите не разбират как са роби на моделите дето им спускат отгоре така да се каже, а нямат собствено мислене.
Трето - жените дето правят секс с всеки дето им поиска всъщност угаждат на мъже, които трупат бройка за да се докажат като мъже. Само че тези жени например номер 1 - тръгват с идеята, че след като правят секс с този мъж, той ще го оцени и ще иска връзка с тях, но не разбират, че той си трупа бройката и затова не му пука за нея. Оттам тя отива към следващия със същото поведение и очаквания и оттам следва същото развитие. Оттам в един момент се оказва, че е натрупала голяма бройка, дето вече започва да си мисли, че става само за еднократен секс и започва да се причислява към жените от тази категория, като загърбва първоначалния стремеж съм истинската връзка и любов, която е търсила.
Единственото което мога да дам като съвет в тези случаи е - мислете със собствената си глава, чувствайте със собственото си сърце- ако не искаш да правиш секс с някой и не го чувстваш, не го прави, дори това да значи да го изгубиш. Тази покупко продажба на отношения и секс както се вижда до нищо добре не доведе- разводи, извънбрачни деца, деца от един втори трети, самотни хора, изтощени, обезверени. На авторката - не си купувай внимание със секс - както виждаш щом 5 пъти не си могла да си го купиш, и в другите случаи няма да стане.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: d9961c8920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами авторке -ти сама си си виновна, че първа даваш секс, а не мога да разбера друго, че после ти късаш с тях... е търси вина в себе си(замисли се и за момчетата, които са спали с теб, какво си мислят след като си прекъснала така наречената връзка-сигурно си мислят, че те са сгрешили някъде и така им вкарваш вина и на психиката им влиаеш зле)... и какво следва... че вината е изцяло твоя-замисли се над това!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: d9961c8920
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер!
Ако не си промениш поведението и в другия си живот пак ще те използват мъжете(поведението ти те издава мила... там наблегни, там ти е кусура)!
А и казваш, че има мъже, които след няколко часа дори се правят, че не те познават след като са спали с теб.... ами аз мисля, че дори те се познават един-друг или имат инфо за теб, че пускаш лесно(замисли се над това!

 
  ...

...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 4a2cc6ef8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това винаги ме е очудвало при жените.. как мъжете могат да правят секс и да не им пука, а вие го мислите чак толкова. Това си е забавление бе хора. Нали се забавляваш и ти? Като ти предложи един мъж директно отдай се на момента и толкова, ти ако знаеш, че си си ценна за теб, какво ти пука дали ще се обади след това, въпроса е да цениш себе си и да имаш характер. Проблема обаче е, че повечето мъже правят секс по егоистичен начин. Гледат те да се забавляват и те "употребяват" но има и мъже, които целта им е да задоволят теб. Целта на секса е да направиш другия щастлив и по този начин и себе си. Вече ако искаш ти сериозна връзка е друг въпрос..

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 4c7171789d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 недей да се чудиш, ами попрочети малко за разликите между мъжете и жените. Ти се чудиш, ама няма да си ти този който е забременял и да взема тежки решения дали да бъде самотен родител защото не може да разчита на такива като теб ето само се чудят. Да чудят се къде да си начешат някои неща и затова като стане напечено и им е чудно как е станало. Ти пак продължавай да се чудиш като на мъжете от малки им втъпляват, че ако имат много жени са супер велики, а една жена ако има повече от двама е пропаднала. Да не говорим за съвсем различната емоционалност между мъжете и жените. Ти си се чуди от такива като теб дето само се чудят си си мислят как да прекарат някоя за да си направят своя кеф сме на това дередже. Може ли да има толкова глупави и повърхностни мъже като 11 - ами може, дано свястна жена да не попадне при този.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 2b5cd4826e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   и до авторката и до номер 1: А защо не пробваш да поизлизате малко с момчето преди да му пуснеш? Сложи си примерно лимит минимум 2-3 срещи преди секс. Тогава ще видиш как се отнася към теб пред други хора, да не излезе, че още на 1-вата среща се прави, че не те познава... То всеки има сексуални нужди, но основната нужда трябва да ти е по-дълготрайна, т. е. любов и нормални взаимоотношения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker