Не спира да говори за това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спира да говори за това
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2843 пъти
Става въпрос за едно момче с което съм вече половин година. Работата е там че от неговия клас има едно момче с което съм много близка, но сме само приятели и понякога си пишем. Казвала съм много пъти на приятеля си че нямам нищо с него и че сме само приятели, но сякаш той не ми вярва. Имам чувството че ме ревнува но когато го попитам отрича. Нещата с това момче бяха поутихнали и не си бяхме писали известно време и той ме потърси и приятеля ми като разбра и почна да го обижда вика мен не ме кефи, и вика не ревнувам от него. Понеже уважавам момчето много, и се скарах на приятеля си да не го обижда, защото го уважавам и е много мило момче и той ми се сопна и ми вика айде чао. След това се видяхме и ми гледаше чатовете и видя, че съм му пратила една целувка и ми дигна скандал за нещо незначително. Вика кой знае какво ти говори за мен да те настройва аз ще си поговоря с него малко да видим и някакви такива. Щом видя тази целувка много почна да ме отбягва, като тръгна да го прегърна се дърпа и ми вика върви той да те прегърне, виждам колко не го искаш и някакви подобни, вече една седмица не спира само за него да говори. Казах му неколкократно, че ми е само приятел и нямам нищо с него. Вчера говорихме пак каза не ми се вярва много, но добре. Яд ме е, че не си признава ревността а аз го виждам как се държи. Според вас защо се прикрива така. Какво е това държание? Дали ме ревнува наистина или иска да ме провокира да му се обеснявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 4a382afa60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Както казва Казанова, мъж който ревнува жена си от приятелите и, а не от любовниците и, е глупак и трябва да се третира като такъв.
Намери си свястно гадже! Махай го тоя, това е само началото на филма. После ще започнеш и бой да ядеш за групости.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 714363fde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти как би се почувствала ако той си имаше приятелка, която много уважава и с която си пише по интернет? Ти как би се почувствала ако видиш, че той й праща целувка и се кара с теб заради нея? Постави се на негово място и виж как ще се почувстваш. Щом виждаш, че той се дразни, намали писането с това момче и със сигурност не му изпращай целувки.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 31b4e3237f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хахахаха, това е много сладко, че те ревнува, радвай се. :) Със сигурност е от ревност. Момчетата на тази възраст правят точно така, когато виждат, че някой друг закача гаджетата им. Спокойно, явно наистина те харесва и се притеснява да не бинда скъсаш с него. Разбери го и него, постави се на негово място.
~pretty woman~

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: eae78bf0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да ти е готино и на теб, ако той постъпи така, за това не го карай да ревнува повече, ако тва момче ти е по-важно от гаджето ти и чувствата му го остави да намери момиче, което ще го оцени е моя съвет, успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2bb029ef33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом не уважава приятелите ти, този човек човек не те обича или не се е научил да обича. Та той ти няма доверие и проблемът си е негов. Ти си човешко същество и си свободно, не си нечия собственост, да ти рушат личния живот и да ти четат чатовете и да ти казват с кого да си приятел. Когато хората се обичат се отдават доброволно едни на други и това е друго. Проблемът му е ревността, която може да провали една връзка. Поговори с него на тема ревността и, ако държи на теб ще се постарае и разбере, иначе ще наранява себе си и теб излишно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4038f101e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ревнува те то е ясно. Държанието му е детинско и евентуално с годините ще се промени ,но не се знае със сигурност.
Сега единственото ,което можеш да правиш е да го търпиш и така докато не се използвате тотално или на теб не ти писне да се обесняваш.
Ще кажа също ,че имах такава връзка преди време и беше подобна на твоята като аз бях ревнувана не само от някой приятел като теб ,а и от хората които ме поздравяваха по улицата или ме заглеждаха и винаги бях виновна. На такъв тип мъже трудно може да им се угоди и не е лесно да се разбере с тях. Аз реших че на мен ще ми е по-добре да избягам от този тип мъже просто ,защото не ми е приятно и не удобрявам това държание. Сигурно и ти ще вземеш такова решение,но след като мине време.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: a93462b002
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Щом те ревнува това значи че много те обича и го е страх да не те загуби. А и малко ли са случаите където момичето казва на гаджето си че приятелят с който си пише е само приятел, а не любовник мъжът ти повярва. И оп накрая се оказва, че този в кавички просто приятел и е повече от приятел. Най-добре се постави на негово място.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 1230d0c3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Просто го е срам да си признае, че те ревнува, защото ревността е слабост, и по - точно една от основните човешки слабости.

Жена на 29

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker