Съсипан съм ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съсипан съм !
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 1881 пъти
Здравейте, приятели.Аз съм мъж, на 29 от София.Редовно посещавам този сайт, писал съм коментари с цел да помогна, но сега и аз се нуждая от вашите мнения.
Наскоро се запознах с една жена, която е по-голяма от мен, на 43 години(но прилича на 37-38).видяхме се първия път, като се бяхме разбрали, че ще е само за секс, тъй като тя излизала от връзка, траяла десет години.Видяхме се втори път и понеже аз съм малко влюбчив човек, тя започна да ми действа много добре.Имах панически атаки-спряха, пиех малко повечко от позволеното- намалих го, имах проблеми с ерекция- явно само така съм си мислел(:Д).Последния път като излизаме(преди три дена), тя се държеше както винаги, с едната разлика, че не ме целуваше, както преди.Вчера си пишем, питам я "искаш ли да отидем "еди къде си", тя отговаря" да".Сякаш всичко е наред и накрая ми заявява, че се била виждала с някакъв си бивш.....Просто полудях.Писна ми да се гаврят с мен.Писна ми да съм последната дупка на кавала.Писна ми да съм от второстепенно значение.Откакто се помня, все ме лъжат жените.Станах на 30 години, а все още си нямам приятелка.За себе си- леееко стеснителен(може би просто не съм нагъл), не взимам веднага инициативата, когато трябва да поканя една дама някъде.Изчаквам малко, искам ми се да я опозная първо и задължително, тъй като много съм препатил.Тренирам, имам хубаво тяло, чаровен съм, изкарвам една добра заплата, обличам се спортно-елегантно, имам чувство за хумор(понякога доста брутално).Незнам къде ми е проблема и защо не мога да открия жена, която да ме харесва и обича истински, да не е заради финансови облаги, заради чисто сексуални удоволствия и т.н. Искам да се влюбя лудо, но в човек, който ще ми отвърне със същото, който знам, че няма да ме нарани, както всички досега.
Има ли такива момчета и мъже, които имат сходни проблеми на моите.Благодаря предварително на всички, които ще прочетат моята история и ще помогнат със съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 16 дни
hash: 2ea5e924ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз това "само за секс" никога не съм го разбирала. В едни отношения, ако се примиряваш с малко, ако заявяваш, че ще даваш малко, то и ти ще получаваш малко. А аз искам всичко.
Ето - уговорил си се с жената само за секс, какво повече очакваш от нея?
Пред следващата бъди по-откровен какво търсиш от живота и може да попаднеш на същото отсреща ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: f54e73e411
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е приятно.. Но пък с нея тъй или инак нямаш бъдеще. Представи си след десет години ти ще си на 40 г. , а тя на 53 г. Погледни от положителната страна-тази връзка можеше да ти загуби десет години и ти да се окажеш сам на 40 г. И пак да започнеш отначало. Успокой се, вземи мерки срещу пиенето и паник атаките и ще си намериш подходяща жена. Първо овладей себе си и тогава ще се появи жената. А не обратното-ти влизаш във връзка с проблемите си и жената ги 'излекува' един вид. Така ставаш зависим от нея.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: cf830a9c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Братле, нямаш никакво право да полудяваш, жената е била ясна още в самото начало, даже ти е обяснила защо. Решила е да навакса, не можеш да я съдиш, ако искаш й кажи, че не си ок, да я делиш с друг и нека тя си решава.

Относно другите ти терзания, жени, мъже, момичета и момчета, със сходни на твоите проблеми, Бооооол.

Имаш някакви нереални представи за любовта, чак и гаранция за не нараняване искаш. Стига съм те хранил, сега малко съвети.

Първият и най-важен, спри да се занимаваш с жени, които ясно са ти казали, че освен малко забавление, не искат нищо по-сериозно.
Щом си толкова влюбчив, по-добре ползвай платени услуги за задоволяване на нагона.

Вторият, филтрирай потенциалните ти партньорки, чрез поводите и местата на които се срещате, иначе казано, подбирай ги по общи интереси и възгледи за живота.

Сомо още един съвет, гаранции в живота няма, колкото по-рано спреш да ги изискваш, толкова по-добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: c955210d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази жена според мен е умна и здраво стъпила на земята.Няма да си позволи да вкара чувства в тая връзка,просто защото връзка между вас няма бъдеще.Ти си още момче,а тя ако не е още в климакс,след няколко години със сигурност ще е.Защо да си го причинява?Прави най-разумното в случая-секс без ангажимент с млад мъж.Пък и ти го е казала ясно още в началото-трябва да оцениш това,че е коректна и честна.За сериозна връзка си търси момиче на твоите години.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 29ca8ac636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много благодаря за всички отговори, особено на номер 3. Вече се чувствам по-добре, върнах се към нормалния си начин на живот, тренирам си, работя си, намирам хумора във всичко. Просто ми се искаше да споделя, защото се чувствах гадно, че винаги каквото и да стане, аз не мога да си намеря жена, с която да изградим сериозна връзка.? Оттук натам съм решил да си гледам живота, да се грижа за себе си, пък когато усетя, че някоя дама ме желае найстина и ме харесва истински такъв, какъвто съм- то тогава ще се опитам да направя нещо, избягвайки да влагам всякакви надежди. Просто ще опитам. Отново благодаря на всички. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 6ef61445eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е станало нищо фатално, просто очевидно не си наясно с начина на мислене на жените на 35 години.

В твоя случай, жената просто си е дала сметка, че с теб може само да се забавлява (разликата в годините ви е огромна, особено предвид факта, че не е в твоя, а в нейна полза), но на нейните години тя е длъжна да си отваря добре очите за нещо по-сериозно, защото забавлението между вас ще е до време, после ти ще си намериш нещо младо и свежо, а тя ще е например на 45 години, а тогава нейните опции ще са още по-ограничени.

Та в този ред на мисли, тя просто докато се е забавлявала с теб, очевидно си е плела кошниците с други, които е смятала за потенциална сериозна партия, и с някой от тях явно се е получило. От цялата ситуация ти можеш само да спечелиш, защото щом толкова лесно се влюбваш, значи е по-добре да спрете да се виждате сега, когато не е прекалено късно, защото да се влюбваш в толкова по-голяма жена не си е оферта. Е, новият президент на Франция е обвързан с още по-стара жена (която навремето му е била учителка), но такива случай са 1 на милион, така че...

Пак добре, че от рано ти е изяснила, че нещата са само сексуални, а вече това, че ти си хлътнал не е неин, а твой проблем. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: ee35634878
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №1, 2 и 3 са коментари, които бих написала и аз.

Колкото и да съм против платените услуги, бих ти ги препоръчала, защото поне там, няма да се чувстваш измамен, наранен и т. н.
Мъж на 30 години, би трябвало, да се замисля над животът си, а не да се прехласва по застарели лели, които са се наживели и искат нещо неангажиращо. Не искаш, да си винаги последната дупка на кавала, ще се повторя с останалите коментари: "Не се захващай с жени, които искат, само секс", "Не се примирявай с малкото, като искаш, да постигнеш повече"! Много по-малка съм от теб, аз също съм искала винаги сериозна връзка и в ден, който не предполагах и не търсех, точно намерих човека за мен. Но не съм била, като теб... да искам, да съм по-чувствителна от другите и да "спя" с всеки срещнат.
Мисли трезво, като наистина зрял мъж!

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 29ca8ac636
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   1. Мисля трезво, работя, отговорен съм!!!
2. "Мъж на 30 години, би трябвало, да се замисля над животът си, а не да се прехласва по застарели лели, които са се наживели и искат нещо неангажиращо"-Аз самият съм изстрадал и се впуснах в нещо неангажиращо, но след това прерасна при мен в нещо повече. Ако имаше достатъчно опит щеше да знаеш, че "чувствата не питат" нито за възраст(цитирам"застарели лелки"), нито за пол, етност и т. н.
3. Просто се бях пуснал по течението, което пак ме задави за пореден път.
4. Все пак благодаря за съвета.

До горните коментари- благодаря.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: e4531aac04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От самото начало тя е била честна с теб, така че не може да я обвиняваш в лъжи.
А и връзката между вас би била трудна.
Ако искаш сериозна връзка, не показвай на жените, че си съгласен на "само секс".
Ж29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 68deec84ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8- Не знам, колко си автора, но аз съм номер 7...
Не е необходимо, да имаш опит, за да знаеш, какво ще се случи! Аз съм личност, която не се впуска, да е плячката. Тоест нито съм била любовница, нито съм била последната дупка на кавала, защото сърцето и тялото, не съм го намерила на пътя! Ако трябва, ще съм сама до края на дните си, но няма да допусна, такова нещо, като теб! От малка държа на принципите си и до ден днешен съм такава.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 27b3e0573b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всеки нормален човек иска да обича и да бъде обичан. Но не става с поръчка по телефона... Просто се успокой и се пусни по течението. Живей си живота, бъди позитивен, усмихнат /към себе си най-вече/, прави нещата които харесваш... и подходящата ще се появи. Или нещо истинско, или по-добре нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker