Ах тази несподелена любав. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ах тази несподелена любав.
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1763 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 16 години. Заглавието съвсем ясно подсказва за какво става въпрос. Харесвам адски много едно момче от моя клас, но за съжаление той не изпитва същото към мен. Няма да забравя онзи ден в който го срещнах за пръв път и нещо в душата ми потрепна и се влюбих в него. Той е най-красивото момче, което някога съм виждала. Той е ангелчето, което сънувам всяка нощ. Постоянно плача и ме боли, защото искам безкрайно много да съм с него. Няма да ми стигне и един живот да опиша колко искам да съм с него и колко силно го обичам. Много пъти съм забелязвала, че той търси погледа ми и ми се усмихва, но днес една моя приятелка го попита дали изпитва нещо към мен, а той каза че нищо не чувства към мен. Точно в този момент всичко в мен рухна, всичко за мен изгуби смисъл, защото без него всичко изгубва всякакъв смисъл. Едва ли ще има момиче като мен до него, което да изпитва толкова силни чувства към него. Аз бих му дала всичко, винаги щях да съм до него, да държа ръката му когато изпитва някакви терзания, да му давам съвети, когато е несигурен в нещо, да се облегне на рамото ми, когато го боли. Една моя приятелка казва, че ме харесва, защото постоянно ме гледа и ми се усмихва, но аз далеч не мисля, че ме харесва. Не знам на какво да вярвам вече и какво да правя. Де да можеше чувствата ни да бяха споделени, щях да му дам ВСИЧКО ! . Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Наскоро писах подобна история, но модераторите не я одобрите, но този път се надявам да я одобрят, защото за мен е много важно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 0cea0e3a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си забелязала, че търси погледа ти, едва ли си му безразлична.
Второ, твоята приятелка е развалила всичко с питането си дали те харесва - дори и да те харесва, вече едва ли ще го показва.
Момче, което не се интересува от теб не търси погледа ти. Възползвай се от това, че си му интересна сега... пък дано да успееш да задържиш интереса му.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: cf7b64b3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем глей ся момиче, аз на твойте години ако ме питаха дали харесвах някоя отричах до последно... Дори да я харесвах хаха.
Може и да те харесва пък, просто е странно някво да го кажем на приятелките ти, той пък от къде да знае, че го харесваш толкова много?

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: f4efee5a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не бързай с изводи и с действия! Не бързай! Може да се окаже недоразумение нещо и да те харесва, ама ако е така не се впивай в гушата му с действия, за да не прецакаш нещата преди да са започнали. Не бързай!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 3e449646a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само защото е красив.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 40f88d24c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А ако приятелката ти те е излъгала, че той не те харесва? Ако се е пошегувала? Вместо да търсиш посредници, го намери в социалните мрежи и му пиши нещо за училището и уроците. Попитай го нещо за учебните ви предмети. И така завържи разговор с него. То ще си пролич дали те харесва. И никога не слагай трети човек между теб и този, който харесваш. Представи си, че твоята приятелка-посредник самата тя го харесва?

 
  ...


...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 9625c1b691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   признай си чувствата
.... кажи му това което чувстваш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: 251d4d1427
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единственото, което постигаш е да му подхранваш егото. За това те гледа и се подсмихва. Ако чувства нещо към теб, повярвай ми ЩЕ РАЗБЕРЕШ. Аз съм на 19 години и бях на твоето място преди години, а онази също така не ми отвърна и единствено ме отблъскваше. Ако някои те харесва, повярвай ми ще ти даде много, мноого ясни знаци. Истината е че това което изпитваш ти е силно привързване. На времето, когато хората са живеели до 20 години е било нужно да се размножават. Ако спреш да му подхранваш егото може и да започне да се интересува от теб, ама няма смисъл от такава връзка. За секс става и така можеш да го спечелиш.

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: cdb3b10978
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще има поне още няколко пъти да се влюбваш несподелено в тоя живот. А, когато минат няколко годинки ще има да се смееш и да се чудих какво си му харесвала. Била съм на твое място и знам за какво става въпрос.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker