Какво се случва?... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва?...
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1179 пъти
Здравейте! Момиче съм на 21г.
Историята си ще започна така.... Доста твърдоглав човек съм и много трудно променям мнението си. Като по-малка смятах, че любовта е просто чувство, и не може да се прояви след време, че ако не го усетиш към даден човек веднага, значи изобщо го няма. Вероятно греша или съм права, още не съм си отговорила... Не вярвам в любовта от пръв поглед и не я бъркам с харесването или с обичта
Преди известно време имах взаимоотношения(не беше връзка) с едно момче, което обичах повече от себе си, но нещата не се получиха, общо взето ме мотаеше за да ми каже че никога не ме е искал, дори харесвал. Беше същия човек като мен, реши че щом не е усетил нищо отначало, значи няма да се получи.... Трудно преживях раздялата, но се сетих колко пъти самата аз бях повтаряла абсолютно същото.... Това беше първия път, когато се влюбих истински и до момента последен. Проблемът е че след него, абсолютно никой не беше провокирал чувство дори на привличане в мен за доста дълъг период. Тогава реших да променя мисленето си, да се опитам да създам връзка с човек, който ми допадаше по един или друг начини и да изчакам чувствата да се появят след време, но отново нищо не се получи, само някакви неангажиращи взаимоотношения Грабнаха ме други задължения и престанах да търся каквото и е било... и такааа на 14 февруари срещнах един мъж, който ми направи огромно впечатление с външност с глас, с цялото си излъчване и се оказа че учи в моя университет. Всичко беше усмивки, погледи, знаех че е необвързан, реших да поема инициативата и няма да разказвам на дълго и широко, но пак не се стигна до никъде. Отново, човек, който не ми даде дори шанс.
Не знам къде е проблема нещата при мен никога не стигат до връзка, колкото и компромиси да правя със себе си никога не попадам на точния човек, винаги ме привличат мъже, които не изпитват същото към мен.... и ме харесват такива, които не могат да ме впечатлят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 51d85332d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сещам се за една поговорка,

Гониш ли, ще ти бягат, бягаш ли, ще те гонят:)

Това в кръга на шегата.

Има леко противоречие във вярванията ти, и в желанията ти. Искаш още в първия момент да усетиш Чувството, но в същия момент не вярваш, че въобще е възможно. Още си младичка, не се обезкуражавай, пробвай, трупай опит, след време все ще се нацелиш с някой.

Не си написала какви са тия компромиси, които правиш със себе си,
защото ако са сериозни, създаваш изкривена представа за самата теб, в очите на отсрещния. Нормално е, когато човек първоначално хареса нещо, а в последствие се окаже друго, да си грабне кепето, без много обяснения. Бъди колкото е въможно по-открита, при първоначалните си контакти, защото даже и най-великият актьор, не може да е постоянно в роля.

Създавай контакти, трупай запознанства, ако хората ти допаднат, продължавай с комуникацията. Спри да търсиш правилния, защото това звучи като лист за покупки, който трябва да бъде изпълнен. Тогава е доста възможно да намериш твоя човек, дали ще такъв, какъвто в началото не те е харесвал, или обратното, само времето ще покаже.

Успех и горе главата:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker