Открих че майка ми изневерява, какво да правя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Открих че майка ми изневерява, какво да правя ?
преди: 7 години, 26 дни, прочетена 2719 пъти
Здравейте, не мога да ви опиша шока в който се намирам в момента. Знам че има много съпрузи, които си изневеряват, но никога не съм си и помисляла дори че може да се случи на моето семейство. Те просто изглеждат толкова щастливи когато са заедно и постоянно се закачат един с друг. Супер рядко съм ги виждала да се карат и почти веднага се управят. Баща ми пътува на кораб по 2 месеца, после 2 е тук и така. В момента го няма... Онзи ден като седнах на лаптопа, тръгнах да влизам във ФБ, но майка ми беше забравила да излезе от нейния профил и се разрових из съобщенията й, и намерих ужасяващи неща направо, уговорила си бе среща с някъв за вечерта, а да не казвам какви отвратителни неща си бяха писали, как нямал търпение да и пръсне дупето и такива от сорта... направо бях като ошашавена. И вечерта майка ми отново излезе с номера че излиза с приятелки и като си помислих, че всеки път като ми е казвала така, ходи да изневерява на баща ми лошо ми стана направо. Но аз нарочно настоях да отида с нея, но тя с какви ли не работи се управда, че щели да бъдат само възрастни жени, че съм била на училище сутринта... направо не мога да повярвам че това ми се случва. Моля ви дайте ми съвет.. да кажа ли на баща ми като се върне или какво да правя, направо съм бяснаа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 24 дни
hash: 68fcee2102
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не казвай, и аз наскоро видях жената на брат ми с друг мъж и не мисля да му казвам. Няма смисъл да разваляш фалша :). То пълно щастие на тоя свят няма :).

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 0fee4789cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не приемам за правилно да се месиш в отношенията на майка си и баща си. Те са големи хора. Баща ти, ако е умен и внимателен към майка ти, бързо ще разбере какво се случва. Но той навярно не е. А тя може би има основателни причини да търси щастие в чуждо легло. Ако се намесиш, гордостта на баща ти няма да позволи задържането на семейството ви цяло. Ако му кажеш или намериш начин да разобличиш майка си, семейството ви със сигурност ще се разпадне. Ако това целиш, давай. Но ако това те плаши като мисъл и не си сигурна какво ще се случи в бъдеще, по-добре изтърпи опазването на тази тайна, не любопитствай много и не вгорчавай живота ви.

Аз като бях тийнейджърка случайно видях съобщения в телефона на майка ми от някакъв господин, които не сметнах да уместни и бяха доста съмнителни. Но нямаше как да съм сигурна, че изневерява на баща ми, затова замълчах. След това й намерих дневника и го прочетох без грам срам. И до сега не съжалявам, че нахлух в личното й пространство, защото има неща, които остават скрити от децата (колкото и да сме си мислели че ние всичко знаем и виждаме). А в дневника й много ясно беше написано всичко, което се случваше "зад кулисите", всички емоции, които изпитваше майка ми, всички причини да направи нещо, всичко което я караше да ходи при друг. Отне ми време докато изчета всичко предвид че започнах от писания от 2-3 години преди това. Но определено видях, че положението между родителите ми е непоносимо и проявих разбиране към майка си. Тя продължаваше да лъже, вече знаех че причината да излиза не са нито приятелки, нито лекари, нито нещо друго. Но знаех защо го прави.
А ти не знаеш защо твоята майка ходи при друг/и, нали? Виждаш само крайния резултат. А причините са важното и те са основата. Не мога да кажа, че оправдавам винаги извънбрачните връзки, но доста разширих хоризонта си след като разбрах за майка си. Понякога да лъжеш е по-добре отколкото да разрушиш семейството по обективни причини.
Ако майка ти се отнася добре с теб, грижи се за теб, дарява ти нужните обич и внимание, не виждам причина да се месиш в цялата история. Остави големите да се оправят както си знаят.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 8002a7c47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да не рови и да не се интересува и да не се бърка в личният им живот. Баща ти работи за семейството и такава му е работата. Просто майка ти я е хванала критическата, видяла е малко внимание и тия неща, които позволява да и пишат говори много за нейната мръсна афера. Трябва да говориш с нея и да и кажеш, че знаеш всичко. Да прекъсне всичко с другите мъже, иначе ще я изпееш на баща ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: 65bb4d77f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жена съм на 48 г. Изживяла съм го, защото аз самата изневерявах на съпруга си, който не заслужаваше това отношение. Преди 8 години, 16 годишната ми дъщеря тогава също беше видяла едно съобщение, доста пикантно и самата поговори с мен, много открито и настоятелно. Аз и признах и поговорихме. Тя не каза никога на баща си. Аз спрях обаче да изневерявам. Оказа се, че всеки гледа от своя ъгъл, но друго е да преосмислиш собственото си поведение през погледа на едно дете. Благодарна съм и защото прогледнах и си направих изводите. Рано или късно изневярата излиза. Сама аз се бях оплела в лъжи и е било въпрос на време да бъда разкрита.
Мила, когато някой тръгне по грешния път има нужда да бъде отрезвен от близък човек. Утре баща ти, ако разбере какво мислиш, че ще се случи....
Като жена и майка ти казвам, че родната ти майка ще те разбере. В чисто психически план за тебе е по - добре да знаеш истината. Родителите за тези, които носят отговорност за децата си. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 15541b3db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   по-скоро поговори с нея.. не е правилно да разбива семейството си и да к*вее на дърти години, кажи и, че за теб това е отвратително

 
  ...


...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 9b7b603b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче на 15 и имам същия проблем, но с татко. Мен какво ще ме посъветвате, да говоря ли с него да престане с изневерите?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: 6f9f70b164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5, ти е дала добър съвет, не само на теб, но и на всички твои връстници, изпаднали в подобна ситуация. Говорете с издънилият се родител, защото рано или късно, рогоносеца, или сам ще разбере, или вие самите ще му подскажете, волно или неволно.

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 632e910279
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ние, родителите, се стараем да предпазваме децата си от негативни емоции. Това, че виждаш родителите си щастливи, не значи, че всичко е цветя и рози. Няма семейство без проблеми, твърде е вероятно да крият това от теб.
А и щастливото поведение на майка ти пред баща ти може да е породено и от емоциите, които й дава другия.
Остави майка си на мира. Щом е преценила така, значи има нейна си лична причина. Малка си, за да го разбереш.
И дано никога не го разбираш.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 52424254df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбира се, че трябва да кажеш. Баща ти ходи и блъска като ненормален, за да може тая пачавра да харчи парите и да си го слага с друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: a0b071b0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Подкрепям номер 12. Какво, бащата да не е балък на балъците? Той изкарва парите, а тя му кичи за благодарност главата с рога. Не е честно. Най-добре направи така, че той да сам да я разкрие.

 
  ...

...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 5ef425a4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Поне поговорете защото когато другият разбере ще се окажете съучастник!

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 5c8837236e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен трябва да кажеш на баща си. Това е нещо, което човека трябва да знае, А той от своя страна е мъж на 40 , остави го сам да прецени какво да прави с жена си. Има право да знае истината и да не живее в лъжа.
Аз лично бих искал да знам такова нещо, отколкото да си мисля, че всичко е розова приказка. Точно в такъв момент си правиш равносметката трябва ли да останеш с този човек или да се разделите. Временно ли е кривнал от пътя(което може да се прости и разбере, на всеки може да се случи) или човека системно си е такъв и не заслужава втори шанс.
М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: 653ac813d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По скоро трябва да говориш с майка си, защото рисковете на изневярата са доста, особено в днешно време. Повечето жени не са достатъчно интелигентни за да ги осъзнаят, но понякога един разговор може да донесе положителен резултат.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 41f88f12c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм Номер 1

Вие какво си мислите бе, че тираджиите работят като луди по няколко месеца в годината без да се прибират и не пипат чуждо? Вие сте заблудени хора! На всичките ми приятели бащите, дето едно време бяха тираджии или са все още такива, са изневерявали поне веднъж. Това си е нормално човешко нещо и организма има нужда от това.

Нормално и тя и той да ходят по чуждо. Звучи отвратително, но е факт, защото човек без това не може. Жените пък още по-малко. Тука не спряхме да четем истории на жени, които умират за секс, обаче приятелите им са все изморени, изнервени или нещо друго и няма секс във връзката - еми да. И аз моята приятелка не я чукам често по подобни причини и мога да се закълна, че не изневерявам! И не бих го направил, но от напрегнатата ми работа после не ми е до нищо, още по-малко пък до секс. Но си я обичам приятелката ми, нали това е най-важното и си имаме доверие... нали това са най-важните неща. Защо се оплаквате вечно, че секса не ви стига. Или май сте много по-развратени от нас, но сред обществто ни се правите на цветенца за хубост само. Нали секса няма нужда... е и сега в тази статия говорим за жена изневяра, 100 процента порода от липса на мъж и секс. Че нали си имат и те доверие. Секса не е важен!? !? !? !? !?? !! Върховно, гнусно, женско лицемерие!

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 48a9dc0005
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Бъди сигурна, че и баща ти и изневерява.
А може дори и да си имат уговорка.
И не рови в личното пространство на родителите си. По-безопасно е!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 дни
hash: c6611ced26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Абе то не се знае и бащата какво прави. Според мен трябва да говориш с майка си, някой работи е по-добре да се премълчат. ако кажеш на баща си може да има скандали, да се стигне до развод и ти ще се чувстваш виновна за това, а всеки прави грешки. Може след разговор с теб майка ти да се осъзнае. Попитай я за причината, защо го прави, но без скандали и да я нападаш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 700f256fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 11 няма що? Личи си, че си жена! Страхотен съвет давате на детето - да ди трае, понеже била малка и не ги разбирала тези работи, а и че майка и си имала причина за изневярата.
Всеки може да си намери причина за изневяра, абсолютно всеки, но ако разсъждаваме така, то какъв е смисъла да се събираме да живеем с един човек, да създаваме деца, да продължаваме да живеем с бащата на децата си, а да се ебем с друг.
Детето за първи път се сблъсква с лицемерно поведение на свой близък, в случая е майката и то трябва да получи отговор от нея. За това разговор с майката е наложителен. Иначе, къде отива родителския пример?
Същото поведение важи и ако детето беше узнало, че бащата изневерява. В случая не трябва да се набляга на пола, а на самото деяние на родителя.
М45

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: c45c59f753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 22, номер 11 съм. И съм жена, естествено. И имам дъщеря.
Оставам с впечатлението, че девойката, написала темата, е тинейджър(те в последно време май само такива пишат).
Никъде не става ясно как стоят нещата при баща й. Плава. Няма го по 2 месеца. Значи спокойно можем да предположим, че и на него може да не му е чиста работата. А детето да не знае, все пак е намерила чатове САМО на майка си.
Не изключвам варианта, ако нещата между тях като патньори куцат, двамата кротко и тихо, насаме от детето, да са се договорили всеки да живее, както намери са уместно, за да могат да поддържат хармонията в семейството и запазят баланса в момичето. Щото хормоните не знаят какво правят.
Аз бях на 27-29 год може би, когато разбрах, че баща ми си има любовница. На него му показах, че знам. Щото ми беше болно. Не за друго, за защото знаех, че тая жена е с баща ми за пари. Не беше по-млада от майка ми.
На майка ми не казах никога. И няма да го направя, въпреки че минаха 10 години.
Сега обаче, има моменти, в които разбирам баща си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: a8a4a476da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Типични женски разсъждения! Щом жената изневерява мъжът е виновен, а ако мъжът изневерява е свиня. Щом съпругът плава не му е чиста работата! Хормоните не прощават, пък даже се договарят да спят с други хора. От това, което сте написали излиза, че всички моряци трябва да приемем за курвари, а техните жени за курви.
Мило момиче зрелостта се изразява в това, че човек спира да мисли с оная си работа, но няма смисъл да обяснявам повече.
Бивш моряк, с 22 годишен щастлив брак.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 53d0feefb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ще ти кажа моето мнение от позицията на по-голяма жена, която има съпруг и дете и която никога не е изневерявала.. Може би е по-добре да не се месиш. Ако умееш да се сдържаш и да се прикриеш пред родителите си, че знаеш, не се меси. Ако смяташ, че няма да можеш да се прикриеш, говори с майка си. Тя ще се засрами и ще спре. Но не знаеш каква е дълбоката причина и понеже си малка, няма да разбереш. Понякога изневярата е толкова оправдана и е по-добрия вариант, и дори закрепва бракове, особено когато мъжете пътуват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker