Помощ-обичаме се,а е женен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ-обичаме се,а е женен
преди: 7 години, 18 дни, прочетена 2120 пъти
Здравейте мили хора, изпаднах в много сложна ситуация. Имам връзка с едно момче от 4 години. Мил е и романтичен, но доста се влияе от семейството му и все пари са му в главата. Преди 2 месеца се запознах с мъж 18 години по-голям от мен. Работим заедно и някак се случи магията.. говорехме си и постепенно взехме да се виждаме, разказах му всичко за себе си, дори му се отдадох, за което не съжалявам, защото е много внимателен. Прави всичко за мен и той нищо не крие и дори има сериозни намерения към мен стига и аз да съм съгласна. Той е с жена му само заради детето, тя изобщо не се интересува от мъжа си и не е никаква домакиня според думите му. Той много ме обича, усещам, че и аз не мога и два часа без да го чуя. Имам чувства и към моя приятел, по-скоро искам да съм с онзи мъж, но не искам да нараня човека, с който съм била до сега, а и той си прави апартамента, защото иска да се женим след като завърша висшето си. Не знам какво да правя, никога не съм си мислила, че ще изневеря.. помогнете ми, моля!
Има много подробности, но е искам да отегчавам никого, а просто ви моля за съвет, защото никога не съм мислила, че ще обикна друг, камо ли женен и то толкова бързо.. пълна лудост е, знам. Моля ако някой е преживял нещо подобно кажете какво стана с вас!
Благодаря предварително на всички за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 17 дни
hash: c99401acc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първоначално щях да те съжаля , че женения мъж те залъгва давайки ти празни надежди до момента , в който не прочетох какви ги вършиш ! Дано приятелят ти разбере що за човек си и те остави ! Ти не го заслужаваш ! Колкото до другият той те залъгва няма да се разведе с жена си а ти винаги ще свириш втора цигулка . И знай едно - От 2 стола се пада на земята !

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 684ad5578f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочети си отново историята и виж колко абсурдно звучи.
Това, което ти е казал го казват 99, 9% от обвързаните мъже! Не знам чела ли си други такива истории, ако не прочети, но там всеки един е казал, че не спи с жена си, че не я обича, че е с нея заради детето, че дори не спят в една стая, живеят като съквартиранти и тн. Това го има във всяка една ситуация като твоята. И е лъжа!
Истината е, че те поддържат връзка с жените си, спят с тях, държат се като перфектните мъже, в много случаи се държат дори още по-мило с тях, за да им замажат очите, че си имат любовница. А ти си точно такава-любовница и той няма да зареже жена си заради теб. Стига си се самозаблуждавала, не си губи времето, а и това, което правиш не е хубаво, дано поне го осъзнаваш. Не те осъждам, твой си е живота, но се замисли. Не очаквай нещо хубаво от тази връзка освен секс и фалшива романтика.
А пък за това че и ти си обвързана няма какво да кажа. То изневерите станаха като добро утро.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: e17b4864ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На женения грам не му пука за теб. Не бъди толкова глупава да му вярваш, просто му е омръзнала жена му, тръпката отдавна е изчезнала и търси някакво разнообразие, за да си вдигне малко самочувствието, да се чувства все още харесван и желан, и като се чува с теб го постига. Той си е създал семейство, а ти си му развлечение и ако утре му кажеш да не те търси повече съм сигурна, че на следващият ден ще те е забравил.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: e17b4864ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На женения грам не му пука за теб. Не бъди толкова глупава да му вярваш, просто му е омръзнала жена му, тръпката отдавна е изчезнала и търси някакво разнообразие, за да си вдигне малко самочувствието, да се чувства все още харесван и желан, и като се чува с теб го постига. Той си е създал семейство, а ти си му развлечение и ако утре му кажеш да не те търси повече съм сигурна, че на следващият ден ще те е забравил.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: f1a499c850
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си в състоянието на младата любовница и знаеш, че не е редно.
Когато разбереш от Фейсбук, че им се е родило второ дете, ти забременееш или жена му разбере, че нейния изневерява или всичко накуп, тогава ще четем нова статия озаглавена "Излъга ме, изгубих приятеля си и съсипа живота ми. Всички мъже са мръсни свине".
Тръпнем в очакване.

 
  ...


...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 0ccfb5bcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как да ти помогнем? Ето обобщавам написаното:
1. Спиш с двама мъже едновременно- единият любовтик, другият кандидат - жених;
2.Изпитваш чувства и към двамата, но към любовника повече;
3 Не смееш да се разделиш с приятеля си, за да не го нараниш, но не можеш да се събереш с любовника си, защото той още не е напуснал "лошата" си жена;
Така сега ти казвам аз какво мисля. Не обичаш приятеля си, то е видимо. Ти самата не знаеш защо си с него, така че незабавно го напусни и го остави човека да си търси нова любов. В любовника си хлътнала, опленена, но не и обичаща истински. Това чувство трае до момента, в който не разбереш, че ти говори любящи думи само, защото те чука и иска да те чука.
Съвет: намери сили да изясниш самата себе си, а за това трябва да си с трезва мисъл.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: c02a89772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имала съм подобен случай със съществената разлика, че аз не знаех, че мъжът е обвързан и с дете и в момента, в който разбрах прекратих всякаква комуникация с него. И аз се порадвах на обяснения в любов и на лъжи за "сериозни намерения" от негова страна, но се оказа, че всичко е било една огромна брутална лъжа. Когато разбрах истината и му потърсих сметка за всички лъжи и аз получих обяснение от сорта на това, че на жена му не й пукало за него и че иска да е с мен, но повярвай ми, жена му изобщо не е била уведомена за тези негови намерения. По стечение на обстоятелствата тя се свърза с мен и беше супер учудена, че мъжът й й изневерява. И тя се беше наслушала на куп лъжи - че съм приятелка на негов приятел, което е пълна глупост и т. н. Та с една дума - в повечето случаи сладките приказки за любов в такива ситуации са долни, мръсни лъжи от устите на едни безскрупулни мъже, които си мислят, че в продължение на години ще могат да въртят по две. Естествено, всеки случай е индивидуален, не знам при теб как точно стоят нещата и дали наистина има нещо сериозно от негова страна, но според мен такива отношения не са правилни от чисто морална гледна точка и в повечето случаи само ядове могат да ти донесат. Знам, че на чувствата не може да се заповядва, явно има нещо в този човек, което те влече към него, но понякога просто няма шанс за развитие или поне не в положителна посока. Ти си реши какво да правиш, въпрос на личен избор е.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 3a269af3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, прочети тази история-
http://spodeli. net/4/story-103221. html
Ето ти един млад мъж с жена, която твърди, че не обича, и с любовница, която твърди, че обича, не знам какво се е случило и дали жена му е разбрала, но факта е, че той е продължил да живее с жена си и е оставил любовницата си с дете на ръце. Направи си сама извода!

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 86ff9a485a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Обичаме се...но е женен..Много се забавлявах с твоята история.То че сме патки жените,такива сме ама пък чак дотам да се заблудиш...Може и някой някого да обича,ама този мъж тебе не те обича.Която е обичал,той си я е взел в къщи.Номер 2 ти го е казал добре-вярвай ми,спят с жените си,държат на жените си и се поразвличат отвреме навреме с такива като теб.Нали знаеш евтините промоции в магазина-не че ми трябва,ама нали евтино....Щом си решила да си евтина промоция-избора си е твой...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 0a62d84efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, чичката не те обича. Чичката е поредния смотльо просто. Чичката просто е в мега екстаз за това, че изобщо си му вързала и че му се възхищаваш. Най - вече, че му се възхищаваш, защото точно възхищение и внимание не получава от жена си. Дори и да изглежда добре (предполагам, щом си си легнала с него), то определено има куп емоционални, а може би и психически проблеми и какви ли не комплекси. Чуеш ли такава бръщолевиница от сорта на 'тя не е никаква домакиня', то просто трябва елегатно да дръпнеш шалтера на отношенията си с човека, който е казал нещо такова, защото зад този израз се крие ретрограден, невротизиран и пълен с комплекси индивид и има огромен репертоар с какви ли не такива още реплики.
Израз като този 'тя не е домакиня' се казва на психотерапевт или психиатър, айде са може и на някой близък приятел примерно, ако има такъв все още, но определено не се казва на мадама-мацка-гадже... замисли се просто. Супер зле седи от негова страна да ти се обяснява за проблемите си, при условие, че се чукате. Просто е смешно и жалко.

Иначе е нормално приятеля ти все пари да са му в главата - нали момчето все пак иска сериозна връзка с теб, предполагам и деца след време. Даже трябва да се радваш, че все пари са му в главата, а не обратно например - тогава щеше да е лошо.
Иначе съм супер съгласна с теб за това, че е дразнещо, че се влияе от родителите си, защото и за мен е мега дразнещо принципно. Но според мен е въпрос на време да го израсте, а и няма да е лошо да му споделиш деликатно, че това те дразни в него и искаш да го виждаш как мисли и взима важни решения самостоятелно, а не с помощта на мама и тате.

Да ти затова и си се впечатлила толкова от чичката, защото чичката може би вече има сигурна работа, занаят, фирма.. абе от каквото там му е сигурния източник на доход. Ама да не мислиш, че той на твоята възраст е бил пак така? Даже нищо чудно и много по назад да е бил според мен. Днеска заплатите са много по - добри отпреди 15-20 години, и като цяло има много повече възможности за младите хора днес, отколко преди години.
Също така нищо чудно и чичката да се влияе от родители и роднини.
Ти си решаваш как да си живееш живота, но ако избереш чичката (или някой друг, който е чичка), то напред във времето ще си категорично губеща.

 
  ...

...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 73d94ddfec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Миличка не се заблуждавай, изкоренявай тая връзка докато е време и си отивай при момчето. Не ти трябва женен и дърт. Много ясно, че ще е внимателен и ще плюе жена си, за да оправдае изневярата си пред теб. Много ясно, че няма да ти каже изневерявам и защото ми е кеф. Тия заблуди "стоя с нея заради детето " са ми напълно ясни. Когато един човек не иска да бъде с друг човек дори и детето не може да го накара. Той може да бъде добър и отговорен баща, дори и да не е с нея. Но му е добре да си има нещо сигурно вкъщи и една заблудена девойка като теб с която да бъде внимателен и с която да се разтушава. Не забравяй, много мъже харесват играта "Second life", играят си на романтика, любов, чувства, но си подвиват опашките при жените си. Не разваляй връзката с момчето си заради някакъв си играч. Мисли с главата си и забрави за авантюрата. Може да ти е криво в началото, а после ще си казваш как съм могла да бъда с такъв!

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 4fb4b41b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не се занимавай! Просто, ясно, единствено правилно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 12 дни
hash: 4645cda03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към авторката!
Много са случаите, при които наистина вкъщи нещата с жената не вървят, като не са се развели само заради децата. Сега, дали в редица ситуации масово мъжете лъжат, е друг въпрос.
Иначе повечето съвети, да се разделиш с приятеля ти, са на място. Момчето искало да се жени чак :-( Какви мамка му ги вършиш, той не заслужава това.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 86ff9a485a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Супер коментар, 12, много си права. Особено ми хареса, това, което пишеш-че каква е жена ти, домакиня или не, мързелива или не, скандалджийка ли-това е нещо, което по никакъв начин не се споделя с такава като авторката. Не можеш заради едното чукане да унижиш майката на децата си. Ще напиша нещо за мен-и моят мъж имаше кратка извънбрачна забежка. Не са важни подробностите, нито моите преживявания-изневярата е винаги супер гадна и не се понася лесно от потърпевшия. Заряза я бързо и така се случи, че разговарях с нея. С такава злоба ми просъска-Как пък с нищо не се оплака от тебе... А имаше от какво да се оплаче, далеч не съм била перфектната домакиня, с времето се научих на всичко, но тогава съм била млада и неопитна. Във всичката тая гадория, поне в това е останал човек. А такъв боклук, като любовникът на авторката си е един жалък плужек и на него никоя жена не трябва да позволява да я докосне-просто от съображения за чистоплътност...

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: cd1d056b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз съм с подобна съдба. На 22 срещнах моя мъж, беше на 40, женен със син на 16 г. Влюбихме се, след две седмици напусна жена си, разведе се и се събрахме, оженихме се. Грижеше се за детето, от нищо не го е лишил, отношенията ни със заварения син са отлични, но ние нямаме свои деца и осиновихме внучката, живее при нас.
Има при подобни обстоятелства въпроси: Трябва да избере тебе пред жена си. Материалният въпрос е съществен при ниски доходи. Моят мъж е все още действащ адвокат. Как ще се отнесеш към чуждите деца? Аз много харесвах детето, чудесен ученик, умен, добросърдечен, сега работи във фамилната кантора. Помагам им с каквото мога. Бившата все още ме мрази и кълне, неизбежно е. Синът и помага с пари, снахата не одобрява.
Младото ти момче иска семейство, всеки мъж, който иска дом, деца става пестелив и позагубва романтиката. Жената е тази, която създава романтиката, подсеща за забавления, урежда билети, запазва маса, води на пътешествия. Аз се грижа за почивки, забавления, екскурзии, глезотийки. Не работя и не съм работила, старият ревнивец не разреши, аз много го обичам и се съгласих.
Изборът ти се определя кого обичаш и какво си готова да изтърпиш за своята любов. Ако и двамата не ги обичаш не го мисли. Ще срещнеш истинският.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 дни
hash: bbb535986c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Единственото нормално мнение до тук е това на №18.
На останалите злобни клюкарки какво да им кажа? Гроздето ли им е кисело, що ли? Значи всичко, което не ви пасва на стереотипа е "западно", "буржоазно", "упадъчно" и задължително ще завърши с катастрофа?
Хе-хех, жал ми е за вас! Мик Джагър на 73 години син има! Добре че и сегашната му жена не е разсъждавала като вас.
Сигурно вашите градинки отдавна никой не ги полива, затова сте ми толкова умнички.

Момиче (авторката), битката никога не е загубена, докато ти самата не се откажеш от нея!
А дали си струва, пак ти сама трябва да решиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker