Никога не съм имал приятелка и не съм докосвал момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм имал приятелка и не съм докосвал момиче.
преди: 7 години, 25 дни, прочетена 5400 пъти
На 24 години съм. Никога не съм имал приятелка и не съм докосвал момиче. Неотдавна не страдах особено от това, защо мислех че с времето ще намеря момиче, с което да се обичаме, но напоследък усещам че времето лети, а целта е много, много далеч. Момичетата не ме забелязват, а когато се опитам да завържа контакт, не ги впечатлявам. Не съм красавец, не съм богат, нито образован. Работя съвсем обикновена работа, където почти всички са мъже, и не съм ходил в университет. В средата ми жени няма, и рядко се случва да се запозная с ново момиче. Пък и повечето ми приятели не са магнит за жените, така че е малко вероятно да завържа контакт покрай тях. Чудя се дали си струва да отида на психолог, или само ще си загубя времето и парите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 25 дни
hash: 5d96547a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Това, че в България е модерно да се харесват определен тип момчета, а ти не си от тях, не означава, че трябва да ходиш на психолог. Проблемът ти е, че явно си тежиш на мястото и не приличаш на въздухар, защото обикновено днес тоя тип се избягва усилено, типът, който дава най-добрите шансове за добър ген при зачеване, ама какво да се прави. Системата иска лигльовците да се размножават, за да се запази статуквото..

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: fa1ca31aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Аз за първи път имам връзка на сходна с твоята възраст, но не съм бил на зор. Имаше някакво смирение в мен, исках си човек с когото да се обичам и другото изобщо не беше опция за мен, това че са ме харесвали и тн. Добрата жена наистина изисква много тъпение това че нямаш "опит" не те прави по-малко способен на качествена връзка, напротив според мен хората преминали през много връзки( несупешни обикновено) са по-обременени психически. Ако жената е свестна ще е щастлива, че тя е пърната жена в живота ти, а на теб ти пожелавам първата жена да ти е последната до гроб и да сте си щастливи. Не прави глупости, да ходиш на проститутка или да пуснеш на която и да е. Дори и човек да не осъзнава, му е нужна много повече любов, отколкото секс. Разбирам ти терзанията, самотата е ужасно нещо в дългосрочен план, ако осъзнаваш, ме имаш психичен проблем, например, че си затворен и тн. е много добро начало да го решиш.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: dd89fe9072
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Колкотото по-късно си намериш приятелка, толкова по-щастлив ще бъдеш :) ако някое момиче те харесва истински то няма да е заради външния ти вид или заради парите ти. Това, че не си образован и не си ходил в университвт лесно може да се поправи. Можеш да запишеш някоя специалност или просто да четеш. Всичко е поправимо. Според мен няма нужда от психолог, защото наистина ще си загубиш времето и парите. По-добре ги вложи в нещо по-полезно от това да говориш с някого два часа без да имаш причина. Ако сега си харесваш някоя нищо не те спира да опиташ. Ако не стане няма проблем ;) има много риба в морето дето се казва. А и в днешно време има супер много сайтове за запознанства и подобни платформи. Че човек дори може да намери любовта си под коментарите на някое видео в сайт за видеосподеляне. До съвсем скоро аз бях леко депредирана, че няма на си намеря никого на моите скромни 15 години, но погледнах мама и разбрах, че колкото повече чакаш за нещо накрая то ще бъде прекрасно.
Така че бъди търпелив :) желая ти успех в любовта и работата и вече да не си мислиш лоши неща

 
  ... горе^
преди: 7 години, 25 дни
hash: 9da3b3b0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 24 години не ти късно въобще да учив, ако искаш да се образоваш. Днес хората и на 50 годинимкарат трето висше

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: e0b1f13a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Брато, не се фокусирай върху това, че не си бил до сега с момиче, а се опитай от тук нататък да вървиш само в правилната посока, защото до сега явно си вървял в грешната. Може да започнеш да ходиш на психолог със сигурност ще научиш доста неща, но също така трябва да започнеш да тренираш, да се вманиачиш направо във фитнеса, за да направиш хубаво тяло. Така ще повишиш самочувствието си. Ако работата ти е тъпа- смени я. Намери си по-свежа работа в някой бар или продавач, работа в която общуваш с много хора. Като цяло комуникацията е ключова в твоя случей. Трябва да общуваш, ама много да общуваш, да се запознаваш с нови хора. Да имаш цели.. и като цяло да избухваш в този живот... живота е да се живее приятелю, започни от сега и само напред и нагоре

 
  ...


...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 9d5d0d8c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Чисто практически съвет: възползвай се от услугите на проститутка - просто за да знаеш за какво става въпрос. Когато си намериш момиче, с което да стигнеш докрай, все ще очаква, че на тази възраст имаш поне малък опит. Затова - създай си го - дори по този начин и ще си направиш услуга за вбъдеще...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 9d5d0d8c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чисто практически съвет: възползвай се от услугите на проститутка - просто за да знаеш за какво става въпрос. Когато си намериш момиче, с което да стигнеш докрай, все ще очаква, че на тази възраст имаш поне малък опит. Затова - създай си го - дори по този начин и ще си направиш услуга за вбъдеще...

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: c543daa615
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Благодаря ви за подкрепата хора, да сте живи и здрави :)

Не съм ходил в университет, защото завърших професионална гимназия (механотехникум) и започнах работа като шлосер още на 19. Просто се налагаше, живея с майка ми, а тя се разболя и се наложи да се пенсионира. В събота помагам на един приятел, който поправя електрически уреди по домовете. Така че не изкарвам лоши пари, стигат и за мен, и за нея.

Аз си търся любов, топлина и искам да дам същото, сексът без чувства е нещо неразбираемо за мен, може би съм старомоден, но не бих си променил принципите.

Не бих казал че съм затворен - обичам да общувам с хора, но не обичам да ходя по дискотеки, партита и т. н., защото там общуването е непълноценно. А и не мисля че там бих срещнал подходящо момиче. Лошото е, че в малък град като моя няма много културни мероприятия - театър, кино, концерти. Аз харесвам изкуството и момичета със същия интерес винаги са ме привличали. Чета и книги на всякаква тематика, така се опитвам да компенсирам липсата на висше образование, с обща култура. Споделям възгледите, че е добре човек да знае от много неща поне по малко, за да не е бос, ако някой до него започне разговор.

Като цяло не се оплаквам от живота си, има хора с много по-големи проблеми. Просто ми е притеснено, защото времето лети. Когато споделих с някого ми поолекна, защото в реалния живот избягвам да говоря за интимния си живот (или липсата на такъв).

Авторът

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 7bf324046d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей, света много се изкриви, сега е на мода, мъжа да е ларш, гогат с пари красив, млад, с къщи апартаменти, коли и прочие, това харесват меркантилните. Но определено такива не ти трябват около теб, като човек с пари ще ти кажа че жените харесват само тях, НО това по никакав начин не трябва да те разтройва, това са парцали, в който влагаме стотинки и те се продават, както и да е предлагане според търсене, както и да е се тая, виж млад си живота е пред теб, изтина е че голяма част са меркантилни, но тия парцали няма смисъл да ги печатялваш и доказваш, търси мирното и свестното- факт голяма част са свободни но все още има и свободни, бъди това което си, преди всичко, който те хареса ще те хареса заради това което си, ако си харесаш момиче никога не прави грешката, да тръгнш приятелски защото всичко ще завъри само така, просто приятели... Ако имаш сериозни приятели с който може да споделиш проблемите си сподели, ако мислиш че нямаш отиди на психолог-като казвам психолог не казвам че си алтав или бавноразвиващ се, а че човека ще те излуша и ще ти даде най правилния съвет как да постъпиш спрямо това което ти тежи, психолога в БГ е криво разбрана личност в белия свят го наричат, "добър приятел който първо ще те излуша, след това ще премисли проблемитети ти и ще ти сподели неговата гледна точка, и ще ти даде съвет, как да посъпиш в правилна ситуция - това е нещо като приятел срещу заплащане, но безкористно " :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 24 дни
hash: 684d000dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо странно. Аз съм на 25 и съм правил секс само с 2 момичета до сега. Много рядко излизам по дискотеки и кафета и не пия алкохол - тоест съм смятан за "странен". Не правя тези неща, защото просто нямам време.

Още от първи курс работя, във втори вече работех на 2 места ходене на лекции. Докато приятелите ми ходеха по дискотеки, аз се скъсвах да бачкам на 2 места, ходех на уни и спях по 4-5 часа на нощ. Само че днес, на 25, мога да си позволя да карам нова кола, да живея в затворен комплекс и да ходя на екскурзии постоянно.

Работи върху себе си и не се тревожи за нищо друго. Нищо не привлича жените така както амбициозен мъж. Каквото е писано ще стане, не може да седиш и просто да чакаш. Горе главата!

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 32850a83bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Запиши се на спорт. Запиши нещо да учиш задочно. Като имаш среда с момичета и общи теми, за които да си говорите, ще ти е по-лесно да си намериш приятелка. Сега живееш в среда без момичета и няма как да ги срещнеш. Промени средата си, направи усилие. Разбира се, че ще намериш момиче, което да те харесва. Изглеждаш добър и свестен човек. успех!

 
  ...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 02e389cc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм горе долу теб. Станал съм на 17 години и още не съм се целувал с момиче. Разликата между теб и мен че аз съм заобиколен от момичета, но за съжаление те търсят олигофрени и такива където не стават за нищо :( Аз нито съм грозен, нито могат да ме правят на глупак както става с другите и сигурно затова си нямам приятелка, но не ми пука, имам си по важни цели в живота. Затова че си нямаш приятелка изобщо да не ти пука, ако господ е решил да имаш жена тя ще дойде сама при теб. ;-) Горе главата и изобщо да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 20 дни
hash: 2d3e57fbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 4, ти го каза, никога не е късно, не само за учение, но за каквото и да е.

Номер 6, също е прав, иди тресни нещо, освободи напрежението, гаранция ще останеш разочарован, но поне ще знаеш къде, кое се намира. Шегувам се:)

Хубаво е, че четеш, лошото е, ако го правиш, не за собствено удоволствие, а за да компенсираш нещо друго.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 5724b269fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Много "обичам", когато някой като каже: "Отиди при проститутка, тя ще ти оправи проблемът". Проститутката, не решава проблеми! Твърдо против съм девствени момчета/мъже, да ходят при такива. Никое момиче, което тръгне да има сериозна връзка, няма да се изсмее или да очаква, много в "креватните умения", а ще ми помогне, да развиват връзката си, както в сексуален аспект, така и в любовен. ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД АВТОРЕ, А ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО, КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 7cc9ed3a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Едно от нещата, което ме притеснява най-много, е дали едно момиче няма да остане разочаровано от липсата ми на умения в секса. Не съм убеден, че ще бъде отзивчива да ми помогне. Чувал съм момичета да казват, че веднага биха отрязали неопитен мъж.

Въпреки това, никога не бих отишъл на проститутка. Не мога да си представя да правя секс с жена, която не обичам.

Авторът

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 0b8ec21656
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   До 16 (Автора) - Едно истинско момиче, не може да си позволи, да се присмее!
Първата ми и голяма любов, беше също като теб.
Аз не съм, като останалите момичета, които на първата или на третата среща, ще ти скочат в леглото, а те опознават и не искат нищо друго, освен разговори и опознаване.
Още в началото ми призна, че е девствен, а аз се зарадвах супер много, че аз ще съм му първата, не само в секса, а и в любовта, че няма да се притеснявам, дали ще споменава за бившите си или ще ме пренебрегне, заради тях.
Чак на 5-месец от връзката ни го направихме, но аз през цялото време го насочвах, давах му кураж, подкрепях го.
Никой не се е родил научен!
С него сме 2 години и съм все така влюбена в него.
Точно той ме научи на неща, които бяха непонятни за мен.
Не искам да се хваля, но в секса сме повече напред от други двойки, защото сме така да се нарече нестандартни.
ЗА ПРОТОКОЛА, АЗ СЪМ № 15.
ДАНО И ТИ НАМЕРИШ СРОДНАТА СИ ДУША, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ПРОСТИТУТКА ИЛИ НЯКОЕ ЛЕСНО МОМИЧЕ.
НЕ СИ СНИШАВАЙ ЛЕТВАТА!
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 0454ed8ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   "липсата ми на умения в секса" Няма никакви умения, това не е занаят да го учиш. Всичко идва от притеснението и те го усещат. Гледай да не ти пука и не го мисли. Треперенето, преглъщането и потенето те издава, че се притесняваш. Минеш ли тия неща, играеш ли го перде, забарави разкритие, забрави! Знам го от проститутка, че е имала и много дървени женени клиенти, а пък аз съм се справил по-добре от тях, като се има предвид, че ми е било за пръв път с жена именно при нея. просто не трябваше да ходя, ако знаех че нещата стоят така. Няма как да те разкрият.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 5a64b8de01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18 - Ааа корекция. Има си умения и ако не си го забелязал, или си попаднал на много добър партньор или просто всичките са ти лоши в леглото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 дни
hash: ae7a899ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   N 10 Браво на теб! Прав си, че жените са привлечени от амбициозни мъже! На мен ми писна от мамини момченца, така ми се искам да имам точно такова абициозно момче!

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: dfd20334a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До автора

Вече са минали цели 3 години, вече трябва да си на 27години, какво стана успяли да си намериш приятелка?
Любопитно ми е,как се развива живота ти след цели три години?!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f28e2a0cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторе, всички се изказаха и ти дадоха съвети, ето един и от мен. Това, че не си бил (вече може и да си) с момиче не е кой знае каква загуба. Възможно е да се разочароваш и да не е това, което очакваш. Ако не мислиш да създаваш наследници, жена изобщо не ти трябва, а и днешните жени пет пари не струват. Иди при проститутка и ще научиш какво е удоволствието от секса. Живей си живота без ангажименти и отговорности, защото е кратък. Ергените живеят по-дълго от женените мъже. Няма кой да им трови живота, да ги мъкне по съдилища, за ги плаши че ще ги изгони от жилището им, ще им отнеме децата и ще ги осъди да плащат издръжка до живот. Най-големият душманин за мъжа в "демократичния" цивилизован свят е жената! Мъжът без жена е по-щастлив и безгрижен, светът е негов!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0c282006d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм жена на 30. Имала съм 2 мъже в живота ми. Доста по-възрастни и по-опитни. Аз не искам деца и меискам да рискувам с неопитни и ъакива които незнаят как да доставят удоволствие на една жена. Винсги е било с любов разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker