Как и кога вземате решение за раздяла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как и кога вземате решение за раздяла?
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 1778 пъти
Здравейте, жена съм, на 21 години. Досега съм имала трима приятеля, като с последния сме в съвсем начален етап на връзка. Винаги те са късали с мен, аз колкото и да са ме ядосвали, дори да съм взимала крайни решения, емоционалната привързаност е надделявала и съм съжалявала и съм се връщала. В този случай обаче е различно. Според мен връзката с един мъж си заслужава тогава, когато жената се чувства красива, самоуверена, желана и е взаимно, разбира се. В моя случай, откакто излизам с това момче (2 години по-голям) започнах да се чувствам много нещастна, самоувереността ми се смачка, а сме само в началото. Може би вината е и моя, защото съм много чувствителна, но той много често не си държи на думата, виждаме се рядко, никъде не ме извежда (той е местен в града, аз не), изявих желание да отидем на ледена пързалка, на мач и т. н., но всичко минава през едното ухо и излиза през другото. Неговият живот се състои от работа, работа, фитнес, разхождане на кучето, внимание за семейството и в случай, че остане време, внимание за мен. Ако посмея да кажа нещо, искала съм много внимание. Знам, че ме харесва и иска да опитаме, но начинът по който го показва, не ме прави щастлива. Отразява ми се на настроението, на мислите, на съня и т. н. Знам, че най-добре ще е да се разделим, но в момента, в който се извини или ми обърне някакво внимание, веднага омеквам и се надявам на позитивна промяна. Уви, ден-два и същата песен. Въпросът ми е как се разделяте с някого, ако се чувствате нещастни и ви потиска, но знаете, че като се разделите ще сте по-нещастни за неизвестен период? Заслужава ли си да чакам или да предприема тази стъпка? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 18 дни
hash: e9525557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам. Не си влюбена и щастлива, но вярваш, че ще бъдеш в него. Кажи му как точно стоят нещата и как се чувсваш и този път говори само ти. Виж как ще го приеме и ако не е окей, го късай. Да ще ти е гадно след това, но макс седмица. Замисли се, че после ще се чувстваш много по-щастлива. Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 3d973252b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми веднъж зарежи и ти мъж да видиш колко е готино! А в този случай си и заслужава. Не се заблуждавай, че те харесва и иска да опита с теб. Не му пука просто, щом се държи така. Никой няма право да се държи зле с теб. Разкарай го и да си гледа работата.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 0ed54c1c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не си щастлива, раздели се с него. Така му и кажи и скъсайте. Не се самозалъгвай, че ще се промени. Търси си друго момче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 7b4320449c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Махай го!

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 2c5011b06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С времето ще се научиш, а сега просто му кажи, че ако не се промени, му биеш шута, ако не се стресне и не се промени, трябва действително да го направиш, имай маско самоуважение.

 
  ...


...
преди: 7 години, 16 дни
hash: aa88f56f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   По принцип, ако не се чувстваш добре с някого, трябва да се разделите, но в твоята история има и нещо друго. Помисли дали ти не си причината приятелите ти да те напускат или да не ти обръщат внимание както последния. Изглежда от написаното като че ли ти си общия знаменател. Все пак се позамисли.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: cf4a42db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го. Ако му пука за теб, ще се опита да си те върне.

Не знам как да го кажа, но замисляла ли си се да не би да си има и друга приятелка? Странно е, че не иска да излизате никъде, според мен не иска да се показва с теб. Може и да има друга причина. Каквато и да е тя, не мисли, че е лично в теб. На твоята възраст и аз целунах няколко жаби, докато срещна принца. Недей да го мислиш толкова. С времето ще се научиш, че фактор номер 1 в една връзка е да се чувстваш щастлив, емоционално стабилен, балансиран. Ако нямаш това, то любовта не е истинска и не си заслужава да си губиш времето.

Според мен, ако зарежеш въпросното момче рязко и категорично, има шанс да се опита да си те върне и да си го превъзпиташ, въпросът е дали си заслужава усилието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker