Мъжът ми е много дребен. Помощ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми е много дребен. Помощ!!!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3918 пъти
Здравейте! Аз и моят приятел сме заедно от повече от 3 години. Разбираме се добре. Аз съм на 22, а той на 23 години. Като цяло имаме нормални взаимоотношения, имаме общи интереси и си пасваме. Но има един проблем, който до сега не осъзнавах, или и да съм осъзнавала, не съм го приемала за сериозен, но ето, че вече не се чувствам добре от известно време насам и ви моля за съвет. Аз съм 1. 70, а той 1. 72, но е доста дребничък и по-слабичък от мен. Аз не съм дебела, но съм видимо по-едра от него. Постоянно се подлагам на някакви диети с цел да стигна неговите килограми, но не се получава, той просто е много дребен. За високи обувки и дума да не става! Чувствам се зле, загубила съм всякакво самочувствие, че съм красива и женствена. До него се чувствам чак дебела и това ме потиска. Сигурно звучи доста повърхностно отстрани, но наистина съм изпаднала в някаква депресия, а не мога да споделя с него, защото знам, че ще го обидя. Кажете ми какво да направя? Не ми пречи толкова самият ръст, той не е по-нисък от мен, но като е толкова слаб, понякога изглежда, че аз се извисявам над него. Неудобно ми е дори да обличам негови тениски, защото ми стоят по мен, което още повече ме потиска. Пак повтарям не съм дебела, имам нормално тегло за ръста и годините си, но той наистина е доста слаб и изглежда толкова дребничък до мен макар, че не е прекалено нисък (има и доста по-ниски от него). Всичките ни приятели (и мои и негови) от мъжки пол са по-високи от него. А и аз до сега съм общувала само с високи момчета и такива са ми били гаджета и сега се чувствам супер нелепо. Сигурно ще се запитате защо се замислям над тези неща чак сега, след 3 години. Ами, може би, защото чак сега взаимоотношенията ни станаха по-сериозни и всеки човек започва да се замисля за бъдещето си и т. н. Мислите ли, че трябва да го зарежа, само защото е толкова дребен? Наистина го харесвам, но харесвам и да се чувствам защитена до един мъж, а някак си при нас това не се получава, по-скоро се чувствам като негова по-голяма сестра (само на външен вид, разбира се). Мислите ли, че това ще продължава да влияе на евентуални по-нататъшни взаимоотношения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b6c0f8b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж ти ако не си дебела няма как да си по-едра от него, но наистина е малко по-нисък от нормалното, но и ти си по-висока от нормалното така че сте се намерили.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ac5abc3e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм доста слаба и приятелят ми е по-едър от мен, но за ръстта си е кльощав. Направо си му казах, че прилича на скелет и това не ми харесва. Знае си го и не ми се обижда, когато му мрънкам да се храни като нормален човек и да спортува, но за сметка на това хич не слуша.
Обидно е, само когато кажеш на дебел човек, че е дебел и на негър, че е черен. ;) Към хърбавите е прието да се отправят всякакъв род забележки и подмятания, така че може да му предложиш да спортувате заедно и да си направите някакъв хранителен режим или нещо подобно. Това в случай, че още го харесваш наистина и искаш да продължиш с него, а не си търсиш причини да го зарежеш, защото вече не изпитваш същото.
Нормално е с развитието на една връзка, когато отимине еуфорията и дрън-дрън, да започнеш да се вглеждаш по-внимателно в човека, да видиш някои от по-слабите му страни. Никъде в поста ти не видях желание да се направи (поне) опит за решението на ситуацията, говориш директно за късане. Помисли си дали наистина "живите мощи" са нещото, което те дърпа от него или причината е по-сериозна.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 14c87480fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей, приятелят ти, въобще не е дребен, ръстът му е съвсем малко под средно статистическият за България. Или яката си се филмирала, или имате някакъв друг проблем в отношенията. Може би държанието му, те кара да не се чувстваш "защитена", каквото и да значи това. Проблема е в теб, в целият текст, не прочетох нито един път, обичам го, а само, харесва ми, имаме общи интереси, пасваме си и т. н. Ръстът му със сигурност ще повлияе на евентуалните ви бъдещи отношения, ако не е той, ще откриеш нещо друго в него, за което да си задаваш същите въпроси. Като те чета, май вече си го отписала, дали да го зарежеш, или не, е лично твой избор, единственият съвет който ще ти дам е, ако решиш да го направиш, спести му реалната причина, че ще му докараш, зверски комплекс.


Ниски мъже

Ал Пачино - 170

Йосиф Сталин - 165

Уинстън Чърчил -168

Владимир Путин - 170

Майър Лански - 152

Пабло Ескобар - 166

Волфганг Амадеус Моцарт - 160

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 29cf28c3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Със сигурност, не ръста, а килограмите са ти проблема, защото натъртваш на тях, колкото и да не си признаеш. Свали килограми! Хората над 18 години, могат да се подлагат на най-различни диети. Вземи превантивни мярки навреме.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d34005eff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 3, ръстът му е доста под средностатистическия за българския мъж. Аз рядко виждам млади мъже под 1. 80. Аз съм 1. 88 и повечето ми приятели и познати са колкото мен или малко по-ниски, като някои са дори по-високи от мен.

Въпреки всичко, ръстът не трябва да е проблем в една връзка, стига да не става въпрос за разлики от порядъка на 50 см. А не се знае дали с времето момчето няма да напълнее, много млади мъже са доста слаби и с годините качват килограми, дори понякога твърде много. Според мен проблемът лежи другаде.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 98d5a31512
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не съм дебела, просто мъжът ми е много дребен ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 771bf0acc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Бaх... и поколението му ще сa дребосъци. Зa жени е ок, но мъж дребосък, искaш ли дребен син със същите проблеми? !
Пък и явно е, че не е сaмо ръстa проблемa, може би още не си готовa дa признaеш, но имa и друго, по- сериозно щом допускaш рaздялa.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c81254cd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Номер 6 - Коментираш, без да знаеш статистика! Българските мъже, не са едни от най-високите. Днешното поколение след 1992 година са гиганти, чак след още 10 година, може да се направи статистика гласяща, че ръста на българският мъж е над средното. А 170-175 не е ниско за един мъж! Всички коментирате, колко сте високи, а аз съм 165 см и всички мъже, които виждам са средно положение тоест 170-178.
Рядко са мъжете, които са над 180-185. Преувеличавате за височината и за размера на мъжкото достойнство винаги, но за кг, никога не бихте го направили интересно. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c34cc67875
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До номер 5, защо авторката трябва да отслабва, а не приятелят й да качи малко мускули. Все ние жените да отслабваме, писнало ми е от такова мислене. Съвет към авторката, на 22 години си не знам за какна сериозна връзка говориш в такива времена на такава възраст и то при положение, че и двамата сте на почти еднаква възраст. Имала съвсем гадже колкото мен високо и изцяло причината да го зарежда беше това, че е нисък, сигурно беше и по-нисък и от мен и много слаб. Сега като са по-ниски да си търсят по-ниски момичета, същото се отнася и за момичетата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 725ae419f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 Коя си ти че ще определяш на каква височина е задължително, да се хваща приятел/съпруг/любовник? !
Височината няма значение, за една любов, какво се връзвате на авторката, тя си измисля оправдания, защото проблемът й е друг, но ние не го знаем.
Моят мъж е 1, 85 см, а аз съм 1, 64 см, но това никак не пречи на връзката ни и двамата сме слаби, но дори и да бях пълничка, като авторката, а моят да си е слабичък нито аз щях да го върна, нито той мен. В една връзка, къде по-важни неща има, за да има раздяла, а тя на 22 седнала, да ми 'реве', как гаджето й бил нисък и слаб.
Има два варианта- 1- Да отслабнеш и да не изглеждаш, толкова голяма до него 2-Да приемеш всичките му недостатъци на теб и на него и в името на любовта, ако я има да си с него, а 4 години, не са никак малко.
Да не би преди 4 години, да е бил 'мега висок', за да си тръгнала с него? Утре ще напишеш тема- Миришат му краката, ще го зарежда, защото не се търпи, това милата ми е адски комплексирано.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 13f5143c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Девойче, на твоят приятел не му трябват мускули, а сантиметри. Казваш, че е на 23. Амии, няма как да порасне повече. Очевидно имаш проблем и съмнения, породени от природните инстинкти на почти всяка жена, природните инстинкти да търсят солидност и стабилност в партньора. Опасявам се, че всеки мъж под 1. 80 ще е лош вариант за теб. Не можеш да се бориш с природата си! Утре ще създадеш семейство с този и ще се появи някой висок красавец, какво ще правиш тогава? Знаеш ли това, има много жени дето изневеряват на мъжете си, само защото им липсва тестостерон. Тук някои жени раздават уверено минуси на подобни твърдения, което е граничещо с това да дадеш минус на някой, който е написал че човек не може без вода. Не се привличате от ниски мъже, разберете го. Ти сама го пишеш "не с ечувствам женствена" ами как ще с ечувстваш женствена, та той е под средния ръст за мъж в България. Той има нужда от миньонче, не от теб.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6d30c57f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Девойче, проблемът не е в приятелят ти, а в теб. 1. 72 ръст не е болка за умиране. Явно чисто човешките му качества не те привличат и не ги оценяваш. Гледаш физически недостатъци, за които човека няма вина. Вгледай се в себе си, сигурен съм, че и ти не си идеална. Ако ниският ръст на приятеля ти е проблем за теб - събери си багажа и го освободи от присъствието си - ни не го заслужаваш. Дай му възможност да си намери достойна жена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 13f5143c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   "1. 72 ръст не е болка за умиране" Така е.. ако тя е 1. 55. :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 14c87480fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 6, цитирах статистика от НСИ, това е средно статистическият ръст за България, предполагам, че няма нужда, да обеснявам как се изчислява.
Това което ти виждаш, и това което, аз виждам, са две различни неща, но и двете са грешни, защото почиват само на нашият личен опит, който трудно може да се вкара във формула.

Малко се олях:)

Иначе съм съгласен с теб, разликата във височината, не трябвя да бъде проблем, проблема наистина лежи другаде.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a533eb56a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Явно не го харесваш достатъчно. Намери си друг.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70ed56b956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не е важно да е голям, важното е да е енергичен :).
Извън шегата - казаха го по-горе: търсиш си някакъв друг, този не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 564b7a942a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не разбирам какво значние има това, че той е по слаб от тебе? Най важното е, дали сте щастливи двамата заедно, или не. Ако отидеш на морето, ще видиш че при англичните предимно, мъжете обикновенно са слаби, а жените им дебели и на никой не му пука. Мисля че който ти ги вкарва в главата тези мисли, просто ти завижда и иска да ви раздели. Приеми себе си и него такива каквито сте. Когато се срещнахте за първи път, нали първото нещо което ви привлече двамата, беше външния ви вид!

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: b2e4a4fcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей. Замисляла ли си се ти как би се почувствала ако приятелят ти се чуди дали да те зареже, защото изглеждаш по-едра от него (дори и да не си)? Много е неприятно, когато хората се вглеждат недостатъците на останалите. Особено, когато нямаме власт над недостатъците. Аз съм 160см висока и умирам от желание да имам твоята височина. Просто високите жени сте си по-секси от нас ниските, но вече съм на 24 години...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: fa7a89eed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Няма кво да се чудиш, зарежи го да не си трови живота с теб!!

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 4245cb7e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Въртят ли ти се такива мисли в главата, ще стане лошо. Примири се или се разделете, нямаш друг избор. Утре ще затичаш след някой висок симпатяга, което си е съвсем нормално и заложено инстинктивно. Почти всяка жена се чувства удобно, ако е ниска и женствена до приятеля и висока сред останалите жени. Хората се комплектоват и тези подробности имат голямо значение, колкото и да не им харесва. Ева Лонгория и Шарикира, ей такива му подхождат на ръст, а иначе аз обожавам жените от 1. 68 до 1. 74 максимум.

 
  ...

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 3f7e681a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами вие като се събрахте преди повече от три години тогава ти не видя ли тези негови, според теб, "недостатъци". Май за това време ти си напълняла доста затова се чувстваш кофти. Той по-висок от теб, а ти изглеждаш по-едра от него. Ясно е, че ти не можеш да удържиш килограмите си. Не казваш колко тежиш ти и колко тежи той. Не ми се вярва ако сте еднакви килограми той да изглежда дребен. Ами ако ти продължаваш да пълнееш той какво трябва да прави, да те изостави ли. Вие жените сте много капризни, сега ти се вижда дребен, утре може да му намериш друг кусур, а в себе си не виждаш нищо нередно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 14c87480fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 20, хубави съвети, но ти самата не ги слушаш, няма смисъл да "умираш" от желание за малко сантиметри отгоре, защото има доста мъже, които страшно много харесват жени с твоят ръст. Секси-то, идва не от височината, а от излъчването, харизмата, държанието, усмивката, погледа, отношението и т. н.. Пиша ти го, защото май си развила кофти комплекс, а това, гарантирам ти, че не е никак Секси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker