Студентска драма (Какво да направя ?) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студентска драма (Какво да направя ?)
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2915 пъти
Всичко започна когато преди два месеца една колежка ме занозна с нейна съквартирантка. С девойчето си допаднахме и почнахме да излизаме по кафета и сладкарници.

Тя си имаше приятел, но той беше от друг град. Една вечер (около седмица след като се запознахме) и се обадих да я чуя понеже ми беше скучно и веднага усетих по гласа й, че нещо не е наред. Тя настояваше, че всичко е ОК просто била уморена и да не се притеснявам (аз не й повярвах). След 10мин. проучване на адреса й без тя да разбере, 15мин. подготовка и преблизителнo 3 часа вървене до другия край на града при минусови температури аз се озовах пред вратата на стаята й. Когато влезнах тя първоначално се стресна след което почна да си прекрива лицето понеже била без грим и с мазна коса, а пред мойте очи стоеше най-красиво същество което някога съм виждал.

Когато седнах до нея и й подарих букет от хартиени рози който бях направил тя се вкопчи в мен и се разплака. Когато се поуправи ми сподели, че приятелят и бил тръгнал с нея заради бас... Минаха около 3-4 часа във всякакви разговори след което аз я целунах по челото и си тръгнах понеже на нея вече й беше трудно да стой будна.

Няколко дена след това тя ме попита дали искам да бъда с нея, а аз казах 'да' и тръгнахме. Всяка седмица и подарявах картина която бях направил за нея, а когато имах пари в излишък и роза. Чуствах се като най-щастливия човек на земята до преди около седмица когато тя почна да се държи 'студено' и да се дърпа.

Понеже тя не искаше да ми споделя нищо аз се обадих на съквартирантката й (моята колежка) да разбера какво става. Тя ми обясни как 'моята' била минавала през труден период и виждала, че ме наранява и това наранявало нея понеже държала ужасно много на мен и не искала да ме губи. Следващия ден премина в един дълъг и емоционален разговор с който уж всичко се нареди на мястото си.

Няколко дена по-късно 'студеното' държание отново се появи. Преди няколко дена тя ми се обади и пожела да се видим. Когато това се случи тя стоеше на страна от мен и почна да ми обяснява как в момента имала много проблеми и била oбъркана заради тях. Виждала, че държанието й ми къса сърцето заради което и тя изпитвала много болка и пожела да се разделим защото не искала да продължава да гледа как страдам... сърцето ми спря... Запазих хладнокръвие и даже не и повиших тон. В следващия 1 час в който си говорихме тя ми каза как аз съм давал всичко което едно момиче може да иска от едно момче и как вината била напълно в нея (сякаш това ще ме накара да се чуствам по-добре), а когато вече се отчаях и казах, че сърдечно й пожелавам някой ден да намери човека който да я ощастлеви и си тръгнах, а тя даже не си направи труда да тръгне след мен за да ме прегърне/целуне за збогом...

От тогава не мога да спра да мисля за нея, не мога да спря и не мога да спра да пия, а когато й пиша/звъня тя не ми отговаря. Онзи ден ми казаха, че и тя страдала много и била депресирана заради сличилото се. Приятелите и родителите ми постояно ми казват, че не си заслужава да се самоунищожавам заради нея и да я забравя... Аз обаче искам да си я върна, но вече незнам какво да направя, а понеже не ми отговаря не мога само от държанието й да разбера - дали све още има чуства към мен, дали някога е имала, дали аз не съм бил просто поредната прищявка за нея и дали найстина вината не е в мен както тя твърдеше...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1d431ab7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Секс правихте ли?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 623f74a77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами много е емоционално девойчето. Измисля си ги и си ги навива на пръста едни такива, че... Не прави и нищо за да овладее емоциите си и да гледа поне малко от малко реално на нещата. Явно цялата ви" връзка" (както, предполагам и другите й) се е" развивала" само в нейната глава, ти си бил просто някакъв статист, който грам няма думата (тя разбира се не съзнава това, и ако я пита някой ще му се закълне колко си страдал заради нея и т. н. )
Общо-взето нямаш бъдеще с такава жена - винаги ще бъдеш (неприятно) изненадан от кой ръкав какъв безумен аргумент ще извади, и какви ще си ги измисли. И особено ако е хубавка - тя прост не е способна на пълноценно ОБЩУВАНЕ, където можеш реално и пълноценно да комуникираш с другия, да се поставяш на негово място и да виждаш нещата през неговите очи...
Доста ще трябва да порасне, за да достигне до това, което ти търсиш. Виж след 10-15 години бихте могли да пробвате пак...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: deab96ac33
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Недей да страш толкова много. Ако тя наистина не иска да те чува или да ти пише, според мен е по-добре да престанеш да я търсиш. Ако тя няма чувства към теб, подобна настойчивост по-скоро ще я отврати, а ако има, сама ще потърси контакта с теб.
На мен винаги ми помага мисълта, че не си заслужава да страдам и да мисля за човек, който не страда и не мисли за мен. Ако няма никаква взаимност на чувствата, това е просто загуба на енергия и натрупване на негативни емоции.
Срещай се с повече хора и спри да мислиш за нея, момичето явно си има проблеми и ако не иска да ги сподели с теб, явно не е готова да направи сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1f129dd3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора към коментар номер 1(едно):
Секс не правихме, а само френска любов понеже за мен секса не е толкова важен, а тя след фреснката се дърпаше заради диаметърът ми. Тя освен мен е имала само два партньора които явно са били малко прецакани от Господ.
Към коментар номер 2(две):
Еми момичето не е чак такава красавица и винаги ме питаше защо на картини я рисувам толкова красива, а аз и отговарям, че просто тя така изглежда в мойте очи...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2e45b3e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Човече, я се осъзнай! Щом и в секса се е дърпала то какво може да искаш повече. Ако някой наистина те привлича би му скокнал още от вратата, а теб явно те е имала за кошче за душевни отпадъци. Такива момичета - много емоционалните, за нищо не струват. Представи си сега отново почнете да се виждате, всичко се нареди, прекрасно е, и хоп! емоцийте и избият по време на следващия цикъл и пак същата история! Рев, депресии, сополи до тавана. Тя може да е в такова перманентно състояние, а ти искаш ли да бъдеш? Познавам много момичета, които живеят, за да страдат и да бъдат Геновеви в живота. Ти би ли понесъл такова до себе си? Колкото и да е красива в очите ти и ти ще имаш нужда от подкрепа, а ще разполагаш с емоционално нестабилен човек, които не може да ти подаде рамо.
Помисли хубаво, защото има случаи, в които времето е най-добрият ти пирятел.
Късмет! В.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 12c78b9934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   интересуваме номер 5 кой момичета си струват? тези малки курвички които срещате по дискотеките и като им свирнете са ваши? ? ? хайде да си имаме уважението.. толкова си предубеден че няма накъде повече.. колкото до автора.. добре дошъл в клуба на прецаканите... знаеш ли.. мисля че това не е бил подходящия момент да се случи тази ваша връзка.. имам приятелка която когато я зарежат веднага си намира друг на принципа е клин клин избива.. на мен лично този принцип не ми харесва... предполага се че това момиче до преди теб е държало понякакъв начин на приятеля си.. плакало е т. н как човек изтрива мислите си за някого и прехвърля чувствата си върху другиго... просто може би си е мислила че ти си най подходящия лек за наранената и душа но по късно когато се е осъзнала че ти държиш на нея и че може би те заблуждава.. е тогава съвеста е проговорила... съвета ми е да пасуваш.. и на мен алкохола ми дава кураж да правя и да казвам неща които в трезво състояние не бих могла.. нооо когато изтрих всякакви начини за контакт тогава нямаше как... да знам боли... и в момента ме боли.. но така е трябвало да стане...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2e45b3e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм номер 5 :P От курвички не се интересувам - още не съм обърнала резбата ;) 6 ако се замислиш, тези които виждаш в 280 в студ. град и тия които виждаш на лекции са едни и същи хора, само промилите между тях са различни. Това са хора, които като се напият с разредена водка и почват да се натискат като пубертети, а на другия ден, все едно нищо не е ставало.

Да прехвърляш проблемите си на друг това те прави най-големия задник на света, защото не е морално, не е етично и не е чесно. Всеки си има някакви терзания и никой друг не се интересува от тях. Все едно при всяко момче което съм зарязвала или ме е зарязвало и да намеря някой на улицата и да почна да му разказвам... .. има психолози и консултанти за тази работа. Ако те е срам да ходиш при такъв имаш най-добра приятелка да те изслуша, защо да вгорчаваш душата на някой който като те погледне и вижда рози и сърчица? Егоистично е. Отново поддържам мнението си, че за една лигла кошче не ставай! Ако не е добре с нервите и централния мозък на 20-25 то до 30 ще стане алкохоличка заради" големите" и терзания. Съвет от мен, дори и да не го искате -търсете стабилен човек. Такъв, с който да можете да говорите открито и спокойно, да разчитате на него, на неговото мниние, който ще ви подкрепя и обича. Не търсете половинката си, а цяла изградена и стояща на двата си крака личност. Естествено, може да не е с пропорците на Анджелина Джоли или Джесика Алба. Не търсете измислен телевизионен герой. Намери, това от което имаш нужда, а не тежест.

С бившия ходихме близо година. През това време видях всичките му страни. Но го зарязах, защото не можех да говоря с него. Сексът беше екстра, но отворя ли си устата и той започваше да ми мрънка как само неща, които не го интересуват и не го бъркат приказвам. А аз имах нужда от подкрепа. Когато той не имаше нужда му помагах винаги. Ако нещо го тревожеше ми споделяше, но аз не можех. С течение на обстоятелствата заживях съвсем сама в не голям апартамент в София. Трудно се преместих, трудно се откъснах от дома. Трудно ми беше и ме болеше сърцето по изгубеното детство, приятелите, роднините, които сега са много далеч. А аз съм сама. Еднственото от което имах нужда е някой да ми каже, че скоро всичко ще се нареди. То се нареди, но без него и неговата помощ. Да, първите два дни ми беше тежко, заминаха два чувала носни кърпички и бурканче течен шоколад, но сега съм спокойна и чакам да намеря истинският цял човек с уши, очи, сърце и душа.
С комплименти! В.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2791d1b4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелю от опит ще ти кажа забрави я. Още като прочетох първия абзац и ми стана ясно къде е причината. Номер 5 го каза прияла те е като кошче за душевни отпадъци. Има поне 3 случая, при които не трябва да предприемаш нищо сериозно към една жена:
1. Когато започне да ти говори за бившия и какъв кретен е бил, а ти колко си бил различен. Това въобще да не те впечатлява. Приема те за кошче за душевни отпадъци или за" приятелка"
2. Когато започне да ти говори за прически, маникюри, педикюри и др. -пак си приятелката
3. Когато ти говори какви обувки си била харесала и те пита дали и отиват с еди коя си чанта-отново си" приятелката" .
И си допуснал грешката, която аз допуснах-бил си романтичен. Да казвала ти е, че си неземен след това сигурно, че не си като другите, че си различен. Но истината е една-жените винаги си търсят малко груби и недодялани мъже. А не романтици за съжаление. Мислят че могат да променят този тип мъже, но често се заблуждават. С две думи падат си по" лошите момчета" , а романтиците са настрана. Просто правейки им тези подаръци ние им ставаме безинтересни. Това е истината. А думите, че сме различни и т. н. са само за да не ни обидят. Така, че гледай напред, бъди малко по-чепат с жените и ще те уважават. А розите ги прати в историята докато нещата не се задълбочат :-).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker