Гледа ме, личи че има нещо към мен, но не прави нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гледа ме, личи че има нещо към мен, но не прави нищо
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4673 пъти
Дайте ми съвет... ... ... ... Моля ! ! ! :) Преди месеци направих грешката да преспя с така наречения лидер сред студентите в моята специалност, бях мн отчаяна заради друг и сехванах с него, понеже се беше лепнал за мене още от началото на семестъра, когато спах с него ми беше за пръв път, бях девствена, мислех си че ме харесва, така казваше и така изглеждаше, но след като постигна целта си ме заряза, от тогава се държи много странно, изглежда като неадекватен, няколко пъти ми писа, започна да ме обижда и ми говореше цинизми, как пак иска да спи с мен, провокирах го и разбрах че има някакви проблеми, маи със закона, замесил се е в някакви неща, наскоро започнахме 2рии семестър, когато идва не ме поздарвява, гледа ме, личи че има нещо към мен, но не прави нищо, дори не ми говори, занимава се с няква кифла пред очите ми, моля ви за съвет да спра ли да мисля за него и да се самозалъгвам че има чувства към мен или да се боря някак за него и да се опитам да му помогна да реши проблемите си, харесвам го и го виждам всеки ден на лекции, трудно ще е да го забравя, Помагайте ! ! ! :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 86de771197
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се излагай.. тоя е за бройката.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 876f49862b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Друг път не се хващай с мъж" от отчаяние" , понякога и ние ги усещаме тези неща.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8e7cd33e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Гадна случка, но сигурно не се е случвало само на теб. Това, че си добър и доверчив човек и, че си дала шанс на някой да бъде обичан е много похвално, жалко че този някой не се е възползвал. Просто той е от многото за съжаление в днешно време момчета, които се мислят за велики и недосегаеми, които си мислят, че подигравката и заигравката с чувствата на другите ги правят велики. За съжаление ще ти кажа, че както и да те гледа повярвай ми не ти мисли нищо добро и не си заслужава дори да го поглеждаш, запази усилията и чувствата си за някой, който наистина го заслужава и си вземи поука от случилото се. Знам, че е трудно тъй като с него ти е било за първи път, но помисли за себе си и за това, че ако наистина е държал на теб нямаше да те остави, за това нека се занимава с посредствените кифли - той е като тях и това заслужава, но не и ти :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c9ff4e24ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въобще не се занимавай с него. Той само иска да спи с теб пак и нищо повече...
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2c8f697280
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз те разбирам напълно. Случи ми се нещо подобно. Харесвах един тъпанар, той само ме преследваше и си мислех, че и той ме харесва. Но бях девствена като тебе. (и не, не съм на 15, 16.. ) Той го знаеше, но само ми настояваше да сме се еб... аз не исках и не исках. Но накрая ми писна да ми се моли и спах с него. БЕШЕ УЖАСНО. Замина си без да ме погледне дори. Те всички ми викаха, че ме искал само за това, а ама аз не та не. После пак ми писа, пак ме търсеше. Макар че когато се виждахме по дискотеките даже здрасти не ми казваше. Та накрая ми писна и го пратих на майната си. Такива боклуци не заслучават никакво внимание. Та точно след това намерих любовта на живота си, човекът който ме обича и до ден днешен сме заедно. А същевременно този миналият боклук като разбра, и почна пак да ми пише, да ми вика че бил голям глупак, че съжалявал.. Еми аз ко да напрая. Късно е вече. Та мисля си, че този твоя е подобен. Харесва те, но не иска нищо повече от секс. По- добре го забрави и не се занимавай с подобни индивиди. Не си заслужават.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c77e323274
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, ти имаш ли чувства? Това е най - важният въпрос. Отговори си първо на него. Ако нямаш чувства, не се занимавай с него повече. Ако пък имаш - провери дали си заслужава да се опиташ да го спечелиш. Не е важно той какво чувства. Важна си ти. Едва, когато си убедена, че имаш автентичен интерес към човека, тогава мисли какво му е отношението към теб. Другото е суета.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cc769a1a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Проблема е в това, че не мога да разбера дали иска само секс от мен или нещо повече, но от страх или нещо такова не иска да се обвързва, и сега незнам да се боря ли или да го игнорирам?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 19cf471b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си падаш по него - бори се. Ако не - не го мисли.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 84d9ff000d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Игнорирай го. Не го е страх да се обвърже, просто не иска. Ако искаше нещо повече до сега ясно щеше да си го разбрала. И аз сам жена и знам как съзнанието ти се залъгва в момента. Но не де поддавай, просто недей. Няма страх от обвързване просто не иска. Бори за друг човек, някой който си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cc769a1a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря много за съвета номер 11 ,благодаря на всички за коментарите им също .Успех !!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b18359facf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! И аз излизах преди време с едно момче, но много бързо разбрах, че е привлечен от мен само физически. Непрекъснато ме гледаше в тяло, докато си говорехме усещах погледа му. А не е да кажеш, че съм се обличала предизвикателно, за да му привлека вниманието. Напротив, даже не беше мой тип, просто излизахме на кафе заедно, разхождахме се и си говорехме. Естествено никога не съм му казвала, че съм девствена, а и много скоро разбрах, че е от онзи тип момчета, които само искат да спят с теб. Правеше се на голям женкар, а аз хич не ги обичам такива. Но никога не ми е налетявал, държеше се възпитано, изпращаше ме до вкъщи, но не беше мой тип. Бяхме прекалено различни, а и не ми харесваше външно. Така че не го умувай и ти много. Една жена трябва сама да усеща, кога си заслужава да бъде с един мъж, а от това, което си написала оставам с впечатлението, че си се отдала на грешния човек. Забрави за него, ще намериш друг човек, който да те оцени. Не се подценявай и се дръж на положение! Уважавай себе си!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d18e545802
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако има чувства не би се задоволил с едното" гледане" . Ще те търси, ще иска да излизате заедно и т. н. Явно е, че иска само секс от теб. Не лягай пак с него, колкото и да ти се иска, не се унижавай. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker