Загубих ли момичето, което ме кара да се чувствам наистинс жив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих ли момичето, което ме кара да се чувствам наистинс жив?
преди: 7 години, 27 дни, прочетена 1806 пъти
Момче на 25г съм наскоро приключих връзка с момиче на 18г. Какво да ви кажа за нея - красива, умна, забавна, емоциална, единственото момиче, с което съм се чувствал наистина жив, млад. Израстнал съм без майка и може би това е причината наистина да уважавам всяка една жена в живота ми. Имал съм няколко сериозни връзки, една от които продължи 3г. С въпросното момиче бяхме 2 месеца, а чувствам, че винаги е била до мен. В продължение на 2 седмици се виждах с една от бившите ми. Тя имаше проблеми и нямаше с кого да разговори и затова се свърза с мен. Единствено говорихме, но не споменах нищо пред приятелката ми. След като тя сама разбра, че съм контактувал с бившата ми започнаха споровете. Искаше да й обещая повече да не крия нищо от нея, но бившата ми звънна защото майка й влязла в болница и наистина й трябвах. И познаите какво приятелката ми ме е проследила и естествено разбрала погрешно. След случката се разделихме, но тя ужасно ми липсвани искам да си я върна. Наистина само разговарях с бившата ми, нямам чувства към нея. Как да си я върна и какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 26 дни
hash: 49e1adf121
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   честно не мога да ви разбера мъжете каква е тази мания да си имате най- добри приятелки и да поддържате връзка с бившите си. Това говори , че сегашната ти приятелка не ти е достатъчна , това говори че бившата ти липсва , това говори че не държиш толкова на сегашната ти приятелка щом още като ти звънне бившата и припкаш като кученце при нея. Тъпо е, че се правиш на добър самарянин помагайки на бившата си ,а същевременно наряняваш момичето на което казваш че го обичаш. Бившата ти е бивша по някаква причина да си остане в миналото какви са тия приятелства и щуротии. Бъди мъж. Ако не ти вдига телефона може да напишеш смс с извинение и че си готов да направиш всичко което тя иска само и само да бъдете заедно отново.Кажи и че ти липсва и искаш да поговорите, да ти даде още един шанс. Ако не отговори , отиди до тях . И ако тогава пак откаже разговор изчакай 3-5 дни и пак опитай.Не се оправдай и не мънкай ама тя бившата така и онака.... Ще я ядосаш още повече.Просто спри да контактуваш с бившата си -да се оправя сама , голяма е . А и твоята бивша не е много стока щом те търси въпреки че знае че си имаш приятелка. Има някаква цел тука , работата е мътна

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 8ccc81d05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не й каза истината, не виждам причина да я лъжеш за такова нещо, все пак казваш, че само морлана подкрепа си направил на бившата...

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: 21552628e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А бившата ти няма ли роднини и приятели, че търси опора от теб? Как очакваш да реагира момичето? Всяка на нейно място би си помислила, че се занимаваш с бившата си, независимо дали това е истина или не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 26 дни
hash: 9eb90de12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичето е права за себе си - първо ходиш при бившата си, независимо какъв е повода, след това се криеш, хваща те и те кара да и обещаеш повече да не я лъжеш и да се криеш. Ти отново се срещаш с бившата и го криеш, след което отново те хваща и съвсем естествено следва чао. Еми сори пич, като е толкова ценна тази бивша, отивай си при нея и недей да ревеш тук. Първо на тези години вече не си момче, а трябва да си мъж, второ тези бивши след като са бивши си ги остави в миналото, защото само проблеми могат да ти донесат. Сега освен да отиваш да ревеш на това момиче за 3-ти шанс, друго няма какво да направиш. И ако случайно се навие гледай да не прецакаш пак нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 26 дни
hash: b103bb992f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Загубил си единствено разсъдъка си. Когато е влюбен, човек е склонен да идеализира обекта на вниманието си и преувеличава нещата. За няколко момичета съм си мислел, че са единствени и след тях няма живот, но... се оказа, че има и вече почти не си ги спомням.

 
  ...


...
преди: 7 години, 25 дни
hash: 1aac75b2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   а ти какво очакваш да си помисли? срещаш се с бившата, след като тя разбира, говори с теб и изрично обещаваш да не го правиш, ти продължаваш независимо от причината. как очакваш да ти вярва?
мястото на бившите е в миналото. не си й длъжен по никакъв начин. дали не те манипулира с това споделяне на проблеми и помощ за майка й? толкова ли няма с кой друг да говори и кой да й помогне? за мен си слабохарактерен и нерешителен.
като ти е чак толкова важна бившата и ти е приоритет в живота, вземете се и толкова!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 3ff49642fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бившата си е бивша - ти не си длъжен да хойкаш след нея, каквото и да става в нейния живот, вече е сложен края между вас. Това, че никой не я търпи си е нейн проблем. Приятелката ти е права :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker