Любовен многоъгълник.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен многоъгълник..
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2201 пъти
Здравейте. Историята е прекалено дълга.. Започнах работа, запознах се с един човек. Сприятелихме се много бързо, бяхме само приятели, всеки беше с друг човек. След няколко месеца всеки се раздели с половинката си и започнахме връзка. Бях много уплашена, всичко беше на моменти и въпреки, че и двамата се обичахме до полуда се разделихме. Заминах извън града за 5 месеца. През цялото време поддържахме контакт бяхме близки както преди. Прибрах се и двамата бяхме готови да бъдем заедно отново, защото се искахме.
Месец преди да се прибера обаче се появило момиче.
Момиче, което си има приятел. По-възрастен, с финансови възможности, но той е лудо влюбен в нея. Тя го лъже, че има чувства към него, че иска да бъде с него, че ще зареже съответния господин, но вече половин година не го е направила под предтекст, че са заедно много дълго време и нямало как, но въпреки всичко обича и него и иска да е с него. В крайна сметка младата дама върти двама, които да тичат по нея, да и угаждат и тя да си живее живота. Подкрепих го, въпреки всичко, защото го обичам прекалено много, за да го загубя. Бях до него през всеки един момент, лошото е че поддържахме и други взаимоотношения. Приятелят на момичето си живее спокойно не подозирайки нищо, тя си живее спокойно мислейки, че има всеки, който поиска. Само аз и той сме наясно с цялата тази ситуация. След време започна да му омръзва да чака и да се надява, започнахме да прекарваме повече време заедно, сподели ми, че има чувства към мен и може би нещата между нас ще се получат, може би трябва да започнем начисто. Но въпросната госпожица пак го омайва, а тъй като той е наивен, несигурен и страхлив и се поддава на манипулация. Сега е пред дилема коя да избере. Не знам как да постъпя. Той знае, че го чакам и че искам да съм с него. Той също иска да е с мен, но се страхува, а и иска и нея, въпреки, че знае, че тя няма да остави приятеля си. Не съм мислела, че мога да изпадна в такава ситуация. Мъж на 30 да не може да реши какво иска? Аз съм му преди всичко най-добрия приятел? Как трябва да постъпя? Да продължавам да чакам и да го подкрепям, въпреки, че се чувствам ужасно наранена или просто да си тръгна? Той има срок от седмица да реши какво ще прави? Но по скоро въпросът е какво да правя аз?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 3da241eae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отегли се. Щом се колебае значи не е сигурен в чувствата си или там мераците си към теб
Много глупав ми звучи този твой приятел. Какво толково му харесваш, че чак обичаш. Звучи бетер жена. Според мен е с теб защото е самотен, няма коя да му се върже на тъпотията. Не е мъж на място такъв не ти трябва. Съхрани себе си - нервите, достойнството, себеуважението.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ce19980fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти напиша директно какво мисля аз-той обича другата. Не вярвай на такива глупости-че тя го омайва, че той се поддава на манипулация. Я се опитай да омаеш и да манипулираш човек на който не му пука за теб. Все пак говорим за 30 годишен мъж, не за някой тийнеджър. Ти за него си просто резервен вариант. Знам, че не ти харесва това, което пиша, но послушай една по-зряла от теб жена-истината боли веднъж.... Лъжата-хиляди пъти...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4fb09d8142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дори и да "избере" теб, ще продължи да се вижда и с нея. Само че този път ще го крие! Това ли искаш?
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: df627b9d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти си първа резерва - действай като такава. Ако на една резерва и предложат титулярно място в друг отбор какво прави? ! Или сменя отбора където е титуляр, или си стои първа резерва с надеждата да играе.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: ebfc40b02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Май човекът който не знае какво иска, си ти, доста въпросителни видях в поста ти. Не знам как го търпиш това положение, той да ти обяснява как е с друга, а ти да седиш и да чакаш, това не любов, а мазохизъм. Тоя лольо, направо му набий шута, пълна п. тка е, другата възможност е, да седиш, да чакаш и да пишеш анонимни постове.

 
  ...


...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 89a5f0c65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Той те има тебе като резервна гума. Той е влюбен в нея и иска да е с нея, но тебе те държи за само ако нищо не стане с оная, тогава ти си на ред, така че той няма да остане на сухо. На него не му пука за теб и ти само страдаш. На тоя един ритник в задника и си намери някой друг за който ти ще си №1 и няма да те мотае.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 4b51f3a906
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти кажа какво мисля, макар че сигурно ще заболи. Вероятно съперницата ти е по-красива от теб. За много мъже това е най-важното. Не се връзвай на всички приказки за манипулации и т. н. Манипулаторите в многоъгълника са двама - другата жена и твоят човек. Ако чак толкова го искаш, мога да те посъветвам как ти да станеш манипулатор и какво да направиш. Естествено, рискуваш да го загубиш завинаги, но по-добре да те заболи веднъж сега, отколкото повече след време. Тази тактика е добре изпробвана, въпросът е да си достатъчно силна, за да изпълниш всичко, което ще ти напиша.
Първо, спри да си винаги на разположение. Човешката природа работи по следния начин - колкото по-трудно е да се постигне нещо (в случая - връзка с теб), толкова по-голяма е стойността му (твоята стойност) в неговите очи. Или иначе казано - другата жена може и да не е по-красива, но е по-малко достъпна. Кара го да я чака. Среща се с него, когато тя желае и когато на нея й е удобно. Той тръпне в очакване за нея. Знае, че ти си на разположение, затова не ти отдава кой знае какво значение.
Въпросът е - как да промениш това? Как да повишиш собствената си стойност в неговите очи?
Отговорът - като спреш да бъдеш на разположение. От личен опит знам, че мъжете много се шокират, когато промениш поведението си. Ако си била много мила и добра, а след това ги игнорираш, в началото дори не вярват, че наистина го правиш.
Моят съвет е като за начало да спреш да отговаряш на обажданията и съобщенията му за няколко дни, най-добре 3 дни. Или ако е твой ред да го потърсиш, да не му звъниш. Просто го игнорираш, докато не те потърси сам. Знам, че е трудно, но го направи. След като те потърси, изчакваш 3 дни. Ако ти е писал някакви извинения защо не те е търсил, игнорирай ги и на третия ден му напиши нещо от рода на: Здравей, как си? Напоследък бях много заета, нека се чуем тези дни.
Важно е да звучиш леко, безгрижно, неутрално. Нека се зачуди какво става.
Ако решиш да следваш тази тактика, пиши и ще ти дам съвет как да продължиш нататък.

Въпросът е дали наистина смяташ, че такъв мъж си заслужава? Пак от личен опит смея да твърдя, че такива хора трудно се променят. Щом сега върти две, след време може отново да го направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker