Въпрос относно страстта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос относно страстта
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1830 пъти
Здравейте, почти всяко живо същество поне веднъж в живота си е изпитвал истинската сила на страстта ( пеперудите в стомаха, подкосяването на краката, необяснимото и шантаво поведение, когато обекта ни на желание е до нас или около нас, мислите, които те обгръщат ден и нощ за нея, ставането рано сутрин преди алармата ти да звънне само за да я видиш колкото се може по-бързо, стоиш до нея/него и буквално да си най-щастливия човек на Земята, да я търсиш с поглед макар че да знаеш, че няма да я видиш днес, очите ти да търсят само и единствено нея и никой друга, дори и пред теб да са най-красивите жени на света, но ти искаш и търсиш отново нея, липсата й, когато тя не е до теб, сълзите преди лягане, защото тя не е до теб, изпълнен си с живот, неизчерпаема енергия, чувстваш се пълноценен) и един момент всичките тези неописуеми неща угаснат като свещ и остават само и единствено спомените, на които се усланяш след като всичко е приключило...
Въпросът ми е дали човек би изпитал всичко това отново или се случва веднъж в живота и няма как да бъде същото както първата страст и възможно ли е да се изпита към същия човек отново след време или максимата "там където е горяло, може да пламне отново" не важи за страстта, защото не мисля, че това е любов, но всичко започва именно от нея нали (предварително се извинявам за втория въпрос, колкото и налудничав да звучи) Моля за сериозни отговори, просто не съм много запознат с всичко това и съм объркан, благодаря:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: db3bdfd990
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може разбира се .Изпитвала съм го два пъти, за съжаление не беше споделено.И дори и след години,когато видя тези две лица краката ми се подкосяват и сърцето ми започва да бие силно.Винаги може да се случи втори път,но за тази силна страст се появява доста рядко.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a417f41352
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А възможно ли е след като всичко е угаснало, страстта и тръпката един ден да пламне отново към същия човек?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: deae3239f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбира се, че се случва и втори, и трети път. Любовта си е любов, колкото и пъти да я изпитваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1874a0c00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, това което описваш не е страст, а тръпка. При всяка нова или недоизживяна любов се появяват пеперудите в стомаха и подкосяването на крака. Щом ти се появяват и след време, това значи че не си си доизживяла любовта към дадения човек.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a93381963c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако нямаш нови срещи с любовта, има шанс да се върнеш към някой в миналото ти и дори да се опитваш да се убедиш, че има още нещо до момента в който не срещнеш новия човек и тръгнеш по пътя на новата любов.
Именно такова връщане не е желателно, трябва да се отдадеш на новото усещане, то ще бъде по силно, вече имаш опита и малките грешки които са създавали пречки преди, няма да бъдат допускани.
Колко от нашите родители са се събрали да правят семейство с човека от първата си по сериозна връзка.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e517133f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за отговорите, защото всичко беше толкова прекрасно и след като стигнахме частта със секса в следствие, на което се притесних незнайно защо и в следващите няколко дена просто всичко, което изброих горе утихна като че ли никога не се е случвало между нас, възможно ли е по някакъв начин да съм подтиснал всичко това в следствие на притеснението или е приключило, не мога да разбера...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fa6996ece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе в историята си ти описваш чувствата на едим влюбен младеж, а не страст. Страстта е нещо друго. Ти казваш "очите ти да търсят само и единствено нея и никоя друга, дори и пред теб да са най-красивите жени на света". Това е влюбеност. Аз мога да изпитвам страст към няколко жени, ако са най-красивите в света още по-добре, но твоето е, пак повтарям, влюбеност. Щом си толкова влюбен много ясно, че ще откажеш дори на "най-красивите" в света. Относно поговорката "там където е горяло, може пак да пламне отново", аз на това не вярвам. По-скоро ще ти кажа, че "щом нещо веднъж е изгоряло, то не може пак да загори и запламти", но ти си знаеш най-добре.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5bcb637728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Човек може да го изпита много пъти, в някои случаи, по-силно, в други по-слабо, но никога няма да е като при първият път, просто всички първи пъти са незабравими.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker