Възможно ли е толкова силна любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е толкова силна любов?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2235 пъти
Здравейте, имам връзка от почти 4 години с момче, което е 6 години по-голямо от мен. На 19 съм. Проблема ми е, че съм доста ревнива и не вярвам на никой, абсолютно на никой... Той е единствения, на който съм се доверила. Мисълта ми е друга. Постоянно чета в сайтовете, също така виждам навсякъде и чувам как всички си изневеряват и не мога да повярвам как само той е различен и ненавижда изневярата. Всеки негов приятел изневерява на приятелката си, но само той ми е верен. Някак си ми е странно, понеже всеки в днешно време лъже, как точно на мен се падна такъв истински мъж. Работен, честен, добър човек. Много съм щастлива и това ме плаши. Досега не съм виждала човек като него и ми е чудно дали винаги ще сме така. От първия ден на нашата среща до сега, ние се обичаме по същия начин. Имам чувството, че само нашата любов е истинска, но много се страхувам, ако един ден той се промени... Хора възможно ли е да го обичам толкова много, че ако не се видим два дни и имам чувството, че сърцето ми ще се пръсне от мъка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 4f919f6cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз това все се чудя. Приятелят ми твърди, че няма да ми изневери, че мрази изневярата и тн. Понякога му вярвам, но на мъжете им се носи славата на женкари, виждам ги в обкръжението ми, чувам какво си говорят, по филмите и споделените истории в нета чета как изневеряват. Досега не ми е давал поводи, но аз си имам едно на ум все пак. Просто няма как да знаеш. Хора след 20год брак си изневеряват и дори не подозират, че половинките им могат да направят подобно нещо, даже се кълнат, че не биха го направили, а после разбират, че цял живот са живели в лъжа.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c5fd28e0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мъжете, а жените изневеряват. Просто мъжете сме честни и отговорни, а на жените не знам какъв ви е случая.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1379fe3693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Възможно е, но вече е толкова рядко срещано някой без значение мъж или жена да бъде честен, да е добър към човека отсреща, да не изневерява и прочие. Поради тази причина ние всички не вярваме че има такива хора, има ги но са малко.
Аз също имам такъв човек до себе си и на мен ми се случва да се чудя как го намерих, но най-вече се радвам и съм благодарна че съм го намерила. Препоръчвям ти и на теб същото. Такъв тип хора са кът в днешно време и когато намериш различен човек от всички останали единствено трябва да се радваш нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: bfd32e7f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, ако ти се промениш? Точно, колкото момчетата изневеряват, точно толкова изневеряват и момичетата. Стегни се! Всички имаме страхове. Това не означава, че не трябва да живеем.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d28dfc4ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мисли за утре.
Живей в днешния ден.
Отговора е ДА ще се промени и ДА ще имате проблеми. Дали ще се разделите зависи от двамата, но не може от сега да чакаш разочерованието без дори и да се отдадеш на щастието.
Ако го направиш за какво си живяла? За това 'знаех си, че така ще стане' ли?

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 47e5219346
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно възможно! Но не трябва и да забравяме, че приемаме любовта, която смятаме, че заслужаваме. Вярвайки в себе си и в любимия човек е напълно нормално да получаваме щастие, което "хората-лъжци" само се заблуждават, че имат.
Всичко най-хубаво и успех в живота
МС :))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 736f2c8434
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си ревнива, но го обичаш? Ревноста е далеч от чувството доверие, а какво остава за любов. Не те осъждам наистина, може много да си лъгана, да е на психична основа, мислите ти и скапаното общество(май при теб това е фактор) и егоизмът на хората, масово нещастните връзки и тн. Наистина не искам да те набърквам в религия, но апостол Павел виж какво е казал:

Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.

Водя сексуален живот, имам страхотна връзка (1 за цял живот на почти 24 съм вече), но съм дал свобода на партньора си. Тя е свободен човек. Има и отговорности разбира се. Знам какво изпитваш и това от моя гледна точка не е само любов, а кофти чувства, които ти прецакват връзката. Любов, какво да ви кажа - изневярата е изключена, той или тя не би стъпкала психиката на човека когото обича, по-скоро никога не би правил/а до края на живота си. Но до тази ситуация много рядко стигат хора, които се обичат( главно здравословни причини и други житйски проблеми) Би гледал/а това човешко същество, дори когато е болно, не би го изоставил/а дори и да не те дари с твой деца и тн. Секса е важен за щастието и пълноцена връзка, не отричам това.

С две думи, трябва да имаш повече доверие на човека, иначе това наистина може да унищожи връзка ти, според мен, така както една изневяра, не преувеличавам. Не си допуснала изневяра, но си допуснала не по-малък враг на любовта и доверието според мен, а това имено е ревността. Не можеш да имаш и двете, любов и ревност са несъвместими. Това горе е мое мнение всичкото, без цитата. Аз лично ти пожелавам да си те оправят нещата, да имаш спокойствие и мир в душата и на двама ви, пълно доверие и взаймна любов. Прецени си, но според мен е хубаво да си споделиш тези неща с човека, той, ако те обича би трябвало да ти помогне и да го преодолееш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c5fd28e0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момичета, много ми е интересно къде са тези момчета женкари, дето изневерявали. Само аз ли познавам само верни момчета, които не смеят да погледнат друга, дори и да я няма на близо приятелката им? Защо говорите глупости, наглеци такива.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d11a1203b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е прекрасно! Можеш само да се радваш, аз вярвам, че щом аз обичам и не изневерявам все пак има и такива от срещуположния пол като мен, въпросът е да го срещнеш, да, явно си е рядкост, но щом си го получила, само можеш да се Радваш. И все пак факта, че щом момчето изневерява най-вероятно е с някое момиче, което логично значи, че и ние изневеряваме равностойно. Въпроса е дали обичаш достатъчно и нямаш интерес към друг, ако държиш на някой няма да му го причиниш. Както аз мога, защото държа на него, ако той държи реално на мен също няма да ми го причини..
Радвайте се на това, което имате, защото нищо не е вечно, особено ако неможеш да го оцениш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4a28b50ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се филмирай толкова много, внимавай с ревността, защото можеш да прецакаш всичко. Номер 9, ти го е казала много добре.
Един съвет, спри да търсиш потвърждения, за страховете си, ( Постоянно чета в сайтовете, също така виждам навсякъде и чувам как всички си изневеряват ) гарантирам ти, че ще ги намираш навсякаде, на всяка крачка и във всяка ситуация.

Хора всякакви, едни изневеряват, други не:)

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8f50d14806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В днешно време жените изневеряват много, ама много повече от мъжете и лъжат, така че тва изтърканото, че мъжете имали славата " женкари " е пълна глупост. Стегни се момчето не ти изневерява, аз до преди 2 месеца бях във връзка, която продължи 3 години и 8 месеца, нито веднъж не съм й изневерил, какво ли не правех за нея, а накрая тя излезна една от леките жени. Имай си доверие на момчето, гледай ти да не сгафиш по някакъв начин, защото после наистина ще съжаляваш :) Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: facca53a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за съветите :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker