Носталгия. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Носталгия.
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1417 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Имам проблем. Запознах се с едно момче в началото на месец март миналата година. Отначало нищо ме беше сериозно. С времето се привързахме много един към друг. Писахме си и си говорехме постоянно, лятото по цели нощи прекарвахме в разговори. Всичко вървеше супер, сутрин се събуждах със съобщението " Добро утро, беб, как си " до " Лека нощ, любима". Неговата любов много си личеше и наистина я усещах. Всичко се усещаше. Моята любов, неговата, че държи на мен, наистина всичко това се усещаше. Напоследък много неща се промениха. Той като цяло. Държанието му се промени, започнахме да контактуваме все по-малко. Става ми тъжно за всичко наше, което имахме. Вече не усещам любовта му. Няколко пъти опити да го оставя, но не се получава, любовта ми е доста силна към него. Наистина не мога. Ако го оставя ще ме боли, ако остана пак боли, защото нищо не е същото. Смятам, че причината за промяната е, че има нови приятели. Най - вече "приятелка". Знам, че чувства нещо към нея и ме е страх. Той предпочита да остави мен пред нея, защото когато му казах да избере той избра нея и каза, че няма да я остави. Наистина държа много на него и нккога не съм била по - объркана и ми е трудно. Какво да правя? Не знам и аз вече. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3e07ea2ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Аз съм момче на 17. Никъде не е казано, че като имам гадже на тая възраст, то ще е до края на дните ми. Мисля, че и твоя случай е такъв. Бившият ти приятел е предпочел друга, защото тя те превъзхожда с нещо в очите му. Той не смята, че ти ставаш за дългосрочна връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 75b1536d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Животът е твърде дълъг, за да сме близки с едни и същи хора, но винаги ще си имате спомените. Да ще се учуждите и ще боли, няма как, но ще ти мине. Дори сега да си мислиш, че не можеш без него, повярвай можеш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7a9b36a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Здравей! Знам през какво преминаваш! Имах връзка година и два месеца и преди два месеца се разделихме и от един той си има приятелка. В началото и ние бяхме така. От негова страна имаше отношение, внимание, но после всчкаш се промени. Докато не настъпи деня, в който ми каза, че му е по-добре без мен. И тогава всичко свърши. Той си живее живота, а аз страдам. Това, което се опитвам да ти кажа е, че щом той избира нещо друго пред теб, значи ти не си толкова значима за него и не означаваш това, което той за теб. Според мен трябва да го попиташ за това дали той има нещо към нея и защо се е променил така спрямо теб! Ако той увърта, и няма адекватен отговор, значи просто не е за теб! Бъди с човек, който наистина те заслужава. Знам, че ще ти е трудно, в момента преминавам през това и знам, че не е лесно, но по-добре горчивата истина, отколкото сладката лъжа, която ще отмие сладостта си при първата буря!!! УСПЕХХХХ!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ca198cfdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми като е избрал нея не знам какво чакаш а не хващаш пътя. Зарежи го и напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker