Искам да си го върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си го върна
преди: 7 години, 24 дни, прочетена 2013 пъти
Здравейте на всички :)
Аз съм момиче на 15 и преди да започна с историята ще помоля да пишат само сериозни хора и ако някой има намерение да ме съди може и да ми го спести :)
Всичко започна преди няколко месеца в Omegle. Запознах се с едно момче и си писахме няколко часа там, а след това си разменихме и контакти. Започнахме да си пишем в скайп. Има една подробност обаче... той е на 25 (тогава беше на 24). Аз нямах проблем с разликата в годините ни, защото той не се опитваше да злоупотреби. Изобщо беше много готин човек. Много умен, забавен и беше доста хубав. Момчето си имаше приятелка. Беше ми все тая понеже бяхме само приятели. След време спряхме да си пишем и в началото на тази година започнахме отното. Тогава обаче започнах да чувствам нещо към него и това нещо всеки ден нарастваше повече и повече. Една вечер (съвсем нормална на пръв поглед) си писахме. Както обикновенно до много късно. Започнахме да се шегуваме и той каза съвсем на шега, че ме желаел и аз с моята реакция може би малко се издадох, че го харесвам. Той се пошегува още малко с мен докато не бъде сигурен, че съм сериозна. Е той разбра какво се случва и каза, че и той ме бил харесвал. След това всичко беше ОК и съвсем нормално докато той не сподели с мен, че не бил щастлив с приятелката си и че не е спал с нея от много време, защото постоянно мислел за мен. След това започна да ми говори как ще бъдем заедно някой ден. Мина време направих гаф (бях на рожден ден, а там имаше наргиле и реших да пробвам. Пратих му видео и той ми се ядоса) и той ми прости. После направих още нещо и него ми прости. Тогава беше се разделил с приятелката си и аз бях доволна, но се чувствах и гадно за него. Опитвах се да го развеселявам, а той ми се отблагодари, като не ми каза, че са се събрали пак. Като разбрах много се разочаровах. Той я беше тропал преди това. Каза ми, че иска и да й предложи брака, а много пъти ми е казвал, че ме обича. Тук искам да поясня, че не сме били заедно и не съм се опитвала да му развалям връзката. Винаги съм знаела мярката. Както и да е. Преживях го това. След това му споделих нещо. Разказах му за една шегичка върху един приятел (шегичката беше, че искам да си легна с него) и тогава той започна да ме обижда и така се скарахме. Ревах и ревах. Молех му се да не приключва нещата така. Тогава изобщо не ми пукаше, че вече няма да е влюбен в мен (както ми каза, че е), а че ще го загубя като приятел. След дълги молби, обещания и преглъщане на егото ми той ми даде шанс, но не да сме като преди, а просто приятели. Дори не и добри приятели. Да ама сега той нито ми пише нито нищо. Няма време за мен, само аз му пиша и чата ни е около 5-6 минути всеки път.
Боли ме и то много. Да обичаш някого толкова, а той да се държи така. Искам всичко да е като преди или поне както беше преди да разбере, че го харесвам. Когато видя някои от нашите стари чатове или стихотворението, което ми написа плача. Липсва ми :(
Кажете ми какво да направя
Ако някое момиче или момче е попадало в същата или подобна ситуация бих се радвала да сподели
Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 24 дни
hash: bbf394bb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наивно, малко и глупаво дете си! Ще пораснеш и ще разбереш, че не всичко, което хвърчи се яде. Той те използва, само за отдушник, лъжец е при това. Не може, да е влюбен и в същото време, да е с друга! Нито обича теб, нито нея. Защото обичтта и любовта са висша форма и за 3-ти място няма! Защото си малка е решил, да си поиграе "малко" с теб, а чата е безобидно място, където може, да ръсиш всякакви лъжи, без да ти пука, защото реално, няма да се видиш с човека отсреща. Забрави го и гледай напред, не го търси повече!

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 5b7fbf3502
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, първо разликата ви е голяма и сте на различни етапи от живота - ти си още в гимназията и пубертетът те тресе, докато той може би е на вълна кариера и създаване на семейство. Ако беше на бяхте на по - зряла възраст 10 години разлика нямаше да изглежда така фрапантно, но в случая ти още си дете, докато той вече е зрял мъж. Второ в този сайт и подобните на него повечето момчета и мъже търсят жени единствено и само за секс. Помисли си какво може да иска 25 г. мъж от наивно девойче като теб. Казвам ти тези неща, за да се пазиш, защото хората в Интернет пространството не винаги са тези за които се представят! Сега може да е мил с теб и после като се видите да те подлъже да правите секс и след това като те мине спре да те търси и ти да страдаш после. Според мен най- добре спри да се занимаваш с този човек и си насочи вниманието към момчета на твоята или по - близка до твоята възраст, макар, че и там няма гаранция дали ще попаднеш на свестен, но поне ще намираш общ език с тях. Когато бяхме в 10 клас моя съученичка имаше 23 г. гадже и в началото всичко беше наред, обаче когато мина половин година човекът вече искаше да правят секс, а тя още не беше готова за тази крачка, нито психически, нито физически. А той донякъде беше прав защото все пак е зрял мъж и има своите нужди и чакането 6 месеца му беше дошло в повече. Тя също беше права за себе си. В крайна сметка разликата в годините и начина на мислене си каза думата и малко след това се разделиха. Ето затова на този етап е най- добре да не се занимаваш с по - големи мъже! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 23 дни
hash: db61f83efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момиче, ти не знаеш, какво е реалност и виртуалност.
Гледай си училището, събирай се с твои връстници, не стой по цял ден в интернет. Вие няма да имате връзка! Ти си му била поредната, с която е чатил, иначе защо обвързан мъж, ще стои в Омегле, дори не съм го чувала, този сайт. Просто е искал, да избяга от реалността или му липсва контакт с други жени, за това е в подобни сайтове. И изобщо, не те обича, това което чувства към теб, не може да се кажат чувства. Съжалявам мила, че ти разбивам илюзията. Успех с реалните отношения! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 23 дни
hash: bf6a941f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Блокирай го, не пиши - това е интернет любов. В желанието си да обичате някого, ставате предвидими и лесна плячка за похотите на другия пол.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 55a5cde3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Много благодаря на всички коментирали :) радвам се, че сте и сериозни и се опитвате да помогне. Писала съм и други пъти тук и всеки път съм се справяла след съвети на други потребители. Може би сте прави... може би както каза номер 1 той не обича нито една от двете ни или пък може да съм му била разнообразие, но определено не мога да отрека, че цялата тази история ми харесваше. В същото време не мога да повярвам, че един мъж може да претендира със своята мъжественост, а да не си държи на думата или просто да лъже една ученичка. Също така много се надявам да не сте ме разбрали погрешно с тази история ( че съм леко момиче). Това не е вярно. Мога да заявя с гордост, че не съм като всяка втора българска повлекана. Не пия, не пуша, ходя на училище вместо да кисна по барчетата, не ходя пондискотеки, имам хубави оценки и в същотобвреме имам личен живот и като за капак съм девствена к смятам да си остана такава още малко.
Благодаря много за вашите отзиви. Ще помисля върху тях и дано проблема се реши :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 902325eb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ако ми беше дъщеря, щях да те напердаша и да ти взема компютъра/телефона.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker