Решение на проблема. Имам ли шанс да си я върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Решение на проблема. Имам ли шанс да си я върна?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1712 пъти
Здравейте, точно преди седмица публикувах история, че се разделих с гаджето си. Тя ме остави по телефона. Заяви ми, че иска свобода. Ще се опитам да се формулирам последователно. Не сме се виждали от тогава. На Великден ми се обади да ми честити, 2 дни след това ми прати по вайбър, че иска да прави секс с мен и ме попита кога се прибирам в София. Почуствах се добре, че все още ме желае по някакъв начин и опитах да поговоря с нея - но се държеше много студено. В Сряда вечерта, ми праща снимка с чаша вино в заведението до нас. Пише ми:, , Наздраве, къде си, искаш ли да дойда до вас да се видим" Проблема беше, че на снимката се виждаше мъжка глава. Аз се афектирах и и заявих, че не може да се подиграва с мен. Оказа се в последствие, че е била с най-добрата си приятелка, а момчето на снимката било сгодено за другото момиче. Тя си мислеше, че съм в София и така съм и заявил, но аз съм в провинцията и я лъжа фактически. Просто искам да знам каква ще и е реакцията.
Снощи, прекалих с алкохола и в 1-30 през нощта и написах, , искам да правя секс с тебе, но по доста груб начин"
Тя ми написа ти адекватен ли си, как може да ми пишеш такива неща, блокирахме се във фейсбук, но все пак ми каза, че когато съм по адекватен, да и се обадя ако реша.
Вкъщи има останала, някаква жилетка и ми каза да се разберем, кога да дойде да си я вземе. Тази жилетка не струва и 10 лева, силно се съмнявам, че е толкова важна за нея. Просто си мисля, че е някаква причина все пак да се видим.
Това, което виждам да прави. Смени си снимката на Вайбър - супер усмихната, тя такива снимки няма - личи си че е фалшива усмивка. Иска да ме провокира, за да я ревнувам.... не знам и аз.
Има много променливо настроение, пие 1-2 чашки вино и ми праща секси мръсотии и провокации. А на следващият ден се държи ужасно студено. Това означава ли, че има чувства към мен все още и ме напусна за да променя нещо в себе си и между нас?
Прочетох няколко статии, срам ме е да говоря с приятелите ми по тази тема, но 1-н от тях ми сподели, че най-правилното решение да не и звъня и пиша по никакъв начин. Само това би могло да я провокира.
В момента ми е ураган от емоции. Много я харесвам. Не искам да търся други жени, а и не се чувствам ок с това.
Искам пак да си я върна, но не трябва да излизам и мекушав. Може би трябва да разбере, че мога и без нея и след 2-3 седмици да установя контакт. Като приятелски на кафе. Не знам дали ще получа повече подобна оферта за секс. Единственото, което ме поддържа в момента е, че ми заяви, че мога да и се обадя когато поискам да поговорим и да се видим евентуално, но с голяма доза безразличие.
Въпроса ми към мъжете попаднали в подобен проблем, дали стратегията ми е правилна, да се държа дистанцирано- колкото и да ми е трудно и да не я търся известно време.
А към жените - тази реакция би ли ги провокирала, дали ще заработи въображението ви и ще се питате, , къде е той, с коя ли е, какво ли прави, наистина ли не му пука за мен"?
Благодаря, доста подробно се получи, но исках да пресъздам максимално връзката ми с нея през последната седмица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 45aca1d34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не я търси брат, знам кво ти е, ама понякога трябва не се подвеждаме и да правим същите грешки заради чувствата ни. Все някога ще я забравиш не е казано, че веднага трябва да си търсиш друга. Жените в днешно време са станали толкова нещастни, неверни и лъжливи, че по-добре се отдръпни щом ти е направила такива номера.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 41f0caa536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Тя ме остави по телефона" изчерпва темата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c09e938ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора. Историята ми продължи по следният начин. Видяхме се в едно заведение преди няколко дни, да и върна личните и неща от вкъщи. Поговорихме за връзката и т. н. На тръгване се опитах да я целуна, тя се отдръпна.
Отидох при един приятел да се напия, не съм и звъннал и написал ред.
Два дни по-късно тя ми се обади, покани ме да отидем на кино, да хапнем и да пийнем някъде в мола. Аз се съгласих, направихме това нещо, накрая вечерта завършихме в едно заведение близо до вкъщи. Целувахме се, въпреки, че преди това и двамата се държахме малко дръпнато, все едно сме непознати.
Аз бях настоятелният, не ми се е натискала тя.
На другият ден пак заедно, дори отидохме на една панорама с гледка към София, целувахме се, но все още не сме правили секс.
Не знам и аз какво да мисля вече. Разбрахме се да си оправим взаимотношенията, тъй като тя изпитва чувства към мен. Обясни ми, че и било тежко, в седмицата в която не сме били заедно. Пиела всеки ден, не хапвала нищо.
Дали нещата ще трябва да се случват постепенно и аз не знам. Не се чуваме толкова често, както преди, не си пишем по същият начин, чувствам напрежение все още, не е същото, както беше преди да се разделим.
Моля някой да си даде гледната точка, трябва ли да направя нещо специално за да засиля това чувство в нея. Все пак щеше да ме зареже окончателно, ако го нямаше.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker