Другата жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Другата жена.
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2424 пъти
Здравейте.
От няколко месеца се виждам с един мъж. Аз съм на 20, той на 28.
Една вечер се запознахме на едно събиране. Запознаха ни общи приятели. Той беше сам там, а п-п си има приятелка от доста време, която е на 29. След няколко дни пак се видяхме. Ходихме на една вила с още 2 двойки. Там правихме секс за първи път. Той беше напълно откровен с мен, когато го питах дали е обвързан и не ме излъга.. ( разбира се аз бях разпитала предварително :D ) Не съм го питала какво е казвал на приятелката си или изобщо нещо свързано с нея, защото знам, че един вид иска да ''избяга'' от нея и точно затова е с мен, просто не исках да е тема за разговор и да му развалям настроението..
Много добре се разбираме с него. Усмихва ме постоянно и той винаги е весел и пуска шеги, за да ме разсмее.. Просто ни е спокойно заедно и ни е приятно, когато сме заедно. След това на вилата се виждахме 2-3 пъти още, след което му казах, че искам да преосмисля нещата и че ми трябва малко време. (1 седмица)
Реших, че не искам да съм любовница и по мое желание прекъснахме контакт за 2-3 месеца. След, което пак се видяхме и вече в продължение на 6 месеца се виждаме по няколко пъти в седмицата.. все едно сме си двойка, само дето той си има и друга.. Идва вкъщи, гледаме си филми, смеем се, готвим заедно, той пазарува, има си свои неща вкъщи.. знаете как е.
Знам, че му е по-добре с мен и той ми го е казвал.. Казвал ми е, че ме обича и аз го виждам в погледа и в постъпките му. Каза ми, че вече му е писнало от приятелката му и нейните детски истории.. но не знаел как да я остави защото са вече 5 години заедно, а тя няма никакво намерение да се раздели с него... Казва, че ако я зареже и тя разбере, че ние сме заедно ще ни създава много неприятности и ще развали връзката и спокойствието ни.
Аз много го обичам и се примирявам някак със ситуацията, но вече започва да ми тежи да съм втората и другата. Ние си имаме общи приятели, които също познават приятелката му, но знаят и за нас.. Но родителите му познават приятелката му и точно поради тази причина не познават мен.
Не знам дали постъпвам правилно. Моля ви, ако сте изпадали в подобна ситуация, споделете опита си или просто споделете мнението си, дайте ми съвет или каквото решите! :) Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 0fafed2bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според ме няма сериозни намерения към теб. Не иска да зареже приятелката си заради теб, защото ще ви развали комфорта. Е и? Той нали затова е мъж, да защитава. Една връзка не е цветя, рози, ягоди и секс. Една връзка е изпълнена с изпитания и трудности, за да се докаже като стабилна. Ама на джентълмена не му се минава през това. А после? Ако станеш ти жената до него и след години имате деца? Там пък ако знаеш на какво са подложени взаимоотношенията между партньорите-този човек просто ще изчезне със 120 при друга 20 годишна.
Слагай картите на масата-или тя или ти. Ако почне да увърта, да знаеш, че няма никакви намерения да я остави.
Освежава си връзката с нея с теб. Това е.
Имах съученичка, която, като бяхме на по 18, ходеше с един господин. Видях го 15 години по-късно. Той отново беше с 18-годишна. Сама си прави изводите.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b125dec38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо се примиряваш със ситуацията да бъдеш втората жена? На мен лично ми изглеждаш като някоя, която бива използвана и на която въобще не се гледа сериозно... Просто си попаднала на поредния мъж, който си върти и приятелка, и любовница, и който въобще не му дреме за чувствата на жените до себе си... Съжалявам, ама оправданието, че "щяла да ви създава проблеми" не са сериозни... Какви проблеми може да ви създаде? Нима цял живот ще си втората? Имам една позната, която си загуби най-хубавите години, бивайки просто любовница, без да има нормална връзка, не прави тази грешка и ти.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f3d7a9af31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Естествено, че не постъпваш правилно. Ти би ли искала да си на мястото на другата? А и не се знае какво от това, което ти казва за взаимоотношенията им е вярно. Постави му ултиматум да вземе решение с коя иска да бъде. Иначе рискуваш да си взе втората.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 419c408647
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Те не са женени, нямат и деца, а той те обичал, но не знаел как да я остави. Глупости на търкалета! 100% той не те обича, може да изпитва влечение към теб, да му е по-приятно с теб и прочие, но действително той те иска само за секс, а като официална партньорка иска да си остане с нея. Причината може да бъде само разликата във възрастта. Ти си много по-млада и свежа, но това е нож с две остриета. Той може да си мисли, че още не си се наживяла и след известно време така или иначе вероятно ще се разделите. Може и приятелката му да има перспективно бъдеще в професионален план, докато твоето все още е неясно. Мъжете търсят свежа кръв за секс, но когато става въпрос за семейство мислят и за това доколко равностоен партньор може да им бъде една жена, т. е дали цял живот ще я дундуркат или реално тя ще внася половината в общия им бюджет. Не знам кое точно от двете е причината, но ти казвам, че няма начин човек който наистина е влюбен и необвързан с брак или деца да държи любимата си като втора цигулка.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70f3c5a569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не искам, да ти разбивам илюзиите, но винаги ще си втората.
Човек, който е обвързан или женен, не очаквай много от него.
Излъгал те е, че си има сериозна връзка, а какво остава и занапред да го прави. Човек, не може да обича 2-ма в живота си! Има място само за един, а другият е заместител.
Ако ти си на мястото на приятелката му, какво ще направиш замисляш ли се? Цели 5 години, да сте заедно и с лека ръка, да ти изневерява под носа, а на всичкото отгоре и да лъже любовницата си, това е двойна игра миличка, ако ти не искаш да си втората и искаш, просто да обичаш и да имаш, някакви взаимоотношения по-добре скъсай с него и да си живее "спокойно" с жена си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4e464701bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ХАХА, що за оправдания! та той си има харем, а ти го търпиш? ! Луда ли си жено? Той не те уважава грам... какво толкова, да я зареже, сега лъже и двете. Големи драми, ах страдалеца той, да го ожалиш. Човек с такъв характер не става за сериозна връзка, независимо дали ще си зареже приятелката заради теб. Това е поведенчески модел, който не се променя! Ако не искаш ти да си в ролята на лъганата приятелка един ден, зарежи го. Не е единствения мъж на планетата, нали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: de9497f7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи си знаела, че има приятелка ама си побързала да легнеш с него, може би с надеждата да я зареже ли какво? И като не е станало си искала време да решиш какво искаш, ама като си видяла че пак не си е оставил приятелката си подвила опашка и пак си тръгнала след него, примирявайки се да си втората. Че чак се залъгва и че били като двойка. Разбери едно - щом досега не я е оставил, няма и да я остави -ти си за разнообразие. Даже ако толкова му е писнала, по-скоро ще иска да приключи с нея по-скоро, а не още да разтяга връзката, като по-късно ще е още по-сложно да сложи край. Ти си се самозаблуждавай. Не искаш да си любовница, ама лягаш с обвързан мъж, след това пак не искаш и се разделяте, ама пак се връщаш при него? Ти знаеш ли какво искаш изобщо или си мислиш, че като се разделите толкова ще му залипсваш, че той ще остави приятелката си и ще дойде да те моли да си единствената. Но виждаш, че това не става и пак се връщаш при него уж не искала да е любовница? Ами изясни си каква искаш да си и да не си и вземи конкретно решение един път завинаги, ние не можем да го вземем вместо теб. Изглежда човека те иска само за любовница, щом досега не е оставил приятелката си, въпреки че си си тръгвала толкова пъти.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5582a3b5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И докога мислиш да продължава това?
Щом са на 28-29
Години един ден ще се оженят и ще си имат дете примерно. А ти?
Щом му е добре с теб, защо седи и с нея? Ти осъзнаваш ли, че ти просто си му един вид разнообразие и отдушник! Щом са 5г заедно, значи има защо.. повярвай ми никой няма да търпи някой толкова време само защото родителите се познават, познават и половинката. Ти си още дете и явно си достаъчно недорасла, за да не разбираш тези неща. Ти ако беше на другото момиче на мястото, как щеше да се почувстваш и осъзнаваш ли, че един ден може да му писне и от теб?
Аз също съм във връзка 4г и повярвай ми ако разбера, че приятеля ми е такъв парцал и си ни менка 2 само защото му е скучно.. ще му счупя главата. В случая той се държи като п***а с извинение.. а ти искаш ли да имаш такъв нерешителен човек до себе си? Разкарвай го тоя кавал.. АМАН от такива "мъже"!!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f2e503e272
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, той уж те обича, а измисля хиляди обяснения и оправдания за да не се раздели с нея. Така му е удобно и с двете-да ви върти на малкия си пръст. По принцип ти не е трябвало да се занимаваш с него изобщо щом той си има приятелка. А и той не те е лъгал... Защо си губиш времето и чувствата с някакъв изневеряващ женкар? Днес както изневерява на нея, утре така ще изневери и на теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: cee27b6474
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не изпускай тоя човек заради другата. Той рано или късно ще я разкара. Ти си му тръпка!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c9779e2e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   М.. не казвам, че не изпитва нищо към теб, но той определено не взима на сериозно връзката ви. Никое... НИКОЕ момче, което е влюбено в едно момиче, няма да постъпва по този начин, след като не му пука за приятелката му, защо не я зареже? Защото тя нямала намерение да го зарязва? Глупости. Е е? И само защото тя няма такова намерение той какво? Ще стои с нея цял живот и ще бъде с туб зад гърба и ли? Много му е удобно да седи на два стола, само че ти трябва да го подложиш на изпитание, за да се убедиш готов ли е той да я остави заради теб. Просто му кажи, че ти омръзва да си другата. Нали казва, че те обича? Нека да ти позволи ТИ да бъдеш неговото момиче, ако изобщо думите му, че те обича са истина. Ти си наивна също като мен, и знам колко боли да си влюбена в обвързан мъж. Имах подобна случка, само че без сексуален контакт с момчето, да, докосваше ме, позволявах му, много го исках, той винаги ще бъде някаква тръпка в живота ми, но се сдържах, защото знаех, че накрая аз ще съм тази, която ще страда. Така че, най-удачно е да му кажеш ако наистина те обича, да покаже връзката ви наяве, а не да се криете като мишки, не после да ходи при другото момиче, да залъгва и нея. Ако те обича, ще разбере.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 29253b900f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Подкрепям напълно номер 11. Не отричам, че всеки от останалите би могъл да има някакво право, но моят личен опит говори в полза на номер 11. Връзката на Авторката е подобна на моята с ЖЕНЕН мъж. При нас с две думи беше и по-сложно, имаше деца, семейство, къща и в крайна сметка пак избра мен. При нас беше същото като при Авторката - на практика в един момент почти заживя в моя апартамент, след работа беше у дома, храних го, прах го дори и излизахме заедно, дори на малки екскурзии ходихме. Една коледа при поредния скандал се разведе и не съжалява. От тогава вече 6 г. сме семейство, но го чаках също толкова време. При Авторката е просто, защото този човек не е женен и няма нито деца, нито семейно жилище. Изобщо да се се притеснява, щом говори, че връзката му не върви и видимо е щастлив с нея, ще се раздели. Просто му трябва сигурност още, че тя е правилната, защото се е и опарил във връзки с неправилна жена. Старата приятелка му е удобна и сигурна просто, имат общи приятели и компания може би, но рано или късно ще разбере за вас най-малкото. Никога не се отказвай от любовта си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 94d3c184bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА:
Благодаря на всички за бързите отговори и за съветите! :)

Искам само да спомена, че той има съмнения, че и тя му изневерява и на няколко пъти бяха пред раздяла. На най-важните дни той беше с мен - на Великден, на Коледа, на НОВА ГОДИНА, на рождения ми ден. Познава семейството ми. Просто мисля, че не само той е виновен в случая.
Ще послушам съвета ви и ще го накарам да избере.. Ако наистина ме обича ще избере мен, ако не.. няма смисъл да си губя времето с него...

Благодаря ви за помощта! :) Хубав ден / Хубава вечер ви желая!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4552c68e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 13 Как разбра, какво е написал номер 11, като все още коментарите, не бяха пуснати от модератор? Защото следя темата и знам, кога и какво се пуска. Шестото ми чувство подсказва, че коментарите по темата на авторката, не са се понравили и не е доволна от съветите, за това е решила, да внесе 'цвят', като напише 2 различни коментара защитавайки тезата й. Не ми е ясно, като си знаете вашето си, защо пускате теми, а след това недоволни, че не са ви подкрепили в написаното? ! Колкото и да си пускаш коментари сама, ще си останеш единствено любовницата, защото обич няма при вас, ако имаше щеше да я зареже и да е с теб в момента.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6032b4f7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Забавлявай се, както той се забавлява с теб. Пък докъдето стигне. Нищо не е вечно, младостта е за това, за да добиваш опит. Сега е времето и да се опариш малко. Вярно, много боли понякога, но то е неделима част от израстването. Имаш достатъчно време за всичко. Имай търпение, чакай спокойно решението на тоя разкрепостен мъж, сигурно ще е в твоя полза.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ee8ffd4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "Който иска намира начин, който не иска - намира причина. " Всичко се свежда до това. Губиш си времето и накрая всичко може да завърши зле и за тримата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 398fdd5e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Защо пък ти тежи да си втората-ами ти просто си втората... или кой знае коя поред в списъка...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 83e72d968a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Малка си още. Ще разбереш... Сега няма смисъл да ти обясняваме.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 791e450bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката:

Към номер 16: Чак ми стана смешно, как изобщо можеш да си помислил/а такова нещо, при положение, че всичко е анонимно и съм написала, че моля за мнението по темата на всеки, който желае да го сподели.. :) Благодаря ти и за твоето и на всички останали. Мисля вече да приключа темата, защото мненията вече стават подобни и са ми достатъчни. Няма винаги да бъда втората, защото ако той наистина я обичаше мен изобщо нямаше да ме има в цялата история.. :) Дано не изпадате в подобна ситуация. Всичко хубаво ви желая. :*

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bc4177971c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 16, виж под двата коментара hash-oвете са различни, което говори че е писано от различни устройства.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9a3d4af8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Оо да чакай мъж, който изневерява, да ти е верен или да те обича. Не е важно, кога е бил с теб, а кого е в сърцето му, кого копнее, кого обича, кого желае и с кого си представя бъдещето. Още си малка, нека си поиграят с теб, тогава ще се осъзнаеш. Глуповата, наивна и гледаш на живота с розови очила, но истината е пред очите ти, но не искаш да свалиш, тези бонбонено, сладки очила, ами живей си в свой. А нека другите, да знаят истината.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6bb65f5159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Н 16 е напълно права.

А колкото до Н 23 Хашовете, не играят роля, защото лично аз съм писал няколко коментара в теми и не бяха хашовете еднакви, така че моля, без да знаете, не коментирайте.

Сега до авторката: Винаги, ще си втората и знаеш ли защо? Защото позволяваш на мъжете, да се гаврят с теб. Днес си на 20 утре, ще си на 30, без мъж и ще си, си пак любовница в очакване, да им приключи връзката/брака, за да си го "вземеш" най-накрая ти.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4c39a40c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторке, пиши какво стана?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4f42e5c764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мадам, от всичко написано мога да ти кажа само едно. Той държи на приятелката си и я обича. С теб е за забавление и от чисто мъжка черта да си хойка при други жени на които не държи просто за забавление и секс. Всеки мъж, който му падне чуждо да не ще го върне. Тези неща, които ти ги казва са философски и заучени фрази. Нали трябва да те забие по-някъкав начин. Съжалявам за откровеният коментар. Но винаги говоря истината и казвам реалноста.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 398fdd5e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Защо ли се опитваме да го съветваме това момиче и да го накараме да си отвори очите?Ами четете-ако той изобщо я обичаше,мен няма да ме има в цялата история.Че какво му пречи нея да си я обича,а теб и други като теб да си ги ползва за секс.Не е важно авторке,с кого правиш секс,важно е с кого живееш,кого водиш при родителите си.Тя насила не може да го държи при себе си,проумей го най сетне.А че те търси за секс когато тя му е отказала и ти си винаги насреща-това не е повод за гордост.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9428253491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Класически лъжец, какво има да се чудиш, авторке. Не хлътвай твърде много, ще страдаш после. Иначе той може да ви върти и двете така с години, историята познава много такива случаи - мир в къщи, любов навън. Някой ден и дете ще има от приятелката си, а ти ще го чакаш да я остави....

Кажи му, че си бременна, и гледай сеир - тогава ще видиш истинското му лице а не фалшивата усмивка, която си закача пред теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker