Вярно ли е, че българите трудно си намират жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вярно ли е, че българите трудно си намират жена?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 7271 пъти
Авторът е мъж на 24 години.
Четох една статистика, че все повече българки се омъжват за чужденци. За сравнение - българите които се женят за чужденки са по-малко.
Вярно ли е това според вас? Ако е вярно - каква е причината за това? И възможно ли е българите да останат без жени? Много млади хора напуснаха България - когато сте в чужбина момичетата пак ли търсите българин или предпочитате някой местен? А момчетата - българки ли търсите или момичета от страната в която сте емигрирали? И следователно - на кои им е по-лесно да си намерят партньор в чужбина? На мъжете или жените?
Много ще ви помоля за аргументирани мнения, а не просто да пишете обиди и глупости. Надявам се да са останали интелигентни хора в този сайт. Под "чужденец/чужденка" визирам всеки който не е роден в България и не говори български, няма значение дали е германец или негър.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 7 години, 1 месец
hash: 7424d87c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не, не е вярно! Е, ако говориш за българите в чужбина - там може да е вярно. Аз дълги години живях в чужбина и като цяло нямах успех с чужденките, що се касае до сериозни отношения. Имал съм сексуални контакти, но до нещо по-сериозно така и не се стигна. Хванах си в чужбина за приятелка българка, чийто брат беше някаква уникална машина - чужденките му се лепяха като мухи на мед, така че може и до човека да си опира.

Сега в България нямам сериозна приятелка, но пък кандидатки не ми липсват, просто не мога да открия подходящата.

Но това, че българите трудно си намирали жени в България е пълна глупост, звучаща като нелеп виц. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fdba25cba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

2.   Да, вярна е статистиката. Статистически жените у нас сме повече - 52% някъде, но това е защото живеем поне 7 г по-дълго. Жените у нас във фертилна възраст са с 10 % по-малко от младите мъже, най-вече заради браковете с чужденци. Аз също съм омъжена за чужденец. С него живеем в 4-та държава, живеем и в България половината година и мога да ти кажа, че макар че съм била част от поне 3 български общини в чужбина, познавам само 2-ма мъже, които имаха небългарка за приятелка там - единият от тях стар емигрант, които след ВСВ е бил останал там, другият беше човек на изкуството, докато сватбите българка-чужденец са много чести. Дори в България познавам много смесени двойки и все жената е българка. Моя братовчедка е с немец, който от 5 г. живее у нас и дори ще вземе бг. гражданство. Познавам още 4 семейства - 2 с мъж норвежец, 2 с немец и австриец. В централите на големите чуждестранни фирми отделно има много връзки без брак.
Причините са комплексни, не са само парите, защото далеч не всички българки са женени за заможни мъже. По-скоро чужденците, които идват у нас са високо образовани и интересни, атрактивни, а при браковете на българки в чужбина просто мъжете като по-активната страна все някога успяват да спечелят българка. Харесват ни на Запад чисто физически също, но и като манталитет, защото сме образовани, самостоятелни, работим, поддържаме се и повечето сме и добри домакини. Западните жени са по-доминантни, по-претенциозни и не уважават мъжа, имат самочувствие и си знаят правата. Западните мъже ни привличат с култура, възпитание, до някъде с облекло, вкус, най-вече с отношението си към жената, с уважението си и с готовността им да си разделяме по равно задълженията вкъщи или да донасят просто повече пари вкъщи. Българите губят точки с огромните им очаквания към жената - да си хем хубава, слаба, поддържана, да носиш половината пари у дома, да работиш, да раждаш и да се грижиш сама за дома, да живееш дори с родителите на мъжа и всяка вечер да правиш салати и да носиш ракии. Освен това пиенето у мъжете у нас сякаш се приема у обществото като нещо нормално. Законите не защитават жените и издръжките за децата са нищожни, а за жената няма никаква - тоест перспективата с български мъж е също по-лоша ако се стигне до раздяла.
Българският мъж не отговаря на представите на западната жена с поведението си. Жените на Запад очакват уважение, добро отношение дори те да не са прави, очакват мъжа да докарва парите у дома, а жената да работи за удоволствие или като допълнителен доход, но традиционно се очаква от мъжа да изхранва семейството и да продължи да го прави и при раздяла. Отделно българският мъж традиционно не помага в домакинството, не е свикнал да ухажва и да бъде кавалер. И на външен вид губите поне в сравнение с мъжете от Средна и Северна Европа - по-ниски сте, набити, често плешиви и неподдържани. По-младите сте по-нормални вече и като вид, облекло, и като държание, но 35 българите си личи от далеч, откъде идват. Само ти е достатачно да пътуваш със самолет на БългарияЕр и по миризмата ще познаеш българския мъж на средна възраст, да не говорим за възрастните мъже.
Имате някакъв шанс сред отчаяните украинки, но дори те нямат желание да се занимават с мъже от Балканите, когато са бели, хубави и образовани и могат да си намерят мъж от Западна Европа.
Западните жени пък налитат на араби и черни и не остават също без.... Така че да - набива се на очи, че особено по малките населени места е пълно с български млади мъже и момчета, които живеят при родителите си, кибичат по кафетата и нямат никакъв шанс сред жените. У нас, разбира се, има и мъже, които не отстъпват на западните мъже по нищо, но те си имат приятелка, женени са и дори имат по 2 любовници, докато типажа, който описах горе ще си стои сам и причината не сме само българките, женени за чужденци, но и голямата част от българки, които просто нямат желание да водят живота на майките си и да са новите Робини Изаура за някой Батка, дори предпочитат да са сами или любовници на качествените, образовани, интересни и атрактивни мъже, така че у нас има мъже с много жени или мъже без нито една.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d181e9ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Знaеш кой е тъжно известният кaто "чичо" тук, нaли? !
Aми жaлко, но дори сaмо 10% приблизително до товa същество сa достaтъчни дa избягa която и дa е женa, без знaчение нaционaлност, рaсa и т. н. A още по- жaлко е, че действително имa още мъже, които мaкaр и нa 10% имaт подобни хaрaктеристики.
Друг въпрос е, че жените имaйко по- голям избор, избирaт по- сигурни вaриaнти (мъже) зaрaди икономическa стaбилност, зaкони зaщитaвaщи бъдещaтa съпругa и мaккa, но и МAНТAЛИТЕТ рaзличен.
Дa, зa жените е по- лесно, винaги и нaвсякъде, товa е истинaтa.
Зa съжaление товa отнемa възможности нa бългaрският мъж... но е време и бългaрския мъж дa покривa нуждите нa женaтa, която сaм тлaснa към сaмодостaтъчност, към по- високи изисквaния.
Искaхa женaтa дa рaждa и отглеждa почти сaмa децa, дa рaботи и се грижи зa домaкинство и т. н. и тaкa бългaрският мъж стaнa тежест зa мултифункционaлнaтa бългaркa. Сегa тя може дa си "вземе" мъж чужденец с който или нaрaвно или той изцяло се грижи зa икономикaтa, a тя зa остaнaлото и тaкa този мъж стaвa необходим, a не тежест.
Нaй- общо, товa е!
Бългaрският мъж трябвa дa се постaрaе дa е желaн и необходим, a не бъдещa тежест зa женaтa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 246cd950d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Ако си нормален, без жена няма да останеш.

Иначе истинско дежа вю изживявам в момента, преди няколко месеца тук я имаше темата "Защо българските жени предпочитат чернокожи и мюсюлмани пред българските мъже? ", в която бесни българки, омъжени за чужденци плюха здраво по българите и беше ад.... Като чета коментар номер 2, най-бесният представител на онази тема е тук, същите огромни коментари, същите изразни средства, същите доводи. Сега предполагам, че въпросният номер 2 ще изпише поне 20 ОГРОМНИ коментара, в които надълго и нашироко ще обяснява как българите не ставали...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2333cb50de
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Мисля, че всичко е за парите. Звучи грубо, така казано, но според мен е точно това. Като се движа тук в София по улиците често виждам двойки, в които е очевидно, че жената е българка, а мъжът чужденец. Лично аз не съм простак, бих казал, че съм интелигентен и спокоен човек, но това не ми е спечелило ни най-малко внимание. Имам добра работа, не съм богат, но отдавна се издържам сам и живея сам. Почти никоя не се интересува от мен. Виждам красиви момичета с някакви невзрачни чужденци. Какво им харесват? ! Не съм съгласен с коментар номер две 2. И аз съм галантен и възпитан, но младите момичета ме отрязват без много да му мислят, а внимание имам само от възрастни (семейни) жени над 40. Без обиди, моля. Нямам какво да правя с такива дами. Струва ми се, че в чужденеца, и то от страна от западна Европа, разбира се, имат гаранция, че играят на сигурно. Ще се уредят с лесна емиграция без дълги и несигурни години на самотния емигрант. У нас, като официално най-бедна страна в Европейския съюз, има едно поклонничество пред чужденеца. Чуждият работодател ще даде по-висока заплата и по-добри условия, съответно чуждият мъж ще е по-добър съпруг. Къде мога да се меря с един германец, един италианец, французин или еди какъв си?

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2333cb50de
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   Не мисля, че българките блестят с особени качества над българския мъж. Без да ми се сърдите, почитаеми българки, но не мога да си представя една група от хора, в която жените са много по-различни от мъжете. Просто нещата са такива, че жената е избирана по външния си вид и едно младо момиче със свежа външност ще има много по-големи шансове в сравнение с българския мъж. А и поради разликата в материалния стандарт българина изглежда много немощен и невзрачен. Айде!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f86424d5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Реално погледнато западните жени гледат на балканците като на атрактивни и именно не по просташки, а по мъжки доминантни, освен това често чувам да се оплакват от липса на романтика, както самите те казват голяма част от браковете са като договор.
Относно номер 2 и други които изразяват недоволство с изложеното мнение, просто примерите в живота на определения човек са го довели до някакви изводи, но като категоризиране на нещата иначе наистина е в грешка.
Тука където съм аз се смята от много българи чието мнение е възпитано от СМРАД за някакъв център на култура, което естествено няма нищо общо с реалността, просто се цели възпитанието на нихилизъм и ето че при някой има успех, аз познавам много българи успели в различни области, ние винаги сме били работливи, талантливи и приспособливи и никак не е правилно такова разделение, българките били такива, българите били не знам си какви.
Факт че изброените от номер 2 съществуват и при нас, но точно тези пропаднали западняци да ми ги даваш за пример.
Били ли сте в центровете на тези големи култури, западни да видите за какъв разврат говорим.
А за арабите не знам какъв е този извод, особено сега след определени случки на запад, са последното за което някой иска да чуе.
Съвсем преди няколко дни се бях запознал с един случай на изнасилване в който двама западноеврпопейски представители на силния пол просто са избягали, а момче на 14 българче опитвайки се да помогне е убито, горд малък представител на великите си деди.
Имаше една организация националистическа, пак даваха не в частност българските, но балканските мъже за пример и ти да видиш не бяха отчаяни украинки, макар да познавам украинки и те са много неща, но не и отчаяни, както и при рускините те са харесвани.
Характерно обаче за рускините е да търсят мъже кой знае защо или от Русия или от братските балкански страни, но знам и лично не малко напуснали западната страна в която съм, не свикнаха с деградиралия им евроатлантизъм.
Но аз нали съм от проевропейска страна, с евроатлантически ценности, разбирай никакви морал и ценности ми е по лесно да свикна с проститутките навсякъде, с изключително разкрепостените европейки, наистина е било вярно че не си поплюват.
С дилърите навсякъде, но и това е нещо нормално тук, някой ще каже и в родината нещата стоят по този начин, еми така е нали искаме да сме прозападно ориентирани.
Това носи така наречената демокрация.
Демокрацията е било начин на управление в древна Гърция, в този момент болшинството от хората там са били робите.
Като те са имали правото да избират на кого да служат робски, на кого от 2 процента разполагащи с ресурсите, да ви звучи познато.
Малко се отплеснах и дори така съм пропуснал много от причините за отявления национален нихилизъм на някой от коментиращите.
Толкова примери около мен за развалени бракове сигурно защото нали са много верни...
Е първата приятелка на майка ми от местните два брака вече, това като имаш предвид обикновено късното омъжване характерно за хората на запад.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: aeba0a2f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 4, не не знам кой е "чичо"... ще ми разясниш ли? (наистина не знам).

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d478a3bf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Не съм гледал статистики, но връзките между българки и чужденци са по-чести и това е напълно логично. В западна Европа и Щатите в момента върлува див феминизъм, който кара жените да се държат като мъже, но в същото време да запазват и бонусите от това да си жена. Така се получават хибриди, които хем искат мъжа да изкарва повече пари от тях, да ги глези и т. н. но смятат, че е голямо унижение да сготвят вечеря например. Въобще искат да държат и хляба и ножа. Българските мъже не могат да приемат тези условия и затова връзките с чужденки от са рядкост. От друга страна българките не са облъчени с феминизъм и от тях стават много по-добри съпруги. Те също така са и по-красиви и женствени. Въобще за мъжете от западна европа е голяма далавера да си вземат нашенка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 770991c7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Вярно е становището на автора, в България има малко свестни жени, повечето станаха меркантилни, вместо душа, имат каси за пари. За тях няма значение произхода на мъжа, има ли пари-става, няма ли, ако ще и най добрият да бъде, ще бъде аут от играта им. "Всичко е пари приятелю, всичко е пари"-се пее в една песничка. Авторе живота стана достатъчно изнервен, защо искаш допълнително да си тровиш живота? Защо ти е инквизиторска машина в дома, индустрията вече пусна и програмирани с изкуствен интелект говорящи кукли-жени, купи си такава, когато си поискаш можеш да й затвориш устата, просто и врътваш копчето. На живата жена това е невъзможно да сториш, с такава можеш да откачиш. Някъде по селата, може и да има нещо свястно, само там остана истинското, натуралното, жените с душа! В големият град останаха не жени, а крачещи каси за пари. Такъв стана живота приятелю, всичко е пари!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4c8fdaa48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съвсем случайно попаднах в един английски форум, там обсъждаха връзки и бракове с източноевропейски жени, а конкретния случай беше с българка. И всичко написано от номер 2, се припокрива с мнението на мъжете там.
Всички мъже бяха на мнение, че английските жени са с много големи претенции към мъжа. Дори жената да не работи и да си стои вкъщи, мъжът освен да работи, трябва да поддържа дома наравно с жената, дори и повече и да се грижи и за децата. В замяна доста често получават укори и забележки, и никога благодарност. Отделно повечето бяха на мнение, че английските жени нямат желание да се поддържат. Потребителят с връзка с българка обясняваше колко е хубаво да като се прибере, цялата му къща е почистена, дори и да иска да измие 1 чиния, приятелката му е казвала, че той цял ден е бил на работа и трябва поне малко да си почине. Тя предпочитала да прекарва време вкъщи само с него, а не да го мъкне по ресторанти, защото не й се готви. Като цяло имаше доста суперлативи, относно външностт, хигиената, отношението към мъжа и образованието на българката. Мисля, че това е причината браковете между българки и чужденци да се случват по-лесно.
Само си представям някоя от приятелките на споменатите мъже по-горе, да се обвърже с баш българин :). Да се прибере, да й каже да му нареже салата и да му сипе ракия.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 61b209ab07
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Колкото и пари да има, колкото и красив и перфектен да е винаги съм искала да имам до себе си българин. За нас обаче е доста лесно да завъртим главата на чужденец, тъй като българките се отличават с добър външен вид за разлика от жените там.
Но макар и да нямат външен вид, чужденците бяха скромни, мили момчета, докато нашите българи високомерни, мутри, фитнес манияци, батки и т. н Самочувствието им е до небето, винаги гледат да покажат колко много пари и мусколи имат, да се напрарят на богати(дори и да не са ), тъй като си мислят, че така могат да спечелят едно момиче. Нали все пак в днешно време красивите българки търсят някой, който да дава пари за маникюр, прическа, ресторанти, да има кола и апартамент, а мързеливата принцеса да се излежава по цял ден в къщи. В чужбина хората са равностойни и не избират партньора си според финансовото състояние или външния вид.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: db2764921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   До номер 2
Да, аз считам, че българките са комерсиални, блазни ги лекия живот и затова избират чужденци или богати нашенци. От детството момичетата имат неправилно възпитание - вижте какво поведение имат тийнеджърките и за какво мечтаят, като това се предава нататък с годините. По едно време имаше бум на изучаването на шведски и предимно млади дами посещаваха курсове. Аз се чудех защо им е шведски, който език се говори само в една страна, но понеже бях млад и глупавичък идеалист не можах да разбера веднага причината. Относно къпането - да, не се къпят доста мъже, но това важи и за жените. Омръзнало ми е от мацки, миришещи на пот и поляти с парфюм.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d181e9ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   4 съм. Чичо е един aктивен възрaстен мъж тук, който се включвa във всички теми кaсaещи жени и децa ( момичетa основно). Винaги с претенциятa, чр мъжрте сa мaчо aлфa ( той смятa, че сме в джунглa ) който тряхвa дa ступвa от време нa време женaтa, дa хвърля "семки" по колкото се може повече жени. Никогa не е споменaвaл мъжът дa трябвa дa е интелигентен, aмбициозен, грижещ се зa дом, достaтъчно било, че имa пенис общо взето. Рaзбирa се, женaтa според него имa честтa дa рaботи, рaждa, се грижи зa мъжът и децaтa, изглеждa кaто високообортa мaнекенкa и зaдоволявa всички сексуaлни нужди.
Никогa не споменa зaщо според него която и дa е женa, дори грознa, безрaботнa, без обрaзовaние и т. н. ще търпи който и дa е подобен индивид.
Проблемa е, че още имa остaтъци от... е, не чaк толковa откaчени, новсе пaк с ориентaлско мислене бългaри.
Примерно aз не бих се зaбъркaлa с пиещ aлкохол мъж- отпaдaт нaд половинaтa бългaри нa подходящa зa мен възрaст.
Не бих билa с мъж, който не може дa покривa нуждите нa семейството когaто ще съм бременнa и две години след рaждaне нa детето- стaнaхa нaд 75% които отпaдaт.
Кaтегорично нямa дa бъдa ничия робиня, рaвни прaвa и зaдължения, излкaрвaм добри пaри и трябвa дa сме рaвностойни- тук стигaт до 90% отпaдaщите, a държa и нa външен вид.
И вместо дa губя време дa търся и остaвaщите мaлко кaчествени бългaрски мъже, ми е много по- лесно, приятно и интересно дa се огледaм зa чужденец.
Инaче ;) съм си с бългaрче, живеем в чужбинa и е всичко, което ми е нужно, но кaтегорично знaм, че aко някой се рaзделим, нямa дa губя време в "пробвaне" с друг бългaрин. Този е изключение, но той и по- голямaтa чaст от животa. си живее тук ( чужбинa) тaкa че, е сдруг мaнтaлитет.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d02a3b4d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има ли значение статистика, всеки решава какво да направи а и в акъла на българина па стара социалистическа традиция щом е чужденец е богат. Ти си гледай себе си, явно друг ти е проблемът а не масата. На теб ти трябва 1 жена, не многото. По-скоро и мъже и жени живеят с мама и тати, дондуркат ги, после всички са криви, жените ку.... мъжете бедни мамини синчета и така колелото се завърта от собственият ни изкривен манталитет и комплекси.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3b5c4d01c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Българката е обсебена от сносният и лесен живот, тя няма ценностна система. Няма стремеж към парите, защото търси сигурност и добри условия за отглеждане на дете, тъй като тя не гледа добре деца и няма майчинско поведенение, поне масовата, а защото иска да я видят останалите, че си позволява скъпи прцодури и ходене по моловете всеки ден. Освен п*****а си тя няма какво да предложи на един мъж, но има балъци и за този 15 минутен креватен процес, дават почти всичко от себе си - внимание, грижи, пари, имоти и всичко. А, реално един обикновен мъж напуска България и си намира една истинска жена, без да му гледа парите и възможностите. Факти БГ.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5624af6ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Дори и тук е пълно с комплексирани българи, грозни и бедни, нищо неможещи, мъчещи се пак да плюят по българите... Да слънце, повечето са омъжени за чужденци и много скоро тук ще си останат само злобните комплексари без нито една женска. Интересно тогава по какво ли ще плюят и къде ли ще си избиват комплексите.
ж20

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d84f3e240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   Вземали българки, защото били домакини и красавици?
Първо: българките не са красавици, а са под средното ниво с тези дебели, подути лица и свински камби, но на българина "все неговото магаре е мъжко". Как все ние сме най-добрите: най-умните(заради Джон Атанасов, който дори не е чист българин), най-здравите(нищо, че всички момчета сте ни дебелаци с дебели задни части и приличащи на бабички по телосложение) и най-красивите бе. То бива бива простотия и комплекси, ама така сами се само заблуждавате.
Второ: Горните коментари пишат, че българската жена не била феминизирана. Е това е най-наглата и най-голямата лъжа, която съм чувал. Не стига, че една филия не могат да направят, за нищо не стават, дори не щат да раждат, ами заповядват, заплашват и се мислят буквално за център на света и някакви богини. Не просто си мислят, че са ''хванали бог за шлифера'' ами все едно те са бог. И да не говорим че на 13 са ги о******и, с всяка година се качва бройката. Гнусна работа, не знам, какво злобеят тука някакви лелки срещу хората, дето са ги хранили и се опитват да ги вкарат в пътя, но ще ви кажа "момичета(какъв смях)", че трябва да се обосновете за да докажете теориите си, а не да казвате че е 21 век. Дали ще е 21 век, събота или неделя, черното не може да стане бяло.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3be616b639
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторът е.
Е добре де, сега и аз като съм българин какво? Ще ме убиете ли? Никой не избира какъв да се роди.
Не съм злобен, нито комплексиран, нито грозен, нито нисък, не плюя по хората, но не съм и богат. Беден студент съм, но ако познавате някой който на 24 години без родители е успял да забогатее, покажете ми го. Със сигурност има такива, но са адски малко. Едва сега започнах да уча, защото сега събрах средства, но знам с какво искам да се занимавам. Имам план за бъдещето си.
Сега сигурно ще ми кажете, че вече е трябвало да съм завършил и да съм започнал работа по специалността си, и да съм събрал достатъчно пари, за да издържам семейство. Така е, трябваше. Не го направих, закъснях с развитието си, виновен съм, признавам си вината, ще си стоя сам. Здраве да е.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 07185e0b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Познавам три българки омъжени за чужденци - западноевропейци (австриец, германец и белгиец). Едната живее в Австрия, другите в България и трите им изневеряват с български мъже. Първата е голямата ми любов, която когато си идва в България не пропуска среща с мен и едноокия. А, тя си идва често. Още я обичам, а май и тя мене.
Посочете ми една българка, която се е омъжила за западноевропеец по любов, който например работи във фабрика като работник и изкарва 1500 евро на месец. Аз не познавам такива. Винаги запазноевропеецът има бизнес у нас или в своята страна и разполага с добри финансови средства. Останалото са просто дрънканици. Или както номер 12 беше писал, че прочел в някакъв форум, че българките в Англия предпочитали да си седят в къщи вместо мъжете им да ги водят на ресторант и даже не им давали да измият една чиния, понеже подели на работа. Доста напудрено и не си заслужава дори коментара!
Мирослав, 30 г.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: af51c58140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Вярно ли е, че има повече българки женени за чужди мъже, отколкото обратното? Да вярно е и си има ред причини, но не е нитщ, че български мъже са или рода с Квазимодо или Чингис Хан, нито, че българската търси богат мъж, около чиито пенис да си сложи вагината и след това и да му сложи брачна халка.

18. Повечето са омъжени за чуждестрания вариант на мъжете, които описваш. Просто последните могат да си позволят с помощи, да слагат храна на масата, да имат нов телефон и да ходят на екскурзии.

Ще говоря за страните от западния Свят, защото съм сртавнително запознат с тамощните граждани и български емигранти.

Мъжете, често имат планове от рода на - да се върнат в родните си градове и да живеят там, в близост до роднини и приятели. Е да, ако ти си от Стара Загора, а жена ти е от Пловдив, ще се сработите лесно, защото са на един час с колата и буквално, може да ходиш през ден в другия град и да си подържаш вързките. А и това работи, защото традиционно, момичето е отивало от едното семейство в другото. Тя е оставяла фамилното си име и е ставала част от другото семейство. Може да поспорим, че се очаква, тя да се премести при мъжа си. Разбира се, в съвремието, е по-лесно човек да се отдели и да живее сам или партньор. Но някак си, го има това усещане, че момичето се изнася от нейния апартамент, за да живее при момчето. Ако двамата са от един град, все тая.
Но при момичтата от чужбина, говорим за нещо различно. Едно е да отидеш от Стара Загора в Пловдив, София или Хасково, съвсем друго е, да се преместиш от Осло, Мадрид или дори някое налко немско село в София или дори в друг малък български град.
Първо - културата ни е много различна. Не казвам, че едната култура е по-лоша или по-добра от другата, но определено ще има един шок и много време на свикване.
Второ - езикът ни е коренно различен, от всичко, което са чували на запад. руски там не се учи. Срещал съм повече хора, който знаят японски, гръцки и китайски, от колкто такива, които са чували как звучи руския език. За българско да не говорим. За тях е просот извънземен език. Нас ни учат на английски още от 5-6 годишни, но една чуждестранна жена, ще трябва тепърва да започва с българския. Проблем е, че в България, не толкова хора говорят добре на английски. А все пак, това е най-популярния език днес. Едно момиче от чужбина, ще се чувства като няма тук, защото може да общува с много малко хора. Това е все едно, някой германец, да замъкне някакво момиче, което не говори нито немски, нито английски в Берлин. Ами тя освен да си рови в телефона и да гледа гълъбите през прозореца, какво друго ще прави по-цял ден, докато мъжа ѝ е на работа? Първите 3 дена, ще е добре, но след първия месец, вече ще я е налегнала депресия.
Трето - доходи - Горе имаше някакво абсолютно заблудено мнение, че едва ли не, всички жени, очаквали мъжете им да ги издържат, а те да работят за удоволстви и да имат пари, за да си купят нови обувчици, но се престрували, че не е така. Само не споделяй мнението си, сред жените, които споменаваш, че ще се станеш за смях. Повечето жени на север търсят развитие и независимост. Това не означава, че те не желаят да имат мъж до себе си. Просот означава, че искат да знаят, че могат да се справят и без негова помощ и не искат да се чувстват, като секс автомат, който си отваря капачето, само като му пуснат монетки. Виж, че има такива, има, но те са малка част. Но повечето жени, няма да могат да си намерят работа. Те ща напълно зависими от съпруга си. Една е да си женена за германец и да знаеш немски и да знаеш, че има лесен изход. Друго е, да отидеш в страна, за която не се знае нищо, в която дори и да намереиш полицаи, да не може да му обясниш, какъв е проблема ти, защото той може да не знае и една дума на чужд език.
А дори и въпросното момиче да си намери работа - какво ще ѝ е работата и колко ще и плащат. В малките градове, заплатите са по 500 лева. 500 лева са дневна надница за някои професии.
Ние израстнахме, с надеждата, че за бала, ще отидем в Гърция. В западните страни са ходели 3 пъти в Гърция и България с баба и дядо, преди да навършат 12 години, защото първата е задължителна за посещение, а втората им излиза по-евтино, отколкото ако си стоят вкъщи. Макар, парите да не са по дърветата, тези хора очакват, че за своя труд, ще могат да си позволят апартамент, нова техника, забавления, ресторанти и няколко екскурзии на година. С 500 лева заплата в провинцията и 1000 лева в София, това просто няма как да стане.

А другото е, че прекалено малко българи, биха искали да останат да живеят там, където са чужди.

И това, че има "плешиви, ниски, глупави, миришещи, тъпи" и всяка друга дума, категоризирана като обида същи е вярно, но не всички са така. Но истината е, че повечето красиви и грози мъже има навсякъде. И не е само до пари и ивъншен вид.

Аз съм имал две приятелки, чужденки. И под приятелки, имам рпедвит връзки, а не просто случайни сексуални преживявания. Всичко е до човека. Има лоши и добри, както има лоши и добри българки. Същото важи и за мъжете.

Друго важно нещо е това, че вече браковете са рядкост. Не е изключено, хора на по 25 години, да има нещо от рода на истински тактко, доведен тактко, а от стария татко да имат сестра или брат, с втората майка. Дори има и такива, които биват понякога прекарват време с бабите и дядовците на доведените си братчета или сестричета. И знаете ли? Повечето от тях са щастливи, че имат такива големи семейства. Хората не се женят, защото не знаеш, дали на 32 години, ти и сегашната ти любов, ще сте същите хора.
Разбира се, още има бракове, но те са по-скоро рядкост.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5624af6ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   21 Именно, че черното не може да стане бяло, повече от очевидно е колко сте нагли и неможещи българите, обаче пак яко напирате да плюете жените. Кога най-после ще слезете на земята и ще видите, че вече никой не ви се връзва? ! И че всичко казано отговаря на вашия образ, що се мъчите да ни лепнете вашите кирливи ризи, като всеки ден се вижда и доказва постоянно кое е черното, и че неможете да го направите бяло, като плюете по бялото? ! ;)
ж20

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0c60d7305d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Мъж съм, но не мисля, че можем да виним само жените. Българите, като цяло сме прост народ. Преди много години може да сме били други, но сега сме прости, необразовани, мързеливи и завистливи. Не, че няма изключения, но мнозинството все още сме такива. Ако бяхме толкова хубави, за колкото се мислехме, държавата ни нямаше да е в това положение, а примерно щеше да бъде като Словения. Мъжете сме селски тарикати и Андрешковци, гледащи само кого да пързулнат за 10 лева аванта. Жените са мързеливи и лесни, чакащи кой ще извади повече пари. Българките, омъжени за чужденци са масово домакини, не защото се справят много добре с къщната работа, а защото си лежат по цял у тях. Това си им е била и целта. Докато бях студент повечето момичета в университета се оглеждаха единствено кой има повече пари. Много малка част бяха дошли наистина да учат и да се развиват. С момчетата беше подобно, надпреварваха се да покажат кой е по-голям тарикат. И като заговорихме за бракове с чужденци, имаше интересен случай с една колежка. Не бях особено близък с нея, но всички в групата знаехме, че си има сериозен приятел, защото той беше постоянно в устата й. Дори, по нейните думи бяха започнали да си търсят апартамент, който да купят. Хубаво, ама след една или две бригади в Щатите явно се появи някакъв американец и нашето момче моментално увяхна. На мой познат сестра му също е омъжена за чужденец - англичанин, който е на годините на родителите й. Тя е вече на 35-36 години и все "учи". Познайте дали някога ще работи.
Авторе, ако мога да ти дам някакъв съвет е, при избора на момиче, да гледаш какви са й интересите, има ли желание за развитие и какво е постигнала сама. Това последното е много важно, защото е пълно с разни момиченца и момченца, завършили по някоя измислена специалност и уредени от мама и татко някъде. Преди години имах за кратко такава приятелка. На пръв поглед много добро момиче - възпитана, с хубава работа, скромна и т. н. Оказа се обаче, че хубавата й работа беше плод на изключително дебели връзки, беше завършила абсолютно измислена специалност, а скромността й е само за пред хората.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 014a52ae9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   До номер 15, мъжете не са мачо алфа, но сред тях има и такива, а самия факт, че това по някакъв начин те възмущава, е показател за ментално състояние.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d84f3e240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   От 21 до 25. Опита се да кажеш нещо и да ми извъртиш думите в твоя полза, но изобщо не ти се получи. Много ти е ниско интелигентността. Как предаваме това, което виждаме в себе си на жените? Феминизмът е женска болест и измислена за да ни затрие, (но това е друг въпрос) така че няма как да ви предаваме женската болест и глупост като сме мъже и нямаме нищо общо с това. Просто много се изложи с коментара си. Само ще ти обърна внимание на нещо ОЧЕВИДНО-българките сте потомки на българите. Създадени сте от тях, отгледани сте от тях и ползвате всичко което имат, така че не се причислявай към западноевропейците. И ако българите не стават за нищо, което си е така(и постоянно си го доказваме), то българките сте още по-зле, защото подражавате на американски, и английски норми на поведение и начин на живот при положение, че в България с няма нищо от техния начин на живот. И тази глупост на българките кара мъжете да изпростяват, за да ви паднат на нивото и да се разбирате по-добре, защото голяма част от щастието на един мъж зависи от жена му. Та в този ред на мисли наистина не ставаме за нищо и не сме мъже щом сме ви изпуснали така.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d181e9ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Aa н 29, чичоо хaххa, здрaвей! Прaв си, покaзaтел зa ментaлно състояние е, нaпълно съм здрaвa, женa, човек и не ми "вървят" мaймуните. Хaресвaм мъже, хумaноиди, еволюирaли или aдaптирaли се към културните изисквaния нa този век.
И... ъх, че кофти, но и тук ще ти го кaжa, aз съм онaзи, дето дaже и в гените си нямa нищо мaймунско ;)
Дерзaй чичо, рaдвaй се нa млaдите или пропускaй, но не очaквaй някой дa върже нa мaймунският ти мaнтaлитет, дaже не е просто ориентaлски твоят.
Хaйде със здрaве!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d84f3e240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Наистина ли използвате определението "чичо" като обида. Ако е чичо трябва да има повече опит затова мнението му да тежи повече, ама вие колко сте тъпи... леле, леле, накъде отива тоя свят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a7db565ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   Говоря обективно като мъж, женен за испанка, с която съм напълно щастлив, пътуваме много, опознаваме света двамата заедно, били сме на Канарите естествено, в Египет, в Мароко, в Перу, имаме приятели от Доминикана, от Колумбия където също ще отидем живот и здраве. Лично аз не разбирам "българския" манталитет, тази омраза помежду ви, тези деления на мъже и жени, на бедни и богати, на дебели и тънки, на красиви и грозни... това го няма в нормалните държави, имаме приятели и приятелки от всякакъв произход, черни, жълти, индианци, и не съм се замислял никога този човек какъв е, нито съм го съдил, при положение че всички сме хора в този свят. Това разделение и глупавите кавги говори за един неосъзнат живот, не мога да разбера народ, който се кара помежду си за пълни простотии, не мога да го разбера и не искам, вместо да си помагате и обичате всички заедно вие се карате за глупости, и мъжете и жените и черните и белите и жълтите сме част от този свят, приемете го и бъдете ХОРА! Желая ви ЛЮБОВ!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 337e6f347e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Авторе какво се косиш бе? ! Проститутки бол. Знаеш ли какво ми каза последната жена която обичах - каза ми: " В днешно време няма любов, а само интереси". Някои от коментиращите го доказват. Така, че няма какво да се депресираш. А и без семейство е по-добре - защо ти е да сменяш мръсни памперси

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 96f60025fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Познавам и доста българки, които са самотни около и над 30-те. Като цяло времето е такова, че е трудно и за мъжете и за жените. Всъщност "трудно" не е точната дума... Просто преди е било "лесно", защото повечето хора са се женели рано за хора, които в повечето случаи не харесват и са имали нещастни бракове.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b97ed4269
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Познавам три жени, които се омъжиха за италианци. И трите родиха по две деца, след което италианците ги зарязаха буквално и си хванаха по-млади италианки. Българките се върнаха, италианците си останаха в Италия без да се развеждат, че там развода бил труден. Не знам дали е правило.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bdec5910c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Ето ти го отговора! Представи си колко от българчетата биха направили като италианчетата и ще разбереш за какво става дума....

http://www.mama24.bg/article/6185643

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 80cf5f74f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

38.   Вяро е!
Аз бях женена за мъж от ОАЕ и той мо осигури такъв живот който никой сополив българин със заплата 800 - 1000 лева не може!
По стечение на обстоятелствата се разделихме и сега съм с турчин живеещ в германия.
Като гледам приятелките и съученичките ми женени за българи как музерстват и не свързват двата края направо ми става жал!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d84f3e240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   От 21 до 25. Опита се да кажеш нещо и да ми извъртиш думите в твоя полза, но изобщо не ти се получи. Много ти е ниско интелигентността. Как предаваме това, което виждаме в себе си на жените? Феминизмът е женска болест и измислена за да ни затрие,(но това е друг въпрос) така че няма как да ви предаваме женската болест и глупост като сме мъже и нямаме нищо общо с това. Просто много се изложи с коментара си. Само ще ти обърна внимание на нещо ОЧЕВИДНО-българките сте потомки на българите. Създадени сте от тях, отгледани сте от тях и ползвате всичко което имат, така че не се причислявай към западноевропейците. И ако българите не стават за нищо, което си е така(и постоянно си го доказваме), то българките сте още по-зле, защото подражавате на американски, и английски норми на поведение и начин на живот при положение, че в България няма нищо от техния начин на живот. И тази глупост на българките кара мъжете да изпростяват, за да ви паднат на нивото и да се разбирате по-добре, защото голяма част от щастието на един мъж зависи от жена му. Та в този ред на мисли наистина не ставаме за нищо и не сме мъже щом сме ви изпуснали така.

Моля модераторите да ми одобрят коментара, защото съм го писал половин час. Моля ви, искам да видя как ще ми отговорят, това е мнението ми и не съм използвал обидни думи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f7d58e7142
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Всичко е казано по-горе. Аз живея в България и имам сериозна връзка с чужденец. А и предишните ми връзки са същите. В България не е трудно да намериш чужденец - както каза №2, чужденците в България са високообразовани и с добра работа. Просто са много активни в конкактите със срещуположния пол и е нормално покрай работното ни място да си намерим приятел чужденец.

Не мога само да разбера автора какво иска да каже - че ако не си намери българка, ще търси чужденка? Това заплаха ли е? Аз даже бих го посъветвала да пробва с момичета от чужбина, просто за повече опит. Може и да срещне любовта.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c7532f15ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Към 38. А децата Ви, ако не е тайна, къде са?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d181e9ea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Н 33, ти си от изключениятa, не от прaвилото. Нямa дa бъдеш рaзбрaн от мъжете, които сa прaвило тaм, в Бългaрия (също живеем в Испaния:)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: db2764921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Най-дразнещо за мен е съществото обозначаващо се като ж20, от което съдя, че скоро е свалило памперсите и е започнало интензивно да използва п... а си, натрупало е голям опит за кратко време, което очевидно му дава основание да се произнася за българските мъже обобщаващо.
По повод голяма част от българските жени, спомняте си стария виц - който завършва така:... (към жената) -а кога яде кюфтета не рева, а?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: aeba0a2f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   41, защо я питаш къде са децата й? Тя, 38, няма деца, тя е секс кукла - който има пари я купува и я използва, като му омръзне я изхвърля и следващият желаещ я купува, и така докато не остарее и не погрознее и не остане сама завинаги.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: b1298d6b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Да, по принцип българите в чужбина трудно си намират жени и за това си има една основна причина. Повечето хора емигрират там и съответно започват от най-ниското стъпало, съответно малко местни момичета ще се хванат с беден емигрант. От друга страна пък българките като емигрират в чужбина са готови да работят яко за да се издържат и това впечатлява местните мъже, защото повечето жени там са или с професия и огромно самочувствие и изисквания, или пък смятат, че мъжът е длъжен да ги издържа напълно. А нашите мацки са 2 в 1. Хем работят, хем не са със самочувствието на принцеси, защото си знаят, че все пак са емигрантки.
Разбира се, това е в най-общия случай, а и говорим за хора, които са от скоро в съответната държава. докажеш ли се веднъж, вече никой няма да те гледа подозрително и съответно има голям шанс да си намериш и приятелка. Обаче в първите месеци, докато работиш ниско платена работа и парите ти стигат колкото да си плащаш сметките, е не очаквай местните жени да примират по теб.

 
  ...

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: f467c2f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Като момиче, което живее в чужбина вече 4 години, мога да ти кажа, че българите, които съм се запознавала тук са като подбирани с конкурс. Всеки има небивали претенции, на какво отгоре и те не знаят. Отначало ми беше непонятна идеята да съм с чужденец и търсех българин. Е, намерих си майстора. Спрях да търся и да се интересувам от националността на човека толкова много. В момента съм с момче, чиято майка е туркиня, а баща му е белгиец. Не съм го търсила конкретно чужденец. Мисля, че повечето момичета са като мен и не се фокусират толкова много върху това дали е българин или не.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 4bf4f82847
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   Първо, поздравления авторе, че се бориш сам в живота. Не е лесно да се справя човек сам, без родители. Не е късно, че сега учиш. Съвсем си е точна възрастта ти. Искам да ти кажа, че като работиш, учиш, справяш се сам, ще намериш момиче, което да те оцени. Защото си самостоятелен и успяваш. А това е, което момичетата търсят в мъжете.
По въпроса дали българките предпочитат чужденците, ще се опитам да обясня за какво ставъпрос, според мен.
Няма държава в Западна Европа, в която от жената да се изисква да е хубава, поддържана, да роди едно-две деца, да се грижи за домакинската работа, да има професия и да работи и печели пари наравно с мъжа. От българката се очаква да е жената-чудо. Е, в цивилизованите страни няма такива свръхизисквания към жените. Защото няма човек, който да се справи сам с всичко това. Нещо повече-като българката мине 40 години тук й се лепва думата -'кифла', защото е качила някой и друг килограм, което е нормално за раждала жена. Тоест на всички свръх изисквания към нея й се демонстрира липса на уважение, че даже и обиди. Мъжете наричат майките си 'кифли' у нас, защото са пълнички. Е, затова българките предпочитат да се женят за чужденци. Да, може би и парите имат роля. Но на Запад цените на жилищата и наемите са толкова високи, че не остават толкова много пари на обикновения човек, както се мисли в България. Проблемът е в липсата на уважение към жената и в оретоварването й с всякаква работа. ОК, жената работи на пълен работен ден. Като се върне вкъщи се очаква от нея да сготви, защото това е'женска работа'. Тя няма право да седне и да си почине. Тя трябва да се грижи за децата (заедно с бабите, ако ги има наблизо), защото това е 'женска работа'. И накрая бива възнаградена с епитета кифла, защото има кило в повече и е преуморена.
Затова българките предпочитат чужденци. Защото никой там не ги нарича кифли, дори ида са пълнички. Събота и неделя, за да не се уморяват да готвят отиват на пижария или в кръчма със семейството. Защото там са уважавани и не се гледа на тях като на работни добичета.
А като остареят там не стават 'кифли. '
Ако ти уважаваш момичето до теб, помагаш му и не му казваш кифла, то ще имаш жена до себе си.
Разликата между българи и чужденци е в отношението, а не в парите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: d5edd27ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Номер 50, не съм особено съгласен. Никой не очаква от българката да е жената чудо. Да работиш, да готвиш и чистиш не е чак толкова непосилно. Много хора, живеещи сами ги вършат всекидневно тези неща. Не казвам, че жената е длъжна да прави всичко сама в една връзка. Спокойно задълженията могат да се поделят. Не искам да генерализирам, но поне според моя скромен опит, малко жени могат да готвят. Като цяло у нас нормалните хора май са малко, макар че в последните години, лично аз смятам, че нещата вървят в положителна посока. Все пак, масовото разбиране все още е, че мъжът трябва да е селски тарикат, а жената, колкото по-малко работи, готви, гледа деца и т. н. - е по-велика. Ширят се алчност, наглост, егоизъм, преследване единствено на личното щастие и още куп подобни. Морал и християнски ценности общо-взето са някакви отвлечени неща, за които на голяма част не им пука. Еми, няма как в такава среда да има хармонични връзки и здрави семейства. Преди време например, излизах с едно момиче, с което нещата на пръв поглед бяха супер. Мисленето й обаче си беше като на 13 годишна ученичка. Постоянно натъртваше, без изобщо да съм я питал, как не искала деца точно сега. Един вид, за да си "поживее" ( беше на 27 ) и да изгради кариера. В крайна сметка никаква кариера не изгради, нито дори опита, а впоследствие разбрах, че под да си "поживее" е имала предвид напиване всяка седмица по кръчмите и прибиране буквално с първият срещнат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b1e06f7831
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   Българка съм, но не понасям българите и нямам никакви контакти от години с българи. Имам образование и работа, която ми дава възможност да видя света и никога няма да заменя това щастие за прост и беден българин. Не могат да ми дадат нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ed6f6c0f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   В България повечето мъже са простаци, които псуват и се бият. На жените им е омръзнало от прости селяни, които нито пари изкарват, нито за сексуално удоволствие стават. Няма да си намерят жени... Пълни селяни са... Аз лично искам комфорт и сексуално удоволствие...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7c44251285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Да, вярно е и все по-вярно ще става. Масово се прави инвитро като се имплантират мъжки ембриони по желание на родителите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 049b77b854
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   54, 55, нещо сте се объркали. Мъжете не са длъжни да ви дават нищо, не сте кралици, ако вие си въобразявате, че сте такива. Като искате да ви дават, давайте и вие.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c8ee37f5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Образа на съвременната българка: опростачена сметкаджий обладана напълно от най-евтината западна пропаганда, гледаща да си уреди животчето по-най лесният начин.
Ако не успее да примами някой що годе средно-стандартен западен балък те си тръгва с да си отдава гъза на най-изпадналите мургави мигранти.
В очите на западняците българката е известна, като евтина, лесна и долнопробна жена, готова да даде и чурката си на консигнация само и да да си намести мързеливото гъзле на готово на чисто и уредено!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cea1d18142
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

59.   ... "В очите на западняците българката е известна, като евтина, лесна и долнопробна жена, готова да даде и чурката си на консигнация само и да да си намести мързеливото гъзле на готово на чисто и уредено! "
Това го казва Ганьо. Дойдат ли чужденци очите им остават в българките. Ганьо също зяпа, но няма какво да предложи. Необразован, невъзпитан, без обноски, ходи, секне се и храчи по улиците. Троши спирки, детски площадки и пейки в парковете, защото е "много як" Идолът му е Джипко Бибитков, 13 години му се възхищава, гласува за него и иска да е като него. Възпитана интелигента жена няма работа с първичния Ганьо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 91261c3c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   55
"Аз лично искам комфорт и сексуално удоволствие... "
Комфорт не, ама сексуално удоволствие ще получаваш от българите.
С повечето чужденци (немци, швейцарци, австрийци, скандинавци... ) е обратното.
Или поне ще го получаваш доста по- рядко.
И двете- трудна работа. Навярно само от българин работещ добра работа в чужбина.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker