Моето пораснало момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моето пораснало момиче
преди: 7 години, 13 дни, прочетена 2290 пъти
Здравейте! Ще ви разкажа моята история. Аз съм момче на 23 години преди 7 години срещнах моята голяма любов. Тя е с 2 години по малка от мен, добро, красиво, умно и отговорно момиче. В самото начало всичко беше чудесно. Тя беше на 15, връзката ни малко по малко ставаше все по сериозна, беше ученическа любов виждахме се постояно и бяхмее щастливи аз съм първият човек в живота и във всяко отношение - това правеше всичко още по истинско. Времето минаваше връзката ни ставаше все по сериозна, аз завърших започнах работа с доста добра заплата, тя идваше да спи при мен все по често, дойде момента в който тя завърши. Тя винаги е била отличничка и винаги е искала да учи висше, аз се страхувах от този момент защото знаех че връзка от разстояние няма. Приеха я замина.... постоянно си говорехме по телефона аз ходех при нея, но много я ревнувах, една вечер се скарахме по телефона тя беше на дискотека с приятелки а аз не бях съгласеен да ходи... веднага отидох до софия с колата знаех къде е намерих я... тя се качи в колата започнахме да се караме и аз я ударих 2-3 пъти, тя се разплака спря да ми вдига от тогава сме разделени малко повече от две години. Опитвах по всякакви начини да се сдобрим но тя винаги отказваше, не искаше и да чуе за мен. Свикнах някак да живея без нея имал съм 2 връзки но нищо сериозно по седмица-две и край. Тя завърши почти и си е в града, преди две седмици я засякох в един ресторант беше с 3 нейни приятелки, засякох силно казано един приятел ми се обади че е там и аз веднага отидох. През цялата вечер ме гледаше както и аз нея подсмихваше ми се, после отидоха на дискотека.. разбира се и ние. Там вече те дойдоха на нашата маса започнахме да си говорим пихме доста, излязохме до вънка за по цигара само двамата аз направо я прегърнах и започнах да я целувам тя се разплака аз също, влезнах да взема нещата гушнахме се и направо отидохме у нас. Правихме секс цяла нощ това беше една сбъдната мечта за мен Гушна ме като преди и спахме чак до 1 на обед. Станах преди нея направих и закуска, кафе и я изчаках да стане. приготвих всичко в градината поговорихме казах и че искам да сме заедно тя каза че все още не ме е забравила но и трябва време в този момент обаче си дойдоха нашите видяха я много се зарадваха тя я харесват.... тя наистина е много свястно момиче пред тях казах че сме се събрали нямаше как. От тогава един път пихме кафе само за час пишем си и се чуваме но тя е много резервирана. Като я гледам не издържам прекрасна е всичко в нея е най-красивото в мойте очи, даже ми сподели че скоро почва работа в града, така че нищо не ни спира да бъдем щастливи, тя дори не си е имала друг приятел. Обичам я искам да си я върна посъветвайте ме какъв да бъде подхода ми за да не я изгубя пак това май е последния шанс който имам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 12 дни
hash: 67979ed310
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А смяташ ли още да я биеш ?

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 504c4db143
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "тя дори не си е имала друг приятел. "
Сигурно й повярва, че дори не е спала с друг нали.....наивно момче си ти авторе(без да се обиждаш) !

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 0d4c1a3d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нормално, и аз не бих стояла с някой, които ме удря, защо да иска да е с теб?
Ревността до нищо хубаво не води. Връзка от разстояние може да има стига и двамата да го искат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 477582da3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В момента, в който стигнах до- "ударих я два-три пъти" изгубих желание да ти давам съвети. Не заслужаваш нито съчувствие и подкрепа от потребителите, нито втори шанс. Поздравления за момичето, че веднага след срамната и унизителна случка, те е зарязало, дано не се подлъже да те пусне в живота си отново.

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: f0b6a3ba71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж сега, за разлика от другите коментари няма да те нареждам за това което си направил. Мисля, че ще се получи между вас, но се надявам да успееш да контролираш ревността си за напред и в никакъв случай да не посягаш повече. Както си описал нещата, явно и тя все още те обича, за това дай и малко време и не я притискай. Кажи и, че съжаляваш за случилото си, поискай прошка (ако вече не си го направил) и така. Мисля, че заслужаваш втори шанс и предполагам ще го получиш, за това гледай да не провалиш връзката си отново. Ревността (най-вече неоснователната такава) може да провали всяка една връзка. Покажи на момичето, че и имаш доверие и не я притеснявай с глупости. Успех
М

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 дни
hash: a42446ac6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Щом удряш жените ще си живееш сам. Не можеш да я върнеш. Тя ще отиде при друг, който владее себе си и не я бие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: 07eb8c949f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави момичето да намери щастието другаде с някой, който наистина ще държи на нея, няма да избива комплекси, че тя може да постигне повече и няма да и посяга! Ти НЕ я заслужаваш, нито нея, нито, която и да е друга жена! И още един съвет преговори българския, не знам как изобщо си си взел матурата по БЕЛ!

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: d507a414b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   А дали щеше все още толкова да я обичаш, ако те преследваше с колата по дискотеките и ти беше опукала 2-3 шамара?

Жалко че не е!

Обичал я, хах! Искаш да я притежаваш, това ти е "любовта"... Щото си комплексар и неуверен, че ще си намери друга по-добра от нея, която да те търпи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker