Въпрос за липса на сериозна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос за липса на сериозна връзка
преди: 7 години, 24 дни, прочетена 1623 пъти
Здравейте, преди повече от 6 месеца се запознах с един мъж 35 г. съвсем случайно. Той настоя да започнем да излизаме. До сега сме се виждали много малко пъти. Питах го веднъж, от колко време не е имал приятелка и ми каза, че от 13 години не е имал връзка. Това леко ме обърка и ме вкарва в размисъл. Що за човек може да е такъв, толкова време да не е имал обвързване?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 23 дни
hash: d231952e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно такъв какъвто не заслужаваш. Направи му услуга - бягай от него.
Най-малкото е откровен човек и ти споделя неща които и сам знае че повечето народ ще намери за странни.
А това че съдиш за някой на база минали връзки или липсата им е меко казано смешно. Ако не можеш да разбереш що за човек е някой от преките си контакти с него или контактите му с околните, последното място което ще ти даде информация са миналите връзки.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: bb0cd1b2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не казваш на колко години си. Той може да е ходил с омъжена жена и да не е имал връзка. Може да се е виждал с някоя само за секс... Но наистина е странно.

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 0f2be5a86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има много причини - може да е социопат, може да е бил в депресия, може да е страдал за бивша и да е наплашен, може да има проблеми в сека. Страшно много възможности. За момента не го разпитвай, защото не сте си толкова близки. Ако ти харесва, се виждай с него и ще разбереш по един или друг начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 22 дни
hash: d2c35fcf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 29 и не съм имал връзка от 8 години, така че и аз натам вървя. Спрях да си падам по повърхностни отношения, някак си започнах да търся по-сериозни неща, но жените до моята възраст масово не ги предлагат като възможност, а тези които ги предлагат повечето вече са заети.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 113fb76c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти как се чувстваш с този човек? Изглежда ли ти отчаян, странен, отблъскващ по някакъв начин, или ти харесва? Ако само това ти е терзанието, че е сингъл от много време, дай му шанс, може и да излезе свестен.
Иначе относно отговора на въпроса "защо". Аз съм на 25 и от 5 години съм необвързан, не е същото, но пак е твърде дълго време. При мен причините са няколко. Първо, обичах много бившата, не ми беше до други жени доста време след като се разделихме. Втората причина е че като цяло не съм контактен, не обичам шумни компании, напрягам се в силно социална среда, трудно завързвам запознанства. Може да се каже че имам social anxiety. Отделно компаниите в които движа нямат много момичета. Това за мен е основната причина, липса на контакти. Иначе умея да водя разговор, не съм супер задръстен, просто запознанствата ми куцат, не поемам достатъчно инициатива, не търся нови контакти.
Та така, за твоя човек. Имай предвид че за толкова време без гадже ще е доста непохватен в отношенията, свалката е едно, ама да имаш гадже, да живееш с някой е друго нещо.

 
  ...


...
преди: 7 години, 21 дни
hash: 8f0288a3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм на 34 и мога откровено да кажа, че до момента изобщо не съм имал сериозна връзка. В началото беше, защото като студент и тинейджър бях беден. Нямах кола, нито книжка, имах един чифт дрехи и толкова. На никоя не й пукаше дали съм сериозен, отговорен, амбициозен и т. н. Гледаха ме къде с открито, къде със скрито пренебрежение. След като завърших имах за много кратко някакво подобие на връзка, но по същият начин изобщо не бях взет на сериозно, от което останах доста разочарован. Не, че след време не се опита да се върне, но това е друга тема. Няколко месеца след това се появи друго момиче, но с нея пък изобщо нищо не се получи и на мен тотално ми падна пердето. Спрях изобщо да търся и започнах отношения с омъжена жена, които продължиха около 5 години. Не съм горд този факт, изобщо даже. Доста време си казвах, че не е правилно и че трябва да спра, но не знаех как да го направя. Добре, че Господ ни помогна всичко да приключи безболезнено и за двамата. Иначе, никога не съм си падал по несериозни връзки. Винаги съм искал да имам семейство и сериозна жена до себе си. Вече отдавна нямам и финансови проблеми, но около мен се завъртяха единствено разни кифли с мечти за лесен живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 20 дни
hash: eadd559a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако ти звучи странно, просто го помоли да ти обясни какво разбиране влага в понятието "връзка". Бракът връзка ли е? Краткотрайните срещи? А вашето "излизане" връзка ли е?
Аз лично такива неща не искам нито да питам, нито да знам - излишно любопитство, което не води до нищо добро, само дава поводи за още повече въпроси, ревност, притеснения. Ако човекът ти харесва, не се рови там - той ще разкаже сам, каквото прецени.

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 838646fb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сто процента работата не му е читава, де се е чуло и видяло, човек
да седи необвързан, цели 13 години, моите познати даже и за минута не седят необвързани:). Шегата настрана, ако това ти пречи, спри да контактуваш с него, но явно си любопитна, а това не е мястото на което ще намериш правилния отговор, по простата причина, че никой от нас не го знае. Тук ще прочетеш единствено теории, които се мятат от едната крайност, в другата. Може да си попаднала на откровен човек, спокойно можеш да го попиташ, как е навъртял тая фатална цифра, без връзка. Изслушай го, направи си изводите, ако ти харесат отговорите, ако ти харесва човека, не виждам проблем.

Не забравяй, че може просто да те юрка, или тества.

 
  ...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 19af7e790a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Големи глупости за изписани тука и доста тъпи съвети се дават на момичето, да го била зарязвала. Липса на връзка не значи липса на секс и излизане с жени. А и така да е било, това не прави човека по-различен или по-лош. Ами аз например познавам колежки на жената, които са супер точни и готини дами, но просто по една или друга причина ей така си останаха сами и реално не са имали връзка, като връзка в продължение на повече от 10 г. сигурно.
Човека може да е кофти, но не това е причината-имал ли е или не връзка дълги години. Нека момичето походи с него, дза го опознае, пък може и да е свястно момче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker