Защо мъжете спират да ме харесват, когато аз ги харесам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете спират да ме харесват, когато аз ги харесам?
преди: 7 години, 28 дни, прочетена 2193 пъти
Момиче на 23 години съм и никога, ама абсолютно никога не съм имала приятел. Както може да се досетите, съм девствена. Всеки път като харесам някой, който уж също ме хареса, изведнъж всичко се проваля. Не съм зле изглеждаща, имам самочувствие, но в последно време съм унила заради липсата на късмет в любовта. Не ми липсва мъжко внимание, липсва ми сериозно отношение. Не съм просто парче месо годно за гледане и пипане. Няма да коментирам стари случки, а ще се фокусирам върху събитията от последната година. През април миналата година се запозна с един мъж на 30. Той се държеше много добре, ухажваше ме няколко месеца и когато го харесах, той започна да се държи тъпо. Сякаш вече ме е спечелил и не се налага да полага никакви усилия. Така след известно време реших, че е време на край на "зарибявката", която така и не премина във връзка поради нелогичното поведение на "порасналия" индивид от мъжки пол. Минаха няколко месеца и през януари тази година се запознах с друг човек. На 29 е, виждаме се няколко пъти седмично, тъй като фирмата, в която работя има договор с фирмата, в която той работи. Формално не сме колеги, но се засичаме 3-4 дни в седмицата и се налага да работим заедно. Месеци наред показваше сериозен интерес. Правил ми е мили жестове. Флиртът е очевиден. На скоро ми каза, че ме харесва и се целунахме. Съответно и аз му казах, че го харесвам. Това сякаш беше повратната точка. Всичко се обърна на 180 градуса и той стана някак малко по-дистанциран. Докато работим няма никакъв проблем, но всякаква комуникация извън офиса беше прекъсната. Не съм от тези момичета, които едва ли не гонят и притискат мъжете. Показвам интерес, но не поемам инициативата, а и в конкретния случай не виждам и смисъл. Преди плануваше някакви излизания, сега спря да говори за това. Аз се държа на положение и гледам да се държа приятелски, сякаш не ми пука и вече не го харесвам. Питам се обаче в мен ли е проблемът. Защо когато проявя интерес, мъжете охладняват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 26 дни
hash: 9bfb9cd78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно ще е да кажем тук конкретните причини, трябваше да опишеш по-подробно как точно се развиват отношенията ти с мъжете.

Възможно е да изглеждаш отчаяна и в нужда и да се вкопчваш в тях, когато разбереш, че е взаимно. Може нещо в поведението ти или характера ти да ги дразни. Може да им пращаш противоречиви сигнали или да си прекалено пасивна.

Не казвам, че е някое от тези неща, просто гадая, след като нищо по-конкретно не си написала. Ако напишеш повече подробности, може би ще можем да ти бъдем по-полезни.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 3e19427f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти сама си ги казала-той епроменил поведението си, когато си му казала че го харесваш. Мъжете са ловци. Те гонят жените. И им става безинтересно, когато лесно са хванали жената, която гонят. Или пък тя им показва, че ги харесва и ги гони. Така че хем му показвай, че го харесваш, хем не му го казвай ясно... Казва се флиртуване.
И наистина ако изглеждаш отчаяна и се вкопчваш в мъжете, те бягат.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: c8a5b5c1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен попадаш на неподходящи т. е такива с ниска самооценка и добре изглеждаща девойка каквато вярвам, че си им повдига самочувствието и изглежда че ти си тази която трябва да се бори за тяхното внимание. Може да не съм много голяма на години, но едно съм научила от баба ми никога ама никога не при ставай на мъж! Той трябва да се бори за теб! Лошото е че днес много трудно хората успяват да създадат стойностни контакти к връзки бъди себе си рано или късно твоят човек ще се появи бъди сигурна :)
Както се казва ако можеш да имаш нещо конкретно не се задоволявай с нещо приблизително! И един съвет напълно искрен!!! Не допускай грешката на много девойки да сваляш нивото за да се харесаш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: 3d989b3a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами според мен, точно защото те чувстват, че вече си запленена от тях и им ставаш безинтересна и сигурна. Аз поне разбрах защо става така от личен опит. Например много хора се чудят защо с тези дето не ги харесват ги търсят, а тези дето ги харесват нямат интерес. При мен се е случвало наистина да харесам някой мъж, и точно с него не се получава, имам чувството че колкото повече харесваш някой толкова повече не се получава. Но има и друг момент - имаше един мъж дето още отначало не го харесах, обаче той все ми се обаждаше, аз всеки път като си говорех с него си казвах- за последен път говоря с него. Тоест всеки път бях на ръба да си тръгна - е познай години наред поддържахме контакт, той за секунда не изгуби интерес. Искаше да имаме и връзка, ама аз както казах не го харесвам за връзка. Но не съм го принуждава да ми се обажда, даже в чужбина ходи, имаше някакви гаджета, но и досега ме търси. Тоест искам да кажа, че когато си на ръба и си на крачка да си тръгнеш и не си им сигурна тогава най-дълго остават с теб. Усетят ли те че си хлътнала и си готова на всичко за тях не си им интересна. Не знам защо така се получава, но е факт. За мен е логично когато искаш някой той да го оцени, а не да бяга. Имам и друг случай с една приятелка. Много ме дразнеше нещо и с нея винаги бях на ръба, тоест все бях на крачка да спра да контактувам с нея. Не спрях да ме търси години наред - имахме 10 години приятелство, е кажи ми къде е логиката и аз не знам, но е факт. Проблема обаче идва оттук, че като наистина ти пука за някой ти си привързан и искаш да си с него, а накрая става така, че с тези дето дори не си искал нищо си поддържал най-дълги връзки. И на мен не ми харесва това, но не малко пъти съм се убеждавала, че тоя механизъм действа безотказно. Така че ако искаш някой за дълго, може би трябва да му оставяш някакво чувство, че не си му сигурна и си готова всеки момент да си тръгнеш. Но аз лично не мога да го правя насила, просто наистина нито съм искала да съм с тях нито съм ги зарязвала окончателно, някакво междинно състояние което е довеждало до най-дългите взаимоотношения които съм имала.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 533c154da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И мен в последно време не ме харесват и си осигурявам секс само с проститутки, но не ми пука. То няма и за какво. То вече не всяка втора, всяка първа се интересува само от повърхностни неща. А не от духовните, красивите и истинските неща. Явно има нещо в мен, което не ги кефи.

 
  ...


...
преди: 7 години, 23 дни
hash: db4b583b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Грешката не е в теб. Да, някои мъже ще се уплашат ако стане твърде лесна "свалката", но това си е техен проблем. Ти изглежда си от малкото дами, които имат смелостта да разкрият чувствата си директно и аз това го оценявам МНОГО високо. Нямаш си на идея колко рядко качество е това.

Аз, като мъж, винаги съм си мечтал да някоя умна, готина дама да ми признае че я привличам. Това се е случвало само в училище, като бях малък - но тогава бях доста глупав и ги режех от страх да не ми се смеят "приятелите".

Това, което искам да кажа е следното: ако те отбягват заради това, че си открита и честна, майната им! Значи тези не са за тебе! Който иска да гони дивото и да тича след незаинтересовани, трудни за сваляне жени, да заминава.

Търси мъже, които ще оценят тази честност и искреност, която имаш! И без това са рядкост, запази се такава за да не изчезнат тези качества!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: f3fe1df2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кофти избор на мъже! Те те ухажват с надеждата да чуят "Искаш ли след работа да отидем у нас? ", а ти ги целуваш и им разправяш, че ги харесваш. Този тип "смелчаги" бягат при подобно признание, защото се виждат как седят на масата с няколкото си деца, докато жена им им вдига скандал, а тъщата ги гледа сърдито от дивана. Хората искат секс без обвързване, а щом виждат, че няма да получат повече от "Обичам те" и евентуално дългосрочно обвързване, тръгват да търсят някоя по-разкрепостена.

Извод: смени си предпочитанията! Явно все се набиваш на такива екземпляри. Пробвай да заговориш пълната противоположност на тези и така няколко пъти. Все ще намериш някой, който не смята секса за олимпийска дисциплина. А твоите досегашни любимци не ги мисли - кучки се намират под път и над път. Ще правят секс още максимум 1000 пъти (при късмет) и на стари години ще си чешат... бившия спортен аксесоар. Но това не е твой проблем! Техен живот, техни провали!

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: d63c8a142e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   НЯМА нормален мъж който ще избяга от жена която харесва понеже и тя го била харесала, освен може би ако е женен. Ама и тогава ме съмнява.
За жените не гарантирам. При някои от тях всичко си зависи от настроението.
Та или не те харесват толкова колкото си мислиш, или са нещата изброени във 2-я коментар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker