Любов, която си заслужава ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, която си заслужава ли е?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1766 пъти
Здравейте. Щом до тук стигнах, значи вече е належащо. От две години съм разведена след 6 год. ужасен брак. Имам дъщеря малка. Така или иначе там всичко приключи. Срещнах млад мъж със седем години по-малък от мен, но докато стане ясно това, вече бяха минали няколко месеца, в които се влюбих в него. В крайна сметка се разбрахме да се виждаме само от време на време, живеем далеч един от друг, но това не означава, че аз успявам да спра да изпитвам силни чувства към него. В същото време ми е повече от ясно, че той страшно много ходи (вече си мисля, че може и да е жигуло, но по-скоро не е, знам ли... ). Колкото до него към мен - мисля че му е страшно хубаво като е с мен заради начина по който ме гледа, ме докосва... Знам, че трябва да престанем, но спираме, минава време и после пак се търсим. Като не сме заедно може и да се скараме, но като сме на едно място има едно спокойствие, хармония и всичко е съвсем различно. Дайте съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 45cc4559ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За какво да ти дадем съвет?
Щом ви е приятно заедно, карайте го така докато може.
Той си има кака за секс, пък ти след развода не си на сухо.
Търсиш нещо там, където го няма, ще се разочароваш, после мъжете били свине.
Какво има да съветваме тука?

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 9ea04e3f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би съм предубедена,но никога не съм вярвала,че връзка между млад мъж и по-възрастна жена има бъдеще.Е,знам,че има там някакви сексуални перверзии към по-стар любовен партньор.Нормалния млад мъж рано или късно ще се озърне и ще потърси свежа плът.Няма нужда да подписваш клетвена декларация-вярвам ти,че изпитваш силни чувства към него.Младото си е младо....А ако е наистина е жиголо....пише се с о...знае и как да ти завърти главата.Нали и той човека трябва да разпусне-след задължителната програма да има и малко волна...

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: ef81f127b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм съгласна с номер 2! Аз живея на семейни начала с по млад от мен мъж с 9 години. Аз съм вече почти на 43, а той на 34. И двамата сме разведени с по едно дете, макар моят син да е вече студент, но двамата се разбират чудесно. И с партньора ми сме в хармония, споделяме си, има какво да си кажем, планове за бъдещето си правим и искаме да остареем заедно. Той се разбира чудесно с моите близки, аз също с неговите. Дъщеричката му ме обожава. Емоционално е доста узрял за годините си, защото не е малко това, което е минало през главата му.
Така, че не е невъзможно по голяма жена с по малък мъж.
А пък що се отнася до озъртането за нещо по младо-каква е гаранцията и по голям да е, че няма да се озърта. Познавам 60 годишни, които са озъртат... Всичко е до човека... Няма и гаранция колко ще продължи една връзка. Аз като имах 16 г. брак зад гърба си, бившия ми беше по голям от мен и въпреки това постоянно се озърташе... Така, че авторке смело напред-ако се получи нещо значи има чувства, ако ли не-така е трябвало да стане. Отваряш нова страница.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: e445543ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига бе, 7 години не е никаква разлика. Просто ако той иска сериозна връзка се съберете, а ако си на 30 , какво преми да му родиш едно дете? Въпросът е кой каква иска във връзката, а не каква разликата.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 7aa57b2062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да е 10 години по-млад и да разсъждава като на твоята възраст. Може и да е 10 по-стар и да разсъждава като хлапак. Годините са без значение. Важното е как те кара да се чувстваш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 92b6c64cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зависи какво търсиш. Ако е секс, то го имаш. Ако искаш бъдеще за връзката ви, зависи вече от него. Доколко е склонен на сериозна връзка. Може да му даваш периодично тази идея. Ако пък е жиголо... Според мен не ти трябва такъв мъж за сериозна връзка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker