Въпроси без отговор (към жените) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпроси без отговор (към жените)
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3131 пъти
Какво мислите за добрите момчета от 20-25г.? Тези, които са джентълмени, тези които се държат добре с теб; тези, които ти помагат в трудни моменти и те харесват такава каквато си- без грим, без прически, без скъпи дрехи и бижута? Тези, които предпочитат да прекарат събота вечер в някой парк, кино или вкъщи с вас, вместо да ходите на дискотека? Тези, които наистина чакат да срещнат любовта си и все още са девствени? Тези срамежливите, но веднъж отпуснали се -винаги забавни? Тези, които се изразяват добре, а не псуват като каруцари? Тези, които нямат тяло на Аполон, не пият протеини и други химии, но въпреки това симпатични?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 5dcc418e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам такъв до себе си и никога не съм харесвала момчета, които се държат надменно, постоянно са по дискотеки и т. н. :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2f3fc29d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяко момиче се има свой вкус ;) има момичета, които харесват този тип момчета. :) Лично аз харесвам по - лоши момчета. Не тези, които ходят по дискоеки, пушат и се държат, като идиоти, а онези по... как да го кажа :д абе привличат ме по - потайните момчета, които всъшност са baddas, но опознаеш ли ги, допуснат ли те до сърцето им разбираш колко добри всъшност са:).

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8e3067def7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Брато, мъж ще ти отговори. Истинския мъж трябва да е силен, трябва да е способен, да може да навреди на много хора, но да предпочете да не го направи. Това, което описваш ти е описание на п**ка, а не на добро момче. Много ги бъркате двете неща... някой мъже виждат, че жените не харесват пу***ци и вместо да се променят към по-добро, те унищожават добротата си, а това е най-ценното им качесто. Бъдете си добри, но бъдете здрави и силни също. :) Тренирай, прави нещо, напредвай..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a42974844c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам такъв мъж до себе си! Влюбена, Щастлива и късметлийка, че спечелих възможност, да открия принца, за който бях мечтала, като малка. Не на всеки му се получава, но когато дойде такъв човек, не го изпускайте, защото е ценен. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 083a90ab55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всичко, което си написал ми харесва, като изключим срамежливостта. Иначе псувните, грубостта и големите мускули са ми смешни. Голямото самочувствие също ме отблъсква, както и момченца, които парадират с парите на родителите си. Стеснителни и срамежливи мъже не харесвам, както и такива, които прекаляват с добротата си към околните, тъй като в България колкото си по-добър, толкова по-прецакан си. Девствен или не, важното е да прави хубав секс и да ме привлича визуално.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: acf402cd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А дали има такова съвършенство? Какво мога да мисля-дай Боже всекиму...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e9ee163bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много жени не си падат по такива мъже по причината че ги намират за скучни защото са нормални. Аз лично търся точно един такъв- с който мога да бъда спокойна и щастлива и да не се притеснявам. За жалост в повечето случаи не попадаме на такива мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a17f0a82bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ще ти кажа какво мислят - слагат ги в графата "просто приятели". Това ти го казвам като 30 годишен български мъж, който е кавалер не само по родните, а и по международните стандарти, но на много малко български жени това им е интересно.

Като цяло не е лошо да си възпитан кавалер, но се научи да имаш и нещо от поведението на т. нар. "лошо момче", защото иначе за жените ще бъдеш нищо повече от тяхната "сродна душа", или пък "просто приятел", а недай Боже още по-глупавото клише - "моето братче"...

Не казвам, че всички български жени са такива, но огромното мнозинство виждат качествата на "приятел" в един истински кавалер, а защо е така не знам, и честно казано не ме и интересува. Това нито ще се промени, нито пък ще се намали броя на жените, искащи "лоши момчета", така че не е лошо да имаш и нещо по-загадъчно в поведението си, защото иначе си изпята песен. Повярвай ми, общувам с жени на буквално всякаква възраст и знам какво говоря. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9c1ceeebc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Аз не съм жена, но ще си позволя да си изкажа мнението, пък ти ако решиш, не го взимай предвид.

Според моите наблюдения някои жени (по-малката част и то предимно тийнейджърките) харесват такива, но дори и на тях в един момент им писва от еднообразието. Просто такива момчета са прекалено скучни, тях отношенията са твърде гладки и няма драма, няма тръпка, няма емоция.

На една жена, за да и е интересен мъжа, той трябва да предизвиква постоянно емоции у нея, дори понякога да са негативни. Трябва да има определена непредвидимост. Това са неща като изненада, тръпка, вълнения и др. подобни. Просто така сме устроени вкл. и мъжете, че еднообразието в един момент писва, става банално и започва бавно да ни убива и вкарва в депресия.

Не казвам да си лош, но и само доброта пак писва. "прекаления светец и Богу не е драг". Чувал ли си го този израз? Важи в пълн сила тук.

А и такива мъже често не са уверени в себе си. Такива са, защото са ги възпитали да са прекалено мили, прекалено добри с хората. Такива хора може не са злобари, комплексари и тем подобни, но и често нямат самочувствието да се отстояват, да вървят напред и да се борят, нямат характер и психика от прекален стремеж всички да ги харесват, одобряват и т.н. Те дори са готови да не приемат и обичат себе си, стига да спазват някакви обществени неписани правила. Нямат и креативно мислене, а разсъждават в рамките, наложени им в детска възраст от родители, общество и т.н.

Това е крайност и крайностите от мен да знаеш винаги са вредни водят до страдание. Да си лош, комплексиран, назобен фитнес маниак, престъпник и т.н. също не е добре.

По-голям съм от теб и също бях като теб доброто момченце и съм разбрал, че в живота винаги има една истина и това е баланса или златната среда, както обичаше да казва баща ми.

Не гледай преклаено много да се харесваш на другите, да си им подлога, приемай се такъв какъвто си, но и не бъде келеш да се отнасяш с пренебрежение към другите и гледай да се променяш, когато ти смяташ за необходимо.

Жените не искат домашен любимец, искат мъж на място, но все пак не и някакъв агресивен злобар, който през ден ги претрепва от бой.

Това важи не само за жените - важи за работата, за приятелите, в бизнеса, в харченето на парите, в пестенето, в начина на живот, в сериозността, в разпускането, в забавленията, във възпитаването на децата, в каквото се сетиш. Изобщо винаги гледай да държиш баланса. Изпуснеш ли баланса, това се превръща в бомба със закъснител. За моемнта може и да не усетиш пряко ефекта, но това води до едно натрупване на негативи, които в един момент са се натрупали и избухват внезапно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8f65e61674
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен биха ми били много симпатични. Харесвам такива момчета.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4fc5aa7b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Жена съм и много искам да кажа, че това ми е идеалът за мъж и е вярно що се отнася до фантазията ми, но действителността е съвсем различна. Всички тези идеални качества събрани накуп отдалечават въпросния мъж от "идеала за мъж".
Излизала съм с такива подобия на мъже. След връзка с някой в другата крайност компанията на "истински джентълмен" идва приятна. Но след като си стъпиш на краката ти идва малко в повече всичко мило и човешко в него. Защото един такъв мъж сякаш няма кусури и остават да висят само твоите.
Такива мъже никога не са се карали с мен, не са ми правили забележка (дори градивна), не са си изказвали мнението с твърдост. Те винаги са били склонни да поставят моето мнение на първо място, моят избор на пиедестал. Докато се запознаем може никога да не са ходили на театър, но след като се запознаем да отидат 5000 пъти, да не им хареса, но да не си го кажат. Защото този тип мъже са толкова изоставили себе си, толкова не си обръщат внимание, че правят това, което другите смятат за хубаво и приятно. Дори сексът с тях може да бъде скучен и е напълно възможно да бъде редовно по инициатива на жената, възможно е да се случи година след започване на връзката... за тях сякаш сексът е без значение като всичко останало.
Една моя приятелка ходи с един кавалер. Лекар е, много умен човек, джентълмен, мил, отстъпчив, тихичък. Като го види човек ще каже, че е душичка. Но преобърна сексуалният й живот всячески с неговото силно изразено либидо. Това й хареса. Той проявява една черта на лошите момчета, която е достатъчна, за да балансира всичко добро и меко в него.
Аз също излизам с много добър и мил човек. Но той много държи на неговите си хобита. Заради тях може да не дойде някой път с мен някъде, където искам. Може да не се видим една седмица заради подготовка за някакво състезание. Друг път пък може да пренебрегне някое хоби, за да изкараме още време заедно. Приятелите му може да се разсърдят, но той ще заяви, че аз съм му по-важна сега. Тоест проявява воля да върши това, което му харесва. Отстоява си правото да прави това, което харесва. Понякога може да се скараме заради това, но това не го прави лош, арогатен, маниак или нещо друго. Просто го прави... един обикновен мъж ама мъж наистина, а не пикльо.
Та моят съвет е винаги да си пазите и по някоя лоша черта в себе си. Няма идеални хора. Или идеалният мъж ако не се натъкне на идеалната жена няма да бъде оценен като идеален, а като скучен, като женчо или нещо друго обидно. Защото става сблъсък.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3b66e06f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Резултатите от проучване показват, че алтруистите се радват на по-наситен сексуален живот. То опровергава наложилата се догма, че жените харесват повече лошите момчета. Напротив, любезните и отзивчивите мъже предизвикват по-голям сексуален апетит у партньорката според публикация в British Journal of Psychology.

Изследването обхванало 192 мъже и 105 жени, които били запитани какви благородни постъпки са извършили напоследък - даряване на кръв, заделяне на средства за благотворителност или даване на вещи на съседи. След това трябвало да попълнят формуляри за това колко секс са правили - както случаен, така и със сериозни партньори.

От получените данни станало видно, че колкото по-алтруистично се отнасяли хората към останалите, толкова по-желани били за противоположния пол. Мъжете, които редовно заделяли средства за благотворителност, се оказали с повече любовници, отколкото останалите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: 6429ce598a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво мислите за добрите момчета от 20-25г.?
- На 27 съм, затова харесвам по-големи. Мъже, не момчета.
Тези, които са джентълмени, тези които се държат добре с теб;
- Обичам джентълмени.
тези, които ти помагат в трудни моменти и те харесват такава каквато си- без грим, без прически, без скъпи дрехи и бижута?
- приемането на другия какъвто е е задължително условие. искам мен да ме приемат без "украса", отвръщам със същото.
Тези, които предпочитат да прекарат събота вечер в някой парк, кино или вкъщи с вас, вместо да ходите на дискотека?
- обичам да ходя на всякакви места, важното е да не е все едно и също. разбира се, че е хубаво и в парка и вкъщи, когато компанията е приятна.
Тези, които наистина чакат да срещнат любовта си и все още са девствени?
- девствеността не ме интересува. не я броя нито за плюс, нито за минус.
Тези срамежливите, но веднъж отпуснали се -винаги забавни?
- зависи какво разбираш под срамежлив и под забавен. имала съм хубави разговори със срамежливи мъже.
Тези, които се изразяват добре, а не псуват като каруцари?
- много е важно това!
Тези, които нямат тяло на Аполон, не пият протеини и други химии, но въпреки това симпатични?
- влюбя ли се в един мъж, за мен той е най-красивият! протеините са глупост.

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: e380fb2b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Едно е срамежлив, друго е льольо и комплексар.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 8e3067def7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Каквото и да говорят, жените не казват ИСТИНАТА. ИСТИНАТА е, че жените искат мъж, който е мускулест и силен, който се справя добре в леглото. И могат да се чувстват защитени в неговата компания, имат си бодигард, а не някакъв полу/мъж, който ще избяга ако приятелката му е в беда. До тук добре.. Освен това искат обаче да имат и пари, искат да могат да си купуват рокли, да си правят прически и да си правят селфита с фалшиви усмивки, само и само за да впечатляват другите овце във фейсбук.
И аз си мечтая за свят, в който ще живея в къща до езеро с жена си, когато е гладна ще набера от градината два домата и ще си живеем щастливо, но реалноста е друга.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 7f967045b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Девствени мъже няма, а такива, които не са правили секс. Девствена е психиката на такива мъже. Повярвай, няма нищо отличително, по което да се разбере, че вече си правил секс. А това, което си описал тук в тая тема, е идеалната мекошава пантофка, за която огромен процент жени умират. Някой те е излъгал, че мнозинството си падат по силни мъже. Силните мъже се харесват от истинските жени, а те са рядкост.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 6dbd398e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   На 23 съм, от 3 месеца съм с такъв човек и мога само да кажа, че съм късметлийка. Мил, прекрасен, подрепа ми е за всичко и винаги!

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 49707a98f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Малко по-голяма съм, обаче сегашният ми приятел е точно такъв и никога не съм била по-щастлива! Просто повечето момичета на 20 не разбират какво съкровище е такова момче и го оценяват чак като някой мачо им разбие сърцето грубо. Така, че евала, продължавай да бъдеш такъв и рано или късно ще намериш страхотно момиче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: a5c94b2f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И аз търся такъв, ама едва ли ще го намеря. Те са само по телевизията.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 30d0a1c2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И аз не съм жена, но ще ти кажа какво ми е известно по въпроса: жените обожават такива момчета, каквито описват. Те са любимите им приятели за цял живот, на които да се оплакват, да споделят кого харесват и какво ли още не. Могат дори да те гушкат, докато ти плачат на рамото. Ако си такъв, никога няма да страдаш от липса на приятелки жени.

Е, вероятно искаш гадже, но жените не са узрели за подобна връзка с теб! След 50-90 години може и да има промяна, ако успеят да порастнат дотогава и спрат да се увличат по същите неща, по които и децата: игри и хора, които си играят с тях. Нека бъдем оптимисти! Чакане му е майката! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 381fef5efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Комплексираните "мачовци", щом се отвори тема, за перфектният тип мъж и се започва бълване на змии и гущери, точно като жените сте! Една жена, ако завиди на приятелка, ще я очерни пред останалите си приятелки и познати, а ви е сте същите.
Жената, която харесва подобен тип мъже, които е описал автора е: Интелигентна, независима, може да се справя в живота, знае какво иска и т. н. А жените, които харесват "лоши момчета" са: Незрели, несигурни, не знаят какво искат и кога го искат, лесни за манипулация и т. н
Малките момиченца от 14-18 години харесват, такива "мачовци", да са "силни", да изглеждат като мутри, да им се вдигат скандали, да ги третират, не като момичета, а като някакъв предмет.
Време е, да се примирите, че добрите момчета са в пъти повече харесвани от друг тип момчета. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: dc4c3473ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Хората са много по-сложни от думите "добър" и "лош" и съжалявам момичетата, чиито единствен критерий е "добро момче". На всички ни се иска да сме добри, но не сме перфектни и понякога нараняваме хората без дори да забелязваме. Често момчетата, които се смятат за "добри" са едни от най-лошите - вярват си, че най-лошото им качество е добротата и са озлобени към хората - слагат етикети, обвиняват другите за собствените си проблеми, приемат нещата много лично. Когато един срамежлив и неуверен човек разбере, че е значителен за някого, често той или:
а) остава много неуверен и се плаши от мисълта да го напуснат> превръща се в много ревнив и властен човек
б) самочувствието му се повишава и почва да си мисли, че човека до него му е в кърпа вързан> става арогантен
Не твърдя, че това важи за всички.

Момичетата искат добри момчета, но често тези добри момчета се променят или през цялото време са се правили на такива. Никой не се хваща с някого с мисълта "Ох, колко ще се зарадвам да ми разбие сърцето".

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 46b49aa1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, ако можех, щях да ти дам 100 звезди. Абсолютно вярно.

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 31fff2341e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Хей, Alpha, следя коментарите ти под най-различни теми от 2-3 години насам, още когато слагаше 24-25 като число за годините си. Винаги съм бил много приятно впечатлен от думите и коментарите ти под всякакви теми. Изглеждаш много интелигентен и зрял човек. Лично на мен ми е много приятно да чета твои думи и изказвания.

Prestige, М 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: b9e854d8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Какво да ти кажа в същото положение съм джентълмен с перфектни обноски, не съм женкар и никога няма да бъда, мил, забавен, винаги съм карал жената до мен да се чувства единствена и желана под никаква форма не съм давал повод за ревност на която и да е жена, трениращ добре изглеждащ винаги облечен елегантно винаги съм гледал да опозная жената преди да спя с нея градя доверие всеки ден подарявам им цветя без повод а за награда получавам второстепенно отношение приятелките ми са преди теб не очаквай нищо от мен рано е още да ти се доверя- просто защото не се вписвам в графата ''нормални мъже'' каквито имат приятелките им (мое мнение)

 
  ...

...
преди: 7 години, 14 дни
hash: b5643485dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Бреей, колко скромни жени имало... браво!

До номер 9: поздравления! Много точно и на място! ;)

Авторе, имаш погрешна представа за "добро момче "
Имах връзка с подобен мъж , който беше на 34 по онова време, а аз бях на 25. Истината е че имах нужда от мъж, а не от брат, или баща!
Задушавяше ме с неговата прекалена загриженост, отблъскваше ме.

Секса беше повече от скучен, толкова романтика, толкова нежно докосва, че имах чувството, че съм с жена! Няма как да имам желание .. точно 2 месеца издържах с него. И сега ми е най-големият приятел. Още се лута и не може да си намери сериозна приятелка, всички го напускат след най-много 6 месеца. Жалко, но ги разбирам и тях. А жените, които казват, че харесват такъв тип мъже, вероятно имат и любовник! Защото ако им харесва да разнообразяват от време на време, с един мъж с характер няма как да стане лесно, при това без да ги надушът, точно за това търсят "добро момче " .
Остани си добър, но не толкова, че да изглеждаш женчо. Нямаш ли приятели? Учи се от тях. И не бъди срамежлив. Успех с промяната!

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: e81631b4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Номер 9 и номер 26. Поздравления. Девет мога ли да те цитирам, когато хукнат да ми обясняват колко незряла и незнаеща какво искам съм. Води семинари бе човек. Обясни им на тези мъже, че липсата на страст не е равна на "доброта".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: 6c942dc2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Някои коментари са достойни за сапунки. Иначе верно 9 е най-близо до истината по принцип. Такива добрички, тихички, срамежливи, вежливи дето поставят жените на пиедестал, са идеални... за жените дето са им разбили сърчицата наскоро. Ако някоя те прецени за достатъчно симпатичен, може и девствеността да ти вземе. В противен случай си с резервирано място за "френд зоната". Жени които са наранявани достатъчно пъти, може и да си жертват мераците като "осъзнаят" че искали такъв мъж. Но на нормалните жени тая прекалена доброта им идва в повече. Започват да се чувстват като мъжа във връзката - всичко зависи от тях. А колкото и да им харесва идеята на някои от тях, никоя жена не би и се подмокрило междукрачието от такъв мъж.
"Лошите момчета" са толкова харесвани защото символизират обикновено 2-те неща в мъжа които жените търсят. Противно на модерния рефрен - не са пари и секс гуру. А тия неща дето се търсят от жените са - потенциал и амбиция за реализирането му. За да се чувстват наистина обичани и задоволени, трябва да знаят че имаш избор да си с много други, но си избрал тях.
В момента в който станеш "доброто момче", и им ходиш след гъза за всичко, оставяш те да решават всичко, започваш да изглеждаш като отчаяно пале. А дори и заклетите феминистки трудно търпят такива.
Има една проста стара истина за взаимоотношенията. Но много от младия народ или не я е чувал или не я и знае. "Мъжът е главата на семейството, жената е шията". Та взимането на решения и позиции и отстояването им, си е работа на мъжа. Работата на жената е да дава насоки и да крепи главата. Та да си продължа метафората - ако главата следва всеки път насоката дадена и от шията, се губи смисъла от това да я има. На мъже в подобни връзки, ако просъществуват въобще им викат "мъж под чехъл". Ако пък никога не се съобразяваш с насоките на шията, тя става излишна и не ти трябва. Обикновено работещия вариант е нещо средно - главата си взима решения, като се съобразява с шията. Особено когато шията е в някакъв чувствителен период.
Та така - една връзка е връзка само когато и двамата участници допринасят и имат полза един от друг. Ако само единия се налага, идеята се губи. Всичко трябва да си е като танц - 1 напред 1 назад, 1 напред 2 назад, или както си напаснете ритъма(ако можете да го напаснете). Но ако е само напред или само назад няма да се получи. Остави тая прекалена доброта и покажи че имаш собствена позиция и решителност да я защитаваш. Иначе най-малко изглеждаш отчаян и слаб.
И като за последно една модифицирана мисъл :) - Жените винаги ще се опитват да ти се качват на главата. Твоя работа е да научиш тези които не са разбрали все още, че качването на долната глава е по приятно и за двете страни. Като се качат на горната сигурно ще си начешат егото, макар че обикновно не им е толкова приятно колкото да им се начешат някои по реални части от тялото. Пък и ако им омръзне да седят на тез глави или решиш ти да ги сваляш - от по-високо по-лошо се пада.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 04824371e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 32 -Пишеш пълни глупости, както и останалите коментари, които оплюват "добрите момчета"!
Всеки човек е индивидуален и не можеш, да водиш статистика, кой повече се харесвал.
Всяко момиче/жена, която знае, какво иска и е самостоятелна личност харесва и е привлечена от добро момче. Което дава всичко, за любовта, което е добро, грижовно и прочие.
Аз не водя "статистика", а казвам кои харесват, такива момчета/мъже!
Аз самата спадам към тези, които харесват добрите, а не тип мафиоти от 90-те години, аз съм достатъчно сила по характер, достатъчно самостоятелна и принципна, а такива "бабаити", не могат с нищо да ме привлечат. И добрите момчета, не падат във френд зоната, а определени хора, някои ги харесваш за връзки, други не.
Също така, не можеш да напишеш, че едните са предпочитане за гаджета, а другите само за приятели.
Винаги съм харесвала уравновесени и добри, не съм избирала, този е "лош", ще ми е гадже, този който е "добър", ще ми е само приятел.
Пак казвам- Всеки човек е различен, не можеш да водиш "статистики, кой какво.
Мислете преди, да пишете безсмислици!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker