Защо ставам слаб, когато се влюбя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ставам слаб, когато се влюбя?
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 1655 пъти
Здравейте,
С много момичета съм бил, но никога нищо сериозно. На 25 съм. Не съм имал нито една сериозна връзка до този момент. Много пъти съм нараняван и някак си вече избягвам жените. Когато ги избягвам се чувствам добре, развивам се, справям се супер в образованието си и работата си. Неизбежно обаче понякога срещам момичета и те сами ми налитат. Ако са грозни имам причина да не ги отразя. Ако са глупави също. Чак се радвам когато има някаква такава причина, но понякога става така, че срещам хем красиво, хем умно, хем добро момиче, просто когато не мога да намеря никакви кусури се влюбвам и когато се влюбя ставам супер уязвим. Чувствам се отвратително, справям се зле в работата си и навсякъде.
Затова ги избягвам.
Дълбоката истина обаче е, че искам да имам сериозна връзка, да има на кого да се обадя, да си говорим, да и споделя как ми е минал денят, да я зарадвам нещо. Не мога да си обясна защо се случва на мен, а на другите хора не. Да не би да съм проклет... Просто не знам защо се случва това на мен.
Страхувам се от отхвърляне, страхувам се от това, че ще ми се развалят плановете.
Ще бъда искрен.
В момента ми се случва такова нещо. Просто срещнах перфектното момиче. Работата е там обаче, че ако се забъркам с нея плановете ми отиват на кино. След 10 дена заминавам в нов град, на нова работа, в която трябва да съм 100% мотивиран. Ако се забъркам с нея обаче, едно че няма да искам да заминавам, друго, че не мотивиран ами ще съм като бавноразвиващ се.
Лошото обаче е, че вече не искам да отивам в новия град, а вече 3 месеца чаках тази работа с нетърпение. Нямах търпение да отида и да се изява, да дам всичко от себе си в нея. Готвач съм и обичам работата си. А сега ако се забъркам с това момиче ще има какво да ме дърпа назад и какво да ми липсва докато съм там. По-късно имам и доста по-мащабни цели, в които трябва да съм 100% отдаден. Аз знам какво ще се случи, ще пропусна поредното момиче и ще се втурна в преследване на мечтите си. Със сълзи на очи написах всичко, надявам се да сте ме разбрали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 16 дни
hash: ae0394b9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гадно е да! Но още по-гадно е, че макар да не искаш да има какво да те дърпа назад, понякога тайничко искаш да има при кого да се прибереш. Опитай да движиш и двете, ако тя е наистина умна ще прояви разбиране. Ти ще си наложиш малко повече да не се размекваш по идеята за връщане преждевременно (писал си да се изявя, реших, че е сезонна работа). Мисля, че с достатъчно усилия от страна и на двама ви можеш да имаш и двете, и работата и нея. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: d3f54b8c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз първо искам да благодаря, че въпреки цялата каша, която съм написал, някой се е прежалил и го е прочел, дори го е разбрал. Да, работата ще е сезонна. Обясних всичко на момичето и се разбрахме да се видим, когато се прибера, но честно казано си мисля, че някой ще я вземе като топъл хляб. Такива момичета са истинска рядкост.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 251f0dde58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е малко странно, че като си влюбен вървиш назад... По-скоро като си сам по-добре се концентрираш и имаш повече време за работа. Затова и успяваш. Като си с някого, трябва да му отделяш време, пък мислиш за нея и пр. Затова и не успяваш толкова в работата... Но с това момиче опитай все пак, щом я харесваш. В същото време се опитай да се концентрираш добре, когато си на работа. Не знам какво да те посъветвам в сегашната ситуация. Послушай вътрешната си интуиция.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 8af09a9a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че всеки става слаб, когато наистина се влюби! Силен и непредсказуем е онзи на който не му пука за тебе и те върти на пръста си, а този който обича - винаги е по-загрижения и смачкания във връзката. Пресен пример- гаджето на приятелката ми умира за нея, прави буквално всичко, дори се унижава, а тя пръста не си мърда за да върви тази връзка. При всяко тяхно скарване сменя мъжете.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: 8af09a9a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз мисля, че всеки става слаб, когато наистина се влюби! Силен и непредсказуем е онзи на който не му пука за тебе и те върти на пръста си, а този който обича - винаги е по-загрижения и смачкания във връзката. Пресен пример- гаджето на приятелката ми умира за нея, прави буквално всичко, дори се унижава, а тя пръста не си мърда за да върви тази връзка. При всяко тяхно скарване сменя мъжете.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 6e895ff792
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, мисля, че за да жертваш нещо за нея, първо трябва да има нещо откъм нейна страна. То ест, трябва някак да се увериш, че тя те цени.. Ако нещата са съвсем неясни и неопределени, не знам, дали си струва жертвата. А да ги форсираш също не бива. Но можеш да опиташ да и кажеш - трябва да напусна града, а никак не искам да те губя от полезрението си. Искаш ли да си пишем, да се виждаме? Явно трябва да рискуваш. Може пък и да успееш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: 98cdd1e39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 7 Здравей, идеята ти е добра, но се оказа, че историята малко се промени, утре заминавам на другия край на света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker