Възможно ли е да си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да си въобразявам?
преди: 7 години, 23 дни, прочетена 2586 пъти
От няколко месеца имам нова колежка, която още от самото начало ми хареса визуално, после и като човек. С времето се сближихме доста, споделяме сме си лични неща.

Аз поначало си я харесвам, но не съм я ухажвал, защото тя си има приятел, макар че ми е казвала, че не е доволна от някои неща във връзката си. Само съм и правил комплименти, защото усмивката и е адски красива, може би най-красивата, която съм виждал.

Има нещо, което ме кара да се замисля. Тя, когато дойде в стаята ми по работа и като изкоментираме работата, после сякаш хем тръгва към врата уж да си ходи, хем някак си се спира и започва да говори някакви странични общи неща, как съм, що съм и такива неща. Сякаш си търси повод да остане. Често докато говорим, ме докосва по рамото. Освен това вчера ми каза, че в стаята ми било студено и после михвана ръката да съм видел, че ръцете и са студени. До сега все си мислех, че си въобразявам, но това хващане за ръката, някак ме развълнува доста приятно.

Възможно ли е просто да го прави, защото ме чувства по-близък като приятел? Все пак си има приятел и не ми изглежда някаква лека, а и самата ми е казвала, че винаги е била вярна и връзките и винаги са били дълги.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 21 дни
hash: f32c1cbb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече ти бавно ли се развиваш... та тя ти дава ясни сигнали, че има интерес към теб, а ти си седнал да пишеш тема тук...
Другия път като направио нещо такова, каквото си описал действай!!!

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 976d801e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, де, ама тя си има приятел, с когото живеят дори заедно.

И забравих да спомена, че когато седне до мен, за да и обясня някои неща как стават, сяда толкова близо, че косата и докосва лицето ми. Не знам дали го прави нарочно, но може и да не е, защото тя е доста непринудена като дете и може би това е едно от нещата, които ми харесват у нея.

Усещането от допира на косата и до лицето ми е доста приятно. Косата и е красива и има специфичен аромат подобен на бебешки. Не е парфюм, а естествена миризма, която остава в стаята, дори след като тя си тръгне.

Не знам защо, но тя ми напомня начина, по който се влюбвах, когато бях дете. Някак невинно и дори наивно, а по принцип се водя някакъв сухар и сериозен, но в нейната компания неусетно ставам различен и се смеем и се забавляваме забавляваме заедно.

Но все пак не съм убеден, че на този етап съм готов за връзка, а и при нея ситуацията също е малко сложна.

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: dece3930ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако не действаш бързо тя ще загуби интерес и с времето ще се превърнеш в просто колега. Друг е въпроса дали си заслужава връзка на работното място - голямо мъчение е. Момичето ясно заявява симпатиите си и навярно търси нещо разтоварващо и неангажиращо, не е задължително да е връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 21 дни
hash: 976d801e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо е мъчение на работното място?

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 0be0545e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не предприемай сериозни действия. Възможно е да те възприема като приятел. Когато човек е влюбен в някого преценката се замъгляна нали знаеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 2e0e348486
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тази жена успешно те манипулира. Няколко кокетни трика с универсално приложение и ефектът е налице. На каква възраст си, не си ли срещал в живота си досега красива жена с въображение, от онези, които оставят следи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 20 дни
hash: 976d801e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, вярно е, може и да се заблуждавам. Тя не е к*** и едва ли щеш тръгне да флиртува с някого, при положение че си има сериозен приятел. Поне и съзнателно. Но понякога човек флиртува и неъсзнателно, ако харесва човека от среща. Но дори и така да е, това не означава, че търси някакви отношения, така че това нищо не променя.

6, защо да ме манипулира, не виждам какво би спечелила от това.

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 8dd1dbc87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Привет, авторе. Моето мнение е, че не трябва да храниш излишни илюзии, каквито явно имаш. Казвам ти го това от позицията на човек, който мина през абсолютно същата история преди известно време. Нова колежка, сложиха я в моята стая аз да я въвеждам в работата. Тя – мило, привлекателно момиче, НО обвързано. Което не и пречеше да флиртува с мен по типично женски – не ме изпуска от очи, смее се на шегите ми, търси контакт, закача си и тъй нататък. Аз самият не съм я предизвиквал по какъвто и да е начин, знаейки че е обвързана и то от година, но си личеше, че съм й симпатичен, а и тя на мен. После я разместиха другаде, загубихме ежедневен контакт и вече сме на здравей-здрасти и някоя приказка за времето днес. А тя получава внимание от други колеги, с които сега работи, и се държи с тях по същия начин, по който се държеше и с мен.

Поуката от историята е, че доста жени изпитват нужда от мъжко внимание, забавляват се като флиртуват (понякога злоумишлено, а друг път напълно неволно) и го правят от чисто егоистични подбуди, като деца, без изобщо да се замислят за последствията, които може да има поведението им върху другата страна. Особено, ако не са наясно със себе си и какво искат от живота. Разбира се, има и много такива мъже, но като че ли при жените е по-ясно изразено.

Пак казвам – това е моето лично мнение, може и да бъркам, но според мен си се запътил със 100 км/ч към френд зоната на твоята колежка. Може би там е ОК за теб, може би оттам нещата ще се развият още, понякога и това става... Но на твое място не бих се надявал особено. И не те съветвам да задълбочаваш (фирмено-клюкарската обстановка допълнително влошава нещата, а и ако помежду ви работите се разсъхнат е трудно да поддържате колегиални отношения след това).

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 976d801e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, аз просто исках страничнно мнение, не храня илюзии, защото в момента не търся връзка, макар да не ми е съвсем безразлична. Не бих отказал нещо неангажиращо, но точно с нея не е добра идея. Наистина това, че е колежка, не е добре, а и тя е обвързана и не искам да се набърквам в любовни триъгълници и тем подобни неприятни неща, защото не е коректно спрямо приятеля, а и де да знаеш какво би направил, ако разбере. Предполагам, че и шефката няма да погледне с добро око на това, ако разбере, защото тя е против изневери, а и от чисто професионална гл. т. не е добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: f564a6947f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Донякъде съм съгласна с 8. Доста жени се отнасят така с мъжете и аз съм една от тях. Не го наричам флиртуване и изобщо няма общо с това че не знам какво искам от живота или че ми е нужно внимание. Това е просто нормалното ми отношение към мъжете и по мое наблюдение им харесва, защото и те ми отвръщат като "флиртуват". Та авторе много е възможно и твоята колежка да и от тези дами и за нея да не си по-особен от повечето мъже. Аз те съветвам да се държиш приятелски и така колегиало.

 
  ...

...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 4ddfac0db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Жестовете, случайните докосвания, облизването на устни, отмятане на коса, зрителният контакт... и всичко на подсъзнателно ниво е достатъчно красноречиво, освен ако не е някоя много голяма артистка, но тогава трябва да има причина-парите ти, влиянието, поста ти в службата... Ти самият преценяваш че не е к... ва, ако те харесва ще те сънува, ако те чуства близък ще ти го сподели. Действай, кога ще сексиш на 80 ли?

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 2e0e348486
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото повече си повтаряш разумните доводи, толкова по-силно ще става желанието ти да действаш импулсивно. Затова направи, каквото усеща един влюбен мъж, а не каквото мисли един сериозен сухар. Когато си влюбен - действай. Това е моят съвет. Човек по-често съжалява за нещата, които не е имал смелостта да направи, нали. Мнението на една жена, която все още има чувства към недостатъчно смел мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 18 дни
hash: c63b43786c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Историята ти ми напомни за "първата ми любов". Абсолютно същата, кокетна, усмивки, изпиващи погледи, и тн., и тн. Уж сме супер сладки, нежни и невинни и изведнъж се оказва, че това е абсолютна к*рва (съжалявам за израза, ама... ), най-завършената и опасна такава. Просто са на друго ниво тези момичета и ако са хубави външно са свикнали да получават внимание и те да "ловуват". Те си харесват и си свалят някой. Пък дали искат гадже за бройката, за да ги дондурка някой, защото си нямат работа и интереси, или просто за идеята е друг въпрос.

Номер 10: Написа огромна глупост. Не било флиртуване и за внимание. То и аз не си правя сандвича, за да го изям, а защото си нямам друга работа, разбираш ли. Бих ти се изсмял ако не беше тъжно.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 2275259041
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ех... За какво е цялата философия с даването на сигнали, като хората са отвикнали?
Тя прави физически контакт с теб и ситуацията крещи, че е заинтересувана!!! А ти искаш или не, знаеш или не, но също си и давал сигнали.
И двамата сте показали интереса си, при което тя ти е дала зелена светлина, а от теб сега се иска да действаш и да си я вземеш. Може и да не е лесно, но ще е приятно.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: fa217f89a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Бях в сходна ситуация и не свърши добре. Всички в работата ми ме намразиха, приятелят на момичето се разправя с мен, а тя бързо ме заряза с куп обвинения, че съм попречил на нейното щастие. Сам си направи изводите и направи най-доброто за теб.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 362de96d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Влюбени сте и двамата. :)

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 47bb14664c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Може само да си търси внимание като повечето жени.
Може само да и харесва да си губи времето покрай теб.
Може и да си търси вариант за смяна на сегашния "сериозен приятел". Жените принципно обичат да се хванат за друг клон, преди да пуснат този за който се държат в момента.
Като цяло не е особено сложно да се разбере. Може просто да забележиш дали търси подобно внимание и как се държи с други колеги или познати мъже.
А дали има друг интерес освен приятелски - зависи доколко лични неща е готова да споделя за себе си(най-вече със сексуална насоченост) и как реагира тя самата на инициирана близост от твоя страна.
А и винаги може да се довериш на най-стария изпитан метод - поеми инициативата, демонстрирай си намеренията и виж как ще реагира. Жените подсъзнателно си имат влечение към подобно поведение. Доста често "осъзнават" че харесват някой мъж когато действа именно по този начин. Не случайно е стар и изпитан метод :)

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: accdcb47a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Леле, чета и не мога да повярвам какви мъже има!!!! Жените ви дават сигнали, намекват, флиртуват с вас, а вие стоите и чакате като първокласници. Имала приятел - когато има дълга връзка, обикновено жените се разделят, след като са убедени, че някой друг ги обича повече. Навикът, сигурността при дългата връзка не им дава смелост да направят промяната, въпреки че може да се чувстват нещастни. Колкото и грубо да звучи - вица за маймуните и жените е точен - докато не намерят нов, сигурен клон не пускат стария. Ако има деца - нещата стоят другояче. Тогава стоиш надалеч, докато не стане свободна жена.
Хваща ти ръката, говори с теб лични неща, освен служебни - не чакай, а я покани в обедната почивка на обяд. Неанжажиращ - просто служебен обяд. Днес така, утре пак и ако има интерес - ще си проличи.
Дръжте се мъжки и не чакайте жените директно да ви кажат : Харесвам те.
Жена съм и не харесвам пасивните, мързеливи мъже, които само чакат да бъдат избрани, без да положат малко въображение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 18 дни
hash: d52df2bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   По-умни хора са казали не си вади уя там където си вадиш хляба.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: f564a6947f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 13, ти явно не си особено запознат. Не ме познаваш, така че не бързай с изводите. Да не е заради внимание, то не ми липсва. Просто виждам, че ня мъжете им харесва и така всички печелим. Ти можеш ли да кажеш, че не ти е приятно една умна и красива жена да е мила и отворена към теб, ако да значи се лъжеш. Това е просто смешно. В случая, ако има нещо тъжно това е твоето отношение. Ако продължаваш така това няма да ти донесе щастие и ще имаш още много такива любови. И ще ти кажа още нещо за лошото развитие на една връзка винаги са виновни и двамата. Написах всичко това с намерение да ти дам повод за размисли, а не за да те засягам, все пак не те познавам.
С най-сърдечни поздрави от номер 10!

 
  ...

...
преди: 7 години, 15 дни
hash: b0cab29574
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От написаното става ясно, че си леко хлътнал по колежката... Нищо лошо, допаднала ти е. Млади хора сте, все пак.
Доколкото усещам, нямаш и много опит с жените. Няма как да тълкуваш или приемаш поведението на жените еднозначно. Просто трябва да опипаш почвата и да усетиш, дали момичето проявява някакъв интерес към тебе или те будалка. Това, че ти се усмихва или си говорите, за нещо по-лично, не означава много... Като казвам, че може да те будалка, може и да не го прави нарочно, просто да има такова подвеждащо поведение, което не разбираш правилно. Доста жени обичат и си търсят мъжка компания, която да ги изслушва, да си споделят, въобще приказки и разтоварване. Но, само до там...
Най-общо казано, действай малко по-смело. Отпусни се и не се стягай пред момичето. Покани я на кафе след работа, примерно... Или на кино, някакво пътуване извън града с общи приятели или колеги. Веднага ще си проличи. Ако казва, че е заета или се оправдава с приятеля си, може и да си малко по-настоятелен, но без да ставаш нахален. Отбягва ли срещи и контакти с тебе извън работа мисля, че е ясно за какво става въпрос. Дори и нищо да не се получи, не трябва да и се сърдиш или това да е проблем за съвместната ви работа.
Оглеждай се, повече около себе си, може да има и други подходящи момичета, които да проявяват интерес към тебе и да не усещаш...!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker